Αποστολέας Θέμα: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει  (Αναγνώστηκε 53059 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 07, 2014, 09:24:46 πμ »
δειξε φωτογραφια της μηχανης του ρολογιου.
Παντως μπορει οντως ο ανθρωπος να το πηρε απο καποιο μαγαζι και απλα να το αγορασε μεταχειρισμενο που το μαγαζι του ειχε αλλάξει την ημερομηνια ή να του το παρουσίασαν  για καινούργιο ενω ήταν ελαφρως μεταχειρισμενο και να μην ηξερε και αυτος τιποτα. Δηλαδη τιποτα δεν αποκλείω

Άρα;

Ποιός πουλά ρολόϊ που ΔΕΝ έχει χαρτιά;
Και γιατί δεν έχει χαρτιά;
Ποιός διαβεβαιώνει ότι ΔΕΝ αφαιρέθηκε με ΠΑΡΑΝΟΜΟ τρόπο από τον πρώτο ιδιοκτήτη του;...

Να η φωτογραφία του πίσω μέρους του ρολογιού:

Οι αριθμοί του είναι όπως ακριβώς τους έχω αναφέρει.

Ωστόσο, ΔΕΝ κάνουμε αναγνώριση της γνησιότητας του ρολογιού.

Το ρολόϊ είναι γνήσιο (και αυτό είναι και το χειρότερο!!)

Χαρίλαε, με όλο το σεβασμό, το παράδειγμα με την πρακτική που μπορεί να ακολουθείται στα αυτοκίνητα για πολύ συγκεκριμένους (και επίκαιρους φορολογικούς) λόγους, δεν εισφέρει κάτι στο θέμα.
Δεν υπάρχει καμία αντιστοιχία με τα ρολόγια.

Δημήτρη, εσύ γενικά δεν εισφέρεις τίποτα..(φυσικά για τον jim, μιλάω).

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 07, 2014, 09:28:00 πμ »
Καλημέρα σας!

Η "άλλη πλευρά" όπως με αναφέρει ο Σπύρος (svl) είμαι προφανώς εγώ και για την αποκατάσταση της τάξης Ο ΜΟΝΟΣ που την πάτησε!
Αρχικά να πω, όπως έχω ήδη κάνει και προσωπικά, ένα δημόσιο συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία του Σπύρου χωρίς βέβαια σε καμιά περίπτωση να επιδιώκεται από εμένα αυτό!
Το χρονικό αυτής της απίστευτης ιστορίας έχει ως εξής:
Το Δεκέμβριο του 2012 έφτασε στα χέρια μου το περίφημο "πακέτο" από γνωστό κατάστημα με το οποίο έχω κάνει πολλές αγορές είτε με μερική ανταλλαγή είτε ολικά με μετρητά. Το ρολόι μου δόθηκε ως καινούριο, απλά όπως όλοι ξέρουμε αν κάποιος δεν είναι AD το έχει πάρει από κάπου αλλού και έχει ήδη σφραγισμένη κάρτα εγγύησης! Άλλωστε η κατάστασή του το έδειχνε και επειδή το έχω ξαναπάρει το συγκεκριμένο μοντέλο ως μεταχειρισμένο μπορώ να ξεχωρίσω την κατάσταση καινούριου/μεταχειρισμένου/γυαλισμένου! Εξαιτίας της μακροχρόνιας σχέσης με το κατάστημα και της εμπιστοσύνης δεν έγινε από μέρους μου ο σχετικός έλεγχος των εγγράφων και (κακώς βέβαια) πίστεψα ότι όλα ήταν ΟΚ! Η συνέχεια είναι ότι το πούλησα στο Σπύρο ο οποίος ανακάλυψε όλα όσα σας περιγράφει και βέβαια η συναλλαγή αναστράφηκε αφού εγώ επικοινώνησα με το κατάστημα και το ρολόι το πήρε πίσω το κατάστημα δίνοντας το αντίτιμο που πλήρωσε ο Σπύρος δηλαδή τα 3400€ μαζί με τα δύο έξτρα λουράκια τα οποία είχα κάνει δώρο στο Σπύρο (από δικό μου λάθος στην επικοινωνία με το κατάστημα)! Η δήλωσή μου στο Σπύρο ότι η υπερδόση που πήρα από ρολόγια και φόρουμ ειδικά μετά το τελευταίο συμβάν με έχει κουράσει και δε θέλω να ασχοληθώ άλλο προφανώς δεν τον κάλυψε και θέλησε να με "υποχρεώσει" να πω την ιστορία η οποία είναι σε αρκετούς γνωστή!
Τελικά αυτό που μένει είναι ότι εγώ έχω πάρει τις αποφάσεις μου και βέβαια ναι μεν ο Σπύρος έχασε χρόνο αλλά εγώ έχασα χρήμα και το κυριότερο την ΗΡΕΜΙΑ μου! Αν δεν κάνω λάθος η ενασχόληση με κάποιο χόμπι ηρεμεί έτσι δεν είναι; Το μόνο που δε χρειάζεται κάποιος είναι η απόσπαση της προσοχής από τη δουλειά του ο εκνευρισμός και βέβαια οι απειλές!
Αυτά!

