Αποστολέας Θέμα: θελω το "TAG Heuer Calibre 5 Automatic Day-Date gold"  (Αναγνώστηκε 10373 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος apostolos2

• 34mm case
    • Προφίλ
θελω το "TAG Heuer Calibre 5 Automatic Day-Date gold"
« στις: Ιούνιος 13, 2008, 07:55:34 μμ »
ειδα αρκετα ρολογια, hamilton omega fortis oris αλλα αυτο που τρελαθηκα ειναι το TAG Heuer Calibre 5 gold Automatic Day-Date. εχει αυτο το απαλο χρυσο που του δινει αλλη χαρη και κλαση.
το βρηκα 2550 με την εκπτωση τα οποια δεν εχω να τα δωσω.
στο http://www.thewatchery.com/Cart.asp?l=0 το εχει 2660 ΔΟΛΛΑΡΙΑ δηλαδη 1800 e.
να το παρω απο εκει ή θα εχω προβλημα με το τελωνιο?

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: θελω το "TAG Heuer Calibre 5 Automatic Day-Date gold"
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 13, 2008, 08:13:56 μμ »
Πολύ όμορφο ρολόι, από την παλιά αγαπημένη μου φίρμα, από μηχανικής άποψης κυμαίνεται στα επίπεδα ΕΤΑ,
με COSC πιστοποίηση, με "ευαίσθητο" επίχρυσο στεφάνι στις γρατσουνιές, αλλά με την κλασσική σπορ σχεδίαση που κατά την γνώμη μου η TAG HEUER υπερέχει ...

Φιλικά Στέφανος.

Υ. Γ. Προσοχή για αγορές από το internet για η  TAG HEUER δεν τις καλύπτει με εγγύηση !!!
Και αρκετές φορές είναι και μαϊμούδες ...

_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 13, 2008, 08:42:50 μμ »
Πολύ όμορφο ρολόι, από την παλιά αγαπημένη μου φίρμα, από μηχανικής άποψης κυμαίνεται στα επίπεδα ΕΤΑ,
με COSC πιστοποίηση, με "ευαίσθητο" επίχρυσο στεφάνι στις γρατσουνιές, αλλά με την κλασσική σπορ σχεδίαση που κατά την γνώμη μου η TAG HEUER υπερέχει ...

Φιλικά Στέφανος.

Υ. Γ. Προσοχή για αγορές από το internet για η  TAG HEUER δεν τις καλύπτει με εγγύηση !!!
Και αρκετές φορές είναι και μαϊμούδες ...

Στεφανε θα σε πω "φιλε" Στεφανε μια εισαι ο μονος που ασχολειτε μαζι μου και σε ευχαριστω.
η απαντηση σου ηταν αμην τι αλλο απολαυστικη.
αρχιζεις λεγοντας Πολύ όμορφο ρολόι.  συνεχιζοντας λες οτι ειναι ομως  από την παλιά αγαπημένη μου φίρμα.
το πρωτο χτυπημα ερχετε λεγοντας οτι από μηχανικής άποψης κυμαίνεται στα επίπεδα ΕΤΑ.... δηλαδη το αλλο ρολοι που μου αρεσει HAMILTON Officer Auto Chrono (760 euro)  εχει καλυτερο μηχανισμο?
το επομενο μεγαλο χτυπημα ειναι οταν λες οτι με "ευαίσθητο" επίχρυσο στεφάνι στις γρατσουνιές... δηλαδη θα δωσω 2500 και θα γρατζουνιεται ευκολα?
η εγγυηση ειναι ενα αλλο δυνατο χτυπημα αλλα το τελειοτικο χτυπημα ειναι οταν λες οτι αρκετές φορές είναι και μαϊμούδες

Στεφανε εκει που αποφασισα να τα σκασω μου πεταξες το ονειρο. θα κοιταξω για το απλο Calibre 5 Automatic Day-Date με το λευκο καντραν μηπως το βρω σε καλυτερη τιμη εδω.

εσυ παντως τι πιστευεις σε σχεση με το HAMILTON Officer Auto Chrono? εχει πολυ λιγοτερα χρηματα και μου αρεσει αρκετα. το ρολοι που θα παρω το θελω για μια ζωη και δεν το βγαζω ποτε. θα αντεξει το HAMILTON τετοια μεταχειρηση?

