Γεια σας, είμαι νέος στο forum και στην ηλικία 22 πλέον, παρόλα αυτά εδώ και δυο μέρες έχω διαβάσει αρκετά ποστ.
Είμαι έτοιμος να πραγματοποιήσω μια αγορά καλού ρολογιού χειρός με μπρασελέ για καθημερινή χρήση (όντας πλέον απόφοιτος οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων) σε τιμή έως και 700€. Έχω μισήσει το αυτόματο ρολόι της Tommy Hilfiger που μου πήραν δώρο μετά την είσοδο μου στο πανεπιστήμιο παρόλο που είναι εξαιρετικής ομορφιάς και γούστου.
Είχα καταλήξει σε ένα δύο ωραία ρολόγια εμφανισιακά (χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες για μηχανισμούς) της tissot με μπρασελέ παρόλα αυτά μετά από μια αγορά ενός καθημερινού ρολογιού για το καλοκαίρι (lorus titanium με γιαπωνέζικο μηχανισμό) έχω καταλήξει πως το τιτάνιο είναι για μένα, αφού είναι πανάλαφρο και το χρώμα του μου φαίνεται υπέροχο.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως δεν μπορώ να βρω εταιρείες με όμορφα ρολόγια τιτανίου και αν βρίσκω είναι σε πολύ υψηλές τιμές.
Απευθύνομαι σε εσάς όντας γνώστες του αντικειμένου και της αγοράς για να με κατευθύνετε σε κάποια εταιρεία ή ακόμα και ρολόι για το γούστο μου.
Θα ήθελα να είναι ελβετικού μηχανισμού, με μπρασελέ τιτανίου, καλής ποιότητας και γενικά μου αρέσουν τα ρολόγια σε στυλ πυξίδας. Επίσης αν θεωρείται πως με το ποσό που διαθέτω δεν μπορεί να αποκτηθεί κάτι αξιόλογο θα ήθελα να με ενημερώσετε.
Ευχαριστώ προκαταβολικά[/font]