Αποστολέας Θέμα: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει  (Αναγνώστηκε 53083 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas1

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #80 στις: Μάρτιος 07, 2014, 02:24:04 μμ »

Με άλλα λόγια το μαγαζί έκανε πλαστογραφία και εξαπάτηση!!!
Ωραία πράγματα μαθαίνουμε σήμερα...

Επειδή τέτοιες κατηγορίες είναι σοβαρές, νομίζω οτι πρέπει να ενημερωθεί το εν λόγω μαγαζί και να λάβει επίσημη θέση.

Φιλικά Γιώργος

Για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους αυτα δεν ειναι κατηγοριες. Αφου δεν στοιχειοθέτησα  κατι ουτε ειπα συγκεκριμενη επωνυμια και  συγκεκριμενο μαγαζι γιατι δεν ξερω ακριβως την κατασταση ουτε ποιος και τι εχει δικαιο. Εγω ειπα εντελως γενικα το τι εχω ακουσει γενικα για διαφορα μαγαζια μικρα με μεταχειρισμενα.  Δηλαδη λογια του αερα :)
Ο Omeasnik και ο svl και μονο αυτοι αν ηθελαν θα μπορουσαν να το δουν πιο σοβαρα το πραγμα γιατι αυτοι εχουν τα στοιχεια  , αποδείξεις κτλ 

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Μάρτιος 07, 2014, 02:31:07 μμ »
Αν το καταστημα το πουλησε ως καινουριο με κουτια -χαρτια, σε τι τιμη το πουλησε;

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Μάρτιος 07, 2014, 02:35:22 μμ »
οπως και να εχει, η εμπλοκη ενος καταστηματος και εμπορου που δεν μπορει να απαντησει με τη δικη του αποψη, νομιζω οτι ειναι λαθος και καλο θα ειναι να ειμαστε προσεκτικοι. δεν ξερω τι εχει γινει και προσωπικα κραταω μερικα πραγματα απο ολη αυτη την ιστορια, οπως ο καθενας. αλλα ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι οχι για προσωπικους λογους αλλα κυριως ως προστασια του 'χωρου' που μας φιλοξενει.

Νομίζω είναι υποχρέωσή μου να δηλώσω ότι σε περίπτωση που ο χώρος που μας φιλοξενεί δεχθεί "επίθεση" εξαιτίας του συγκεκριμένου θέματος, ο επιτιθέμενος θα λάβει απο πλευράς μου απάντηση "Σοκ και Δέος"...

Νίκο, θα σε παρακαλέσω να μιλάμε σοβαρά..
Τα χρήματα πίσω τα πήρα απο εσένα (δια χειρός πωλητρίας του καταστήματος).

Ιδιαίτερες συμφωνίες που έχεις κάνει εσύ με το κατάστημα δεν με αφορούν.
Γιαυτό και ρωτάω για τρίτη φορά: κατά κυριότητα το ρολόι σου ανήκει; Η μεταβίβασες την κυριότητά του;
Σε περίπτωση που συνέβη το τελευταίο, πες μας και σε τι τιμή..

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Μάρτιος 07, 2014, 02:37:18 μμ »
Αν το καταστημα το πουλησε ως καινουριο με κουτια -χαρτια, σε τι τιμη το πουλησε;
Να σου πω την αλήθεια, εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο σε τι τιμή το πουλάει.
Αν είναι αυτό που αναρτήθηκε παραπάνω, που είναι, 3300 για ένα ορφανό, πεντάρφανο ρολόι, δεν είναι απλά πολλά.
Είναι τιμή πέρα από κάθε λογική.
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #84 στις: Μάρτιος 07, 2014, 02:41:03 μμ »
Σπύρο το ρολοι το πήρε το κατάστημα. Σοβαρά μιλούσα και πριν! Δε μου ανήκει πλέον! Το γράφω με όσο το δυνατόν πιο σαφή τροπο!
Φιλικά
Νίκος.

