Αποστολέας Θέμα: Χριστούγεννα έρχονται  (Αναγνώστηκε 300345 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Χριστούγεννα έρχονται
« Απάντηση #500 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 03:39:25 μμ »
Αποφασίστε με την ησυχία σας τι θέλετε και τα λέμε ξάνα την Τρίτη που θα επιστρέψω από την Καλαμάτα. (GiannisH :? :? :?)
Εγώ είμαι μέσα με τα τσαρούχια για Hamilton. Από την αρχή ήμουν δηλαδή, πόσο μάλλον τώρα που πετύχαμε και καλή έκπτωση.
Από τη στιγμή που πέταξε ο Ηλίας την ιδέα για το UTC, δεν μου έκανε κέφι να ψάξω για κάτι άλλο.
Όσο πιο γρήγορα μαζέψουμε 15 συμμετοχές, τόσο το καλύτερο, για να προλάβει να μπει η παραγγελία και να έρθουν μέχρι τα Χριστούγεννα.
Αν πάλι δε μαζευτούμε, δε χάλασε κι ο κόσμος.
Θα χτυπήσω τίποτα από Steinhart με το φίλο μου τον Karteo.

Αν θες, όμως, κάνε και τη διευκρίνηση ότι οι τιμές είναι μετρητοίς γιατί μπορεί για μας να θεωρείται αυτονόητο, αλλά κάποια καινούργια μέλη ίσως να μην το ξέρουνε...
Θα το διευκρινίσω με την πρώτη ευκαιρία.
για x-wind δεν ενδιαφερεται κανεις ε;;
Εγώ έχω ήδη ένα x-wind. Αν βρεις κανέναν άλλο που να ενδιαφέρεται, το βλέπουμε.
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #501 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 03:51:13 μμ »
X-wind ε?  ::)

Ίσως εγώ
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
« Απάντηση #502 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 04:54:13 μμ »
.Εγώ έχω ήδη ένα x-wind. Αν βρεις κανέναν άλλο που να ενδιαφέρεται, το βλέπουμε.

Βρήκα!χαχα
X-wind ε?  ::)

Ίσως εγώ

Για Ηamilton και εγώ το ψήνω να σου πω την αλήθεια..  Απλα στις μεγάλες εκτπώσεις πιο πολύ χαίρεσαι τα πιο ακριβα.. δλδ δεν θα με χάλαγε ενα xwind που απο 1050 [αν θυμαμαι σωστα] να το παρουμε κοντα στα 720€ βεβαια ξεφέυγει το max που έχουν πεί αρκετοι οποτε δεν ξερω..

Να κάνω και μια ερώτηση? αυτος μας έδωσε εκτπώσεις για Hamilton σωστα? αυτες ισχύουν για αγορά ενος και μόνο μοντέλου απο την hamilton ή παίρνει ο καθένας οτι Ηamilton θέλει? μπορει να είναι χαζή ερώτηση αλλα μιας και το σκέφτηκα το είπα..

Εdit:  παίρνει ο καθένας οτι Ηamilton θέλει?
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 24, 2013, 05:40:12 μμ από Sag997 »

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #503 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 04:57:17 μμ »
Ρε να μη διαβάζετε μερικοί τι γράφουν οι άλλοι.. Μέχρι κι εγώ που δε συμμετέχω μπορώ να σου απαντήσω ρε Στελάκη...

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #504 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 05:02:37 μμ »
Για Hamilton δεν ενδιαφέρομαι. Δεν μ' αρέσουν  :o
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #505 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 05:20:11 μμ »
Βρήκα!χαχα
Για Ηamilton και εγώ το ψήνω να σου πω την αλήθεια..  Απλα στις μεγάλες εκτπώσεις πιο πολύ χαίρεσαι τα πιο ακριβα.. δλδ δεν θα με χάλαγε ενα xwind που απο 1050 [αν θυμαμαι σωστα] να το παρουμε κοντα στα 720€ βεβαια ξεφέυγει το max που έχουν πεί αρκετοι οποτε δεν ξερω..

Να κάνω και μια ερώτηση? αυτος μας έδωσε εκτπώσεις για Hamilton σωστα? αυτες ισχύουν για αγορά ενος και μόνο μοντέλου απο την hamilton ή παίρνει ο καθένας οτι θέλει? μπορει να είναι χαζή ερώτηση αλλα μιας και το σκέφτηκα το είπα..

Νομίζω 1125 έχουν τιμή καταλόγου όλα τα x-wind εκτός απο το μπρασελέ που έχει 1175. Εγώ θα σκεφτόμουν αυτό με μπρασελέ
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
« Απάντηση #506 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 05:53:26 μμ »
Μέχρι κι εγώ που δε συμμετέχω μπορώ να σου απαντήσω ρε Στελάκη...

