Αποστολέας Θέμα: F1-Εχει τη γοητεια της  (Αναγνώστηκε 56509 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: F1-Εχει τη γοητεια της
« Απάντηση #120 στις: Αύγουστος 28, 2014, 02:28:54 μμ »

"Οι Έλληνες είναι πρόθυμοι. Θέλουν να συναντήσω τον Πρωθυπουργό ή τον Δήμαρχο. Θα πρέπει να διαπιστώσουμε αν έχουν τα χρήματα", δήλωσε ο Έκλεστοουν στο CNN.

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/NyPX6PjywbI" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NyPX6PjywbI" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
F1-Εχει τη γοητεια της
« Απάντηση #121 στις: Αύγουστος 28, 2014, 02:45:30 μμ »
Να δώ το σπίτι μου να γίνεται Monaco............................................   :fart:

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/nESMscHNa0s" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nESMscHNa0s" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Σεπτέμβριος 07, 2014, 04:40:40 μμ »
Η εκδίκηση του Χάμιλτον

Την έκτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 πανηγύρισε ο Λιούις Χάμιλτον, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Ρόσμπεργκ, παίρνοντας «εκδίκηση» για όσα είχαν γίνει στο Σπα.

Παρά το γεγονός ότι έκανε μία από τις χειρότερες εκκινήσεις του, ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε να φτάσει στην έκτη του νίκη στη φετινή σεζόν της Formula 1.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ, εκμεταλλεύτηκε το κακό ξεκίνημα του ομόσταβλού του στη Mercedes, όμως έχασε τα φρένα στον 28ο γύρο, επιτρέποντας στον Χάμιλτον να χτυπήσει ξανά την πρωτιά, κάτι που τελικά κατάφερε.

Πίσω από τις Mercedes, τερμάτισε ο Φελίπε Μάσα, ενώ εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Βαλτερί Μποτάς που ήταν τέταρτος με πέμπτο τον Ντανιέλ Ρικιάρντο.

Μπροστά στο κοινό της η Ferrari απογοήτευσε, με τον Αλόνσο να εγκαταλείπει με μηχανικό πρόβλημα και τον Ραϊκόνεν να τερματίζει 9ος.

Η κατάταξη:

1. Χάμιλτον, Mercedes
2. Ρόσμπεργκ, Mercedes
3. Μάσα, Williams
4. Μπότας, Williams
5. Ρικιάρντο, Red Bull
6. Φέτελ, Red Bull
7. Πέρες, Force Indi
8. Μπάτον, Mclaren
9. Ραικόνεν, Ferrari
10. Μάγκνουσεν, McLaren
11. Κβίατ, Toro Rosso
12. Χούλκενμπεργκ, Force India
13. Βερνιέ, Toro Rosso
14. Μαλδονάδο, Lotus
15. Σούτιλ, Sauber
16.Γκροσάν, Lotus
17. Κομπαγιάσι, Caterham
18. Μπιανκί, Marussia
19. Γκουτιέρες, Sauber
20.Έρικσον, Caterham

Αναλυτικά η βαθμολογία:

1. Ρόσμπεργκ, 238
2. Χάμιλτον, 216
3 .Ρικιάρντο, 166
4. Μπότας, 122
5.Αλόνσο, 121
6. Φέτελ, 106
7. Μπάτον, 72
8. Χούλκενμπεργκ, 70
9. Μάσα, 55
10. Ραϊκόνεν, 41

Αναλυτικά η βαθμολογία των Κατασκευαστών:

1. Mercedes, 454
2. Red Bull, 272
3. Williams, 170
4.Ferrari, 162
5. McLaren, 110
6. Force India, 109
7. ToFro Rosso, 19
8. Lotus, 8
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: F1-Εχει τη γοητεια της
« Απάντηση #123 στις: Σεπτέμβριος 07, 2014, 05:25:12 μμ »
Να δώ το σπίτι μου να γίνεται Monaco............................................   :fart:
Δεν ξερω αν θα ζεις οταν θα γινει η πιστα.;D

Sent from my LG G2 using tapatalk

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
F1-Εχει τη γοητεια της
« Απάντηση #124 στις: Σεπτέμβριος 10, 2014, 10:32:44 πμ »
Τέλος εποχής για Montezemolo στη Ferrari

