Αποστολέας Θέμα: Φάκελος Tablet!  (Αναγνώστηκε 12706 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimagic

• 38mm case
    • Προφίλ
    • Παραδοσιακά τρόφιμα, Είδη Υγιεινής Διατροφής. 'Δημήτρης'
Φάκελος Tablet!
« στις: Οκτώβριος 21, 2013, 10:36:14 μμ »
Γεια σας Παίδες!
Σκέφτομαι να πάρω ένα tablet.
Δεν θέλω iPad.
Προσανατολιζομαι σε android. Αλλα ποιο; έχετε να νου προτείνετε κάποιο;
θα ήθελα να είναι γρήγορο και να έχει καλή οθόνη.
Όσο για μνήμη; από την στιγμή που όλα έχουν sd, δεν νε πολύενδιαφερει.

htc Desire S

Δημήτρης__SV1OBJ__Πατέρας εν δράσει...

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
Φάκελος Tablet!
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 06:24:48 πμ »
Κοιτα αν δεν θελεις ipad λογο ios μονο και οχι κοστους πιστευω οτι ενα samsung galaxy note 8 ειναι οτι πρεπει με πολυ καλη οθονη και φυσικα γρηγορο.. Τωρα τελευταια ακουγονται καλα λογια και για το sony z αλλα εκει διατηρω καποιες επιφυλαξεις επειδη δεν το εχω δουλεψει..  Τωρα αν θες κατι πιο φτηνο υπαρχει παλι ενα samsung το galaxy tab 3 που ειναι καλουτςικο, για κατι ποιο οικονομικο δεν εχω να σου πω κατι γιατι δεν ειμαι υπερ των φτηνων ταμπλετ..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος jimagic

• 38mm case
    • Προφίλ
    • Παραδοσιακά τρόφιμα, Είδη Υγιεινής Διατροφής. 'Δημήτρης'
Απ: Φάκελος Tablet!
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 09:39:35 πμ »
Καλημέρα!
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι, πως γίνεται οι τιμές να αρχίζουν από τα 60-70 ευρώ και να πηγαίνουν μέχρι 300+, με τα ίδια πάνω κάτω χαρακτηριστικά!
Ας πούμε, κοιτάζω ένα φτηνό, και βλέπω κάμερα 0,3 MP.
Κοιτάζω ας πούμε το Samsung, και βλέπω κι αυτό με 0,3 MP.
Το ένα έχει ανάλυση 800Χ600, το άλλο το πιο ακριβό την ίδια! 8gb το ένα, 8gb και το άλλο! Android 4,1 το ενα, 4,1 και το άλλο!
Τελικά η διάφορα της τιμής τους ποια είναι; Η αίσθηση του αγγιγματος; η διάρκεια της μπαταρίας; η ποιότητα κατασκευής; (πλαστικά, συναρμογή, κτλ) ;
Αξίζει να πάρω πχ ένα Samsung με 300+, ή μήπως κάτι με 100 - 150 και του χρόνου ένα καινούριο;
htc Desire S

Δημήτρης__SV1OBJ__Πατέρας εν δράσει...

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 09:51:12 πμ »
Νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι ο επεξεργαστής που έχει το καθένα και η αίσθηση (touch) της οθόνης.
Άλλωστε και εσύ στο πρώτο ποστ ζητάς "να είναι γρήγορο και να έχει καλή όθόνη" όχι να έχει καλή ανάλυση στην κάμερα και μεγάλο σκληρό....

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 09:52:54 πμ »
Καλημέρα!
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι, πως γίνεται οι τιμές να αρχίζουν από τα 60-70 ευρώ και να πηγαίνουν μέχρι 300+, με τα ίδια πάνω κάτω χαρακτηριστικά!
Ας πούμε, κοιτάζω ένα φτηνό, και βλέπω κάμερα 0,3 MP.
Κοιτάζω ας πούμε το Samsung, και βλέπω κι αυτό με 0,3 MP.
Το ένα έχει ανάλυση 800Χ600, το άλλο το πιο ακριβό την ίδια! 8gb το ένα, 8gb και το άλλο! Android 4,1 το ενα, 4,1 και το άλλο!
Τελικά η διάφορα της τιμής τους ποια είναι; Η αίσθηση του αγγιγματος; η διάρκεια της μπαταρίας; η ποιότητα κατασκευής; (πλαστικά, συναρμογή, κτλ) ;
Αξίζει να πάρω πχ ένα Samsung με 300+, ή μήπως κάτι με 100 - 150 και του χρόνου ένα καινούριο;
htc Desire S

