Αποστολέας Θέμα: Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος  (Αναγνώστηκε 6457 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος
« στις: Νοέμβριος 04, 2013, 02:02:21 μμ »

Για «σκάνδαλο πρώτου μεγέθους» κάνει λόγο η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή αναφερόμενη στην αποκάλυψη ότι ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότης Μηταράκης, αρμόδιος μεταξύ άλλων και για τις επενδύσεις χρυσού στη χώρα, υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν και για μεγάλο χρονικό διάστημα υψηλόβαθμο στέλεχος της αμερικανικής κοινοπραξίας Fidelity, η οποία πρόσφατα εξασφάλισε -μέσω της συμμετοχής της στον επιχειρηματικό όμιλο «Eldorado Gold»- άδειες για την εκμετάλλευση των χρυσωρυχείων στη Χαλκιδική και στον Έβρο. Η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ζητά με ερώτησή της την παραίτηση του υφυπουργού, ενώ επιχειρεί να φέρει τον ίδιο τον πρωθυπουργό προ των ευθυνών του για την υπόθεση που εγείρει πάρα πολλά ερωτήματα.Την αποκάλυψη έκανε το περιοδικό UNFOLLOW στο τρέχον τεύχος.

http://unfollow.com.gr/blog/item/332-mitarakisgold.html

- Η πολιτική με την μπίζνα είναι ασύμβατες.
- Έλα καλέ τώρα, πρώτη φορά ξανάγινε.

Αποσυνδεδεμένος apo1

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 05, 2013, 10:13:01 μμ »
Για ποιο λογο να παραιτηθει? δεν καταλαβα...που παρανομησε αυτο θαχει ενδιαφερον,εκει στους ΑΝΕΛ πρεπει να πεφτει ομαδικο ψεκασμα!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 05, 2013, 10:34:56 μμ »
Πολυ σωστα, αλλωστε ο,τι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο...

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 05, 2013, 10:53:34 μμ »
To Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδίκασε, την Πέμπτη 17.10.2013, την Ελλάδα, γιατί δεν ανέκτησε από την Ελληνικός Χρυσός ΑΕ κρατικές ενισχύσεις, οι οποίες κρίθηκαν παράνομες.

..............................................................

Ως εκ τούτου, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κρίνει την προσφυγή της Επιτροπής «βάσιμη» και αποφαίνεται ότι «η Ελλάδα παρέβη τις υποχρεώσεις της», διότι παρέλειψε να λάβει, εντός των προθεσμιών, όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να ανακτήσει από την Ελληνικός Χρυσός ΑΕ την ενίσχυση η οποία κρίθηκε παράνομη και ασυμβίβαστη με την κοινή αγορά, με την απόφαση της Επιτροπής της 23ης Φεβρουαρίου 2011.

Όλο το κείμενο: http://www.tanea.gr/news/greece/article/5048050/katadikh-ths-elladas-apo-to-eyrwpaiko-dikasthrio-gia-ta-15-ekat-eyrw-poy-xrwsta-o-ellhnikos-xrysos-ae-sto-kratos/

Sent from my bed wearing fluffy bunny slippers

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 05, 2013, 11:09:08 μμ »
Ψεκασμένοι κι αυτοί...τουλάχιστον ευτυχώς θα έχουμε δωρεάν WI-FI. Χαράς ευαγγέλια για τους δύο εκατομμύρια ανέργους. Οι έξι χιλιάδες που αυτοκτόνησαν ας είχαν λίγη περισσότερη υπομονή.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος apo1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 02:28:51 πμ »
Γιαννη αν ειναι η εναλλακτικη λυση οι ΑΝΕΛ να σηκωθουμε να φυγουμε απο τωρα...ο προεδρος τους δεν ειναι καλα ο ανθρωπος,τα πιο πολλα στελεχη ειναι για το Δαφνι! συμφωνω για την δυσκολη κατασταση που περναμε αλλα αυτο ας μην μας οδηγησει σε ακομη χειροτερες λυσεις...ταχουμε ξανασυζητησει αυτα δεν υπαρχουν ευκολες λυσεις πλεον...

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 10:55:26 πμ »
Ποιος μίλησε για ΑνΕλ; Αν το σκάνδαλο είχε αναδειχθεί από το ΚΚΕ ή το Λεβέντη θα μιλούσαμε για εναλλακτική ΚΚΕ ή Λεβέντης; Το θέμα είναι πως η δικομματική συνεχίζει να τρώει δημόσιο χρήμα ενώ η ανεργία κι η ανέχεια καλπάζουν. Καιρός να φύγουν γιατί σίγουρα δεν είναι λύση αλλά πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 12:03:58 μμ »
Ποσο τραγικο που ο ανθρωπος δουλευε καποτε στο city of london...

@ΒΒ
ψηφίζε εσυ το δασκαλάκο της γειτονιας σου και θα σε σώσει, ε ρε γελια.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 12:30:04 μμ »
Ποσο τραγικο που ο ανθρωπος δουλευε καποτε στο city of london...

@ΒΒ
ψηφίζε εσυ το δασκαλάκο της γειτονιας σου και θα σε σώσει, ε ρε γελια.

Τριαντάφυλλε εντελώς διαφορετικά πραγματα λέει ο Δημήτρης.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 01:35:57 μμ »
@andrey

Δεν το λεει ο ΒΒ αλλα το unfollow, τον Μηταράκη τον παρακολουθώ πολύ πριν γινει βουλευτής, μαγκια του που ηταν στην fidelity και   απορώ πως ηρθε Ελλαδα.
Κοιμιζει τους παντες...

