Αποστολέας Θέμα: ανεκδοτα  (Αναγνώστηκε 510491 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
Απ: ανεκδοτα
« Απάντηση #960 στις: Ιούνιος 17, 2013, 07:29:34 πμ »
Αυτά είναι πραγματικά άρθρα με λάθος φώτο στο iefimerida που τα είχα κάνει capture :)

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #961 στις: Ιούνιος 17, 2013, 09:15:15 πμ »
Τρεις συνταξιούχοι στο καφενείο:
Bικτωρας: - Αφήστε ρε παιδιά,δεν περίμενα ότι θα καταντήσω έτσι. Προχθές μου ζήτησε η εγγονή μου να της διαβάσω ένα παραμύθι και δεν έβλεπα τα γράμματα. Ποιος;,εγώ, που χτύπαγα πουλί στα διακόσια μέτρα...
Χρηστος: - Που να δείτε τι έπαθα εγώ! Πήγα να δω ένα φίλο, τον Μήτσο που μένει στον πρώτο όροφο, μόνο δεκαεπτά σκαλοπάτια και φούσκωσα... Ποιος;, εγώ,που για προθέρμανση έτρεχα μαραθώνιο...
Σπυρος: - Και που να σας πω τι έχω πάθει εγώ. Προχθές ήρθε η Σβετλάνα να μου καθαρίσει το σπίτι. Ανέβηκε στην σκάλα, εγώ από κάτω κοίταζα. Έχει έναν κώλο,κάτι πόδια,και γαμώ..
Την κατέβασα από την σκάλα, το ένα έφερε το άλλο και την πήδηξα. Όταν τελειώσαμε,γυρνάει θυμωμένη και μου λέει: "Αμάν, κύριε Πάνος!,τρίτη φορά σήμερα! Τι έχετε πάθει;
-Είδατε ρε παιδιά; ΞΕΧΝΑΩ, ΞΕΧΝΑΩ!!!
 ;D ;D ;D
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #962 στις: Ιούνιος 17, 2013, 09:27:56 πμ »
Τρεις συνταξιούχοι στο καφενείο:
Bικτωρας: - Αφήστε ρε παιδιά,δεν περίμενα ότι θα καταντήσω έτσι. Προχθές μου ζήτησε η εγγονή μου να της διαβάσω ένα παραμύθι και δεν έβλεπα τα γράμματα. Ποιος;,εγώ, που χτύπαγα πουλί στα διακόσια μέτρα...
Χρηστος: - Που να δείτε τι έπαθα εγώ! Πήγα να δω ένα φίλο, τον Μήτσο που μένει στον πρώτο όροφο, μόνο δεκαεπτά σκαλοπάτια και φούσκωσα... Ποιος;, εγώ,που για προθέρμανση έτρεχα μαραθώνιο...
Σπυρος: - Και που να σας πω τι έχω πάθει εγώ. Προχθές ήρθε η Σβετλάνα να μου καθαρίσει το σπίτι. Ανέβηκε στην σκάλα, εγώ από κάτω κοίταζα. Έχει έναν κώλο,κάτι πόδια,και γαμώ..
Την κατέβασα από την σκάλα, το ένα έφερε το άλλο και την πήδηξα. Όταν τελειώσαμε,γυρνάει θυμωμένη και μου λέει: "Αμάν, κύριε Πάνος!,τρίτη φορά σήμερα! Τι έχετε πάθει;
-Είδατε ρε παιδιά; ΞΕΧΝΑΩ, ΞΕΧΝΑΩ!!!
 ;D ;D ;D

Εεεεμμμμ... Από κει προήλθε το φοβερό σκυλάδικο hit , το ... " Τι μου κάνεις γέροντααα... έροντααα...έροντααα..." :finga: :ug: :sex:
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #963 στις: Ιούνιος 21, 2013, 05:53:39 μμ »
Ένας τύπος εξετάζεται από τον ψυχίατρο. Κατά την διάρκεια της εξέτασης, ζωγραφίζει ο ψυχίατρος ένα κύκλο και ρωτάει τον ασθενή:
 - Τι είναι αυτό;
 -Βυζί! Απαντάει ο ασθενής
 Ζωγραφίζει ο γιατρός ένα τετράγωνο:
 - Τι είναι αυτό ;
 - Βυζί! Απαντά και πάλι ο ασθενής
 Ζωγραφίζει ο γιατρός ένα τρίγωνο:
 - Τι είναι αυτό ;
 - Βυζί ! Απαντάει με περισσότερο ενθουσιασμό ο ασθενής.
 - Κύριε μου, έχετε σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα!
 - Εγώ ή εσύ που που όλο ζωγραφίζεις βυζιά?

