Αποστολέας Θέμα: Εκδηλωση ενδιαφεροντος για το ημερολογιο του mywatch.gr  (Αναγνώστηκε 73338 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Απ: Εκδηλωση ενδιαφεροντος για το ημερολογιο του mywatch.gr
« Απάντηση #120 στις: Νοέμβριος 13, 2016, 11:48:40 μμ »
Τι άτοπο βρε Σπύρο ; εδώ με συνοπτικές διαδικασίες άλλοι έχουν φτάσει στο στάδιο επιλογής ρολογιού μεταξύ προτάσεων που έχουν ήδη γίνει ...
Και το αναφέρω μόνο ως παράδειγμα γιατί εδώ έχουν πραγματοποιηθεί επιτυχώς  στο παρελθόν και ποιό σημαντικά και ποιό πολύπλοκα πρότζεκτ ή εκδηλώσεις !!!
.

Επαναλαμβανω, το μονο που για μενα δεν τρεχει τιποτα Δημητρη, ειναι αυτο.
Και ξαναλεω, οτι, οπως θα θυμασαι, περισυ δοθηκε ρολογαρα χωρις καμμια επιβαρυνση.

Αν ειναι να βαλουμε χρηματα, σε 2-3 μερες το εχουμε στησει.Για πλακα. ;)
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Νοέμβριος 13, 2016, 11:50:32 μμ »
Μπατμανακο, για να ειμαι ειλικρινης, τοσο εσυ οσο και ο καπετανιος ειχατε προσφερθει για βοηθεια και το ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ.
Αλλα δεν αναφερομουνα σε σας αλλα σε ολο το υπολοιπο φορουμ, που θελει ημερολογιο, θελει κληρωσεις, ρολογια, γιορτες, πανηγυρια κλπ κλπ, αλλα πρεπει να τα βρει ολα ετοιμα.
Καιρος δεν ειναι να κουνησει λιγακι;
Κοίτα Σπύρο εδώ για μένα, το φόρουμ εννοώ είναι μία ευχάριστη ασχολία ότι μπορώ να κάνω θα το κάνω, η αλήθεια είναι ότι το φόρουμ πλέον θέλει καινούργιους mods και ειλικρινά τον Θοδωρή και τον Γιάννη τους συμπαθώ πάρα πάρα πολύ και δεν θα ήθελα να αποχωρήσουν αλλά δεν γίνεται ένα τόσο μεγάλο φόρουμ να έχει μόνο έναν ενεργό mod... εννοείται ότι δεν μιλάω για μένα εξάλλου δεν έχω ούτε τις γνώσεις ούτε την συλλογή για να το υποστηρίξω αλλά υπάρχουν παιδιά που ίσως το θέλουν, καλό είναι να γίνει ένα συμβούλιο από εσάς και να μπουν αλλά δύο άτομα για βοήθεια, και αυτά τα λέω μιας και έγινε αναφορά....

Το ημερολόγιο άστο πάνω μου Τρίτη Τετάρτη θα μιλήσουμε με αποτελέσματα!

Sent from my Huawei P8 using Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος dgl

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Νοέμβριος 13, 2016, 11:50:43 μμ »
Και γνωρίζεις καλά ότι και σε διάφορα θέματα προτάσεις σου έχω κάνει γιατί είσαι "ανοιχτος" για συζήτηση και "παρόν" έχω δηλώσει σε ερευνες αγοράς και διάθεση βοήθειας έχω...

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Νοέμβριος 13, 2016, 11:51:12 μμ »
Δημήτρη η απορία μου ήταν καλοπροαίρετη και όχι ως μομφή σε αυτό που έγραψες.
Τώρα αν η απουσία μου έχει να κάνει σχέση με τα τεχνικά θέματα όπως βλέπεις όταν χρειάστηκε όπου χρειάστηκε δεν έλλειψε. Απλά έχει αλλάξει η μορφή της.

Αποσυνδεδεμένος dgl

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Νοέμβριος 13, 2016, 11:53:57 μμ »
Οχι ρε Αρη προς Θεού δεν υπάρχει παράπονο

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Νοέμβριος 13, 2016, 11:55:59 μμ »
Και γνωρίζεις καλά ότι και σε διάφορα θέματα προτάσεις σου έχω κάνει γιατί είσαι "ανοιχτος" για συζήτηση και "παρόν" έχω δηλώσει σε ερευνες αγοράς και διάθεση βοήθειας έχω...

