Αποστολέας Θέμα: Αναζητηση fashion ρολογιου.  (Αναγνώστηκε 4013 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος apostolosg

• 34mm case
    • Προφίλ
Αναζητηση fashion ρολογιου.
« στις: Ιανουάριος 17, 2014, 09:39:00 πμ »
Καλημερα και καλη χρονια σε ολους.
 Θα ηθελα τη βοηθεια σας για αναζητηση fashion-dress watch σε οχι ακριβη τιμη...κατι στο στυλ του panerai θα ελεγα.
   Για να σας δωσω μια εικονα του τι ψαχνω βρηκα αυτο

http://www.skroutz.gr/s/2375052/Nautica-BFD-Brown-Leather-Strap-A12623G.html
ευχαριστω για το χρονο σας.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αναζητηση fashion ρολογιου.
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 17, 2014, 09:45:59 μμ »
Το Nautica που δείχνεις δεν είναι και άσχημο..

Επειδή όμως, για τα fashion δεν έχω γνώμη (ή μάλλον, έχω, αλλά ας την αφήσουμε..), θα τολμήσω να σου πω τι θα αγόραζα εγώ αν είχα διαθέσιμα για ρολόϊ μόνο 123,00 ευρώ..

Αυτό: https://www.google.gr/search?q=snzh57j1&num=50&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=y4bZUs66Jqe40QXjoYCICQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1002&bih=436

Επίσης, δεν ντρέπομαι να πω ότι (εφόσον δεν είχα άλλο ρολόϊ), θα το φορούσα very proudly παντού!
(σε αντίθεση, με οποιοδήποτε τύπου fashion watch).

Βέβαια, όλα αυτά είναι τελείως υποκειμενικά.. ;)

Φιλικά,
Σπύρος

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 17, 2014, 09:53:06 μμ »
Γιατί fashion όμως;
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος apostolosg

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 17, 2014, 11:31:20 μμ »
καποια αλλη γνωμη?οντως το NAUTICA μου εχει κατσει πολυ καλα στο ματι...τι λετε?αξιζει?

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 18, 2014, 12:36:12 πμ »
καποια αλλη γνωμη?οντως το NAUTICA μου εχει κατσει πολυ καλα στο ματι...τι λετε?αξιζει?

Στο στυλ του Nautica και πολύ καλύτερο (citizen eco-drive) και σε χαμηλότερη τιμή!
http://www.citizenwatch.de/de/Kollektion/Sportuhren/Herren/BM847/BM8470-11EE
http://www.firstclasswatches.co.uk/citizen-gents-eco-drive-bv1060-15e-p-6696.html?currency_override=1
http://mywatcheshub.com/citizen-ecodrive/citizen-men-ecodrive-sport-mwh-bm847500x-bm847500xb-p-47863/
http://mywatcheshub.com/citizen-ecodrive/citizen-men-ecodrive-sport-mwh-bm847526e-bm847526eb-p-47864/

Και το κυριότερο όχι fashion....!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 18, 2014, 12:50:23 πμ από IliasG »

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 18, 2014, 12:55:40 πμ »
Και το κυριότερο όχι fashion....!!

Η λέξη fashion (watch) εδώ μέσα είναι σα την λέξη 'κοψίδια' σε ένα gourmet εστιατόριο, ε;..

Φιλικά,
Σπύρος

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 18, 2014, 12:56:29 πμ »
Aν πάλι επιμένεις στο nautica εδώ το βρίσκεις πιο φθηνά...
http://www.firstclasswatches.co.uk/nautica-gents-bfd-102-watch-a11557g-p-12993.html

Σιγουρα υπάρχει και αλλού φθηνότερα και σε ευρώ. Ψάξ'το...

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 18, 2014, 01:01:28 πμ »
Η λέξη fashion (watch) εδώ μέσα είναι σα την λέξη 'κοψίδια' σε ένα gourmet εστιατόριο, ε;..

Φιλικά,
Σπύρος
Όχι βρε Σπύρο, τα "κοψίδια" είναι μούρλια, γλύφεις τα δάχτυλά σου. Είναι μάλλον σαν junk food απέναντι σε σπιτικό φαγητό. Μόνο εμφάνιση, χρώμα και γυαλάδα και από ουσία τίποτα! :D

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 18, 2014, 01:02:45 πμ »
Όχι δεν αξίζει είναι σαν να πετάς τα λεφτά σου.

