Αποστολέας Θέμα: Χριστούγεννα έρχονται  (Αναγνώστηκε 300072 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Χριστούγεννα έρχονται
« Απάντηση #200 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 03:09:16 μμ »
 Νομιζω οτι πρεπει να βαλουμε ενσ χρηματικο οριο για να εχουμε και ενα μπουσουλα
Θελετε εως 1000; εως 1500; εως 2000 ;
Το longine  ειναι υπεροχο αλλα κατω απο 1000 λιγο δυσκολο να το βρουμε
Οι μεγαλες εταιρειες αν απευθυνθουμε απευθειας σε αυτες νομιζω δεν θα δωσουν και πολυ σημασια για 15-20 ρολογια
Αντιθετως μικροτεροι κατασκευαστες θα κανουν τουμπες
Στην θεση του lld    λοιπον θα αντιπροτεινα ενα   doxa η ενα steinhart  πχ πρωτα απο ολα ομως χρειαζομαστε ενα οριο.
προτεινω διπλα στο ονομα του ο καθενας να βαλει το μεγιστο ποσο που θα μπορουσε να διαθεσει για ενα καλο ρολοι το επόμενο 3μηνο.

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 03:22:52 μμ »
Επομένως, εκτός της λίστας με τα ονόματα ας γίνει και η λίστα (που 'σαι γιατρέ;) με τα υποψήφια ρολόγια.
Προβλέπω να 'ναι περίπου όσα και τα ονόματα!
Μάγος είσαι;
Μη σου πω και περισσότερα (έχω 3-4 κατά νου  ;) )
ειδικά @ ioannis
ντιπ καταντιπ μέσα είσαι
Strifteros
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 03:24:46 μμ »
Οι μεγαλες εταιρειες αν απευθυνθουμε απευθειας σε αυτες νομιζω δεν θα δωσουν και πολυ σημασια για 15-20 ρολογια
Αντιθετως μικροτεροι κατασκευαστες θα κανουν τουμπες
Στην θεση του lld    λοιπον θα αντιπροτεινα ενα   doxa
μι του. γιατρέ, έγραψες
strifteros
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 03:36:38 μμ »
μι του. γιατρέ, έγραψες
strifteros

στα doxa τρώτε τελωνείο και τσούζει

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 03:41:07 μμ »
Παντα υπαρχει λυση......

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 03:43:09 μμ »
Παντα υπαρχει λυση......

Όταν ψώνισα το δικό μου από αυτούς απευθείας, ούτε που συζητάγανε για λύσεις.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 03:45:35 μμ »
στα doxa τρώτε τελωνείο και τσούζει
το στέλνουν από ευρώπη και δεν έχει τελωνείο. Πριν από λίγο καιρό είχα επικοινωνία με doxa και αυτό μου απάντησαν. Βέβαια είναι συν ο ΦΠΑς αλλά αν υπάρχει καλή έκπτωση, και ο ΦΠΑς μειώνεται. Μπορεί να πάρουμε καινούργιο ρολόι, πιο φθηνό κι από μεταχειρισμένο
Strifteros

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 03:49:37 μμ »
Ακριβως!!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 03:50:32 μμ »
Όταν ψώνισα το δικό μου από αυτούς απευθείας, ούτε που συζητάγανε για λύσεις.
Κώστα,
επιβεβαιώνω ξανά ότι στέλνουν από Ευρώπη και δεν έχει τελωνείο. Αλλά θα έχει ΦΠΑ από τη χώρα που θα στείλουν (νομίζω 20% ΦΠΑ). Και σε μένα δεν συζητάγανε για λύση (επιπλέον έκπτωση) αλλά εσύ κι εγώ είμασταν ένας όταν ζητούσαμε ένα ρολόι. Μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά για 15-20 ρολόγια. Μα πάρα πολύ διαφορετικά
Strifteros

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 03:51:24 μμ »
το στέλνουν από ευρώπη και δεν έχει τελωνείο. Πριν από λίγο καιρό είχα επικοινωνία με doxa και αυτό μου απάντησαν. Βέβαια είναι συν ο ΦΠΑς αλλά αν υπάρχει καλή έκπτωση, και ο ΦΠΑς μειώνεται. Μπορεί να πάρουμε καινούργιο ρολόι, πιο φθηνό κι από μεταχειρισμένο
Strifteros