Για μένα η βασική διαφορά μεταξύ IOS και Android είναι η όλη "εμπειρία". Γενικά το IOS είναι πολύ πιο ομαλό και σταθερό, και τώρα με το 7 κάνει μια χαρά "multitasking". Το android κάνει πιο πολύ customization αλλά μου κάνει προσωπικά λιγότερο ομαλό--στο scrolling, στην απόδοση αφής κ.α.

Εκεί που στο ένα αρκεί μια κίνηση/πάτημα στο άλλο μπορεί να πατήσεις 2-3 φορές για να το καταλάβει.

Μεγάλη διαφορά έχει πχ η οθόνη. Ένα φθηνό και ένα ακριβό θα έχουν τεράστια διαφορά. Δες ένα retina ipad με ένα άλλο με υψηλή ανάλυση και θα δεις διαφορά μεγάλη  στη φωτεινότητα και στο contrast.

Τα specs μπορεί να μοιάζουν αλλά ειλικρινά η εμπειρία μεταξύ φαινομενικά ιδίων tablets δε φαίνεται στα χαρτιά. Δοκίμασε μερικά για να καταλάβεις.

Εν τέλει, ο λόγος που εγώ διάλεξα ipad είναι το integration που έχουν μεταξύ τους τα apple προϊόντα. Κάνεις κάτι στο ένα, είσαι ΟΚ σε όλα!

Ίσως ένα stock ipad 3 να σου βγει πιο φθηνό.

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 10:43:26 πμ »
Για μένα η βασική διαφορά μεταξύ IOS και Android είναι η όλη "εμπειρία". Γενικά το IOS είναι πολύ πιο ομαλό και σταθερό, και τώρα με το 7 κάνει μια χαρά "multitasking". Το android κάνει πιο πολύ customization αλλά μου κάνει προσωπικά λιγότερο ομαλό--στο scrolling, στην απόδοση αφής κ.α.

Εκεί που στο ένα αρκεί μια κίνηση/πάτημα στο άλλο μπορεί να πατήσεις 2-3 φορές για να το καταλάβει.

Μεγάλη διαφορά έχει πχ η οθόνη. Ένα φθηνό και ένα ακριβό θα έχουν τεράστια διαφορά. Δες ένα retina ipad με ένα άλλο με υψηλή ανάλυση και θα δεις διαφορά μεγάλη  στη φωτεινότητα και στο contrast.

Τα specs μπορεί να μοιάζουν αλλά ειλικρινά η εμπειρία μεταξύ φαινομενικά ιδίων tablets δε φαίνεται στα χαρτιά. Δοκίμασε μερικά για να καταλάβεις.

Εν τέλει, ο λόγος που εγώ διάλεξα ipad είναι το integration που έχουν μεταξύ τους τα apple προϊόντα. Κάνεις κάτι στο ένα, είσαι ΟΚ σε όλα!

Ίσως ένα stock ipad 3 να σου βγει πιο φθηνό.
+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 10:50:04 πμ »
+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Έτσι δεν είναι βρε κάπταιν? Προσπαθώ να κάνω δίκτυο με PC και Android και καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή...ούτε ο Σουπεροσιάν δε μπορεί να το κάνει χωρίς να ζοριστεί! ;)

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 11:06:01 πμ »
Έτσι δεν είναι βρε κάπταιν? Προσπαθώ να κάνω δίκτυο με PC και Android και καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή...ούτε ο Σουπεροσιάν δε μπορεί να το κάνει χωρίς να ζοριστεί! ;)

Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος Ioannis

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 11:50:43 πμ »
Εξαρτάται τί το θέλεις το tablet. Εγώ π.χ. αντικατέστησα το φορητό στο διάβασμα εφημερίδας κλπ κλπ ενώ ταυτόχρονα έχω πρόσβαση και στο VPN της εταιρείας μου και βλέπω τα e-mails μου με το web outlook. Δουλεύει μια χαρά και έχει και ένα free εργαλείο για να ανοίγεις αρχεία office και acrobat. Sony Xperia Z, Android (εξαιρετική οθόνη και ταχύτατο, αδιάβροχο στο 1μ νερό!!)
JLC Master Grande Ultra Thin, Zenith Pilot Big Date Special, Seiko Monster II

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 11:56:02 πμ »
Όλα αυτά είναι μεγάλο κεφάλαιο! Άλλα σε γενικές γραμμές tablet κάτω απο 250 ευρώ δεν έχει τέλεια χρώματα δεν έχουν πολυ καλή ανάλυση [και για εξοικονόμηση μπαταρίας] ο touch κολλάει κτλ.. δεν προσπαθώ να σε σπρώξω σε κάποιο ακριβό απλά οπως σου είπα και πρίν στα πάντα υπάρχουν φτηνές και ακριβές σειρές και όλες κάτι έχουν να σου δώσουν, στα tablet δεν μπορώ να δεχτώ ότι ενα με 150€ θα σου έχει και καλο touch και χρώματα και επεξεργαστή κτλ.. εδώ mp4 πέρνεις σε αυτά τα λεφτά για να είναι νορμαλ..

όσο για το sync μεταξύ apple συσκευών είναι όντως πολυ βολικό και πρακτικό άλλα προσέχεται λίγο γιατί το icloud στέλνει και αυτό το κατιτίς του στις άλλες εταιρίες όπως καθέ εταιρία σήμερα... ;D ;D

Όσο αφορά  στα ipad, αύριο θα βγει το 5 αν θες περίμενε λίγο και θα παίσει η τιμή σε όλα τα προηγούμενα.. δηλαδή ένα ipad with retina display με 420€ το θεωρώ αρκετά καλή αγορά!

Εξαρτάταο τί το θέλεις το tablet. Εγώ π.χ. αντικατέστησα το φορητό στο διάβασμα εφημερίδας κλπ κλπ ενώ ταυτόχρονα έχω πρόσβαση και στο VPN της εταιρείας μου και βλέπω τα e-mails μου με το web outlook. Δουλεύει μια χαρά και έχει και ένα free εργαλείο για να ανοίγεις αρχεία office και acrobat. Sony Xperia Z, Android (εξαιρετική οθόνη και ταχύτατο, αδιάβροχο στο 1μ)

ναι το Ζ πρέπει να είναι κάλο! Το ανέφερα και εγώ αλλα δεν το έχω δοκιμάσει, αλλα αφού ειναι και τεσταρισμένο οκ τοτε!  ;D

πάντως αν δεν είσαι άνθρωπος που ασχολήσε πολύ με gadget κτλ, πάρε ipad απλό και βολικό, αν σου αρέσει η παραμετροποίηση και η ρύθμιση μέχρι και το τελευταίο υπομενού τοτε αποκλείστηκα android.. 

Αποσυνδεδεμένος jimkar

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 12:39:24 μμ »
Το θέμα είναι πόσες ίντσες θέλεις...
Εγώ έχω το nexus 7. Απλά κορυφαίο στην τιμή του και όχι μόνο. Δεν θα σε προδώσει πουθενά.
Όσο για τα ipad καλά δεν λέω, αλλά υπερεκτιμημένα  όπως και κάθε apple, και μεγάλο αρνητικό ο 1 χρόνος εγγύησης με το έτσι θέλω.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 12:48:43 μμ »
Το θέμα είναι πόσες ίντσες θέλεις...
Εγώ έχω το nexus 7. Απλά κορυφαίο στην τιμή του και όχι μόνο. Δεν θα σε προδώσει πουθενά.
Όσο για τα ipad καλά δεν λέω, αλλά υπερεκτιμημένα  όπως και κάθε apple, και μεγάλο αρνητικό ο 1 χρόνος εγγύησης με το έτσι θέλω.