Sent from my iPhone
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Μάρτιος 07, 2014, 02:44:30 μμ »
Σπύρο το ρολοι το πήρε το κατάστημα. Σοβαρά μιλούσα και πριν! Δε μου ανήκει πλέον! Το γράφω με όσο το δυνατόν πιο σαφή τροπο!
Φιλικά
Νίκος.

Sent from my iPhone

Τιμή;

Αν είναι αρκετά χαμηλότερη και το δέχθηκες αδιαμαρτύρητα,  τότε εν γνώσει σου απο την αρχή είχες πάρει το ρολόι χωρίς χαρτιά.

Πιο σαφές, δεν γίνεται!

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Μάρτιος 07, 2014, 02:46:03 μμ »
Φιλικά
Νίκος.

Sent from my iPhone

Πειτε μας λιγο τι υποθηκε οταν το πηγατε πισω. Δηλαδη το μαγαζι τι ειπε? Οτι οντως ετσι ειναι τα πραγματα και συγνωμη και παρτε πισω τα λεφτα ή ειπε οτι ειναι ολα οκ αλλα αφου δεν το θέλετε παρτε τα λεφτα πισω και ολα καλα? Δηλαδη παραδεχτηκε κατι ή οχι? Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Μάρτιος 07, 2014, 02:50:59 μμ »
Σπύρο για ακόμη μια φορά σου λέω οτι δε γνώριζα το θέμα με τα έγγραφα! Η τιμη είναι θέμα προσωπικό, πάντως δεν έχει σχέση με το συμπέρασμα σου!

Φιλικά
Νίκος.

Sent from my iPhone
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Μάρτιος 07, 2014, 02:52:19 μμ »
Τιμή;

Αν είναι αρκετά χαμηλότερη και το δέχθηκες αδιαμαρτύρητα,  τότε εν γνώσει σου απο την αρχή είχες πάρει το ρολόι χωρίς χαρτιά.

Πιο σαφές, δεν γίνεται!
Αφου ο οmegasnik λεει οτι πηγατε μαζι και το μαγαζι εδωσε τα λεφτα πισω..
Δηλαδη λες οτι υπαρχει η περιπτωση ο Omegasnik να ηξερε τα παντα και να αφηνει τωρα να διασυρετε το συγκεκριμενο μαγαζι ? Προφανώς και δεν ηξερε για να αφηνει να λέγονται ολα αυτα για το μαγαζι.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Μάρτιος 07, 2014, 02:53:02 μμ »

Πειτε μας λιγο τι υποθηκε οταν το πηγατε πισω. Δηλαδη το μαγαζι τι ειπε? Οτι οντως ετσι ειναι τα πραγματα και συγνωμη και παρτε πισω τα λεφτα ή ειπε οτι ειναι ολα οκ αλλα αφου δεν το θέλετε παρτε τα λεφτα πισω και ολα καλα? Δηλαδη παραδεχτηκε κατι ή οχι? Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.

Δεν ήμουν παρόν αφού βρίσκομαι στην Κομοτηνή οπότε δε γνωρίζω τι ειπώθηκε εκεί!

Φιλικα
Νικος.

Sent from my iPhone
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Μάρτιος 07, 2014, 03:00:33 μμ »
Τελος παντων. Ο svl δεν εχω καταλαβει γιατι καταβάλετε εναντίον του omegasnik. Αφου και ο Omegasnik θυμα φέρεται και ομολογεί οτι ειναι.
Κανονικα κατα την γνωμη μου ή θα επρεπε να δημοσιεύσετε το γεγονος σαν καταγγελία εδω στο φορουμ  με ολο το ιστορικο και το πως εγινε ωστε να προσεχουν και οι αλλοι καταναλωτες ή θα επρεπε να μην πειτε τιποτα.

