0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
- Έχω διαπιστώσει ότι ενω αρκετά μέλη έχουν Doxa, ελάχιστοι είναι αυτόι που τα φοράνε. Σα να φοβούνται μην τους χαλάσει. Εγώ θέλω να πάρω το ρολόι για να το λιώσω και όχι για να λέω ότι έχω ένα Doxa στη συλλογή μου. Να το φοράω συνέχεια, από την απλή βόλτα μέχρι τη θάλασσα. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτή την εντύπωση έχω σχηματίσει.
- Υπάρχει επίσης και το θέμα της υποστήριξης. Προσφάτως κάποιο μέλος χρειάστηκε να το στείλει στην Ελβετία για κάποια μικροεπισκευή και πλήρωσε γ@μησι@τικά στο τελωνείο. Μεταξύ μας, όλοι γνωρίζουμε ότι το πιο πιθανό είναι να φύγω απ' αυτή τη ζωή και να μη χρειαστεί ποτέ service το Seiko.
Έτσι λοιπόν έχω ένα θεματάκι και με το όνομα Doxa. Στη σύζυγο που το έδειξα (τελείως άσχετη από ρολόγια, το παραδέχομαι) άρχισε να με κοροιδεύει παριστάνοντας τη γύφτισσα και μου έλεγε "Ντόξα τω Τεώ που είμαστε καλά". Άσε μας ρε Δημήτρη που θα δώσεις τόσα λεφτά για ρολόι που γράφει Doxa.
Δημήτρη SST 12 για μένα...Το πιό όμορφο σχεδιαστικά (νούμερα, χρώματα) με τρομερή κάσα που κάθεται στο χέρι τέλεια..Το ρολόι τραβάει το μάτι αμέσως. Με το καλό ότι επιλέξεις !!
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.
Εντυπωσιάζομαι πάντως με τις ψήφους που μάζεψε το Seiko. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα.
Γιωργο τρομερο το doxa σου.Ισως λιγο μεγαλο βεβαια. Καλα καθονται αυτα?