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 13, 2008, 09:15:31 μμ »
φιλε Αποστολε -θα σε πω εγω- νομιζω χωρις να ειμαι λατρης της TAG αντιθετως μου αρεσει και εχω Hamilton οτι αναμεσα στα δυο ρολογια που ποσταρες και λεγοντας οτι το θες για μια ζωη οτι το TAG ειναι μακραν προτιμητεο..
προσπαθησε να το βρεις εδω και με μια καλη εκπτωση να το χτυπησεις

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 13, 2008, 09:51:55 μμ »
ο στέφανος είπε την πραγματικότητα,αν σου αρέσει πολύ "χτύπατο",βέβαια 2,5χιλ. για tag δεν είναι και λίγα ???,από την άλλη το hamilton είναι πολύ πιο φτηνό..........τί να πούμε φίλε εσύ αποφασίζεις
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 13, 2008, 11:53:31 μμ »
για αυτο τι λετε?
http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=en&id_collection=15&id_product=179
θα αντεξει σηνεχεια να δουλευει?
ειναι αδιαβροχο μονο για 30 μετρα. μου ειπαν σε ενα μαγαζι οτι θα εχω προβλημα ακομα και με μια δυνατη βροχη

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 14, 2008, 12:06:14 πμ »
Μεταξύ Hamilton και TAG θα επέλεγα το πρώτο. Ο λόγος απόδοσης/τιμής είναι αρκετά μεγαλύτερος υπέρ του Hamilton.
Είναι και τι σ' αρέσει βέβαια.

Αυτό για μια ζωή μην το λες. Κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα μείνεις με το ίδιο ρολόι μια ζωή. Φόρεσέ τα και τα δύο, σύγκρινε τις προδιαγραφές τους και μετά αποφασίζεις.

Για τα πλιτς πλατς, δες εδώ:
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1591.msg23226.html#msg23226

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 14, 2008, 01:51:10 πμ »
λοιπον
πριν 15 χρονια αγορασα το ταπεινο tag heuer f1 αυτο το μικρο, σχεδον γυναικειο. μου αρεσε πολυ και αφου δεν χαλαγε δεν το αλλαζα.
εδω και ενα χρονο μου μπηκε η σκεψη να αλλαξω ρολοι αλλα αυτα που μου αρεσαν ειναι πανακριβα και τελικα μου περναγε ο καιμος
καποια στιγμη ειδα ενα tissot και μου αρεσε πολυ και τελικα ειδα οτι ηταν και φτηνο.
ψαχνοντας ειδα μερικα οραια hamilton..oris και σιγα σιγα ανεβαινε το κασε.

ειναι απιστευτο πως κολλαει το μικροβιο, απο το τιποτα τωρα σκεφτομαι αγορα ρολογιου 2.5 χιλ ευρω.
θελω ενα ρολοι να το ερωτευτω και να το παντρευτω, και να μην με προδοσει ποτε... και ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν θα το αλλαξω.

δεν εχω κολλημα με τα tag και δεν μου αρεσουν τα χρυσα, αλλα αυτο το tag που δοκιμασα σημερα νομιζω το ερωτευτηκα.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 14, 2008, 06:27:44 πμ »
αυτό πάρε,αυτό!!!!! τί μου θύμισες...........πραγματικά παλιές αγάπες όπου χάζευα ένα SECTOR ΜΕ τις ώρες...............μην το αφήσεις αφού το ερωτεύτηκες ρε φίλε..............κλείσε τα αυτιά σου και τσίμπα το  ;)
konakis.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 14, 2008, 09:31:15 πμ »
θελω ενα ρολοι να το ερωτευτω και να το παντρευτω, και να μην με προδοσει ποτε... και ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν θα το αλλαξω.

