0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είμαστε φόρουμ, επιθεώρηση είμαστε...
μα εγώ για αυτό λέω οτι είμαι βλάκας και οικτήρω τον εαυτό μου δεν είμαι τσατισμένος με εσάς ίσα ίσα που χαβαλέ κάνουμε και περνάμε καλάμε εμένα τα έχω που τσίμπησα και σπατάλησα χρόνο!
δυστυχώς αλλα ο συνιδιοκτήτης ειναι ελληνικής καταγωγής ......και μπορεί μόνος του να μπεί να δεί...........το θέμα δεν είναι μόνο αυτός..... είμαι εγω ο βλάκας που καθόμουνα και έστελνα εμαιλ με προσφορές, είναι ο Δημήτρης που έτρεχε και υποχρεωνόταν .......δεν πειράζει όμως χαλάλι το γέλιο
Nα επιληφτει αμεσως ο ιδιοκτητης του φορουμ,παρακαλω
Ημουν σιγουρος ομως απο την αρχη, οτι θα πηγαινε στραφι η ολη προσπαθεια.
Hi Stratos,Apologies for the late answer. I just was informed that stock is not sufficient. Maybe it will be possible to make arrangements for a future model or new color versions of the TROPIKB early 2014.Thanks for your interest!Halios Watches Europe Stephan Trimbos Email: info@halioswatches.euwww.halioswatches.eu
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.
Αμέ
Xαχαχαχαχα φυσικά και δεν το αγόρασα, γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα!!!Με το μπρασελέ είναι ωραίο στις φωτο, αλλά κάθεται χάλια στον καρπό. Με λουράκι είναι πολύ ωραίο.
Good day Stratos, Thank you very much for your email and apologies for the slow response. My thanks to you and your forum members for your interest in our watches! It is with my deepest regret that we are unable to accommodate your request for a group buy – we simply do not have enough remaining stock on hand of the Tropik B as they have been quite popular. In case the timing is right, we will be introducing three new colours for 2014 in about four months’ time. As you may know, each colour we produce of the Tropik B is limited to 100 pieces only. I’m really humbled that your forum would choose the Tropik as one of your options. I hope we can be of service to you guys in the near future. Regards,Jason LimHALIOS Watches Ltd.
Τελικά μάλλον δεν θα δούμε κάποια εξέλιξη... ?
Mην απελπιζεσαι,ποτε δεν ξερεις..
έχει στείλει ο Σπύρος γράμμα στον Αϊ Βασίλη και στο Κάνε Μια Ευχή....Φιλικά Γιώργος
Και στο ''Εχεις πακετο με ρολοι''..