Δημητρη, δεν αναφερομαι μονο σε εσενα αλλα ειναι προφανες οτι αναφερομαι και σε σενα. δεν συνηθιζω να υπεκφευγω. δεν καταλαβαινω ουτε το δικο σου σχολιο, ουτε του σπυρου ουτε αλλα σχολια σχετικα με το οτι αυτο το φορουμ δεν εχει υποστηριξη στις ενεργειες αυτες. αν δεν εχει αρκετη υποστηριξη τοτε δεν γινονται οι ενεργειες αυτες. δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι πρεπει να απολογουνται για το οτι δεν διαθετουν χρονο η' διαθεση. Αν ζηταγανε ημερολογιο καποιοι και την ωρα που το ζηταγαν ελεγαν καντε το εσεις και δωστε μου το ετοιμο τοτε θα υπηρχε βαση συζητησης και δικαιο. Τωρα δεν ειδα κανεναν να ζηταει ημερολογιο, δωρα, κληρωσεις κλπ και να μην θελει να βοηθησει. Κανεις δε ζητησε τιποτε. Ξαφνικα ειδα να λενε ορισμενοι φιλοι τους οποιους σεβομαι και εκτιμω, αλλα διαφωνω με τη θεωρηση τους, οτι θελουμε ημερολογιο και τι κακο ειναι το φορουμ και οι χρηστες που δεν βοηθανε για αυτο. ε αυτο εμενα μου φαινεται παραδοξο. Και στο καπακι σχολια για το τι κακο ειναι αυτο το φορουμ και αλλα ειναι καλυτερα. Και επειδη ενα φορουμ δεν ειναι ο σερβερ και το database του αλλα οι χρηστες του, θεωρω οτι ειναι λαθος η αντιμετωπιση αυτη.
ε μην γινει ημερολογιο αφου δεν υπαρχει ενδιαφερον και προσφορα και να μη γινει και εκδηλωση με κληρωσεις κλπ.
μαζευομαστε και κοβουμε μια πιτα, καλαμπουριζουμε, τρωμε, περναμε ομορφα και τελος.
αυτο δεν ειναι η ουσια? οι κληρωσεις και τα ημερολογια ειναι η ουσια?
δηλαδη θα περασουμε καλα αν κανουμε κληρωση και θα πετυχει η πιτα μονο τοτε?
πραγματικα με ενοχλησε το γεγονος οτι το φορουμ και οι χρηστες κατηγορουνται για κατι τελειως ανουσιο κλπ. ξερει κανεις τι χρονο εχει ο καθενας μας? τι πιεσεις εχει? τι ορεξη εχει? απο που κι ως που δηλαδη αυτα τα σχολια?
αν αλλα φορα ειναι καλυτερα μεγεια τους με χαρα τους. ας δινουν ημερολογια, μπικικινια και κοκοψοψαρα. και οποιος θελει ας μετεχει εκει που ειναι καλυτερα και υπαρχει σουπερ ντουπερ κοινο που συνεισφερει. προσωπικα δεν μετεχω πουθενα αλλου γιατι δεν εχω καν χρονο για κατι τετοιο. και δεν θα με κανει να μετεχω καπου το αν κανει κληρωσεις και δινει καθρεφτακια και χαντρες ενα φορουμ. αλλα με ενδιαφερουν σε ενα φορουμ. η παρεα, η κοινη αντιληψη, ορισμενοι φιλοι.
την ιστορια γραφουν οι παρεες που λεει και ο διονυσης.