Για να είμαι ειλικρινής δε μου έχει παρουσιαστεί ποτέ πρόβλημα σε apple προϊόν (10+ προϊόντα την τελευταία 10ετία).

Έχουν πολύ καλό QC, αλλά είμαι σίγουρος ότι και όλες οι μεγάλες εταιρείες το προσέχουν αυτό, οπότε θεωρητικά δε θα πρέπει να είναι πρόβλημα η εγγύηση. Έτσι κι αλλιώς έχουν τόσες τρύπες που σπάνια κάτι είναι μέσα στους όρους της εγγύησης ;)

Ότι και να πάρει κάποιος σε παρόμοιες τιμές θα είναι εφάμιλλης ποιότητας. Σίγουρα το tablet των €150 δε θα έχει την ποιότητα των €400+ όσο και να μοιάζουν τα specs.

Τώρα για την τιμή, η apple είναι η Panerai των tablet :D εάν αξίζουν το premium βασίζεται στο πόσα παραπάνω θέλει να δώσει κάποιος για το design και την ποιότητα κατασκευής.

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 01:49:07 μμ »
Τώρα για την τιμή, η apple είναι η Panerai των tablet :D εάν αξίζουν το premium βασίζεται στο πόσα παραπάνω θέλει να δώσει κάποιος για το design και την ποιότητα κατασκευής.

xaxaxa Να το και το ωρολογόφιλο αστειακι!  ;D

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 03:30:30 μμ »
xaxaxa Να το και το ωρολογόφιλο αστειακι!  ;D

Kαι απολυτα πετυχημενο!!!!!! ;) :prayer:
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
    • Προφίλ
Φάκελος Tablet!
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 03:54:00 μμ »

Kαι απολυτα πετυχημενο!!!!!! ;) :prayer:
Καλα μη και δεν παινεψεις κατι ιταλικο εσυ! :Ρ

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 04:20:13 μμ »
Αν σε ενδιαφέρει να έχεις πέρα από wifi & 3G τότε Samsung galaxy tab 3 P5200. Το αγόρασα πριν απο 1 εβδομάδα και είναι turbo. Απίστευτη ανάλυση και ποιότητα στα video. Επεξεργαστής πύραυλος, γραφικά αξεπέραστα, με το προσωπικό σου σύννεφο όπου θέλεις, ατέλειωτη παραμετροποίηση  και φυσικά android, το λειτουργικό για νοήμονες.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 04:34:24 μμ »
Αν σε ενδιαφέρει να έχεις πέρα από wifi & 3G τότε Samsung galaxy tab 3 P5200. Το αγόρασα πριν απο 1 εβδομάδα και είναι turbo. Απίστευτη ανάλυση και ποιότητα στα video. Επεξεργαστής πύραυλος, γραφικά αξεπέραστα, με το προσωπικό σου σύννεφο όπου θέλεις, ατέλειωτη παραμετροποίηση  και φυσικά android, το λειτουργικό για νοήμονες.

να το σχολιάσω αυτό τώρα?

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 04:40:41 μμ »

Οχι Παναγιωτη μου,δεν αξιζει ο κοπος!!
Αστους να βαυκαλιζονται με τα κονσερβοκουτια τους,τι να κανουμε,πρεπει να πουλησουν και οι αλλες εταιρειες ;D
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: Φάκελος Tablet!
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 04:41:09 μμ »
Να το σχολάσεις μόνο επί της ουσίας. Μα τί μύγα είναι αυτή; ;D;D;D

This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 04:48:52 μμ »
Έχε χάρη που είσαι Vecchio και σε συμπαθώ...

Αλλά να θυμάσαι ότι θέλει μεγάλη μαεστρία να κάνεις κάτι να φαίνεται "απλό."

Τώρα για το android... κάτσε να φορτώσεις λίγο bloatware και τα λέμε σε λίγο καιρό... Όταν εγώ και ο Σπάιρους θα παίζουμε ανέμελα με τα ipadakia μας...