Φιλικά
Νίκος.
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 07, 2014, 09:33:18 πμ »
Θα εισφέρω Σπύρο όταν ακούσω και την άλλη πλευρά και όταν αποφασίσεις να γράψεις ένα ολοκληρωμένο ποστ, με στοιχεία, φωτογραφίες, το όνομα του πωλητή (το πιο βασικό για εμένα) και όλα τα υπόλοιπα.

Έτσι όπως τα γράφεις με δόσεις, δημιουργούνται απορίες και ο καθένας προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ με κίνδυνο να βγάλει λάθος συμπεράσματα.

Αν ο πωλητής είναι μέσα από το φόρουμ, πράγμα που αντεύχομαι, θα πρέπει να ψαχτούν όλοι όσοι κατά καιρούς έχουν πάρει πράγματα από δαύτον. (λουράκια, ρολόγια, μπρασελέ ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο)
Αν φυσικά έχουν πάρει.............
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 07, 2014, 09:36:14 πμ »
Καλημέρα σας!

Η "άλλη πλευρά" όπως με αναφέρει ο Σπύρος (svl) είμαι προφανώς εγώ και για την αποκατάσταση της τάξης Ο ΜΟΝΟΣ που την πάτησε!
Αρχικά να πω, όπως έχω ήδη κάνει και προσωπικά, ένα δημόσιο συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία του Σπύρου χωρίς βέβαια σε καμιά περίπτωση να επιδιώκεται από εμένα αυτό!
Το χρονικό αυτής της απίστευτης ιστορίας έχει ως εξής:
Το Δεκέμβριο του 2012 έφτασε στα χέρια μου το περίφημο "πακέτο" από γνωστό κατάστημα με το οποίο έχω κάνει πολλές αγορές είτε με μερική ανταλλαγή είτε ολικά με μετρητά. Το ρολόι μου δόθηκε ως καινούριο, απλά όπως όλοι ξέρουμε αν κάποιος δεν είναι AD το έχει πάρει από κάπου αλλού και έχει ήδη σφραγισμένη κάρτα εγγύησης! Άλλωστε η κατάστασή του το έδειχνε και επειδή το έχω ξαναπάρει το συγκεκριμένο μοντέλο ως μεταχειρισμένο μπορώ να ξεχωρίσω την κατάσταση καινούριου/μεταχειρισμένου/γυαλισμένου! Εξαιτίας της μακροχρόνιας σχέσης με το κατάστημα και της εμπιστοσύνης δεν έγινε από μέρους μου ο σχετικός έλεγχος των εγγράφων και (κακώς βέβαια) πίστεψα ότι όλα ήταν ΟΚ! Η συνέχεια είναι ότι το πούλησα στο Σπύρο ο οποίος ανακάλυψε όλα όσα σας περιγράφει και βέβαια η συναλλαγή αναστράφηκε αφού εγώ επικοινώνησα με το κατάστημα και το ρολόι το πήρε πίσω το κατάστημα δίνοντας το αντίτιμο που πλήρωσε ο Σπύρος δηλαδή τα 3400€ μαζί με τα δύο έξτρα λουράκια τα οποία είχα κάνει δώρο στο Σπύρο (από δικό μου λάθος στην επικοινωνία με το κατάστημα)! Η δήλωσή μου στο Σπύρο ότι η υπερδόση που πήρα από ρολόγια και φόρουμ ειδικά μετά το τελευταίο συμβάν με έχει κουράσει και δε θέλω να ασχοληθώ άλλο προφανώς δεν τον κάλυψε και θέλησε να με "υποχρεώσει" να πω την ιστορία η οποία είναι σε αρκετούς γνωστή!
Τελικά αυτό που μένει είναι ότι εγώ έχω πάρει τις αποφάσεις μου και βέβαια ναι μεν ο Σπύρος έχασε χρόνο αλλά εγώ έχασα χρήμα και το κυριότερο την ΗΡΕΜΙΑ μου! Αν δεν κάνω λάθος η ενασχόληση με κάποιο χόμπι ηρεμεί έτσι δεν είναι; Το μόνο που δε χρειάζεται κάποιος είναι η απόσπαση της προσοχής από τη δουλειά του ο εκνευρισμός και βέβαια οι απειλές!
Αυτά!

