Αποστολέας Θέμα: Χριστούγεννα έρχονται  (Αναγνώστηκε 300941 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Χριστούγεννα έρχονται
« Απάντηση #560 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 07:02:57 πμ »
αποσυρομαι.

ειτε θα παω να παρω μονος μου το utc ειτε το πιο πιθανο να χτυπησω απο το γερμαναρα ενα steinhart να τελειωνω.

θενξ ειλικρινα οσους κατεβαλλαν την προσπαθεια να στειλουν μειλς και να βρουν τιμες και να ζητησουν εκπτωσεις κλπ.

αλλα επειδη το πραγμα εκφυλιζεται ευχομαι καλη επιλογη σε οσους το συνεχισουν.

καλημερες @all
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος agapitos44

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #561 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 09:43:45 πμ »
και εγω μαλλον εξω ειμαι ................... για ενα κυριο λογο............... νομιζω οτι το θεμα εδω ξεκινησε απο τον docortho με την προοπτικη προτζεκτ.......στη συνεχεια καποιοι με το ετσι θελω το πηγαν σε ομαδικη αγορα......λεγοντας για κακες εμπειριες απο προηγουμενα προτζεκτ κτλπ...... εγω λοιπον δεν θελω ενα οποιοδηποτε ρολοι απλα με μια καλη εκπτωση..............αυτο μπορω να το κανω και μονος μου.......... η λογικη μου ηταν να αγορασω κατι που να εχει τα λογοτυπα του φορουμ και επομενως μια συλλεκτικη και συναισθηματικη αξια ακομα και αν δεν ηταν και το ρολοι που εχω ως πρωτη προτεραιοτητα η ακομα και αν δεν χαρακτει το λογοτυπο οπως το θελω εγω αλλα δημοκρατικα συμφωνα με το τι θελει η πλειοψηφια των συμμετεχοντων......... αν το θεμα ξαναπαει προς τα εκει το συζηταμε .................
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 25, 2013, 09:49:51 πμ από agapitos44 »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #562 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 09:50:33 πμ »
Kαθίστε λίγο να δείτε που θα πάει το πράγμα, από τη μια ενθουσιάζεστε εύκολα κι από την άλλη απογοητεύεστε ακόμη πιο εύκολα.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος agapitos44

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #563 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 09:52:21 πμ »
Γιαννη εσυ μιας και εισαι και moderator..........μπορεις να μας διαφωτησεις στο αν οι διαχειριστες του φορουμ εχουν την προθεση προτζεκτ??

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #564 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 10:03:40 πμ »
Όχι, αλλά όπως είπα και αρχικά, αυτό μπορεί να προκύψει από την θέληση των μελών. Αν δηλαδή τα μέλη επιλέξουν ένα ρολόι με ικανό αριθμό συμμετοχών, το φόρουμ φυσικά και θα συνδράμει.

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #565 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 10:12:33 πμ »
νομιζω οτι το θεμα εδω ξεκινησε απο τον docortho με την προοπτικη προτζεκτ..........
Λάθος πρώτο. (βλέπε παρακάτω)
Μπορούμε είτε ομαδική παραγγελία είτε project
Δεν χάνουμε τίποτα να βάλουμε το ονομα μας όσοι έχουμε διάθεση και βλέπουμε
στη συνεχεια καποιοι με το ετσι θελω το πηγαν σε ομαδικη αγορα......λεγοντας για κακες εμπειριες απο προηγουμενα προτζεκτ κτλπ
Λάθος δεύτερο. Όχι κάποιοι με το έτσι θέλω. Από μόνο του πήγε προς τα εκεί. Δε βάλαμε το μαχαίρι στο λαιμό κανενός.
η λογικη μου ηταν να αγορασω κατι που να εχει τα λογοτυπα του φορουμ και επομενως μια συλλεκτικη και συναισθηματικη αξια ακομα και αν δεν ηταν και το ρολοι που εχω ως πρωτη προτεραιοτητα η ακομα και αν δεν χαρακτει το λογοτυπο οπως το θελω εγω αλλα δημοκρατικα συμφωνα με το τι θελει η πλειοψηφια των συμμετεχοντων
Θα περιμένεις πολύ ακόμα και όταν κάποια στιγμή υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, αν ποτέ υλοποιηθεί, θα το βάλεις κι εσύ στο συρτάρι όπως όλοι οι υπόλοιποι. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Συμπέρασμα;;; :?
Τελικά ούτε για ομαδική δεν είμαστε ικανοί.
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #566 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 10:17:20 πμ »
Λοιπον κυριοι.

