Επειδή δεν το βρίσκει κάποιος εύκολα και σχολιάστηκε αρκετά στο συγκεκριμένο θέμα . . .
πέτυχα σε βιτρίνα και δοκίμασα σήμερα το παρακάτω

Ωραίο ρολόι

Όμορφη σχεδίαση, δείχνει ποιοτικό, δεν είναι άσχημα ελαφρύ, δεν είναι λεπτό στην πραγματικότητα (είναι και χρονογράφος άλλωστε) αλλά δείχνει λεπτότερο λόγω του ότι το κρύσταλλο είναι περίπου το 40% του ύψους του ρολογιού.
Το μέγεθος ήταν ιδανικό για τον καρπό μου (17 cm) και το ύφος του ρολογιού. Δεν μπορώ να πω ότι δείχνει μεγαλύτερο λόγω του λευκού dial. Ακριβώς σαν το Stowa Marine μου έδειχνε. Θεωρώ πολύ πιθανό σε άλλους, με μεγαλύτερο καρπό, να δείχνει μικρό όμως.
Είναι αυτόματο και μου έκανε εντύπωση ότι συνέχιζα να νιώθω την περιστροφή του ρότορα αρκετή ώρα μετά από κάθε κίνησή μου. Η αίσθηση περιστροφής της κορώνας
πολύ σφιχτή και τραχιά ενώ των κουμπιών του χρονογράφου λίγο ξερή.
Το έδινε 1545 ευρώ με ένα δεύτερο δερμάτινο λουράκι (όχι το mesh). Δεν έκανα τίποτα παζάρια διότι δεν με ενδιέφερε η αγορά του (είχα μόνο την περιέργεια να το φορέσω).
Σε γενικές γραμμές, μου άρεσε. Αν κόστιζε λίγο λιγότερο (με μια έκπτωση πχ ελληνικών δεδομένων), θα το σκεφτόμουν (αν έψαχνα λευκό ψιλο-dress ρολόι). Από την άλλη (αν εξαιρέσουμε την ύπαρξη χρονογράφου), Stowa και Nomos μου φαίνονται το ίδιο αξιόλογα (ίσως και λίγο παραπάνω).
Αυτά . . .