Τωρα εσεις δεν κάνετε τιποτα αλλο απο το  ο ενας να λεει για τον αλλον και με το τσιγκέλι να βγαζετε πραγματα ,χωρις δηλαδη να θελετε να πειτε και πολλα. Ετσι αυτο εχεις σαν αποτελεσμα να εχει γίνει ολοκληρη κατινοκατασταση το thread. (μου ειπε , σου ειπε , μα μου ) Βρειτε τα μεταξυ σας και βγαλτε μια κοινή αποφαση , δεν θα κανουμε τωρα εμεις την δικη online.
Αρα δεν υπαρχει λογος να συνεχιστεί κατι τετοιο.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Απ: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #91 στις: Μάρτιος 07, 2014, 03:24:34 μμ »
Σπύρο για ακόμη μια φορά σου λέω οτι δε γνώριζα το θέμα με τα έγγραφα! Η τιμη είναι θέμα προσωπικό, πάντως δεν έχει σχέση με το συμπέρασμα σου!

Νικο αν μου επιτρεπεις, αν η τιμη που το πηρες ειναι σημαντικα χαμηλοτερη απο αυτην που το πουλησες στο Σπυρο σημαινει τοτε οτι στο πουλησε το καταστημα σε τιμη ρολογιου χωρις χαρτια/κουτια.
Αυτο νομιζω θελει να πει ο Σπυρος εκτος αν δεν καταλαβα καλα οποτε ζητω προκαταβολικα συγγνωμη.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Μάρτιος 07, 2014, 03:27:47 μμ »
Δεν ήμουν παρόν αφού βρίσκομαι στην Κομοτηνή οπότε δε γνωρίζω τι ειπώθηκε εκεί!

Φιλικα
Νικος.

Sent from my iPhone

Τι να είπαν στο κατάστημα;

Είπαν, ναι, ο κ. Νίκος δεν ήξερε τίποτα! εμείς τον βρήκαμε μακριά και τον κοροιδέψαμε δίνοντάς του πλαστά χαρτιά..

Μας δουλεύεις, ρε Νίκο;
(και εν τέλει, δεν καταλαβαίνω..προκαλείς να πω αλήθεια τι μου είπαν;)

nomikosas1 αν αναφέρεσαι στη συμμετοχή μου στο νήμα λέγοντας ότι είναι κατινοκατάσταση, σου το επιστρέφω. Είναι προφανές οτι είσαι αλλού..
´Ο,τι έχω γράψει δεν μπορεί να σε αφορά..

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Μάρτιος 07, 2014, 03:30:11 μμ »

Νικο αν μου επιτρεπεις, αν η τιμη που το πηρες ειναι σημαντικα χαμηλοτερη απο αυτην που το πουλησες στο Σπυρο σημαινει τοτε οτι στο πουλησε το καταστημα σε τιμη ρολογιου χωρις χαρτια/κουτια.

Βικτωρα το ρολοι αγοράστηκε απο εμένα ως καινούριο σε τιμη που ξεκινά απο 4 ...
Πραγματικά δε θα ήθελα να επεκταθώ ...

Φιλικά
Νίκος.

ΥΓ υπάρχουν μέλη τα οποία μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα μου ... Παρακαλω να σταματήσει το θέμα των χρημάτων που έχασα εδώ!

Sent from my iPhone
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Απ: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #94 στις: Μάρτιος 07, 2014, 03:33:37 μμ »

Φιλικά
Νίκος.

ΥΓ υπάρχουν μέλη τα οποία μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα μου ... Παρακαλω να σταματήσει το θέμα των χρημάτων που έχασα εδώ!

Sent from my iPhone

Νικο προφανως μιλαμε για χασουρα τοτε οποτε δεν επανερχομαι στο θεμα. Γι' αυτο ρωτησα για να ξεκαθαριστει πρωτα απ' ολα για σενα.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Μάρτιος 07, 2014, 03:34:41 μμ »

nomikosas1 αν αναφέρεσαι στη συμμετοχή μου στο νήμα λέγοντας ότι είναι κατινοκατάσταση, σου το επιστρέφω. Είναι προφανές οτι είσαι αλλού..
´Ο,τι έχω γράψει δεν μπορεί να σε αφορά..