Με τη Halios εχω απογοητευτει πληρως. Εχουμε ανταλλαξει 4-5 μεηλς και ουτε λογος για εκπτωση, αν και το επισημαινω σε καθε μου μηνυμα.

Απο προχθες περιμενα μια απαντηση και σημερα το πρωι αποφασισα να τους στειλω ενα μεηλ για να ενεργοποιηθουν. Απαντησαν σε λιγοτερο απο μια ωρα, αλλα παλι τα δικα τους...

Παράθεση
προς Halios
Dear Stephan,

Can you please inform me as soon as possible about your stock?

Also, please inform me if you are willing to make a discount for a group buy.

Our deadline is on Tuesday to decide. Please try to reply today.

Thanks in advance.

Best regards,
Stratos

2013/10/23 Halios Watches Europe <stephan@halioswatches.eu>
We might have 15 left in the combined stock of me and our Canadadian HQ. Only of the brown. But in that case, we would have to block them already now. And I know that’s not what you were planning.

We will have new colors of the TROPIKB early 2014 (possibly with blue dial). But that seems just too late. Let me check exact stock levels and new version plans and I will come back to you asap.

Halios Watches Europe

Stephan Trimbos

Email: info@halioswatches.eu
www.halioswatches.eu
Phone: +31 6 81 800 222
CoC: 30236589
VAT: NL 1484.62.285.B01
Bank: Rabobank 1275.45.905
IBAN: NL88 RABO 0127 5459 05
BIC: RABONL2U

Dear Stephan,

In order to commit, I need to know the final price.

The canadian site offers the watch for 675usd while you offer it for 675eur.
We have got discounts from other microbrands, mostly for divers' watches, up to 35%.

You must tell me what will be the price for a minimum of 10-15 watches in order to post it in the relevant thread and after getting some feedback from the members, I will be able to give you a serious and responsible answer.

Thanks in advance.

Regards,
Stratos
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #567 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 10:19:55 πμ »
8 or 23) spooky23 (Hamilton UTC/Steinhart)

Dress να ειμαι ειληκρινης εχω, μεσα ειμαι γενικα αλλα περιμενω να δω την αποφαση, υποστηριζω ειτε ομαδικη ειτε προτζεκτ.

Για panerai δεν το εχω, οχι οσο αφορα κατι αλλο, μου αρεσουν αλλα χρηματα δεν!

Ω speedmaster & seamster vintage /Cartier Santos / Seiko skx009/Tissot Visodate and TIMEX WEEKENDER BITCHES

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #568 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 10:20:00 πμ »
Μολις μου απαντησε...

Παράθεση
With the euro having increased against the dollar the last week we might be able to offer more discount than normal. First I need an answer about the stock left from Canada. I only have about 5 here now.

35% is out of the question, our margins are less high than most would hope. Halios is not using stock parts "off the shelve" as most other micro brands, they are limited to 100 pieces per color and they sell quickly. We do not „need” to discount in order to sell. I will discuss with Canada to get the best possible price.

Will let you know.

Halios Watches Europe

Stephan Trimbos

Δεν χρειαζεται να κανουν εκπτωση για να ξεπουλησουν οπως λεει.
Θεωρω οτι απο 675 θα μας πει 650, ή απλα θα δινουν κανα λουρι δωρο.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #569 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 10:29:42 πμ »
Λάθος πρώτο. (βλέπε παρακάτω)
Λάθος δεύτερο. Όχι κάποιοι με το έτσι θέλω. Από μόνο του πήγε προς τα εκεί. Δε βάλαμε το μαχαίρι στο λαιμό κανενός.Θα περιμένεις πολύ ακόμα και όταν κάποια στιγμή υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, αν ποτέ υλοποιηθεί, θα το βάλεις κι εσύ στο συρτάρι όπως όλοι οι υπόλοιποι. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Συμπέρασμα;;; :?
Τελικά ούτε για ομαδική δεν είμαστε ικανοί.