Καλύτερα, δώσε 55euro και πάρε ένα Swatch rebel σε ένα χρώμα που σου αρέσει και τα υπόλοιπα 72euro έχεις πολύ καλύτερα πράγματα να τα κάνεις.

Θες κάτι Nautica? Πάρε ένα πουλόβερ ένα fleece τώρα που έχουν 50% και έχεις και ρέστα. Δεν θες τα ρέστα? Πάρε κάτι ακριβότερο, ζακέτα Gant, Lacoste σου φτάνουν τα 72euro.

Και κολώνια να πάρεις, καλύτερη επένδυση είναι για το στύλ σου από ένα ρολόι NAUTICA.
Καλά τα CK, Nautica, Tommy Hilfiger, Gant, Lacoste, DKNY, αλλά για ρούχα, εσώρουχα και αρώματα, για ρολόγια ΟΧΙ.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 18, 2014, 01:16:10 πμ »

Η αντιστοιχία είναι η ίδια με το να μπώ σε ένα forum για το τρέξιμο πχ. στο runningnews και να αρχίσω να ρωτάω αν τα αθλητικά PRADA, που είδα στον Καλογήρου στη Μητροπόλεως, κάνουν για να τρέξω τη μικρή διαδρομή των 5χλμ. στον επόμενο Αλεξάνδρειο (αγώνας αντοχής) δρόμο στη Θεσσαλονίκη.
Kαι να περιμένω να μου πουν..."όχι φίλε τα Hugo Boss είναι πιο γρήγορα παπούτσια και αν θες δες και τα Dsquared".

Δεν είναι θέμα elitisμού είναι θέμα σύγκρισης της βούρτσας με την  :censored:. ( με το συμπάθειο ) εεεπ!! πιπέρι
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος lakiboi

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 18, 2014, 01:35:41 πμ »
Είμαστε κι εμείς που στραβώνουμε με τη λέξη φάσιον λιγο κολλημένοι όμως φίλε Istar.

Fashion θέλει το παλικάρι δε θέλει κινέζικη ρέπλικα ρόλεξ....

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 18, 2014, 01:48:09 πμ »
Λογικά για να μπει και να ρωτήσει σε site ρολογιών θα του αρέσουν τα ρολόγια και είπε να το ψάξει λίγο.
Να το πω αλλιώς, οι φίλοι μου που φοράνε fashion τα παίρνουν για το brand, όπως το έχουν αυτοί στο μυαλό τους ότι είναι το καλό brand, και δεν τους λέω και τίποτα αρνητικό όταν μου τα δείχνουν.
Tα κρίνω σαν μπλούζες από το χρώμα και το σχέδιο. Σαν να πήρανε μπλουζάκι τους λέω τη γνώμη μου αν μου άρεσε το design και αν τους πάει. Δεν ενδιαφέρονται καν αν υπάρχει το mywatch και ποιές εταιρείες βγάζουν ρολόγια. Είναι σίγουροι ότι το Gant είναι καλό ρολόι.
Μέχρι να χαλάσει κάτι και να μην έχει εγγύηση πλέον, να ακούσουν την τιμή επισκευής ή ότι δεν αξίζει να το φτιάξουν και να πάνε να πάρουν Τommy Hilfiger γιατί είναι καλύτερο ρολόι από το Gant που χάλασε.
Τώρα αφού μπήκε εδώ και ρωτάει τι να του πούμε ψέμματα?

Ακόμη και fashion να έπαιρνα, θα ήμουν purist. Θα έπαιρνα τον ορισμό του fashion watch.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 18, 2014, 02:06:29 πμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 18, 2014, 02:31:41 πμ »
Ακόμη και fashion να έπαιρνα, θα ήμουν purist. Θα έπαιρνα τον ορισμό του fashion watch.

Έεεεεετσι........
Once μερακλής, always μερακλής.
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος lakiboi

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Απ: Αναζητηση fashion ρολογιου.
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 18, 2014, 07:43:29 πμ »
Έεεεεετσι........
Once μερακλής, always μερακλής.

+1000   :D :D :D :D :D :D

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk