Αποστολέας Θέμα: Ξεκινησε η γλυκια αναμονη...  (Αναγνώστηκε 61747 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikos_v

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Ξεκινησε η γλυκια αναμονη...
« Απάντηση #220 στις: Φεβρουάριος 04, 2014, 02:43:05 μμ »
Το ιδιο ακριβως ειχα παθει με ενα μπρασελε ωμεγα με διπλη βιδα και τον πυρο στην μεση που τους ειχα παει για στενεμα ειχαν βαλει μεσα πιο κοντο πυρο και ανοιξε το μπρασετε την ωρα που μου το εδιναν να το βαλω για αν φυγω και ευτυχως το επιασα με το χερι μου ...

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Φεβρουάριος 04, 2014, 02:44:07 μμ »
Θα μπορούσα και να μην το γράψω, αφού το πρόβλημα λύθηκε, καλό όμως είναι τέτοιες εμπειρίες να καταγράφονται.
Τις προάλλες παρήγγειλα καινούριο λουράκι στο FF. Η παραγγελία δόθηκε στο Swatch Group και όταν το παρέλαβαν με ενημέρωσαν ότι η αντικατάσταση θα έπρεπε να γίνει από τους ίδιους (!!!) και όχι από μένα. Με άλλα λόγια δε μου το δίνανε το λουράκι αφόρετο.
Τελοσπάντων, παρέλαβα το ρολόι με το καινούριο λουράκι, πρόσεξα όμως ότι η βίδα από τη μία πλευρά του του βραχίονα λιγάκι προεξήχε, δεν έδωσα όμως σημασία. Χθες είπα να τεστάρω μόνος μου αν έχουν βιδωθεί σωστά (από τον ένα βραχίονα εισέρχεται ένας πύρος και από τον άλλον η βίδα, η οποία βιδώνει με κλειδί allen, γυρίζοντας με ένα δεύτερο κλειδί τον πύρο προς την αντίθετη κατεύθυνση ώστε να βιδώσει το βιδάκι στο σωλήνα και να αποτελεί μία ενιαία μπαρέτα).
Διαπίστωσα όμως ότι όσο και αν γυρνούσα τα δύο κλειδιά δεν έφταναν σε σημείο που να βρίσκουν αντίσταση αλλά γύριζαν συνέχεια. Προσπαθώντας να ελέγξω τη σταθερότητα του λουριού, το βιδάκι έφυγε και ανακάλυψα ότι είχε φαγωθεί η άκρη του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βιδώσει στο σωλήνα! Προφανώς, κατά το βίδωμα ασκήθηκε στο κλειδάκι τέτοια πίεση που έσπασε.
Σήμερα πήγα στο SG και μου το αντικατέστησαν (ελπίζω σωστά) τα ερωτήματα όμως παραμένουν: 1) πόσο χειρότερα μπορούσα να έχω εγώ βάλει το λουράκι στο ρολόι; 2) είναι τόσο ευπαθή είναι τα υλικά σε ένα ρολόι λιανικής τιμής 12.000€ ή η τοποθέτηση ήταν τελείως άτσαλη; 3) τι θα γινόταν αν σε μια απότομη κίνηση το λοουράκι έφευγε και το FF πήγαινε βόλτα στο άγνωστο;

Το παρέλαβες ενώ εξείχε η βίδα και το είδες και δεν έδωσες σημασία ;!;!;!;! Σωραίος!!!!

Το να μην σου δίνουν το λουράκι, την στιγμή που η ίδια η BP δίνει ειδικό σετ εύκολης αλλαγής λουριών μου φαίνεται αδιανόητο.

Μην ψάχνεις για απαντήσεις γενικά και ειδικότερα στο 3.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Φεβρουάριος 04, 2014, 03:28:44 μμ »
Το παρέλαβες ενώ εξείχε η βίδα και το είδες και δεν έδωσες σημασία ;!;!;!;! Σωραίος!!!!

Δεν προεξείχε τόσο ώστε να υποπτευτώ ότι δεν έχει βιδώσει, άλλωστε και τώρα δεν είναι τελείως μέσα. Τελικά δεν ήταν η προεξοχή που έφταιγε αλλά η αφορμή να διαπιστώσω ότι είχε σπάσει η βίδα. Πάντως μόλις πάω σπίτι πάλι θα το ελέγξω.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Φεβρουάριος 04, 2014, 04:28:37 μμ »

Χρήσιμη η καταγραφή της εμπειρίας..

Συγκεκριμένα, αυτό..
..και όταν το παρέλαβαν με ενημέρωσαν ότι η αντικατάσταση θα έπρεπε να γίνει από τους ίδιους (!!!) και όχι από μένα. Με άλλα λόγια δε μου το δίνανε το λουράκι αφόρετο.
, φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον..

Κατά την πώληση δηλώνεται από την μεριά της πωλήτριας και συνομολογείται από τον αγοραστή τέτοιος όρος;

Λίγο απίθανο..

Οπότε ίσως θα άξιζε κάποιος που θα έχει το κέφι κάποτε να τους υποχρεώσει όχι μόνο να του πωλήσουν, αλλά να του το πάνε και σπίτι του.

Φιλικά,
Σπύρος

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Φεβρουάριος 04, 2014, 07:47:41 μμ »
Το περιστατικο το αφησες και περασε στο ντουκου; Πολυ ψυχραιμος εισαι ρε φιλε.
Να τους λες οτι προτιμας να το αλλαξεις μονος σου, να μη στο δινουν λεγοντας σου οτι ειναι τακτικη της εταιρειας να αντικαθιστουν οι ιδιοι το λουρακι και στο τελος να τα κανουν πουτ@ν@, παει πολυ.
Θα μπορουσες καλλιστα ειτε να το ειχες χασει, ειτε να σου ειχε φυγει απο το χερι και να ειχε γινει αγιατρευτο απο την πτωση.

Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 04, 2014, 07:52:43 μμ από episkeptis »
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Φεβρουάριος 04, 2014, 08:30:29 μμ »
Η άρνηση της εταιρείας να πουλήσει το λουράκι μεμονωμένα και χωρίς την απαίτηση να το τοποθετήσει η ίδια, προφανώς, είναι μη νόμιμη.
Στο βαθμό που η συμπεριφορά αυτή εμποδίζει τη χρήση του ρολογιού μπορεί να στηρίξει αξίωση για αποζημίωση.
Μια φορά θα το πάθουν..δεύτερη, δεν θα χρειασθεί.

Φιλικά,
Σπύρος

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: Ξεκινησε η γλυκια αναμονη...
« Απάντηση #226 στις: Φεβρουάριος 04, 2014, 08:38:08 μμ »
και χωρίς την απαίτηση να το τοποθετήσει η ίδια
Πως χωρις την απαιτηση να το τοποθετησει η ιδια; Αφου του ειπε, η στο βαζουμε εμεις η αλλιως δεν το παιρνεις. Λαθος καταλαβα;

Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Φεβρουάριος 04, 2014, 08:50:04 μμ »
Σωστά κατάλαβες (αυτό μας περιέγραψε).

Αυτή ακριβώς τη συμπεριφορά της εταιρείας εννοούσα ότι είναι μη νόμιμη και αντισυμβατική.

Που ακούσθηκε το λουράκι να αντιμετωπίζεται από την πωλήτρια εταιρεία σαν εξάρτημα πυρηνικού εργοστασίου;;

Κάτι τέτοια κόλπα κάνει και η ομέγα.
Μια φορά είχα μπει στην αντιπροσωπεία φορώντας το po με άλλο άσχετο λουρί για να ζητήσω εφεδρικές μπαρέτες.
Αφενός, κοιτούσαν το χέρι μου σα να έβλεπαν λεπρό, αφετέρου, αρνήθηκαν να δώσουν μπαρέτες γιατί δεν θα τις χρησιμοποιούσα με το oem λουράκι..

Όλα αυτά, ασφαλώς, δεν είναι νόμιμα.

Φιλικά,
Σπύρος

Αποσυνδεδεμένος lakiboi

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Φεβρουάριος 04, 2014, 08:57:24 μμ »
Από όσο ξέρω ο Andrey_ είναι νομικός ή δικηγόρος. Απορώ λοιπόν γιατί δεν τους έτριξε τα δόντια κατα πως τους αξίζει.

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Φεβρουάριος 04, 2014, 10:35:59 μμ »
δηλαδη πες οτι εγω ειμαι μουρλος και δεν αγοραζω ρολογια αλλα λουρακια.

ειμαι ενας παλαβος συλλεκτης λουριων και μπρασελε σε αυτη τη ζωη.

σε επομενη ζωη θα συλλεξω και τα ρολογια που ταιριαζουν με τα λουρακια και τους μπρασελεδες (σικ).

δεν θα μου πουλησουν μονο το λουρι?

ρε πανε καλα? α ρε Ξηρος που τους χρειαζεται
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Φεβρουάριος 04, 2014, 10:47:09 μμ »
Χα!
Άντε να το είχα εγώ το ρολόι και να μου λέγανε τέτοια κουβέντα για τα λουριά!
Υπερθέαμα...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!