Αποστολέας Θέμα: Νέος ωρολογολάτρης  (Αναγνώστηκε 11359 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sherlock92

• Just Registered
    • Προφίλ
Νέος ωρολογολάτρης
« στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 05:15:54 μμ »
Γεια σας, είμαι νέος στο forum και στην ηλικία 22 πλέον, παρόλα αυτά εδώ και δυο μέρες έχω διαβάσει αρκετά ποστ.
Είμαι έτοιμος να πραγματοποιήσω μια αγορά καλού ρολογιού χειρός με μπρασελέ για καθημερινή χρήση (όντας πλέον απόφοιτος οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων) σε τιμή έως και 700€. Έχω μισήσει το αυτόματο ρολόι της Tommy Hilfiger που μου πήραν δώρο μετά την είσοδο μου στο πανεπιστήμιο παρόλο που είναι εξαιρετικής ομορφιάς και γούστου.
Είχα καταλήξει σε ένα δύο ωραία ρολόγια εμφανισιακά (χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες για μηχανισμούς) της tissot με μπρασελέ  παρόλα αυτά μετά από μια αγορά ενός καθημερινού ρολογιού για το καλοκαίρι (lorus titanium με γιαπωνέζικο μηχανισμό) έχω καταλήξει πως το τιτάνιο είναι για μένα, αφού είναι πανάλαφρο και το χρώμα του μου φαίνεται υπέροχο.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως δεν μπορώ να βρω εταιρείες με όμορφα ρολόγια τιτανίου και αν βρίσκω είναι σε πολύ υψηλές τιμές.
Απευθύνομαι σε εσάς όντας γνώστες του αντικειμένου και της αγοράς για να με κατευθύνετε σε κάποια εταιρεία ή ακόμα και ρολόι για το γούστο μου.
Θα ήθελα να είναι ελβετικού μηχανισμού, με μπρασελέ τιτανίου, καλής ποιότητας και γενικά μου αρέσουν τα ρολόγια σε στυλ πυξίδας. Επίσης αν θεωρείται πως με το ποσό που διαθέτω δεν μπορεί να αποκτηθεί κάτι αξιόλογο θα ήθελα να με ενημερώσετε.
Ευχαριστώ προκαταβολικά[/font]

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Νέος ωρολογολάτρης
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 05:24:13 μμ »
Καταρχην καλως ορισες στο φορουμ και καλες δημοσιευσεις.
Το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο με τα χαρακτηριστικα που θελεις ειναι το Fortis B-42 Official Cosmonauts Chronograph Titanium Carbon Limited Edition :

http://www.flickriver.com/photos/cnmark/sets/72157606956002226/

αλλα σε τιμη εισαι............αντε γεια.
Θα σκεφτω κατι πιο φτηνο.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 05:27:48 μμ »
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου, να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα τόσο γρήγορα να μου απαντήσεις.

Συμφωνείς πως το τιτάνιο είναι πολύ ανώτερο από το ατσάλι; Πάντως σε σχέδια δεν συγκρίνονται, οι εταιρείες από ότι έχω καταλάβει το αποφεύγουν πολύ το τιτάνιο και δεν βγάζουν πλέον πολλά σχέδια

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 05:30:15 μμ »
Από την πλευρά μου, θέλω να σε συγχαρώ για τις σπουδές σου και να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία, έστω και στη δύσκολη αυτή περίοδο. Επίσης, καλώς όρισες στο forum και καλές δημοσιεύσεις.

Ο Χρήστος, που ανέλαβε την ξενάγησή σου στο χώρο των ρολογιών, θα σου βρει οπωσδήποτε λύση στο ερώτημά σου.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 05:32:08 μμ »
Kαλως ηρθες ,καλα ποσταρισματα και να εισαι βεβαιος οτι θα βρεις πολλα ενδιαφεροντα θεματα να διαβασεις!!!
Οσον αφορα την αναζητηση σου,χωρις να θελω να σε απογοητευσω,τιτανιο και ελβετικο μηχανισμο και μπρασελε στα 700 ευρω,δεν μου ερχεται τιποτα στο μυαλο.
Ας περιμενουμε να μας πουν και τ' αλλα παιδια.