Δεν αμφιβαλλω γι αυτο και το ξερεις, οπως και πολλες φορες με - μας (σαν φορουμ) εχεις βοηθησει πολυ.
Και αυτο εχει καταγραφει.
Αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο, τη συγκεκριμενη στιγμη.
Εδω λεμε οτι σε μια προσκληση για βοηθεια για το ημερολογιο του 2017, δεν βρεθηκε κανενας να δηλωσει παρων.
Και αυτο δεν μπορει να αμφισβητηθει, απλα κοιταζουμε τα παραπανω ποσταρισματα.

Αποσυνδεδεμένος dgl

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Νοέμβριος 13, 2016, 11:56:56 μμ »
Είναι κριμα να τρώνε αρκετοί ώρες μέσα στο φόρουμ καθε μερα και οταν χρειάζεται βοηθεια για να.οργανώσουμε κάτι να τρεχουν μόνο ο Σπύρος !! :-)

Αποσυνδεδεμένος dgl

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 12:00:24 πμ »
Στο δια ταύτα εγώ είμαι εδώ για βοήθεια. Όποιοι θέλουν ας γράψουν το όνομα τους και από αύριο τα λέμε ..

Dim G4

• Επισκέπτης
« Απάντηση #128 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 12:09:55 πμ »
Δεν ξέρω πως μπορώ να βοηθήσω αλλά αυτό το καιρό έχω άπλετο χρόνο οπότε στην διάθεση σας

Αποσυνδεδεμένος dgl

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 12:18:10 πμ »
Δεν ξέρω πως μπορώ να βοηθήσω αλλά αυτό το καιρό έχω άπλετο χρόνο οπότε στην διάθεση σας
Να είσαι καλά, θα οργανωθούμε.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 12:29:37 πμ »
Είναι κριμα να τρώνε αρκετοί ώρες μέσα στο φόρουμ καθε μερα και οταν χρειάζεται βοηθεια για να.οργανώσουμε κάτι να τρεχουν μόνο ο Σπύρος !! :-)

Αυτό είναι αλήθεια.
Αν έχει παράπονο κανείς από το τρέξιμο του Σπύρου για όλα, είναι να πέσει ο ουρανός...

Λοιπόν, δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά θα αναφέρω μία πρακτική που έχω δει να ακολουθούν στο  watch.ru όπου επίσης έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για το ημερολόγιο.
Εκεί, το υλικό εξετάζεται κάθε μήνα από την αρχή του χρόνου.
Δηλαδή, στο τέλος κάθε μήνα το φόρουμ ψηφίζει τις καλύτερες φωτογραφίες, ετοιμάζεται ψηφιακά μία μακέτα και όταν έρχεται ο καιρός όλα σχεδόν είναι έτοιμα.
Λόγω των αποστάσεων δεν τυπώνεται πάντα και για όλους ημερολόγιο, ωστόσο όλο το διαδικαστικό με την επιλογή/γραφιστικά κλπ γίνεται περίπου αυτοματοποιημένα.

Το κυριότερο: η διαδικασία εμπλέκει πολλούς και δεν φορτώνεται όλο το βάρος σε 2-3 άτομα που πρέπει να ολοκληρώσουν τα πάντα σε 2 εβδομάδες..

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 12:34:11 πμ »
Σπύρο, αυτή η πρόταση έπεσε και σε μας μόλις ολοκληρώθηκε το περσινό ημερολόγιο.
Είπαμε καθε μήνα να βγαίνουν οι καλύτερες φωτογραφιες και να ανεβαίνουν σε ενα ξεχωριστό νημα.

Ετσι θα είχαμε πολυ πιο ευκολο έργο και κυριως συγκεντρωμένες και άμεσα συγκρίσιμες τις καλύτερες φωτογραφιες.Οποτε η τελικη επιλογη θα ηταν πολυ πιο εύκολη.

Αλλα μείναμε στα λόγια και στα σχέδια, ως συνήθως.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 12:49:17 πμ »
Σπύρο είναι σίγουρο ότι δεν υπήρξε έλλειψη ενδιαφέροντος από μέρους σου.

Ίσως γενικότερα κακός συντονισμός, κάτι που διορθώνεται στο μέλλον.  ;)

Ένα παράδειγμα όσων ανέφερα παραπάνω.