Ο Ιταλός μετά από 23 χρόνια στο Maranello παραιτείται με τον Marchionne να φαίνεται πως είναι ο αντικαταστάτης του

Τελικά μετά από αρκετές ημέρες έντονης φημολογίας ο Luca di Montezemolo παραιτείται από την προεδρία της Ferrari, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου. Μία ημέρα πριν την συνεδρίαση του ΔΣ της ομάδας εξέδωσε ένα δελτίο Τύπου με το οποίο ανακοινώνει ότι αποχωρεί μετά από 23 χρόνια το Maranello. Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά αναμένεται την θέση του Montezemolo να αναλάβει ο Sergio Marchionne.

Η Ferrari θα έχει ένα σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει μαζί με το γκρουπ FCA στο χρηματιστήριο της Wall Street. Αυτό θα ανοίξει μια νέα και διαφορετική φάση που αισθάνομαι ότι η αιχμή του δόρατος πρέπει να είναι ο ΔΣ του ομίλου. Αυτό είναι το τέλος μιας εποχής. Έχω αποφασίσει να εγκαταλείψω τη θέση μου ως πρόεδρος μετά από σχεδόν 23 υπέροχα και αξέχαστα χρόνια, μαζί με εκείνα που πέρασα στο πλάι του Enzo Ferrari τη δεκαετία του 1970. H Ferrari είναι η πιο σπουδαία εταιρεία στον κόσμο. Ήταν προνόμιο και τιμή μου που ήμουν στην ηγεσία. Αφιέρωσα όλο μου τον ενθουσιασμό και δεσμεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί με την οικογένειά μου, ήταν και συνεχίζει να είναι το πιο σπουδαίο πράγμα της ζωής μου. Εύχομαι οι μέτοχοι, και ιδιαίτερα ο Piero Ferrari που ήταν πάντα στο πλευρό μου, να έχουν πολλά χρόνια επιτυχίας, τα οποία η Ferrari αξίζει.

Ο Montezemolo αναμένεται να αναλάβει την προεδρία της αεροπορικής εταιρείας Alitalia.

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Σεπτέμβριος 10, 2014, 11:18:45 πμ »
Επιτέλους θα ανέβει η Ferrari.! Κριμα για την Alitalia!  :goodman:

Kαι μια φώτο Bonus απο το Spa!

Αποσυνδεδεμένος NavalArchitect

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Σεπτέμβριος 13, 2014, 04:49:31 μμ »
Τη βδομάδα που μας έρχεται έχουμε το τσίρκο της F1 στην πόλη μας... Όλοι εδώ, τα κορίτσια της F1, οι επίσημοι, οι οδηγοί, οι δημοσιοσχεσίτες, όλος ο καλός ο κόσμος (είδατε - έβαλα τα κορίτσια πρώτα).

Οι μπουτίκ του μαρκετίστα Ριχάρδου είναι εν τω μεταξυ τίγκα στο στοκ, να κινείται η αγορά βρε παιδί μου...

Είμαι καλεσμένος μιας μεγάλης (Γερμανικής) ναυτιλιακής, κάπου πάνω από μία ευθεία/στροφή, στον 2ο όροφο δεκατετράστερου ξενοδοχείου, με φουλ θέα, μπουφέ, κλπ. οπότε θα μεταφέρω ό,τι εντυπώσεις ή περίεργα πιάσει το ραντάρ.

Άντε να το δούμε κι αυτό...

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
    • Προφίλ
F1-Εχει τη γοητεια της
« Απάντηση #127 στις: Σεπτέμβριος 17, 2014, 10:11:57 μμ »
Τη βδομάδα που μας έρχεται έχουμε το τσίρκο της F1 στην πόλη μας... Όλοι εδώ, τα κορίτσια της F1, οι επίσημοι, οι οδηγοί, οι δημοσιοσχεσίτες, όλος ο καλός ο κόσμος (είδατε - έβαλα τα κορίτσια πρώτα).

Οι μπουτίκ του μαρκετίστα Ριχάρδου είναι εν τω μεταξυ τίγκα στο στοκ, να κινείται η αγορά βρε παιδί μου...