το 2010 στέλναν από Ελβετία.
υπόψιν ότι είναι άσχετοι γενικότερα.
όταν μου το επέστρεψαν επισκευασμένο μετά από ενα προβληματάκι που είχα αναγράψανε για ασφάλεια αξία 500usd και ξανακαπελωθηκα τελωνειο οταν το παρέλαβα. Αυτά πέρσι και πάλι από ελβετία.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 03:55:10 μμ »
Κώστα,
επιβεβαιώνω ξανά ότι στέλνουν από Ευρώπη και δεν έχει τελωνείο. Αλλά θα έχει ΦΠΑ από τη χώρα που θα στείλουν (νομίζω 20% ΦΠΑ). Και σε μένα δεν συζητάγανε για λύση (επιπλέον έκπτωση) αλλά εσύ κι εγώ είμασταν ένας όταν ζητούσαμε ένα ρολόι. Μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά για 15-20 ρολόγια. Μα πάρα πολύ διαφορετικά
Strifteros

στο δικο μου ειχα μια μικρη εκπτωση μετα απο μεσολαβηση του giorgos mg.
αν οντως στελνουν απο ευρωπη πλεον πιστευω οτι για 20 κομματια θα κανουν αρκετα καλη τιμη.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 04:03:13 μμ »
@ kkostas

παραθέτω από την απάντησή τους στις 26-8-2013 προς εμένα:
For European orders, we generally ship from our offices within the EU.  20% VAT is applicable and is charged upfront.  There is therefore no import fees to be paid upon receiving the watch when it is delivered to you, and as the package would not need to be processed by customs in your country, the delivery time would be quicker.  However, if you prefer, we can also send your watch to you directly from the DOXA factory in Switzerland, and in this case customs fees and taxes for your specific country would be applicable.

Θα ήθελα να πάω την σκέψη μου πιο πέρα και να γράψω ξανά αυτό που είχα γράψει σε άλλο νήμα:
ας υποθέσουμε ότι έχεις ήδη αγοράσει ένα δοξασμένο ρολόι (καλοφόρετο φίλε, μαμάτο είναι) τότε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από τη δοξα να μας ορίσει ποσοστό έκπτωσης επί των ρολογιών της και εσύ να πάρεις ένα άλλο ρολόι από τα δοξασμένα που σου αρέσει και δεν έχεις στη συλλογή σου κι εγώ να πάρω το 1200 που μου αρέσει. Ο κάθε συμμέτεχων θα μπορούσε ανάλογα να παραγγείλει το ρολόι που του αρέσει-λείπει, πάντα από τα δοξασμένα. Και για να το κάνουμε πιο ευκολο-υλοποίητο από τη δόξα (ή όποια εταιρεία) θα μπορούσαμε να είμαστε χαλαροί-ανεκτικοί ως προς τον χρόνο παράδοσης (ώστε να δεχθεί πιο εύκολα η όποια εταιρεία το ποσοστό έκτπωσης επί του όποιου ρολογιού του καταλόγου της)
Strifteros

PS ποιο δοξα πήρες?

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #212 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 04:05:45 μμ »
@ kkostas

For European orders, we generally ship from our offices within the EU.  20% VAT is applicable and is charged upfront.  There is therefore no import fees to be paid upon receiving the watch when it is delivered to you, and as the package would not need to be processed by customs in your country, the delivery time would be quicker.  However, if you prefer, we can also send your watch to you directly from the DOXA factory in Switzerland, and in this case customs fees and taxes for your specific country would be applicable.

Θα ήθελα να πάω την σκέψη μου πιο πέρα και να γράψω ξανά αυτό που είχα γράψει σε άλλο νήμα:
ας υποθέσουμε ότι έχεις ήδη αγοράσει ένα δοξασμένο ρολόι (καλοφόρετο φίλε, μαμάτο είναι) τότε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από τη δοξα να μας ορίσει ποσοστό έκπτωσης επί των ρολογιών της και εσύ να πάρεις ένα άλλο ρολόι από τα δοξασμένα που σου αρέσει και δεν έχεις στη συλλογή σου κι εγώ να πάρω το 1200 που μου αρέσει. Ο κάθε συμμέτεχων θα μπορούσε ανάλογα να παραγγείλει το ρολόι που του αρέσει-λείπει, πάντα από τα δοξασμένα. Και για να το κάνουμε πιο ευκολο-υλοποίητο από τη δόξα (ή όποια εταιρεία) θα μπορούσαμε να είμαστε χαλαροί-ανεκτικοί ως προς τον χρόνο παράδοσης (ώστε να δεχθεί πιο εύκολα η όποια εταιρεία το ποσοστό έκτπωσης επί του όποιου ρολογιού του καταλόγου της)
Strifteros

PS ποιο δοξα πήρες?