Φιλικά
Νίκος.

Αυτό το τελευταίο, δηλαδή οι "απειλές", ελπίζω ότι δεν αναφέρεται σε εμένα..

Έχω θέσει συγκεκριμένα ερωτήματα, στα οποία ΔΕΝ δίνεται καμία απάντηση.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 07, 2014, 09:41:30 πμ »
Σπύρο δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης πρέπει να σου πω!
Σε ότι με ρωτήσεις ευχαρίστως να σου απαντήσω!

Φιλικά
Νίκος.
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 07, 2014, 09:42:39 πμ »
Δηλαδή Νίκο το εν λόγω κατάστημα παραποίησε την κάρτα εγγύησης αφαιρώντας τη μεμβράνη, σου έδωσε ένα τυχαίο πιστοποιητικό cosc και σου πούλησε μεταχειρισμένο ρολόι για καινούριο;
Αν είναι έτσι, οφείλεις να κατονομάσεις το κατάστημα αυτό ώστε να προστατέψεις και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.
Διαφορετικά δεν έχει νόημα να γράφουμε όλα αυτά.
Αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας και να προστατέψουμε ο ένας τον άλλο, τι σκατά φόρουμ είμαστε;

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 07, 2014, 09:47:50 πμ »
Δηλαδή Νίκο το εν λόγω κατάστημα παραποίησε την κάρτα εγγύησης, αφαιρώντας τη μεμβράνη, με σκοπό να σε κοροϊδέψει;
Επίσης σου έδωσε ένα τυχαίο πιστοποιητικό cosc, έτσι για τα μάτια του κόσμου;
Αν είναι έτσι, οφείλεις να κατονομάσεις το κατάστημα αυτό ώστε να προστατέψεις και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.
Αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας και να προστατέψουμε ο ένας τον άλλο, τι σκατά φόρουμ είμαστε;

Δημήτρη το σίγουρο είναι ότι εγώ παρέλαβα το κουτί όπως ακριβώς το περιγράφει ο Σπύρος και (ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ) δεν το έλεγξα λόγω της εμπιστοσύνης που είχα! ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν η παραποίηση έγινε από το συγκεκριμένο κατάστημα ή αν και αυτό παρέλαβε το ΚΟΥΤΙ έτσι! Σίγουρα πάντως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το κατάστημα "στάθηκε" στο προϊόν δηλαδή το υποστήριξε και βέβαια το πήρε πίσω όπως μπορεί να διαβεβαιώσει και ο Σπύρος!