Η φωτό με ημερομηνία ανάρτησης 19-1-2016 έχει επιλεχθεί ήδη από τον Φεβρουάριο για να μπει στο ημερολόγιο του 2017.

Σιγά, το δύσκολο.
Απλώς ανοίχθηκαν έγκαιρα τα σχετικά θέματα.  ;)

Αποσυνδεδεμένος donpaganistis

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 01:31:03 πμ »
Αν και δε συμμετεχω σ' ολη τη διαδικασια, η αποψη μου ειναι πως  δεν υπαρχει "πραγματικο ενδιαφερον'' για το ημερολογιο, οποτε ειναι περιττη η δημιουργια του.
Οταν θα υπαρξει, θα βρεθει και ο/οι ενδιαφερομενοι που θα το πραγματοποιησουν χωρις πολλες κουβεντες και ερωτησεις.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 08:38:02 πμ »
Αν και δε συμμετεχω σ' ολη τη διαδικασια, η αποψη μου ειναι πως  δεν υπαρχει "πραγματικο ενδιαφερον'' για το ημερολογιο, οποτε ειναι περιττη η δημιουργια του.
Οταν θα υπαρξει, θα βρεθει και ο/οι ενδιαφερομενοι που θα το πραγματοποιησουν χωρις πολλες κουβεντες και ερωτησεις.

Είναι και αυτη μια άποψη, καθ ολα σεβαστή.

Εξ αλλου, ζούμε στην εποχή της ......αφαίρεσης.

Αποσυνδεδεμένος dgl

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 09:03:31 πμ »
Εύκολο είναι να δουμε αν υπάρχει ενδιαφέρον για ημερολόγιο !
Βγαζουμε ένα ίδιο με πέρσυ με νέες φωτογραφίες στο ίδιο φαντάζομαι περίπου κόστος.
Σε ενα νεο νήμα με διορία μέχρι Παρασκευή αυστηρά δηλώνουν όσοι ενδιαφέρονται.
Αν το νούμερο καλύπτει την παραγγελία προχωράμε παρακάτω.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 09:04:00 πμ »

Εξ αλλου, ζούμε στην εποχή της ......αφαίρεσης.

Μην σκας Σπυράκο.  :hug:

Όλα αυτά τα πρότζεκτ είναι σαν ένα ταξίδι....

:lol:

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 09:04:17 πμ »
εγω παλι με το μικρο μου μυαλο δεν καταλαβαινω γιατι η ελλειψη οργανωσης για το ημερολογιο οδηγει σε αρνητικα σχολια για το φορουμ και οσους ασχολουνται με αυτο.

στην τελικη αν το φορουμ δεν ειναι αρκετα καλο για καποιους ας πανε αλλου να κανουν ημερολογια, λουρακια, μπλουζες και τυχον αλλο εξοπλισμο

φορουμ ειναι, τουλαχιστον την τελευταια φορα που ειδα, και οχι διοργανωση εκδηλωσεων και παροχων

οποιος θελει κατι τετοιο ας παει σε αλλα fora στην χειροτερη, και στην καλυτερη να μην υποτιμαει το χωρο γιατι ετσι υποτιμαει τους συμμετεχοντες.

δικαιωμα του καθενος ειναι να βοηθησει η' οχι και δεν θα απολογειται για το αν εχει χρονο η' διαθεση να ασχοληθει.

δεν εχω δει πουθενα στους ορους συμμετοχης την υποχρεωση να γινονται εκδηλωσεις, παροχες κλπ. Καλες ειναι, δε λεω, αλλα οχι υποχρεωση που δεν τηρειται.

μια χαρα ειναι το φορουμ. και αν στηριζεται ενα φορουμ στα μπλιμπλικια και στο παρειστικο τοτε κατι παει στραβα.

πολλες καλημερες @all

υγ. οσο για το ημερολογιο, τα μπραβο μου στους δυο δημητρηδες για τη διαθεση τους να βοηθησουν. αλλα μαλλον δεν ειναι ολο το φορουμ στο ιδιο μηκος κυματος. δεν ειναι υποτιμητικο για αυτους. συμβαινει στη ζωη οι ανθρωποι να μην ενδιαφερονται για τα ιδια πραγματα τις ιδιες στιγμες.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος dgl

