0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παναγιώτη, αν είναι να δώσω τόσα λεφτά, καλύτερα να ανεβώ σε επίπεδο Breguet.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
συγνώμη ΠΟΣΟ έχει το breguet??? Το max bill κάνει 1500 περίπου το "χρυσό"
Εντάξει, αλλά το Breguet μου το πήγε στα 4000 χωρίς να αρχίσω καν τα παζάρια. Νομίζω ότι μπορώ και πιο κάτω. Δεν συγκρίνονται βέβαια, εντελώς άλλη κατηγορία.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Σοβαρά μιλάς??? στα 3 θέλω και εγώ ένα!!!!!!
Πάρτε όμως διαφορετικό ο καθένας, οπότε όταν έρθει η ώρα να τα πωλήσετε να το κάνετε μεταξύ σας για να μην στενοχωρηθείτε για τις τιμές που θα σας δίνουν.
Βρε Πάνο, Breguet είναι το ρολογάκι. Λες να είναι τόσο κακό που να θέλουμε να το δώσουμε;Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
τόσο κόκκαλο είναι πια??
αλήθεια τι γίνεται με το 210, περιμένεις να περάσει τα 5.000 (προς τα πάνω) για να το πάρεις !;!;!
τι να κάνουμε...είμεθα ταπί...
Πώς σας φαίνεται αυτό;Αν και μου φαίνεται λίγο ακριβό για laco.Βέβαια δεν ξέρω τίποτα για την συγκεκριμένη καλίμπρα είναι όντως inhouse;
Ποιο μοντέλο είναι?Πόσο κάνει?Ποια καλίμπρα φοράει?
Ωραίο είναι...βάλτο στην ομαδική για τα Χριστούγενα...στείλε κι ένα μειλ στην Λάκο να δεις τι έκπτωση μπορούμε να πάρουμε
Καλύτερα να κάνουμε μια ομαδική Best Santa Contest, που δένει καλύτερα με το πνεύμα των Χριστουγέννων;
Κωστη, αν στειλεις mail και σου κανουν εκπτωση, σημαινει καποιο Laco εχει η φαβα.Α, α καλο εεεεε;Περα απο την πλακα τωρα, ομορφο μεν, πολλα λεφτα για Laco δε.Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2