Πολύ όμορφο ρολόι, από την παλιά αγαπημένη μου φίρμα, από μηχανικής άποψης κυμαίνεται στα επίπεδα ΕΤΑ,
με COSC πιστοποίηση, με "ευαίσθητο" επίχρυσο στεφάνι στις γρατσουνιές, αλλά με την κλασσική σπορ σχεδίαση που κατά την γνώμη μου η TAG HEUER υπερέχει ...
Φιλικά Στέφανος.
Υ. Γ. Προσοχή για αγορές από το internet για η TAG HEUER δεν τις καλύπτει με εγγύηση !!!
Και αρκετές φορές είναι και μαϊμούδες ...
Στεφανε θα σε πω "φιλε" Στεφανε μια εισαι ο μονος που ασχολειτε μαζι μου και σε ευχαριστω.
η απαντηση σου ηταν αμην τι αλλο απολαυστικη.
αρχιζεις λεγοντας
Πολύ όμορφο ρολόι. συνεχιζοντας λες οτι ειναι ομως
από την παλιά αγαπημένη μου φίρμα.
το πρωτο χτυπημα ερχετε λεγοντας οτι
από μηχανικής άποψης κυμαίνεται στα επίπεδα ΕΤΑ.... δηλαδη το αλλο ρολοι που μου αρεσει HAMILTON Officer Auto Chrono (760 euro) εχει καλυτερο μηχανισμο?
το επομενο μεγαλο χτυπημα ειναι οταν λες οτι
με "ευαίσθητο" επίχρυσο στεφάνι στις γρατσουνιές... δηλαδη θα δωσω 2500 και θα γρατζουνιεται ευκολα?
η εγγυηση ειναι ενα αλλο δυνατο χτυπημα αλλα το τελειοτικο χτυπημα ειναι οταν λες οτι
αρκετές φορές είναι και μαϊμούδες Στεφανε εκει που αποφασισα να τα σκασω μου πεταξες το ονειρο. θα κοιταξω για το απλο Calibre 5 Automatic Day-Date με το λευκο καντραν μηπως το βρω σε καλυτερη τιμη εδω.
εσυ παντως τι πιστευεις σε σχεση με το HAMILTON Officer Auto Chrono? εχει πολυ λιγοτερα χρηματα και μου αρεσει αρκετα. το ρολοι που θα παρω το θελω για μια ζωη και δεν το βγαζω ποτε. θα αντεξει το HAMILTON τετοια μεταχειρηση?