Φιλικά
Νίκος.
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 07, 2014, 09:51:31 πμ »
Δημήτρη το πιστοποιητικό COSC του PANERAI που παίρνει κάποιος ειδικά με κλειστό καπάκι έχει έναν αριθμό μηχανής που δεν μπορεί να ελεγχθεί παρά μόνο με άνοιγμα του ρολογιού! Οπότε δεν ξέρει αυτός που αγοράζει αν το χαρτί COSC είναι τυχαίο! Στο Planet Ocean ας πούμε ο αριθμός του COSC είναι χαραγμένος στην κάσα οπότε ελέγχεται εύκολα ...

Φιλικά
Νίκος.
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 07, 2014, 09:56:21 πμ »
Σύμφωνοι αλλά το 111 είναι open back.

Τελοσπάντων, δεν ξέρω τι να πω.

Επειδή κάπου πάει το μυαλό μου, όταν γυρίσω στο σπίτι θα αρχίσω το ψάξιμο σε ότι αφορά την τελευταία μου αγορά.

Μεταξύ μας πάντως, να την έχει πατήσει το κατάστημα, το ΑΠΟΚΛΕΙΩ!!!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:00:14 πμ »
Σύμφωνοι αλλά το 111 είναι open back.

Τελοσπάντων, δεν ξέρω τι να πω.

Επειδή κάπου πάει το μυαλό μου, όταν γυρίσω στο σπίτι θα αρχίσω το ψάξιμο σε ότι αφορά την τελευταία μου αγορά.

Μεταξύ μας πάντως, να την έχει πατήσει το κατάστημα, το ΑΠΟΚΛΕΙΩ!!!

Πάντως Δημήτρη ΣΙΓΟΥΡΑ εγώ την πάτησα!

Φιλικά
Νίκος.
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:01:30 πμ »
Δηλαδή Νίκο το εν λόγω κατάστημα παραποίησε την κάρτα εγγύησης αφαιρώντας τη μεμβράνη, σου έδωσε ένα τυχαίο πιστοποιητικό cosc και σου πούλησε μεταχειρισμένο ρολόι για καινούριο;

εγω παντως πρεπει να σημειωσω κατι που προσεξα πριν λιγο στις φωτος

στην καρτα-εγγυησης που δινει το καταστημα, πανω δεξια γραφει φορα παρτιδα PANERAI NEW
ενω δινει 2 ετη εγγυησης αντι για 1 που δινεται συνηθως.

αλλα ξεκαθαρα γραφει new
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:02:03 πμ »

Άρα;

Ποιός πουλά ρολόϊ που ΔΕΝ έχει χαρτιά;
Και γιατί δεν έχει χαρτιά;
Ποιός διαβεβαιώνει ότι ΔΕΝ αφαιρέθηκε με ΠΑΡΑΝΟΜΟ τρόπο από τον πρώτο ιδιοκτήτη του;...

Να η φωτογραφία του πίσω μέρους του ρολογιού:

Οι αριθμοί του είναι όπως ακριβώς τους έχω αναφέρει.

Ωστόσο, ΔΕΝ κάνουμε αναγνώριση της γνησιότητας του ρολογιού.

Το ρολόϊ είναι γνήσιο (και αυτό είναι και το χειρότερο!!)

Χαρίλαε, με όλο το σεβασμό, το παράδειγμα με την πρακτική που μπορεί να ακολουθείται στα αυτοκίνητα για πολύ συγκεκριμένους (και επίκαιρους φορολογικούς) λόγους, δεν εισφέρει κάτι στο θέμα.
Δεν υπάρχει καμία αντιστοιχία με τα ρολόγια.

Δημήτρη, εσύ γενικά δεν εισφέρεις τίποτα..(φυσικά για τον jim, μιλάω).