Ένα θέμα με τη Doxa είναι ότι έχει τιμές σε USD και στη μετατροπή χρησιμοποιεί "δικιά" της ισοτιμία η οποία είναι πολύ υπέρ τους...οπότε τις τιμές στο site τους μην τις μεταφράζεις σε ευρώ με σημερινή ισοτιμία...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 04:17:35 μμ »
Ένα θέμα με τη Doxa είναι ότι έχει τιμές σε USD και στη μετατροπή χρησιμοποιεί "δικιά" της ισοτιμία η οποία είναι πολύ υπέρ τους...οπότε τις τιμές στο site τους μην τις μεταφράζεις σε ευρώ με σημερινή ισοτιμία...

αααα, δις ? λαααστ γιααααρ. Για να ακριβολουγούμε, πολύύύύύ λαστ γιαρ. Δον νομίζω να κάνουν πλέον κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι που ακριβώς είχα διαβάσει ό,τι το κάνουν αυτό και που ότι σταμάτησαν να ακολουθούν αυτή την τακτική. Τεςπα. Δεν καίγομαι(μαστε) για δόξα και μόνο δόξα. Υπάρχουν κι άλλα. Φθάνει να είναι ρολόι για τον καρπό κι όχι για το γόνατο....(εντάξει, προσωπικά, κι πιστεύω για τον καθένα, φθάνει να του αρέσει-μακάρι να αρέσει στους υπόλοιπους η όποια επιλογή κι εγώ ας είμαι απ' έξω λόγω...μη ικανοποίησης... γούστου :-) :-)   
Strifteros

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 04:20:43 μμ »
@ kkostas

PS ποιο δοξα πήρες?

Μια χαρά, μαγκέψανε επιτέλους!
Το 1200 searambler έχω κι αν εξαιρέσεις ότι κάποτε μου έμεινε χωρίς λόγο η κορώνα στο χέρι, είμαι πολύ ευχαριστημένος.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 04:38:12 μμ »
Υπάρχει και το aquadive 100 SS
Τέλος πάντων. Να προσθέσει κι όποιος άλλος ενδιαφερόμενος το όνομά του και στη συνέχεια να προτείνει κι ο ίδιος ρολόγια. ισως δούμε ρολόι πολύ ενδιαφερον που δεν θα το σκεφτόμασταν οι υπόλοιποι. Ό,τι προτάθηκε μέχρι εδώ, δεν μπορεί να προσδιορίζει τον "κάλαθο" από τον οποίο θα κλειθούμε να επιλέξουμε σώνει και καλά. Μπορούν και πρέπει να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές προτάσεις
Strifteros

PS @kkostas το καντράν είναι διαβαστερό??? Έχω την αίσθηση ότι οι ενδείξεις των ωρών ίσως δυσκολεύον λίγο. Πες μου ότι κάνω λάθος.....Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 05:46:22 μμ »
Πολύ όμορφο αλλά σε 44άρι

http://www.steinhartwatches.de/en/Nav-B-Uhr-44-Vintage-TITANIUM-B-Type,589.html

Κατι τέτοιο έχω και εγω στον νού μου.. αλλα οχι 44

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 06:56:39 μμ »
Αν συνεχίσουμε πολύ ακόμα τις συζητήσεις δε θα έχω ούτε 1€ για να διαθέσω...
Άντε να καταλήγουμε σε εταιρεία!
Εγώ προτείνω steinhart...με όριο 350€.

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 07:13:45 μμ »
Εγώ λέω να αγοράσει ο καθένας το δικό του και μετά να δούμε ποιος πέτυχε την καλύτερη έκπτωση.
Το νικητή θα περιμένει ένα δώρο έκπληξη στην κοπή της πίτας.
Μην καθυστερείτε λοιπόν. Αρχίστε τα παζάρια.............
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Οκτώβριος 17, 2013, 07:21:37 μμ »
Εγώ λέω να αγοράσει ο καθένας το δικό του και μετά να δούμε ποιος πέτυχε την καλύτερη έκπτωση.
Το νικητή θα περιμένει ένα δώρο έκπληξη στην κοπή της πίτας.
Μην καθυστερείτε λοιπόν. Αρχίστε τα παζάρια.............
:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)