Βρε Δημητρη μην αμύνεσαι, ξέρεις πόσες προσπάθειες για πρότζεκτ και για ομαδικές έχουν γίνει, που τελικά δεν υλοποιήθηκαν? Πολλές, έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Το πράγμα θα δείξει που θα πάει, δώστε του χρόνο, στη χειρότερη και η κουβέντα που γίνεται καλό είναι.

Διαφωνώ ριζικά και με το συρτάρι. Στο "τι φοράμε σήμερα" θα δεις πολλές φορές ρολόγια project, αλλά κι εγώ προσωπικά, το Zeno δεν το βγάζω από το χέρι μου το καλοκαίρι ;) ;D

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #570 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 10:57:48 πμ »
Δεν αμύνομαι ρε Γιάννη. Απλά εξηγώ πως έχουν τα πράγματα.
Την ίδια τοποθέτηση με τον karteo έκανα, απλά με πιο άκομψο τρόπο γιατί ως γνωστόν είμαι άξεστος.

Υ.Γ. Το "τι φοράμε σήμερα" τι το ήθελες; Από 19050 ποστ, είναι ζήτημα τα 100 να αφορούν ρολόγια πρότζεκτ.
Αυτό βρήκες να φέρεις για παράδειγμα;
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #571 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 11:19:44 πμ »
και εγω μαλλον εξω ειμαι ................... για ενα κυριο λογο............... νομιζω οτι το θεμα εδω ξεκινησε απο τον docortho με την προοπτικη προτζεκτ.......στη συνεχεια καποιοι με το ετσι θελω το πηγαν σε ομαδικη αγορα......λεγοντας για κακες εμπειριες απο προηγουμενα προτζεκτ κτλπ...... εγω λοιπον δεν θελω ενα οποιοδηποτε ρολοι απλα με μια καλη εκπτωση..............αυτο μπορω να το κανω και μονος μου.......... η λογικη μου ηταν να αγορασω κατι που να εχει τα λογοτυπα του φορουμ και επομενως μια συλλεκτικη και συναισθηματικη αξια ακομα και αν δεν ηταν και το ρολοι που εχω ως πρωτη προτεραιοτητα η ακομα και αν δεν χαρακτει το λογοτυπο οπως το θελω εγω αλλα δημοκρατικα συμφωνα με το τι θελει η πλειοψηφια των συμμετεχοντων......... αν το θεμα ξαναπαει προς τα εκει το συζηταμε .................

φυσικα πηγε σε ομαδικη αγορα γιατι για να γινει προτζεκτ πρεπει να ερωτηθει το φορουμ, ο διαχειριστης του, και να δωσει την εγκριση ενω επισης να συμμετασχει ενεργα σ'αυτο ετσι ωστε να διασφαλιστει το φορουμ απο τα οποια αρνητικα μπορει να προκυψουν απο μια τετοια διαδικασια, που οπως απεδειξε η τελευταια δεν ειναι απιθανα.

ειδες να συμβαινει κατι τετοιο? ειδες να παιρνει θεση το φορουμ?

δεν υπαρχει προτζεκτ. as simple as that ειναι το πραγμα και δεν υπαρχουν προθεσεις αλλα διαπιστωσεις και μονο τετοιες.

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #572 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 11:22:01 πμ »
Kαθίστε λίγο να δείτε που θα πάει το πράγμα, από τη μια ενθουσιάζεστε εύκολα κι από την άλλη απογοητεύεστε ακόμη πιο εύκολα.

δεν υπαρχει ουτε ενθουσιασμος αλλα ουτε απογοητευση. σιγα μην απογοητευομαστε για κατι τετοιο.

εγω προσωπικα αποσυρομαι γιατι 'κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο της δανιμαρκιας' που θα ελεγε και ο γουιλιαμ.