Δεν λεω αυτο svl και δεν μιλαω ας πουμε για εσενα αλλα για την ολη κατασταση. Με αυτο τον τροπο προσέγγισης που βγάζετε σιγα σιγα τις πληροφοριες και τα στοιχεια κτλ κ λεγοντας μισόλογα δημιουργουνται λαθος παρερμηνείες απο μας.

Πιστευω πιο σωστο θα ηταν να λεγατε απο την αρχη με ενα κειμενο ολο το ιστορικο με ονοματα κτλ παρα τωρα να βγαζετε λιγο λιγο σαν Puzzle την ολη ιστορια.
Για παραδειγμα τελικα εγω δεν εχω καταλαβει τι εγινε 100% ενω στην αρχη νομιζα οτι ειχα καταλαβει.
Εγω παντως στο παρελθον ειχα αγορασει ενα καινουριο rolex explorer απο το συγκεκριμενο μαγαζι και ηταν ολα οκ! Δεν ειχα παράπονο δηλαδη. Τελπος παντων.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Μάρτιος 07, 2014, 03:36:57 μμ »

Φιλικά
Νίκος.

Sent from my iPhone
καλα εσυ γιατι ανεχτηκες να χασεις λεφτα? Δηλαδη αν ισχυουν ολα αυτα το λιγοτερο θα επρεπε παρεις το αρχικο ποσο.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Μάρτιος 07, 2014, 03:39:03 μμ »
Σπύρο πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά νομίζω οτι έχεις κάνει λάθος εκτίμηση τόσο για μένα όσο και για το συμβάν. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως συμπεριφέρομαι.

Βικτωρα ετσι ακριβώς είναι ...

Φιλικά
Νίκος.

Sent from my iPhone
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Μάρτιος 07, 2014, 03:42:48 μμ »

καλα εσυ γιατι ανεχτηκες να χασεις λεφτα? Δηλαδη αν ισχυουν ολα αυτα το λιγοτερο θα επρεπε παρεις το αρχικο ποσο.

Προφανώς και δεν έχω τις νομικές γνώσεις για να κινηθώ νομικά αλλα κυρίως θέλησα να πάρει ο Σπύρος τα χρηματά του πίσω όσο το δυνατόν συντομότερα μιας και εγω είχα ήδη κάνει την επόμενη κίνηση και αγόρασα το ρολοι στόχο ...

Sent from my iPhone
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Μάρτιος 07, 2014, 04:46:53 μμ »
Νικόλα, συγχώρα με, αλλά θα κάνω για λίγο το δικηγόρο του διαβόλου.
Όχι γιατί θέλω να πάρω το μέρος του svl, ούτε που τον ξέρω, αλλά γιατί με έχει φάει η περιέργεια να μάθω τι έγινε.

Ισχυρίζεσαι λοιπόν ότι αγορασες το ρολόι καινούριο από τον Πρίντεζη, στην τιμή των 4000€+.
Στην πορεία λοιπόν, πάντα κατά τα λεγόμενά σου, διαπίστωσες ότι όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν ήταν άσχετα με το ρολόι ή παραποιημένα.
Αντί λοιπόν να πας και να τον σβερκώσεις, κάτι για το οποίο δε χρειάζονται νομικές γνώσεις, απλά του το επιστρέφεις λέγοντάς του "Δεν πειράζει που με κορόϊδεψες, πάρτο πίσω για 2800€ και είμαστε εντάξει"
Έχασες δηλαδη 1200€+ μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθεί ο Σπύρος. :o

Εγώ τι πρέπει να υποθέσω τώρα;

Ή εσύ είσαι καλοσυνάτος μέχρι ανοησίας (το θέτω όσο πιο κομψά μπορώ) και ο Σπύρος αχάριστος μέχρι αηδίας (αντί να εκτιμήσει αυτή σου τη χειρονομία, κάθεται και σε διασύρει)

ή κάτι άλλο συμβαίνει το οποίο ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί.

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.