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 09:36:05 πμ »
Θοδωρή προφανώς σε εμένα αναφέρεσαι.... Ο σκοπός φυσικά και δεν είναι τα ημερολόγια και οι μπλούζες , και η ποιότητα ενός φόρουμ δεν φαίνεται απο όλα αυτά. Κάθε άλλο.
Αλλα δεν κατάλαβες καθόλου που είναι το  πρόβλημα προφανώς !!!
Το αναφέρω με απλά λογια για να είναι κατανοητό απο όλους: οποια ιδέα επιθυμία υπάρχει εδω μεσα για προτζεκτ - γιορτή -εκδήλωση δεν μπορουν όλοι να περιμένουν τον Σπύρο να τα οργανωσει !!!
Έτοιμα στο πιάτο είναι όλα ωραια αλλά πρέπει να βοηθήσει και άλλος κόσμος.
Στα υπόλοιπα ευχαριστώ για την πρόταση να παω σε άλλο φόρουμ αφού εδω κατάλαβες ότι δεν μου αρέσει......

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 10:11:11 πμ »
Δημητρη, δεν αναφερομαι μονο σε εσενα αλλα ειναι προφανες οτι αναφερομαι και σε σενα. δεν συνηθιζω να υπεκφευγω. δεν καταλαβαινω ουτε το δικο σου σχολιο, ουτε του σπυρου ουτε αλλα σχολια σχετικα με το οτι αυτο το φορουμ δεν εχει υποστηριξη στις ενεργειες αυτες. αν δεν εχει αρκετη υποστηριξη τοτε δεν γινονται οι ενεργειες αυτες. δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι πρεπει να απολογουνται για το οτι δεν διαθετουν χρονο η' διαθεση. Αν ζηταγανε ημερολογιο καποιοι και την ωρα που το ζηταγαν ελεγαν καντε το εσεις και δωστε μου το ετοιμο τοτε θα υπηρχε βαση συζητησης και δικαιο. Τωρα δεν ειδα κανεναν να ζηταει ημερολογιο, δωρα, κληρωσεις κλπ και να μην θελει να βοηθησει. Κανεις δε ζητησε τιποτε. Ξαφνικα ειδα να λενε ορισμενοι φιλοι τους οποιους σεβομαι και εκτιμω, αλλα διαφωνω με τη θεωρηση τους, οτι θελουμε ημερολογιο και τι κακο ειναι το φορουμ και οι χρηστες που δεν βοηθανε για αυτο. ε αυτο εμενα μου φαινεται παραδοξο. Και στο καπακι σχολια για το τι κακο ειναι αυτο το φορουμ και αλλα ειναι καλυτερα. Και επειδη ενα φορουμ δεν ειναι ο σερβερ και το database του αλλα οι χρηστες του, θεωρω οτι ειναι λαθος η αντιμετωπιση αυτη.

ε μην γινει ημερολογιο αφου δεν υπαρχει ενδιαφερον και προσφορα και να μη γινει και εκδηλωση με κληρωσεις κλπ.

μαζευομαστε και κοβουμε μια πιτα, καλαμπουριζουμε, τρωμε, περναμε ομορφα και τελος.

αυτο δεν ειναι η ουσια? οι κληρωσεις και τα ημερολογια ειναι η ουσια?

δηλαδη θα περασουμε καλα αν κανουμε κληρωση και θα πετυχει η πιτα μονο τοτε?

πραγματικα με ενοχλησε το γεγονος οτι το φορουμ και οι χρηστες κατηγορουνται για κατι τελειως ανουσιο κλπ. ξερει κανεις τι χρονο εχει ο καθενας μας? τι πιεσεις εχει? τι ορεξη εχει? απο που κι ως που δηλαδη αυτα τα σχολια?

αν αλλα φορα ειναι καλυτερα μεγεια τους με χαρα τους. ας δινουν ημερολογια, μπικικινια και κοκοψοψαρα. και οποιος θελει ας μετεχει εκει που ειναι καλυτερα και υπαρχει σουπερ ντουπερ κοινο που συνεισφερει. προσωπικα δεν μετεχω πουθενα αλλου γιατι δεν εχω καν χρονο για κατι τετοιο. και δεν θα με κανει να μετεχω καπου το αν κανει κληρωσεις και δινει καθρεφτακια και χαντρες ενα φορουμ. αλλα με ενδιαφερουν σε ενα φορουμ. η παρεα, η κοινη αντιληψη, ορισμενοι φιλοι.

την ιστορια γραφουν οι παρεες που λεει και ο διονυσης.
Γαυρος οπαδος....