και αν αυτο δεν ειναι προφανες τοτε απορω τι ειναι προφανες πλεον εδω βρε συ Γιαννη.

ασε, προτιμω να δωσω ενα 50ευρω παραπανω μονος μου και να εχω την κεφαλα μου ησυχη και να μην περιμενω αν και ποτε και πως θα ξυπνησει ο καθενας.

ειμεθα ελληνες. δεν ειμεθα ομαδικοι. τελος της ιστοριας για μενα.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #573 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 11:46:45 πμ »
δεν υπαρχει ουτε ενθουσιασμος αλλα ουτε απογοητευση. σιγα μην απογοητευομαστε για κατι τετοιο.

εγω προσωπικα αποσυρομαι γιατι 'κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο της δανιμαρκιας' που θα ελεγε και ο γουιλιαμ.

και αν αυτο δεν ειναι προφανες τοτε απορω τι ειναι προφανες πλεον εδω βρε συ Γιαννη.

ασε, προτιμω να δωσω ενα 50ευρω παραπανω μονος μου και να εχω την κεφαλα μου ησυχη και να μην περιμενω αν και ποτε και πως θα ξυπνησει ο καθενας.

ειμεθα ελληνες. δεν ειμεθα ομαδικοι. τελος της ιστοριας για μενα.

εφοσον ξερεις κατι, δεν θα επρεπε να το πεις σε ολους μας?

Αποσυνδεδεμένος ustegmen

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #574 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 12:06:03 μμ »
Παιδες ψυχραιμία. Ακόμα δεν το μαζέψαμε το θεμα, θα το διαλύσουμε κιόλας? Αν κατάλαβα καλα, είχαμε πει να κάνουμε ψηφοφορία να δούμε ποιο ρολόι θα διαλέξουμε. Δεν έγινε τίποτα τέτοιο, και ξαφνικά βγαίνει μια λίστα με hamilton.. Βασικά τα σπάνε τα ρολογάκια και ειδικα το UTC αλλα να μην ψηφίσουμε? Εγώ είχα θέσει 500 ευρώ ταβάνι, δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα το υπερβώ, αλλά δεν είναι λίγο πολλά 650 ευρώ για αγορά αντικειμένου που σε κανέναν δεν λείπει? Όλοι μας έχουμε ρολογάκια, δόξα τω θεώ, όλοι μας βλέπουμε την ώρα.. Τη συγκεκριμένη αγορά για το τζέρτζελο τη θέλουμε και για τη χαρά του καταναλωτισμού. Να μην κινηθούμε σε κάτι μικρότερο που θα προσφέρει χαρά σε πολλούς? Ίσα ίσα τη φαντάζομαι τη δουλειά να πάμε για μια καφεδάρα κάπου και να γνωριστούμε κιόλας, και να παίξουμε και με τα νέα ρολόγια μας. Εν πάσει περιπτώσει, καλό θα ήταν να γίνει μια ψηφοφορία... Μετά το αποτέλεσμά της, να κάνουμε λίστα με το ποιοι θα συμμετάσχουν, και προχωράμε.. Δε χρειάζονται μαχαιριές..
Unter den Waffen schweigen die Gesetze     -     Αει τη Ελλάδι θαλασσοκράτορας παιδεύει ναυμάχους...