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #964 στις: Ιούνιος 21, 2013, 05:55:44 μμ »
 :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #965 στις: Ιούνιος 21, 2013, 08:14:15 μμ »
Ξανθιές.......

Αποσυνδεδεμένος jimagic

• 38mm case
    • Προφίλ
    • Παραδοσιακά τρόφιμα, Είδη Υγιεινής Διατροφής. 'Δημήτρης'
« Απάντηση #966 στις: Ιούνιος 22, 2013, 10:11:49 πμ »
Χαχαχαχα...
Πολύ καλό!!!
Δημήτρης__SV1OBJ__Πατέρας εν δράσει...

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #967 στις: Ιούνιος 22, 2013, 11:05:23 πμ »
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #968 στις: Ιούνιος 22, 2013, 11:06:38 πμ »
Επικό!!! :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #969 στις: Ιούνιος 22, 2013, 01:14:15 μμ »
 :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: το βρηκες τελικα !!!

Αποσυνδεδεμένος spacer

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #970 στις: Ιούνιος 28, 2013, 07:07:33 πμ »
Ρε σεις ! Τους μ@λάκες μη τους στέλνετε "να πάν να γ@μηθούν" γιατί πολλαπλασιάζονται !!!!!!!!!!

Κλείνω τα μάτια μου στη δουλειά και προσεύχομαι για το καλό της ανθρωπότητας και οι άλλοι νομιζουν οτι κοιμάμαι...αν ειναι δυνατόν...

Και εκεί που είσαι αραχτός και βλέπεις διαφημίσεις στο Σταρ... Ξαφνικά πετιέται μια ταινία..!

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #971 στις: Ιούλιος 03, 2013, 03:19:52 μμ »
Πάνε 2 Έλληνες στη Ρωσία διακοπές και έβλεπαν τ' αξιοθέατα.Σε κάποια φάση πείνασαν. "Πάμε λέει ο ένας σε ένα εστιατόριο να φάμε,άστο πάνω μου γιατί ξέρω Ρώσικα".
 Μπαίνουν στο εστιατόριο και λέει αυτός που ήξερε Ρώσικα:
 - Ε σερβιτορόφσκι,καλησπερόφσκι .
 Πάει ο σερβιτόρος εκεί και του λέει ο Έλληνας:
 -Θα θέλαμε 2 μπριζολόφσκι,2 πατατόφσκι,2 μπυρόφσκι,κάργα ψωμόφσκι και μια σαλατόφκσι.
 Φεύγει ο σερβιτόρος και σε 20 λεπτά επιστρέφει με ακριβώς ότι του είχε παραγγείλει ο Έλληνας.
 Ο άλλος έμεινε άγαλμα και αυτός που έδωσε την παραγγελία λέει "δεν ήταν κάτι δύσκολο".
 Σκύβει τότε ο σερβιτόρος στο αυτί του Έλληνα που κόμπιαζε για τα ρώσικα του και του λέει χαμογελαστά:
 -Αν δεν ήμουν κι εγώ Έλληνας θα τρώγατε αρχιδόφσκι..

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #972 στις: Ιούλιος 10, 2013, 12:12:04 μμ »
Ζωγραφίζει το γυφτάκι μια μύγα στον πίνακα.
Την βλέπει ο δάσκαλος και νομίζει ότι ήταν αληθινή αφού ήταν τέλεια ζωγραφισμένη. Προσπαθεί να την διώξει, τη βαράει με το χάρακα αλλά αυτή εκεί, ακάθεκτη.

Μόνο αφού άρχισαν να γελάνε τα παιδιά, κατάλαβε ότι κάτι τρέχει. Παρατηρώντας την καλύτερα λοιπόν, διαπιστώνει ότι είναι… ζωγραφιά.