Είμαι καλεσμένος μιας μεγάλης (Γερμανικής) ναυτιλιακής, κάπου πάνω από μία ευθεία/στροφή, στον 2ο όροφο δεκατετράστερου ξενοδοχείου, με φουλ θέα, μπουφέ, κλπ. οπότε θα μεταφέρω ό,τι εντυπώσεις ή περίεργα πιάσει το ραντάρ.

Άντε να το δούμε κι αυτό...
Αντε μπραβο!! Καλα να περασεις! Περιμενουμε ανταποκριση! Αν και αν δεν εχεις ξαναπαει ειναι κριμα που η πρωτη σου φορα θα ειναι με V6, αλλα δεν πειραζει! :D

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Σεπτέμβριος 17, 2014, 10:19:38 μμ »
Αντε μπραβο!! Καλα να περασεις! Περιμενουμε ανταποκριση! Αν και αν δεν εχεις ξαναπαει ειναι κριμα που η πρωτη σου φορα θα ειναι με V6, αλλα δεν πειραζει! :D

Δεν θα χρειαστει και ωτασπιδες  ;D :lol: :jg:

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
    • Προφίλ
F1-Εχει τη γοητεια της
« Απάντηση #129 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 12:06:00 μμ »
Xaxaxa που καναντησαμε.. Σιρκουι πολης και να μην εχει θορυβο.. Και παλια ενιωθες οτι θα σπασει το τυμπανο, ειδικα τα με τα BMW!!

• 50mm case
    • Προφίλ
F1-Εχει τη γοητεια της
« Απάντηση #130 στις: Σεπτέμβριος 21, 2014, 05:49:47 μμ »
Λοιπόν...

GP S'pore 2014.

Πρώτος μου αγώνας που είδα από κοντά. Έχει ομολογουμένως άλλη γοητεία να βλέπεις αυτά τα αυτοκίνητα με τους οδηγούς να δίνουν μάχες στην πίστα.

Ο θόρυβος απόλυτα υποφερτός, είμασταν στον 1ο όροφο του Swissotel, 4-5 μπαλκόνια πάνω σε μία πολύ ωραία γωνία, ούτε 30m από την στροφή. Βλέπαμε αριστερά στο βάθος τα αυτοκίνητα που έβγαιναν από την προηγούμενη στροφή, έστριβαν πάλι κοντά μας, και βλέπαμε κι όλη την ευθεία που ακολουθούσε.

Έχω τραβήξει βίντεο, να το ανεβάσω πρώτα...

Στο παρασκήνιο και για να είμαι ειλικρινής, ασχολήθηκα πιό πολύ με τις όμορφες παρουσίες στο πάρτυ που μας είχε καλέσει πελάτης (Γερμανός πλοιοκτήτης), παρά με το αν θα κερδίσει ο Λούης. Το μόνο που με ένοιαζε από την πίστα ήταν αν οι γραμμές του Κίμι θα είναι οι σωστές.

Νεαρές παρουσίες άντρες-γυναίκες, αρκετά IWC, ένα Aquanaut (μιλάμε για ρολόι που φοριέται πολύ χαλαρά - ειδικά μ'αυτόν τον κωλόκαιρο εδώ), φυσικά και τα συνήθη uninspiring Rolex (δε γλυτώνουμε από αυτά πλέον πουθενά, μάστιγα σκέτη). Στο θέμα γυναίκες είχε απ'όλα (Ινδές -τις αναφέρω πρώτες γιατί βλέπω έχω μεγάλη ρέντα μαζί τους- Αγγλίδες, Νορβηγίδες, ντόπιες βεβαίως βεβαίως, κλπ.)

Ένας από τους τρελλούς στο Get Together με τα ρολόγια εδώ πριν 2 εβδομάδες, πήγε μέσα στο GP, φωτό αγκαλιά με τον Λούη, κλπ. Μονακό σκέτο είμαστε σας λέω εδώ, χάι σοσάιετυ, το άι κιού όμως μονοψήφιο, διψήφιο, δε ξέρω, δε ξέρω, ας το σκεφθώ...

Άντε και του χρόνου!

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Σεπτέμβριος 21, 2014, 06:35:53 μμ »
Μπράβο Κωνσταντίνε,ιδιαίτερη εμπειρία η ζωντανή παρακολούθηση αγωνα της F1.
Της Σιγκαπουρης μαλιστα ειναι στις wish lists μου!!!!

