Eνδιαφερουσα αποψη,γιατι το πουλησες? Η απογοητευση σου απο που προηλθε? Δεν καθοταν καλα στο χερι σου? Η ποιοτητα δεν ηταν καλη? Πες μας λεπτομερειες. Θα ηταν πολυ χρησιμο να μας πεις.
Βασικά μετα απο παρά πολλα ρολόγια που φαντάζομαι ο καθένας μας διαθέτει, αλλα και που έχουν περάσει απο τα χέρια μας , έχεις ένα μετρο σύγκρισης .
Το συγκεκριμένο , προσωπικα πάντα , μου φάνηκε υποδεαιστερο των κριτικών που είχα διαβάσει , αλλα κι απο ρολόγια της ίδιας ή ακόμα και χαμηλότερης τιμής , μπορει να διαθετει εξαιρετικα χαρακτησιστικα αλλα ειναι απο τα ρολόγια που τους χαρίζει πολυ ο φακός .
Ενα απο αυτα που δεν μου άρεσε καθόλου ειναι ότι τα lugs δεν αγγαλιαζουν καθόλου τον καρπο, κάθονται πολυ ευθεία με αποτέλεσμα να μην εχει σωστή στήριξη , επισης και σαν ποιότητα , φινιρισμα κασας κ.τ.λ. Μου φάνηκε πολυ λίγο .
Ολα αυτα βέβαια συνάρτηση της τιμής , διότι αν κόστιζε 200€, μια χαρά ρολόι θα ήταν .
Κάτι τέτοιο ας πούμε , δεν το ένιωσα ούτε με το sumo , αλλα ούτε με το hydro conquest που απέκτησα πρόσφατα , που μου φάνηκαν πολυ ποιοτικά ρολόγια για τα λεφτα τους ,
Και πάλι λέω ότι αυτο εναι προσωπική άποψη και αφορά συγκεκριμένο προϊόν της εταιρείας .