-Ποιός έκανε αυτή την τέλεια ζωγραφιά;
-Εγκώ ντάσκαλο, λέει το γυφτάκι.
-Μπράβο αγόρι μου! Τέλεια ζωγραφιά. Αύριο πες του πατέρα σου να έρθει, θέλω να του μιλήσω.
Την επόμενη μέρα πάει ο μπαμπάς.
-Συγχαρητήρια κύριέ μου. Ο γιος σας έχει πραγματικό ταλέντο…

-Ντείρτου ντάσκαλε… Ντείρτου…
-Μα καλά! Εγώ σας λέω ότι το παιδί έχει ένα σπάνιο χάρισμα..
-Βρε ντείρτου που σε λέω. Ντείρτου.

-Μα ακούστε. Εχθές ζωγράφισε μια μύγα στον πίνακα, τόσο τέλεια που την πέρασα για αληθινή.
-Ντείρτο πολύ σε λέω. Ξέρω… Ξέρω.

Τις προάλλες ζωγκράφισε ένα μ@υνί στη σόμπα. Παππούς έκαψε γκλώσσα του και εγκώ τσουτσούνα μου...

:dielaughing:  :dielaughing:  :dielaughing:
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #973 στις: Ιούλιος 10, 2013, 11:14:17 μμ »
 :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #974 στις: Ιούλιος 26, 2013, 12:17:56 πμ »

Ελληνίδα Μάνα: Ναι;
 Κόρη: Γεια σου Μαμά. Μπορείς να μου κρατήσεις τα παιδιά απόψε;
 Μάνα: Θα βγεις;
 Κόρη: Ναι.
 Μάνα: Με ποιον;
 Κόρη: Μ' ένα φίλο.
 Μάνα: Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί άφησες τον άντρα σου. Τόσο καλό παιδί!
 Κόρη: Δεν τον άφησα εγώ, ΑΥΤΟΣ με άφησε!
 Μάνα: Τον άφησες να σ' αφήσει, και τώρα βγαίνεις έξω με τον καθένα.
 Κόρη: Δε βγαίνω με τον καθένα. Μπορώ να σου φέρω τα παιδιά;
 Μάνα: Εγώ δε σ' άφησα ποτέ για να βγω έξω με κανέναν άλλο παρά με τον πατέρα σου.
 Κόρη: Ναι, αλλά έκανες ένα σωρό πράγματα που δεν τα κάνω εγώ.
 Μάνα: Τώρα τι υπονοείς;
 Κόρη: Τίποτα. Θέλω απλά να μου πεις αν μπορείς να κρατήσεις τα παιδιά απόψε.
 Μάνα: Θα περάσεις τη νύχτα μαζί του; Τι θα πει ο άντρας σου άμα το μάθει;
 Κόρη: Ο ΠΡΩΗΝ άντρας μου εννοείς! Δε νομίζω πως θα τον νοιάξει... Από τότε που έφυγε από το σπίτι, αμφιβάλλω αν κοιμήθηκε ποτέ μόνος!
 Μάνα: Τώρα λοιπόν θα κοιμηθείς στο σπίτι αυτουνού του χαμένου;
 Κόρη: Δεν είναι χαμένος.
 Μάνα: Όποιος άντρας βγαίνει με μια χωρισμένη με παιδιά είναι χαμένος και παράσιτο.
 Κόρη: Κοίτα, δε θα το συζητήσω... Να τα φέρω τα παιδιά από κει ή όχι;
 Μάνα: Άμοιρα παιδάκια μου με τέτοια μάνα...
 Κόρη: Τι εννοείς με ΤΕΤΟΙΑ μάνα;;;
 Μάνα: Χωρίς σταθερότητα... Εμ, γι' αυτό έφυγε ο άντρας σου...
 Κόρη: Μα ακούς τι λες; Είσαι απαράδεκτη! Δε ντρέπεσαι!
 Μάνα: Μη μου φωνάζεις εμένα! Πάω στοίχημα ότι κι αυτουνού του χαμένου έτσι του φωνάζεις!
 Κόρη: Μπα, τώρα ανησυχείς για τον χαμένο;
 Μάνα: Ααα, βλέπεις που το παραδέχεσαι πως είναι χαμένος; Το ήξερα εγώ!
 Κόρη: Μαμά κλείνω.
 Μάνα: Κάτσε παιδί μου! Μη κλείνεις! Τι ώρα θα μου φέρεις τα παιδιά;
 Κόρη: Ούτε θα σου τα φέρω, ούτε θα βγω έτσι που μ'έσκασες!
 Ελληνίδα Μάνα: Μα βρε παιδάκι μου, άμα δε βγαίνεις ποτέ έξω, πώς θα γνωρίσεις κανένα καλό παιδί;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #975 στις: Ιούλιος 26, 2013, 02:55:12 πμ »
   Ένας νεκροθάφτης δούλευε ως αργά ένα βράδυ και εξέταζε τα πτώματα. Εκεί που περιεργαζόταν το πτώμα του κυρίου Αλεξόπουλου έκανε μια... ανακάλυψη: ο κύριος Αλεξόπουλος είχε το μεγαλύτερο... πέ*ς που είχε δει στη ζωή του. Μιας και το σώμα του επρόκειτο να αποτεφρωθεί, ο νεκροθάφτης του ζήτησε συγνώμη και αφαίρεσε το πέ*ς του, καθώς θεώρησε πως θα ήταν κρίμα να αποτεφρωθεί μαζί με το υπόλοιπο σώμα. Το έβαλε σε ένα χαρτοφύλακα και το πήγε στο σπίτι του. Το πρώτο πρόσωπο στο οποίο το έδειξε ήταν η γυναίκα του.
 - Έχω κάτι να σου δείξω. Δε θα πιστεύεις στα μάτια σου! είπε και άνοιξε το χαρτοφύλακα.
 - Ω Θεέ μου! φώναξε η γυναίκα του. Πέθανε ο Αλεξόπουλος !!!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #976 στις: Αύγουστος 26, 2013, 07:27:56 μμ »