Φίλε Σπύρο για τα κλεμμένα ρολόγια υπάρχει database και εφόσον δηλώνονται μπορείς να βρεις άμεσα αν είναι κλεμμένο ή όχι!!!!!
Οι βάσεις αυτές των δεδομένων ελέγχονται και χρησιμοποιούνται από τις εκάστοτε εταιρίες, η πρόσβαση δε σε αυτές στο κοινό δεν είναι εφικτή.
Μόνο εξουσιοδοτημένο άτομο της εταιρίας αλλά και οι κατά τόπους οικονομικές αστυνομίες έχουν πρόσβαση!
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:07:13 πμ »
Μόνο εξουσιοδοτημένο άτομο της εταιρίας αλλά και οι κατά τόπους οικονομικές αστυνομίες έχουν πρόσβαση!

Πώς μπορεί λοιπόν κάποιος μέσω αυτής της βάσης να διακριβώσει αν το ρολόι που προτίθεται να αγοράσει ή (ακόμα χειρότερα) μόλις αγόρασε δεν είναι κλεμένο;

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:08:28 πμ »
Θα το διαπιστώσει όταν το πάει για service και του περάσουν χειροπέδες. :D

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:16:43 πμ »
Θα το διαπιστώσει όταν το πάει για service και του περάσουν χειροπέδες. :D

Αν έχει δηλωθεί..

Όπως σωστά λέει ο Χαρίλαος:
Φίλε Σπύρο για τα κλεμμένα ρολόγια υπάρχει database και εφόσον δηλώνονται μπορείς να βρεις άμεσα αν είναι κλεμμένο ή όχι!!!!!
Οι βάσεις αυτές των δεδομένων ελέγχονται και χρησιμοποιούνται από τις εκάστοτε εταιρίες, η πρόσβαση δε σε αυτές στο κοινό δεν είναι εφικτή.

Εν τω μεταξύ κάτι άλλο που έχει σημασία (αλλά επίσης δεν γνωρίζω) είναι αν οι βάσεις δεδομένων μεταξύ διαφόρων χωρών επικοινωνούν..
Και αν ναι, σε ποιό βαθμό;
Δηλαδή, ένα ρολόϊ που δηλώνεται ότι κλάπηκε π.χ. στο Χόνγκ Κόνγκ φαίνεται στις σχετικές λίστες και στην Ελλάδα;..

Πάντως, ένα είναι το σίγουρο: Ρολόϊ τριετίας-τετραετίας δεν έχει κανένα λόγο να τριγυρνάει αδέσποτο!!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:16:49 πμ »
Πώς μπορεί λοιπόν κάποιος μέσω αυτής της βάσης να διακριβώσει αν το ρολόι που προτίθεται να αγοράσει ή (ακόμα χειρότερα) μόλις αγόρασε δεν είναι κλεμένο;

Μέσω επισήμου αιτήματος στην εταιρία με τον αριθμό σειράς και το ref No.

Πήγα χτες στην ROLEX για service ενός sub (φίλου και συναδέλφου μου). Ήξερα ότι το είχε αγοράσει καινούργιο από SAINT MARTEEN.
Μετά από 5 λεπτά αναμονής με ειδοποίησαν για τις προτεινόμενες εργασίες εκτός του service, καθώς δε και για το ιστορικό του ρολογιού.
Είχε κάνει service μία φορά σε μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα, μου είπαν σε ποιο μέρος και πότε έγινε το service αυτό!!!!!!!
Νίκος Καζαντζάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:18:48 πμ »

εγω παντως πρεπει να σημειωσω κατι που προσεξα πριν λιγο στις φωτος

στην καρτα-εγγυησης που δινει το καταστημα, πανω δεξια γραφει φορα παρτιδα PANERAI NEW
ενω δινει 2 ετη εγγυησης αντι για 1 που δινεται συνηθως.

αλλα ξεκαθαρα γραφει new

Στη φωτογραφία του Σπύρου σημείωσα αυτά που αναφέρει ο Θοδωρής!

Φιλικά
Νίκος.
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:19:18 πμ »

Αν έχει δηλωθεί..