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
    • Προφίλ
F1-Εχει τη γοητεια της
« Απάντηση #132 στις: Σεπτέμβριος 21, 2014, 07:01:07 μμ »
Μπράβο Κωνσταντίνε,ιδιαίτερη εμπειρία η ζωντανή παρακολούθηση αγωνα της F1.
Της Σιγκαπουρης μαλιστα ειναι στις wish lists μου!!!!
Ασε την Σιγκαπουρη και κανονισε να παμε καμια Eau Rouge! :D

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Σεπτέμβριος 21, 2014, 07:17:27 μμ »
Ασε την Σιγκαπουρη και κανονισε να παμε καμια Eau Rouge! :D

Να σου πω ο επομενος στοχος μου ειναι εκτος Ευρωπης.
Εχω δει τα περισσοτερα ευρωπαικα,τωρα θελω εξωτικο θεαμα ;) ;D

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
    • Προφίλ
F1-Εχει τη γοητεια της
« Απάντηση #134 στις: Σεπτέμβριος 21, 2014, 10:03:52 μμ »

Να σου πω ο επομενος στοχος μου ειναι εκτος Ευρωπης.
Εχω δει τα περισσοτερα ευρωπαικα,τωρα θελω εξωτικο θεαμα ;) ;D
Χαχαχα
 Ναι αλλα δεν γινεται να εισαι φαν και να μην εχεις κατσει eau rouge! Οι περισσοτερες εκτος ευρωπης δεν εχουν χαρακτηρα.. :P

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Σεπτέμβριος 21, 2014, 10:42:10 μμ »
Χαχαχα
 Ναι αλλα δεν γινεται να εισαι φαν και να μην εχεις κατσει eau rouge! Οι περισσοτερες εκτος ευρωπης δεν εχουν χαρακτηρα.. :P

Η αλήθεια ειναι οτι ειναι συνυφασμένη με τη φόρμουλα και γενικά,η συγκεκριμένη πιστα (Spa) ειναι απο τις πιο παραδοσιακές στο χώρο.
Το συζητάμε αν και στην παρούσα φάση με εμπνέουν οι "σχιστοματικες" πίστες  :lol: :jg:

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Σεπτέμβριος 22, 2014, 09:49:55 πμ »

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
F1-Εχει τη γοητεια της
« Απάντηση #137 στις: Οκτώβριος 03, 2014, 06:19:00 μμ »

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Οκτώβριος 03, 2014, 07:29:53 μμ »
Φεύγει από τη Ferrari ο Αλόνσο

Παρελθόν από την Ferrari αναμένεται να αποτελέσει ο Φερνάντο Αλόνσο στο τέλος του τρέχοντος Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1.

Παρελθόν από την Ferrari αναμένεται να αποτελέσει ο Φερνάντο Αλόνσο στο τέλος του τρέχοντος Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1.

Σύμφωνα με ισπανικό Μέσο Ενημέρωσης ο πιλότος και η ηγεσία της ιταλικής ομάδας δεν θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους και στο νέο πρωτάθλημα και να τη διακόψουν νωρίτερα.

Έτσι μετά από συζητήσεις έχουν έρθει σε συμφωνία για την κοινή συναινέσει διακοπή της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, ο Ισπανός πιλότος φέρεται ήδη να έχει στα χέρια του καλές προτάσεις από άλλες ομάδες για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Η καλύτερη από όλες φέρεται να είναι αυτή της Μακ Λάρεν η οποία προσφέρει 35 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή, τα διπλά από αυτά που λαμβάνει.

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Οκτώβριος 04, 2014, 11:07:33 πμ »
Επίσημο: O Vettel φεύγει από την RBR στο τέλος του 2014

Ο τυφώνας έφτασε νωρίτερα στην Ιαπωνία, αλλά όχι ο Phanfone, αυτός των εξελίξεων της Formula 1. Ξημερώνοντας Σάββατο 4/10 στη Suzuka και στην Ελλάδα, η Red Bull Racing ανακοίνωσε ότι ο Sebastian Vettel θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος του 2014. Η απόφαση ήταν του Γερμανού και όχι της ομάδας, την οποία γνωστοποίησε στους Christian Horner και Helmut Marko το βράδυ της Παρασκευής. Τόσο ο Horner όσο και ο Marko δηλώνουν ότι ο Vettel θα οδηγεί στην Ferrari το 2015, αλλά η Scuderia δεν έχει ανακοινώσει κάτι ακόμα. Οι φήμες που θέλουν τον Γερμανό στο Maranello υπάρχουν χρόνια στην F1 και τώρα ήρθε η ώρα να επιβεβαιωθούν.

Αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι ο Fernando Alonso θα πάρει τελικά το πολυπόθητο διαζύγιο από τη Ferrari και θα επιστρέψει στη McLaren. Αν τελικά πάει ο Ισπανός στο Woking τι θα γίνει με τους Jenson Button και Kevin Magnussen; Οι επόμενες ημέρες-εβδομάδες αναμένονται συναρπαστικές και γεμάτες εξελίξεις.

Ο Vettel, σύμφωνα με δηλώσεις του Marko, ενεργοποίησε μια ρήτρα στο συμβόλαιό του κι έτσι θα περάσει την πόρτα της εξόδου χωρίς προβλήματα. Πιθανόν η ρήτρα αυτή να έχει να κάνει με την θέση του στο πρωτάθλημα μετά την ολοκλήρωση και του Σεπτεμβρίου. Ο Γερμανός βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος οδηγών.

Τη θέση του Vettel στην RBR θα καλύψει ο Daniil Kvyat ο οποίος θα έχει team-mate τον Daniel Ricciardo. Σε αυτό το σημείο αν κοιτάξουμε την μαγική κρυστάλλινη σφαίρα μπορούμε να δούμε την αναρρίχηση του Max Verstappen το 2016 στην μεγάλη ομάδα της Red Bull.

Το ντόμινο εξελίξεων συνεχίζεται και χτυπά την Toro Rosso. Το 2015 ήταν προγραμματισμένο να δούμε τους Verstappen-Kvyat αλλά με τον Ρώσο να παίρνει προαγωγή και τον Jean-Eric Vergne να φεύγει μένει κενή μια θέση. Όλα δείχνουν πως η θέση αυτή θα καλυφθεί από τον Carlos Sainz Jr., γιο του θρύλου των ράλι, ο οποίος αγωνίζεται στο WSR υπό την ομπρέλα της Red Bull.

Η ανακοίνωση της RBR αναφέρει:

Ο Sebastian Vettel μας ενημέρωσε ότι φεύγει από τη Red Bull στο τέλος του 2014. Θέλουμε ευχαριστήσουμε θερμά τον Sebastian για τον εκπληκτικό ρόλο που έπαιξε στη Red Bull τα τελευταία 6 χρόνια. Το πρόγραμμα νέων οδηγών της Red Bull έχει βγάλει μερικά μεγάλα ταλέντα, συμπεριλαμβανομένων των Sebastian Vettel και Daniel Ricciardo, ο οποίος έχει νικήσει 3 φορές στην πρώτη του χρονιά με την ομάδα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Daniel θα υποδεχτεί στην ομάδα, το 2015, ένα άλλο ανερχόμενο αστέρι, το Daniil Kvyat.

Ο επικεφαλής της RBR, Christian Horner, δήλωσε:

Τον γνωρίζω πολύ καλά, έχουμε περάσει πολύ χρόνο μαζί και φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε τελευταία. Μια απόφαση σαν αυτή δεν είναι απλή. Συναντηθήκαμε χθες και μας ενημέρωσε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να του ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον. Παραμένει στην καρδιά μας, αλλά από την 1η Ιανουαρίου θα είναι ανταγωνιστής. Προφανώς η Ferrari του έκανε μια πολύ δελεαστική προσφορά. Έχει φτάσει σε ένα σημείο της καριέρας του που θέλει μια νέα πρόκληση, έτσι αν η καρδιά κάποιου δεν είναι εκεί που πρέπει δεν έχει σημασία τη γράφουν τα χαρτιά. Νομίζω ότι η Ferrari τον δελέασε με την προσφορά της και αποφάσισε ότι αυτή η στιγμή ήταν η κατάλληλη. Δεν έχει κάποιον μάνατζερ ή κάποιους ανθρώπους γύρω του που να του λένε τι να κάνει. Παίρνει μόνος του τις αποφάσεις και το σεβόμαστε.