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 02:35:54 μμ »
Ο Μηταράκης κι ο κάθε Μηταράκης μόνο τα συμφέροντα του τρικάτ και του κάθε τρικάτ εκπροσωπεί.
Και μετά έπεσες από την κούνια.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 02:39:02 μμ »
lol ΒΒ.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 02:47:32 μμ »
Ο σκοπός είναι όλοι αυτοί οι μεγαλο-οικονομολόγοι που γίνονται κρατικοί λειτουργοί, να λειτουργούν πρωτίστως για το συμφέρον της χώρας και όχι για το συμφέρον των τραπεζιτών. Επειδή όμως υπηρετούν πιστά τους δεύτερους, καθότι σε αυτούς θα ξαναβρούν δουλειά αργότερα και επειδή πουλάνε μονίμως φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, δεν είναι τίποτα λιγότερο από τα μέγιστα λαμόγια της εποχής.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 03:59:42 μμ »
@andrey

Δεν το λεει ο ΒΒ αλλα το unfollow, τον Μηταράκη τον παρακολουθώ πολύ πριν γινει βουλευτής, μαγκια του που ηταν στην fidelity και   απορώ πως ηρθε Ελλαδα.
χαμενος βγαινει λες ε?
Βρε τον κακομοιρη.

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 06:12:04 μμ »
απορώ πως ηρθε Ελλαδα.
Την ιδια απορια εχω κι εγω. Γιατι αραγε;;;

Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 06:23:39 μμ »
Την ιδια απορια εχω κι εγω. Γιατι αραγε;;;

Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2

Από αγάπη....
Για να προσφέρει στην πατρίδα και στους συμπολίτες του...
Θυσίασε διεθνή καριέρα και αμοιβές για μια βουλευτική αποζημίωση στην Ψωροκώσταινα.
Δόξα και Τιμή στους σύγχρονους Ήρωες.
Να αναγνωριστούν οι θυσίες του...
Να αναγνωριστεί η προσφορά του...
Άμεσα να δοθεί το όνομά του σε ένα δρόμο ή μια πλατεία και να στηθεί ανδριάντας!!!

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 06:30:15 μμ »
-Απαγορεύεται η δημοσίευση οποιουδήποτε περιεχομένου (κειμένου, εικόνων, ήχων, γραφικών κ.ο.κ.) με κομματικό, θρησκευτικό και εθνικιστικό χαρακτήρα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,9.0.html

Να υπενθυμισω στους mods οτι στο παρελθον(και κοντινο) μου εχετε διαγραψει ποστς που ειχαν πολιτικες και εθνικιστικες αναφορες στην υπογραφη μου `η σε παρομοια θεματα σαν αυτο εδω.
Δεν εχω απολυτως τιποτα με τον Δημητρη(blackbird) απλα δεν θελω να γινονται διακρισεις.
`Η τελοςπαντων πειτε μας αν ισχυουν οι κανονες του φορουμ `η οχι.
Ευχαριστω πολυ.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 06:32:12 μμ »
Να 'σαι καλά ρε Γιώργη που έβαλες τα πράγματα στη θέση τους.
Έτσι καχύποπτος που είμαι, νόμιζα ότι τον έβαλαν σ' αυτή τη θέση για να εξυπηρετήσει συμφέροντα.
Καμιά φορά είμαι άδικος. Το παραδέχομαι.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 06:33:24 μμ »
-Απαγορεύεται η δημοσίευση οποιουδήποτε περιεχομένου (κειμένου, εικόνων, ήχων, γραφικών κ.ο.κ.) με κομματικό, θρησκευτικό και εθνικιστικό χαρακτήρα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.

Να υπενθυμισω στους mods οτι στο παρελθον(και κοντινο) μου εχετε διαγραψει ποστς που ειχαν πολιτικες και εθνικιστικες αναφορες στην υπογραφη μου `η σε παρομοια θεματα σαν αυτο εδω.
Δεν εχω απολυτως τιποτα με τον Δημητρη(blackbird) απλα δεν θελω να γινονται διακρισεις.
Ευχαριστω πολυ.

Άσε μας κι εσύ. Τσιράκι του Μηταράκη.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 06, 2013, 06:43:13 μμ »

Ευχαριστω πολυ.

Το πρόσφατο ποστ σου δεν έπρεπε να διαγραφεί, έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλο νήμα.
Παρ' όλα αυτά, τα δικά σου ποστ έχουν τόσο άμεσο πολιτικό και εθνιστικό περιεχόμενο που μερικές φορές από απλή διατύπωση άποψης τείνουν να θυμίσουν προπαγανδιστικό κείμενο. Ολες μας οι απόψεις σε νήματα θεματολογίας διαφορετικής από ρολόγια είναι και πολιτικές, δε γίνεται διαφορετικά. Οταν υπερασπίζομαι το δικαίωμα στη σεξουαλική επιλογή πχ. εκφράζω μια εκτός των άλλων πολιτική άποψη. Με έχεις δει όμως να ανεβάζω ποτέ το Α των αναρχικών και να γράφω συνθήματα υπέρ της ένοπλης επάστασης;
Είμαστε πολιτικά όντα και αναγκαστικά εκφράζουμε και τις ιδεολογίες μας, πολιτικές μας πεποιθήσεις κτλ. Αυτό όμως γίνεται στο πλαίσιο ενός διαλόγου και όχι λες και είμαστε σε συγκέντρωση.
Ακόμα κι έτσι όμως εγω υπερασπίζομαι την ελευθερία σου να εκφράζεσαι. Σου συστήνω μόνο να αλλάξεις τον τρόπο.