Ένας οδηγός νταλίκας σταματάει σε ένα πάρκινγκ για να κοιμηθεί μέσα στην νταλίκα.
Ξαφνικά κάποιος του χτυπάει το τζάμι και τον ρωτάει:
- Συγνώμη, μήπως έχετε ώρα;
- Είναι τρεις και είκοσι.
Μετά από λίγη ώρα ένας άλλος περαστικός του χτυπάει πάλι το τζάμι.
- Συγνώμη, μήπως έχετε ώρα;
- Είναι τέσσερις παρά δέκα.
Ο οδηγός για να μπορέσει να κοιμηθεί, γράφει σε ένα μεγάλο χαρτί: "ΔΕΝ ΕΧΩ ΩΡΑ" και το κολλάει πάνω στο παράθυρο.
Μετά από κάποια ώρα κάποιος του ξαναχτυπάει το τζάμι και του λέει:
- Είναι πέντε παρά δέκα...!!!

:jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg: :jg:
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #977 στις: Αύγουστος 29, 2013, 12:18:47 μμ »

Καθώς ξαπλώνεις πίσω οι μύες σου σφίγγουν. Προσπαθείς να τον κάνεις να καθυστερήσει ψάχνοντας για δικαιολογία, αλλά αυτός δεν πτοείται καθώς σε πλησιάζει. Ρωτάει αν φοβάσαι κι εσύ κουνάς το κεφάλι αρνητικά. Έχει μεγαλύτερη εμπειρία και το δάχτυλό του βρίσκει το σωστό μέρος. Το βάζει πιο βαθιά κι εσύ ανατριχιάζεις. Το σώμα σου τεντώνεται, αλλά αυτός είναι ευγενικός όπως ακριβώς υποσχέθηκε!
   Σε κοιτάει βαθιά στα μάτια και σου ζητάει να τον εμπιστευτείς – το έχει ξανακάνει πολλές φορές. Το ψύχραιμο χαμόγελό του σε ηρεμεί καθώς ανοίγεις διάπλατα για να του δώσεις περισσότερο χώρο για ευκολότερη είσοδο. Αρχίζεις να τον παρακαλάς να βιαστεί, αλλά αυτός προχωράει πολύ αργά, θέλοντας να σου προκαλέσει όσο το δυνατόν λιγότερο πόνο. Καθώς πιέζει κοντύτερα, προχωρώντας βαθύτερα, αισθάνεσαι τον ιστό να υποχωρεί. Ο πόνος διαπερνάει ολόκληρο το σώμα σου και αισθάνεσαι λίγο αίμα να τρέχει καθώς εκείνος συνεχίζει. Δείχνει ανήσυχος και σε ρωτάει αν πονάει πολύ…
   Τα μάτια σου γεμίζουν δάκρυα καθώς κουνάς το κεφάλι αρνητικά και τον παροτρύνεις να συνεχίσει. Αρχίζει να μπαινοβγαίνει με τέχνη αλλά το μούδιασμα σε κάνει να μην τον αισθάνεσαι μέσα σου. Μετά από μερικές ξέφρενες στιγμές, αισθάνεσαι μια έκρηξη μέσα σου καθώς εκείνος το τραβάει έξω.
   Ακόμα ανάσκελα, αναπνέεις λαχανιασμένα, όλο χαρά που τελείωσε.
   Σε κοιτάει και με ένα ζεστό χαμόγελο σε ρωτάει αν αισθάνεσαι καλά και σε διαβεβαιώνει ότι τώρα θα είναι πολύ καλύτερα από πριν.

