0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το προβλημα εδω δεν ειναι οτι δε βρισκουμε κατι που να μας αρεσει.. αλλα οτι ολοι παμε να περασουμε κατι που θελουμε οι ιδιοι και στους αλλους.. Πχ άλλος θέλει με χαραγμένα τα νούμερα, αλλά όχι το mywatch.gr, άλλος τα θέλει όλα χαραγμένα, και το nick του, άλλος θέλει μόνο νούμερα και νικ, άλλος θέλει αλλά ανάμεσα στα lugs, άλλος θέλει στο dial, άλλος θέλει από πίσω, άλλος θέλει οπουδήποτε εκτός από το dial γιατί κινδυνεύει να βγει καγκουριά. Ή θα ψηφίσουμε και θα βγει ότι θέλουν οι πολλοί και οι άλλοι θα λακίσουν, ή θα πάρει μια απόφαση ο πιο παλιός?, ο πιο σεβαστός?, ο πιο εμπειρος? ο πιο μάγκας στην τελική, και όποιον δεν ικανοποιεί απλά δε θα συμμετάσχει. Καλή η δημοκρατία αλλά προϋποθέτει ωριμότητα.. αλλιώς μοναρχία και όποιος θέλει ακολουθεί. Ένα είναι σίγουρο.. Όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει...
Η πιο ωριμη γνωμη έτσι όπως είμαστε ειναι του Coral..
Ας πω κι εγω την π@π@ρι@ μου,αφου ερχονται Χριστουγεννα κι αφου ο καθενας θελει και κατι διαφορετικο,αντι ομαδικες και λοιπα συναφη,γιατι δεν κανουμε το εξης,να μαζευτουμε οσοι μας τρωει η τσεπη μας και να παμε στον γνωστο .....κλη,να του πουμε κοιτα ρε φιλαρακι θα παρουμε απο σενα 10-15-20 ρολογια αναλογα ποσοι θα μαζευτουμε,οτι μαρκα γουσταρει ο καθενας,αλλα εσυ θα μας κανεις οτι καλυτερο μπορεις,πανω απο 35% φυσικα,ετσι θα ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι και προπαντων χωρις γκρινια.
άλλος θέλει από πίσω
Πες τα ντε, που θελουνε και δημοκρατια.. Ο Ενας, ο Εκλεκτος θα αποφασισει και θα ενωσει γυρω του τη Φωνη της μαζας.Υ.Γ. Σε ποιον αρεσει απο πισω;
Θα μας τα χαράξει κιόλας?Φιλικά Γιώργος
Υπάρχει κατι σαπιο σε αυτο το νημα...
άλλος θέλει από πίσω,
Θα μας τα χαράξει κιόλας?
Σιγα μην χαραξω εγω την daytona μου
Η ιδέα είναι ωραία, αλλά το πάνω από 35% δεν παίζει με τίποτα, δεν υπάρχουν τα περιθώρια αυτά στα καταστήματα
Πάντως λίγο πιο πριν αναφέρθηκε 50% έκπτωση σε cartierStrifteros
50 δινει στον καθενα, αν μαζευτουμε μπορουμε να χτυπησουμε ενα 70-80%...