Αποστολέας Θέμα: Μία γνώμη για BREITLNG παρακαλώ...  (Αναγνώστηκε 8236 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Μία γνώμη για BREITLNG παρακαλώ...
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 12:57:39 μμ »
Μπορεί να φαίνεται πιο μικρό στο μάτι λόγω του άσπρου περιμετρικά στο dial.

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 01:16:07 μμ »
Την ιδια αποψη με το Χρηστο εχω κι εγω. Μια φορα που δοκιμασα του Σπυρου, μου φανηκε πολυ μεγαλυτερο απ' οτι πραγματικα ειναι.

Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 01:22:13 μμ »
Μπορεί να φαίνεται πιο μικρό στο μάτι λόγω του άσπρου περιμετρικά στο dial.

Σωστό κι αυτό. Φαίνεται μικρότερο παιδιά τι να λέμε τώρα? Φόρα αυτό και το Broad Arrow και έλα πες μου. Αυτός είναι ο λόγος που δεν το είχα πάρει πριν 4-5 χρόνια και πήρα το Chronomatic. Σε μικρότερους καρπούς όμως είναι άπαιχτο.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 01:27:10 μμ »
Αν το μάτι εστιάσει μόνο στο μαύρο του dial κρύβει πολύ το μέγεθος του, αν όμως το δεις σα σύνολο και λόγω της έλλειψης bezel είναι πολύ πληθωρικό ρολόι.Όταν το είχα πρωτοπάρει μου φαινόταν τεράστιο εκείνη την εποχή.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 06:39:40 μμ »
Αν το μάτι εστιάσει μόνο στο μαύρο του dial κρύβει πολύ το μέγεθος του, αν όμως το δεις σα σύνολο και λόγω της έλλειψης bezel είναι πολύ πληθωρικό ρολόι.Όταν το είχα πρωτοπάρει μου φαινόταν τεράστιο εκείνη την εποχή.
Αυτο θα ελεγα και εγω,με προλαβες. Ακριβως επειδη δεν εχει bezel και ειναι γεματο το καντραν του με ενδειξεις και νουμερα,φαινεται πληθωρικο ρολοι. Βεβαια το νεο με τον B01 μηχανισμο ειναι λιγο πιο μεγαλο.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος mikeA17390

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 07:01:13 μμ »
καλησπέρα σε όλους!

μπορείς εδώ να τσεκάρεις όλα τα μοντέλα navitimer και σε τι διάμετρο έβγαιναν,

http://www.breitlingsource.com/models/navitimer.html

θεωρώ κ εγώ ότι το navitimer δείχνει μικρό λόγο των άσπρων χρονογράφων που κάνουν αντίθεση(άποψη μου)

Δοκίμασαι το navitimer world με croco μαύρο ή καφέ, μπορεί το navitimer να έχει τη φήμη το όνομα κ τη χάρη(κ δίκαια)
.......αλλά το world είναι άλλη φάση!! μεγαλύτερο(46άρι) με μαύρο καντράν κ χρονογράφους τα σπαει!!
βγαίνει ακόμα χωρίς in-house μιχανή, θα το βρείς εύκολα καινούργιο ή μεταχειρισμένο.
Το croco της breitling αξίζει έχει μεγάλη διαφορά απο το απλό δέρμα σε αίσθηση....οκ κ σε τιμή.

*οσο για το speedy...κάποτε τα αδερφάκια τους(moonwatch omega & cosmonaute breitling) φόραγαν την ίδια μηχανή(lemania)
τυχαίο? δε νομίζω!

Σε τέτοιες μάρκες κ μοντέλα πάρε μόνο αυτό που πραγματικά σου άρεσει, ακόμα κ αν χρειαστεί να περιμένεις, είτε για τη κατάλληλη ευκαιρία είτε για να μαζέψεις τα χρήματα,εξάλλου είναι κ το μόνο μας αξεσουάρ...

Ώρα καλή σε όλους! 

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 08:25:37 μμ »
καλησπέρα σε όλους!

μπορείς εδώ να τσεκάρεις όλα τα μοντέλα navitimer και σε τι διάμετρο έβγαιναν,

[url]http://www.breitlingsource.com/models/navitimer.html[/url]

θεωρώ κ εγώ ότι το navitimer δείχνει μικρό λόγο των άσπρων χρονογράφων που κάνουν αντίθεση(άποψη μου)

Δοκίμασαι το navitimer world με croco μαύρο ή καφέ, μπορεί το navitimer να έχει τη φήμη το όνομα κ τη χάρη(κ δίκαια)
.......αλλά το world είναι άλλη φάση!! μεγαλύτερο(46άρι) με μαύρο καντράν κ χρονογράφους τα σπαει!!
βγαίνει ακόμα χωρίς in-house μιχανή, θα το βρείς εύκολα καινούργιο ή μεταχειρισμένο.
Το croco της breitling αξίζει έχει μεγάλη διαφορά απο το απλό δέρμα σε αίσθηση....οκ κ σε τιμή.

*οσο για το speedy...κάποτε τα αδερφάκια τους(moonwatch omega & cosmonaute breitling) φόραγαν την ίδια μηχανή(lemania)
τυχαίο? δε νομίζω!

Σε τέτοιες μάρκες κ μοντέλα πάρε μόνο αυτό που πραγματικά σου άρεσει, ακόμα κ αν χρειαστεί να περιμένεις, είτε για τη κατάλληλη ευκαιρία είτε για να μαζέψεις τα χρήματα,εξάλλου είναι κ το μόνο μας αξεσουάρ...

Ώρα καλή σε όλους!

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο....  ;)