Εσύ τον ευχαριστείς λέγοντάς του πόσο καλός οδοντογιατρός είναι.

Αφιερωμένο στον φίλο μου τον Σπύρο :P

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #978 στις: Αύγουστος 29, 2013, 02:32:32 μμ »
   Καθώς ξαπλώνεις πίσω οι μύες σου σφίγγουν. Προσπαθείς να τον κάνεις να καθυστερήσει ψάχνοντας για δικαιολογία, αλλά αυτός δεν πτοείται καθώς σε πλησιάζει. Ρωτάει αν φοβάσαι κι εσύ κουνάς το κεφάλι αρνητικά. Έχει μεγαλύτερη εμπειρία και το δάχτυλό του βρίσκει το σωστό μέρος. Το βάζει πιο βαθιά κι εσύ ανατριχιάζεις. Το σώμα σου τεντώνεται, αλλά αυτός είναι ευγενικός όπως ακριβώς υποσχέθηκε!
   Σε κοιτάει βαθιά στα μάτια και σου ζητάει να τον εμπιστευτείς – το έχει ξανακάνει πολλές φορές. Το ψύχραιμο χαμόγελό του σε ηρεμεί καθώς ανοίγεις διάπλατα για να του δώσεις περισσότερο χώρο για ευκολότερη είσοδο. Αρχίζεις να τον παρακαλάς να βιαστεί, αλλά αυτός προχωράει πολύ αργά, θέλοντας να σου προκαλέσει όσο το δυνατόν λιγότερο πόνο. Καθώς πιέζει κοντύτερα, προχωρώντας βαθύτερα, αισθάνεσαι τον ιστό να υποχωρεί. Ο πόνος διαπερνάει ολόκληρο το σώμα σου και αισθάνεσαι λίγο αίμα να τρέχει καθώς εκείνος συνεχίζει. Δείχνει ανήσυχος και σε ρωτάει αν πονάει πολύ…
   Τα μάτια σου γεμίζουν δάκρυα καθώς κουνάς το κεφάλι αρνητικά και τον παροτρύνεις να συνεχίσει. Αρχίζει να μπαινοβγαίνει με τέχνη αλλά το μούδιασμα σε κάνει να μην τον αισθάνεσαι μέσα σου. Μετά από μερικές ξέφρενες στιγμές, αισθάνεσαι μια έκρηξη μέσα σου καθώς εκείνος το τραβάει έξω.
   Ακόμα ανάσκελα, αναπνέεις λαχανιασμένα, όλο χαρά που τελείωσε.
   Σε κοιτάει και με ένα ζεστό χαμόγελο σε ρωτάει αν αισθάνεσαι καλά και σε διαβεβαιώνει ότι τώρα θα είναι πολύ καλύτερα από πριν.

Εσύ τον ευχαριστείς λέγοντάς του πόσο καλός οδοντογιατρός είναι.

Αφιερωμένο στον φίλο μου τον Σπύρο :P

Παραστατικοτατη περιγραφη!!!! :)
 :prayer: :goodman:

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #979 στις: Αύγουστος 29, 2013, 03:32:55 μμ »

Διάφοροι τύπο ματσόλας, παραδοσιακού οδοντιατρικού αναισθητικού. Αναλόγως της περίπτωσης (ξεδόντιασμα, κουφάλα, τουμπάνιασμα κλπ) χρησιμοποιούνταν κι ο αντίστοιχως τύπος.