Υ.Γ Πολλα συγχαρητηρια για τις σπουδες σου!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 05:33:04 μμ »
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!Ρίξε μια ματιά και στα hamilton... :) Το navy frogman για παράδειγμα και έχει κι άλλα...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 05:39:35 μμ »
Tην τελικη τιμη σε ενα ρολοι την διαμορφωνουν πολλα πραγματα οπως ο μηχανισμος,το μπρασελε `η το λουρακι,η υδατοστεγανοτητα του,οπως και η μαρκα του ρολογιου,το φινιρισμα της κασας και του καντραν και αλλα πολλα. Σιγουρα τα ρολογια που ειναι φτιαγμενα απο τιτανιο ειναι πιο ακριβα απ`αυτα που ειναι απο ατσαλι αλλα δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερα. Επισης να ξερεις πως στο τιτανιο φαινονται πιο εντονα οι γρατζουνιες που μπορει να προελθουν με την καθημερινη χρηση και επισης ειναι πιο ακριβη η συντηρηση του `η μια ενδεχομενη ζημια. Ακομα τα ρολογια απο τιτανιο ειναι αρκετα πιο ελαφρια και δινουν την αισθηση του πιο `ψευτικου` ρολογιου χωρις να ειναι. Διαβασε αυτο το νημα και εμεις ειμαστε εδω να σου προτεινουμε πολυ ευχαριστως και αλλα μοντελα:

http://www.mywatch.gr/index.php?topic=15857.0
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 05:47:38 μμ »
Καταρχάς ευχαριστώ για τις ευχές σας και τις παραπομπές σας,
Απ ότι καταλαβαίνω το τιτάνιο είναι το πρόβλημα στην επιλογή ρολογιού..
Αν δεν υπάρχει κάτι σε τιτάνιο, θα ήμουν διατεθειμένος να μην αποκτήσω αυτό το ζεστό ποντική κράμα και να καταφύγω στην λύση του τόσο λατρευτού ατσαλιού των γνωστών εταιρειών ωρολογοποιίας.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 05:49:55 μμ »
Chris το βάρος και η ομορφιά του τιτανίου είναι που με εξιτάρουν και όχι η αίσθηση του να έχω ένα ακριβό υλικό στο χέρι μου

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 05:51:42 μμ »
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!Ρίξε μια ματιά και στα hamilton... :) Το navy frogman για παράδειγμα και έχει κι άλλα...

Εχει απολυτο δικιο ο Βασιλης,η hamilton εχει καποια μοντελα.
Το khaki frogman ειναι λιγο πιο ακριβο(900 +ευρω)

Uploaded with ImageShack.us

to khaki navy frogman περιπου στα ιδια χρηματα( 900 ευρω)

(οι τιμες ειναι απο ξενα sites & ebay)

και ψαχνοντας θα βρεις κι αλλα!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 05:55:59 μμ »
Έχει αρκετά ωραία σχέδια η hamilton... thanks

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 05:59:59 μμ »
Καλησπέρα, καλές δημοσιεύσεις και καλή σταδιοδρομία!
Από Hamilton, που όπως είπαν τα παιδιά είναι μια πολύ αξιόπιστη και λογική λύση, βρήκα αυτό: http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/khaki/aviation/titanium-auto/H70525133, χωρίς όμως να εχει το χαρακτηριστικό "πυξίδας" που ζητάς. Δεν είναι όμως και άσχετο, δεδομένου ότι ανήκει στη σειρά pilot.

Θα ανέβαζα φωτογραφία, αλλά το site της hamilton μου έχει σπάσει τα νεύρα με την ταχύτητά του...

EDIT: Το frogman το βρίσκεις κι εδώ: http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=12049
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 09, 2013, 06:09:43 μμ από andrey_ »

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 06:17:33 μμ »
Καλως ορισες!Στα χρηματα που διαθετεις εγω θα επερνα αυτο Longines Hydro conquest με κλειστα ματια δεν ειναι τιτανιο αλλα θα σου ελεγα να πας να το δεις απο κοντα , διαχρονικο σχεδιο το εχω δοκιμασει και ειναι ενα πολυ ομορφο και ποιοτικο ρολοι με μια καλη εκπτωση  25-30% απο τα 900 ευρω αχρικη σου μενουν και ρεστα.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 06:19:18 μμ »
Sorry φίλε αλλά δεν μου άρεσε το longiness...το σχέδιο του δηλαδή.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 06:20:45 μμ »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 06:24:00 μμ »
Που θα τα δοκιμάσει Γιάννη τα dievas ο άνθρωπος;

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 06:29:46 μμ »
Αν θελεις μονο τινατιο η γνωμη μου ειναι να παρεις ενα citizen απο ebay με τα μισα λεφτα απο οτι εχει εδω και απο σχεδια γινεται χαμος.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 06:31:55 μμ »
Αν θελεις μονο τινατιο η γνωμη μου ειναι να παρεις ενα citizen απο ebay με τα μισα λεφτα απο οτι εχει εδω και απο σχεδια γινεται χαμος.

Χαμός σε αυτόματα με τιτάνιο η και σε ecodrive;

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 06:32:42 μμ »
Thanks agelossoul θα το ψάξω εκεί..

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