-Απαγορεύεται η δημοσίευση οποιουδήποτε περιεχομένου (κειμένου, εικόνων, ήχων, γραφικών κ.ο.κ.) με κομματικό, θρησκευτικό και εθνικιστικό χαρακτήρα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,9.0.html
Να υπενθυμισω στους mods οτι στο παρελθον(και κοντινο) μου εχετε διαγραψει ποστς που ειχαν πολιτικες και εθνικιστικες αναφορες στην υπογραφη μου `η σε παρομοια θεματα σαν αυτο εδω.
Δεν εχω απολυτως τιποτα με τον Δημητρη(blackbird) απλα δεν θελω να γινονται διακρισεις.
`Η τελοςπαντων πειτε μας αν ισχυουν οι κανονες του φορουμ `η οχι.
Ευχαριστω πολυ.
Το πρόσφατο ποστ σου δεν έπρεπε να διαγραφεί, έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλο νήμα.
Παρ' όλα αυτά, τα δικά σου ποστ έχουν τόσο άμεσο πολιτικό και εθνιστικό περιεχόμενο που μερικές φορές από απλή διατύπωση άποψης τείνουν να θυμίσουν προπαγανδιστικό κείμενο. Ολες μας οι απόψεις σε νήματα θεματολογίας διαφορετικής από ρολόγια είναι και πολιτικές, δε γίνεται διαφορετικά. Οταν υπερασπίζομαι το δικαίωμα στη σεξουαλική επιλογή πχ. εκφράζω μια εκτός των άλλων πολιτική άποψη. Με έχεις δει όμως να ανεβάζω ποτέ το Α των αναρχικών και να γράφω συνθήματα υπέρ της ένοπλης επάστασης;
Είμαστε πολιτικά όντα και αναγκαστικά εκφράζουμε και τις ιδεολογίες μας, πολιτικές μας πεποιθήσεις κτλ. Αυτό όμως γίνεται στο πλαίσιο ενός διαλόγου και όχι λες και είμαστε σε συγκέντρωση.
Ακόμα κι έτσι όμως εγω υπερασπίζομαι την ελευθερία σου να εκφράζεσαι. Σου συστήνω μόνο να αλλάξεις τον τρόπο.