Συγνώμη ρε παιδια τώρα διαβασα και πίο πανω..  :headbash: :headbash: :headbash:

;D ;D

Moυ τράβηξε την προσοχή η πρόταση με τα κοκκινα και διάβασα απο εκεί και κάτω..
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 24, 2013, 05:58:28 μμ από Sag997 »

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #507 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 05:53:47 μμ »
Αποφασίστε με την ησυχία σας τι θέλετε και τα λέμε ξάνα την Τρίτη που θα επιστρέψω από την Καλαμάτα. (GiannisH :? :? :?)
Εγώ είμαι μέσα με τα τσαρούχια για Hamilton. Από την αρχή ήμουν δηλαδή, πόσο μάλλον τώρα που πετύχαμε και καλή έκπτωση.
Από τη στιγμή που πέταξε ο Ηλίας την ιδέα για το UTC, δεν μου έκανε κέφι να ψάξω για κάτι άλλο.
Όσο πιο γρήγορα μαζέψουμε 15 συμμετοχές, τόσο το καλύτερο, για να προλάβει να μπει η παραγγελία και να έρθουν μέχρι τα Χριστούγεννα.
Αν πάλι δε μαζευτούμε, δε χάλασε κι ο κόσμος.
Θα χτυπήσω τίποτα από Steinhart με το φίλο μου τον Karteo.
Θα το διευκρινίσω με την πρώτη ευκαιρία.Εγώ έχω ήδη ένα x-wind. Αν βρεις κανέναν άλλο που να ενδιαφέρεται, το βλέπουμε.

τα ιδια με σενα ακριβως....

το utc ειναι εξαιρετικο ρολοι. αν δεν κατσει παμε παρεα για steinhart.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #508 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 05:56:07 μμ »
Νομίζω 1125 έχουν τιμή καταλόγου όλα τα x-wind εκτός απο το μπρασελέ που έχει 1175. Εγώ θα σκεφτόμουν αυτό με μπρασελέ

εγω ειχα αυτο και το πουλησα.

εξαιρετικο ρολοι αλλα βαρυ
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Απ: Χριστούγεννα έρχονται
« Απάντηση #509 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 05:57:48 μμ »
τα ιδια με σενα ακριβως....

το utc ειναι εξαιρετικο ρολοι. αν δεν κατσει παμε παρεα για steinhart.

Παιζει κατι με σας τους δυο;

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: Χριστούγεννα έρχονται
« Απάντηση #510 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 06:00:57 μμ »
Παιζει κατι με σας τους δυο;

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/_sCIxYFf5aI" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_sCIxYFf5aI" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

γιατι φιλαρακι? εχεις θεμα?
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #511 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 06:13:40 μμ »
εγω ειχα αυτο και το πουλησα.

εξαιρετικο ρολοι αλλα βαρυ

Ωραίο.

Γενικά προτιμώ να αγοράζω με μπρασελέ και μετά να αλλάζω δερμάτινα. Έρχεται φτηνότερα

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #512 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 06:14:44 μμ »
Λοιπόν, μόλις επικοινώνησε μαζί μου και θεωρώ ότι η προσφορά που μας έκανε είναι αρκετά έως πολύ ικανοποιητική.
Ή έκπτωση που μας προσφέρει κυμαίνεται μεταξύ 31% και 34%.
Ενδεικτικά αναφέρω τις τελικές τιμές στα μοντέλα για τα οποία τον ρώτησα.

KHAKI PILOT AUTO CHRONO: 1395,00€  960,00€ (31%)

INTRA- MATIC AUTO: 775,00€ / 725,00€  530,00€ / 490,00€ (32%)

KHAKI NAVY UTC: 995,00€ / 945,00€  675,00€ / 640,00€ (32%)

KHAKI PILOT PIONEER: 1545,00€ / 1495,00€  1050,00€ / 1000,00€ (32%-33%)

KHAKI OFFICER AUTΟ: 645,00€  420,00€ (34%)

