0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οικογενειακο συμβουλιο,μαζεύτηκαν και οι ξενιτεμένοι 20mb image hostingΤα είπαμε,τα συμφωνήσαμε ( αυτο εχει ζουμί,θα το αναλύσουμε στο μέλλον) και απο αυριο παλι στη θέση τους!!
Φανταστική εξάδα! πουλάς το 000 δηλαδή?
σου λειπουν 2 ακομα για να ειναι σωστες οι αποφασεις που θα παιρνετε... γιατι τα crown guard υπερτερουν... δε λεει και ελπιζω το επομενο non crown guard paneri σου να ειναι pam421... εισαι απαιχτος! keep walking...
Να τις χαιρεσαι τις ρολογάρες σου Σπυράκο με Υγεια!! Φοβερή πανερο-οικογένεια, να τα εκατοστήσεις φιλε !!
Ωραία οικογένεια Σπύρο ... Να την χαίρεσαι !!!
Και η δημοκρατια μιλησε,αυτοδυναμια στα Πανερια,προεδρος ο Σπυρος.Και δεν μπορω να σε ανατρεψω με τιποτα παρα μονο να φωναξω 'Ζητω'!!!
Ωραίος Σπύρο, βάλε τα σταματημένα 10:10 για περισσότερη φωτογένεια....
Μπραβο γιατρέ!!
Φανταστική εξάδα!
Να τα χαίρεσαι Σπύρο, να τα βγάζεις περιςςοτερο.τι να σου κάνουν κι αυτά κλεισμένα στο σκοτάδι?
έλα Σπυρέτο!Σου φτιάχνω και ένα μπλουζάκι σπέσιαλ και θα είσαι πανεροφορεμένος και πανεροντυμένος και συνολικά πανεροπυροβολημένος!(και μπορεί -λέμε τώρα!...- να γίνεις όμορφος σαν κι εμένα (λέμε τώρα...)(τι όμορφος που είμαι γ@μώ την τρέλα μου...)
Μπορεί να μην έχεις γενέθλια, εγώ όμως εύχομαι....Να τα εκατοστήσεις!!!Φιλικά Γιώργος
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.