Glycine ή Οris. Tελείως "βαρύτερα" ονόματα σε σχέση με το Steinhart. Kαι με ίδια τιμή σε σχέση με το Glycine, δεν το συζητάμε καν. Εχεις δίκιο ότι Oris & Steinhart έχουν κάτι διαφορετικό. Όμως η υλοποίηση του "διαφορετικού" (μάλλον η cushion κάσα) στο Steinhart, κατά τη γνώμη μου πάσχει αισθητικά (μάλλον τα "ξεκάρφωτα" πουσουάρ και το φλύαρο καντράν), ενώ στο Oris είναι πολύ πιο αρμονική και όμορφη. Και εμένα μου αρέσει το Oris.
Επομένως αν δεν έχεις τα παραπάνω χρήματα, παίρνεις το Glycine και έχεις έναν πολύ όμορφο κλασικό χρονογράφο από μια αναγνωρισμένη και ιστορική ελβετική εταιρεία σε τιμή σχεδόν "κλεψιάς". Διαφορετικά περιμένεις λίγο, τα μαζεύεις και πας για το Oris και το "διαφορετικό" του που σε τραβάει.
Κάτι τελευταίο, χωρίς να θέλω να σε επηρρεάσω. Το σχέδιο του Glycine ως πιο κλασικό και διαχρονικό (η σειρά combat είναι πολλά χρόνια εκεί έξω και πουλάει....) έχει λιγότερες πιθανότητες να ξεπεραστεί γρήγορα, σε αντίθεση με το "διαφορετικό" του Oris που δεν ξέρω πόσα χρόνια θα "κρατήσει".....
Πάντως με κανένα από τα δύο αυτά δεν χάνεις. Καλή επιλογή!