Σε περίπτωση που τελικά αποφασίσουμε να συνεργαστούμε μαζί του, θέλει το 20% μπροστά προκειμένου να βάλει την παραγγελία. Ενδεχομένως κάποια κομμάτια να είναι ετοιμοπαράδοτα. Κάποια άλλα θα πρέπει να έρθουν απ' έξω, οπότε υπολογίστε ένα με ενάμιση μήνα.
Δεν τίθεται δέσμευση να πάρουμε όλοι το ίδιο μοντέλο. Μπορούμε να παίξουμε ανάμεσα σε 2-3.
Ελάχιστη παραγγελία: 15 κομμάτια.
Από τη στιγμή που θα βάλετε την προκαταβολή και θα γίνει η παραγγελία, δεν υπάρχει γυρισμός.(αυτονόητο)
Γι αυτό να είστε σίγουροι ΑΝ θέλετε και ΠΟΙΟ θέλετε.
Αν στην πορεία προκύψει έντονο ενδιαφέρον για κάποιο άλλο μοντέλο, εκτός από αυτά για τα οποία τον ρώτησα, φαντάζομαι ότι θα έχουμε ανάλογη έκπτωση.
Αν ξέχασα να αναφέρω κάτι, ρωτήστε με.

Υ.Γ. Αν κάποιος άλλος πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει καλύτερες τιμές, εννοείται ότι είναι ευπρόσδεκτος.

Δημήτρη ευχαριστούμε για την υλοποίηση της ιδέας (κοινώς το χρόνο που διέθεσες & το τρέξιμο).
Με υπολογίζεις κατά 90% για το intramatic (με το λουράκι στα 490).
Θα το οριστικοποιήσω από την Τρίτη, όπως είπες.

Άγγελος

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Χριστούγεννα έρχονται
« Απάντηση #513 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 06:48:00 μμ »
Ρε να μη διαβάζετε μερικοί τι γράφουν οι άλλοι.. Μέχρι κι εγώ που δε συμμετέχω μπορώ να σου απαντήσω ρε Στελάκη...

Αντρέα, Σωτήρης λέγεται το παλικάρι.

Sent from my bed wearing fluffy bunny slippers

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #514 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 06:56:19 μμ »
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/QD9_ZYkDtBM" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QD9_ZYkDtBM" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

ενα τετοιο με καφε λουρακι. το μπρασελε στο συγκεκριμενο ρολοι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #515 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 07:03:06 μμ »
Εγώ τι να κάνω, που μ' αρέσουν τα 3 απ' τα 5, UTC, Pilot Pioneer & Officer auto??  :? Μήπως είναι όπως στις πίτσες,  στα 3 το 1 δώρο ??  :D :D

Σε κάθε περίπτωση, πολλά μπράβο στον Δημήτρη και τα άλλα παιδιά που έτρεξαν και ασχολήθηκαν! =D&gt; =D&gt;

ΥΓ. Οι διπλές τιμές στις αρχικές τι σημαίνουν, μπρασελέ και λουρί??
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 24, 2013, 07:17:07 μμ από IliasG »

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #516 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 07:08:23 μμ »
Μόνο τρία σου αρέσουν? Τυχερέ...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #517 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 07:14:51 μμ »
Αντρέα, Σωτήρης λέγεται το παλικάρι.

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/yTKdHbiLim0" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yTKdHbiLim0" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #518 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 07:37:09 μμ »
Εγω πιστευω πως πρεπει να μεινουμε σε πιο χαμηλο επιπεδο τιμης για να εχουμε και πιο πολλες συμμετοχες,και η πιο ωραια λυση,που αν θυμαστε ειχε προταθει και οταν καναμε το Wakmann project,ειναι αυτη:

http://www.rologia-kaloustian.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3537&sl=EL
(`η και το khaki officer auto με 420 ευρω,που προτεινε ο Δημητρης)

Ας κανει τον κοπο ο Δημητρης να ρωτησει τιμη. Νομιζω πως τοτε εβγαινε περιπου 300 ευρω μαζι με την εγχαραξη.
Και εγχαραξη πιστευω πως πρεπει να γινει,εστω ενα απλο mywatch.gr και ενας αυξοντας αριθμος οπως ακριβως εγινε στο προηγουμενο project,αλλα τωρα στο πισω μερος.
Και λεω πως πρεπει να γινει,γιατι ολο αυτο δεν πρεπει να γινει μονο και μονο για να παρουμε ενα ρολοι με μεγαλη εκπτωση. Δεν εχει κανενα νοημα. Οι περισσοτεροι δεν εχουν αναγκη να παρουν ενα ρολοι αυτη τη στιγμη. Για μενα εχει την εννοια του συλλεκτικου και οτι θα εχουμε κατι που να μας θυμιζει το φορουμ.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 07:49:57 μμ »
για x-wind δεν ενδιαφερεται κανεις ε;;

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Eξαιρετικό το x-wind!! Δείχνει πολύ ακριβότερο ρολόι και στα λεφτά του είναι 200% vfm. Στιβαρό, ποιοτικό και με λουρί δεν είναι βαρύ.
Έχω αυτό.