Όπως σωστά λέει ο Χαρίλαος:

Εν τω μεταξύ κάτι άλλο που έχει σημασία (αλλά επίσης δεν γνωρίζω) είναι αν οι βάσεις δεδομένων μεταξύ διαφόρων χωρών επικοινωνούν..
Και αν ναι, σε ποιό βαθμό;
Δηλαδή, ένα ρολόϊ που δηλώνεται ότι κλάπηκε π.χ. στο Χόνγκ Κόνγκ φαίνεται στις σχετικές λίστες και στην Ελλάδα;..

Πάντως, ένα είναι το σίγουρο: Ρολόϊ τριετίας-τετραετίας δεν έχει κανένα λόγο να τριγυρνάει αδέσποτο!!

Επικοινωνούν Σπύρο!!!!!
Τώρα για την χώρα μας δεν παίρνω και όρκο (αλλά μάλλον!!!!!!!)
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάρτιος 07, 2014, 11:02:57 πμ »
Το ρολόϊ ήταν καινούργιο με ημερομηνία αγοράς από το μαγαζί 9/2011 και έκανε να το πουλήσει πάνω από ένα χρόνο?  ???
(12/2012)
Μου κάνει λίγο εντύπωση...αυτά φεύγουν σαν ζεστό ψωμί

Το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι η αναντιστοιχία στον αριθμό cosc...το βρήκε ο Σπύρος, ο αρχάριος πρωτάρης με την πρώτη και δεν το πήρε χαμπάρι το κατάστημα ???

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μάρτιος 07, 2014, 11:04:40 πμ »
Τις καμπάνες τις ακούτε;..

Αν μοντάρει κανείς όσα έχουν ειπωθεί θα πρέπει να ακούει καμπάνες να βαρούν..

Το θέμα δεν είναι αν γνώριζε ή δεν γνώριζε ο Νίκος - αν και την διαφορά ανάμεσα στα χαρτιά και στον αριθμό που είναι χαραγμένος στον μηχανισμό τον είχε διαπιστώσει ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, σύμφωνα με σχετική δήλωσή του.
Συγκεκριμένα, την παραμονή της ημέρας που πήγα στο σέρβις του Καίσαρη, σε σχετική (γραπτή) ερώτησή μου  γιατί οι αριθμοί δεν ταιριάζουν, ο Νίκος  παραδέχθηκε ότι το είχε διαπιστώσει και ο ίδιος κοιτώντας με λούπα και μου έδωσε την εξήγηση ότι μπορεί να υπάρχει και άλλος αριθμός χαραγμένος, ο οποίος "δεν φαίνεται", αναφέροντας ως παράδειγμα την πλευρά του μηχανισμού που βρίσκεται προς το dial...

Το σοβαρότερο όμως, είναι το εξής: Ότι κυκλοφορεί ένα 111 χωρίς χαρτιά, ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ!
Δεν πωλείται "no boxes no papers, αν το θες πάρτο", αλλά γίνεται προσπάθεια κάλυψής του με παραποιημένη κάρτα της Πανεράϊ, με εξωτερικό κουτί από το οποίο έχει αφαιρεθεί το sticker, με ένα καρτελάκι στο οποίο έχει κοπεί ο αριθμός και με ένα COSC άλλου ρολογιού!

Σας φαίνονται νόμιμα όλα αυτά;

Ή μήπως, κουτιά, χαρτιά, πιστοποιητικό κλπ, τάχα συνδυάσθηκαν..τυχαία;

Και, τελικά: για ποιό λόγο το ρολόϊ ΔΕΝ έχει χαρτιά;
Γνωρίζετε πολλά ρολόγια (που δεν τα κλαίνε οι ιδιοκτήτες τους) που να περιφέρονται στην αγορά χωρίς τα χαρτιά τους, αν και έχουν παραχθεί μόλις πριν 3 και κάτι χρόνια;;

Edit: Οι παρατηρήσεις του Γιώργου, όπως πάντοτε, καίριες..