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #575 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 12:19:53 μμ »
Κρίμα βρε παιδιά!  :(
Λίγη υπομονή θέλει για να προχωρήσει το πράγμα. Ήδη έγιναν τα πρώτα βήματα για την ομαδική ή το πρότζεκτ, δηλαδή συγκεκριμενοποιηθηκαν κάποια ρολόγια και μάθαμε και τις τιμές τους που είναι καλές.
Το αν θα χαραχθεί ή όχι είναι το τελικό στάδιο, η τελική πινελιά.  Και εγώ πιστεύω ότι θα γινει χάραξη και αριθμηση στο τέλος.
Υπομονή θέλει. Όλα τα προτζεκτ που έγιναν, πλην του τελευταίου για το οποίο φταίει ο Γερμανός, έγιναν χωρίς προβλήματα και ήταν πολύ όμορφα και τώρα φοράμε τα ρολόγια, τα χαιρόμαστε και θυμόμαστε τη διαδικασία και τη γλυκιά προσμονή. Ήθελε όμως το χρόνο τους για να γίνουν και μεγάλη προσπάθεια από ανθρώπους που θα το πάρουν "πάνω" τους για να μπορέσουν να ολοκληρωθούν. Δεν γίνονται σε λίγες μέρες. Αντίθετα μια ομαδική είναι πιο εύκολη να πραγματοποιηθεί και ίσως γι'αυτό το όλο εγχείρημα πήγε προς τα εκεί. Και αν γίνει και με χάραξη δεν θα διαφέρει ουσιαστικά από πρότζεκτ.

Προτείνω στα μέλη που θέλουν να αποχωρήσουν να το ξανασκεφθούν. Σε κανέναν δεν λείπει κάποιο ρολόι. Η προσπάθεια δεν γίνεται γι'αυτό. Οι λόγοι είναι άλλοι και το ξέρετε. Θα δείτε ότι στο τέλος θα γίνει κάτι καλό που θα μας συνδέει (ξανά  ;D) με το φόρουμ, κι ας μην το ονομάζουμε πρότζεκτ.

Φιλικά, Η.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #576 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 12:49:58 μμ »
εφοσον ξερεις κατι, δεν θα επρεπε να το πεις σε ολους μας?

ειδες να λεω οτι ξερω κατι? ειπα οτι για μενα ειναι προφανες οτι δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε. εκφραση απο σεξπηρ χρησιμοποιησα οχι καταγγελια. κατι ειναι στραβο στο θεμα, δεν μπορουμε να συμφωνησουμε, ο καθενας μας λεει το μακρυ και το κοντο του, end of story.

παλι φιλοι ειμαστε ολοι
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #577 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 01:00:27 μμ »
οκ.

ξαναδιαβασε ομως το ποστ σου και τη σειρα με την οποια εγραψες τα πραγματα, νομιζω οτι ολοι καταλαβαν αυτο που καταλαβα κι εγω.

κι εγω ειμαι εκτος.

οταν μου στειλει η halios την προσφορα τους, θα την αναρτησω και αν ενδιαφερει καποιους ας το προχωρησουν.

παντου βλεπουμε φαντασματα και συνομωσιες...

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #578 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 01:03:11 μμ »
τα λεγομενα του ουιλιαμ για οσους δεν ξερουν...

Παράθεση
κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας

Σλανγκ παλαιάς κοπής, ολίγον ελιτίστικη, παλιομοδίτικη, και κυρίως του γραπτού λόγου (αυτοαναιρούμενο χαρακτηριστικό, ως προς το σλανγκ του πράγματος).

Η φράση κολλάει οπουδήποτε υποπτευόμαστε, ότι έγινε κάποια λαμογιά. Σε περιπτώσεις που τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, και σακκουλευόμαστε την κομπίνα ή την συγκάλυψη.

Η φράση προέρχεται από τον «Αμλέτο» του Σακεσπίρου. Και βεβαίως οφείλεται στις παλιές (προ του '50) μεταφράσεις. Εκείνο τον καιρό (προ της τελικής επικράτησης της δημοτικής) επικρατούσε η αντίληψη σε κάποιους κύκλους, ότι οι μεταφράσεις ξένων όρων πρέπει να βασίζονται στον εξελληνισμό του «αθροίσματος» των γραμμάτων, και όχι στην αυτόχθονη προφορά των ξένων όρων. Κάτι το οποίο τον καιρό της «παγκοσμιοποίησης», μας ακούγεται σίγουρα κάπως. Βέβαια, η συγκεκριμένη έκφραση, διεσώθη και λόγω αυτού του κωμικού -για εμάς- χαρακτηριστικού της μετάφρασης.

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #579 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 01:04:07 μμ »
Το κυνήγι μαγισσών άρχισε πάλι, αγαπητοί φίλοι...
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.