Κοίτα μην κάνεις κανά λάθος και πεις τα ίδια στη μέλλουσα σύζυγο. Μαύρο φίδι που σ' έφαγε.  ;D

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 14, 2008, 10:22:32 πμ »
Φίλε Απόστολε, οποιαδήποτε κάσα ή στεφάνι ή μπρασελέ που είναι γυαλισμένο,
είναι ευαίσθητο στις γρατσουνιές !!!
Εξαιρούνται η πλατίνα που γρατζουνίζετε δυσκολότερα και το Ταντάλιο, Βανάτιο, και κεραμικό που είναι αχάρακτα ...
Αν πάλι θέλεις ένα ρολόι που θα το κρατήσεις για μια ζωή και το θέλεις και με μπρασελέ πρέπει να μην είναι "ειδικού" τύπου όπως το "ψαροκόκαλο" της TAG ή του ORIS αλλά κλασσικού τύπου, για να μπορείς να το αλλάζεις εύκολα με χαμηλό κόστος και με πληθώρα επιλογών από after market ...

Φιλικά Στέφανος.

_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 16, 2008, 10:01:10 πμ »
ειδα αρκετα ρολογια, hamilton omega fortis oris αλλα αυτο που τρελαθηκα ειναι το TAG Heuer Calibre 5 gold Automatic Day-Date. εχει αυτο το απαλο χρυσο που του δινει αλλη χαρη και κλαση.
το βρηκα 2550 με την εκπτωση τα οποια δεν εχω να τα δωσω.
στο [url]http://www.thewatchery.com/Cart.asp?l=0[/url] το εχει 2660 ΔΟΛΛΑΡΙΑ δηλαδη 1800 e.
να το παρω απο εκει ή θα εχω προβλημα με το τελωνιο?

ομορφο ρολοι.  αν το στειλουν με usps δεν θα σταματησει τελωνειο.  99% θα φτασει στα χερια σου αλλα υπαρχει και 1% να χαθει και τοτε δεν μπορεις να διεκδικησεις τιποτα γιατι ειναι ανασφαλιστο.  αν το στειλουν ασφαλισμενο με fedex, ups κλπ δεν κινδυνευεις να χασεις χρηματα γιατι θα ειναι ασφαλισμενο αλλα θα στατησει τελωνειο 99%.  αυτη ειναι η ιστορια εν ολιγοις με τα τελωνεια.  εγω στη θεση σου θα το ρισκαρα σε αυτα τα χρηματα, αλλα δεν ειμαι και ο πιο φυσιολογικος ανθρωπος:)  απλα πιστευω οτι αξιζει το ρισκο για το ποσο που θα γλυτωσεις.   usps express mail international με tracking number.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 16, 2008, 10:02:14 πμ »
Φίλε Απόστολε, οποιαδήποτε κάσα ή στεφάνι ή μπρασελέ που είναι γυαλισμένο,
είναι ευαίσθητο στις γρατσουνιές !!!

και λοιπον ???????????????
για να τα γρατζουνιζουμε δεν τα αγοραζουμε?

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 16, 2008, 04:34:26 μμ »
ομορφο ρολοι.  αν το στειλουν με usps δεν θα σταματησει τελωνειο.  99% θα φτασει στα χερια σου αλλα υπαρχει και 1% να χαθει και τοτε δεν μπορεις να διεκδικησεις τιποτα γιατι ειναι ανασφαλιστο.  αν το στειλουν ασφαλισμενο με fedex, ups κλπ δεν κινδυνευεις να χασεις χρηματα γιατι θα ειναι ασφαλισμενο αλλα θα στατησει τελωνειο 99%.  αυτη ειναι η ιστορια εν ολιγοις με τα τελωνεια.  εγω στη θεση σου θα το ρισκαρα σε αυτα τα χρηματα, αλλα δεν ειμαι και ο πιο φυσιολογικος ανθρωπος:)  απλα πιστευω οτι αξιζει το ρισκο για το ποσο που θα γλυτωσεις.   usps express mail international με tracking number.

νομιζω η απαντηση σου ειναι κατατοπειστικη. θα το σκεφτω για online αγορα. ειναι ρισκο οντος,  αν και δεν εχω ποτε ακουσει να χαθει κατι γενικα.

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 17, 2008, 06:12:50 μμ »
λοιπον, το site που βρηκα το tag ειναι και στο ebay. http://stores.ebay.com/TheWatchery-com-on-e-Bay
δεν το πουλαει ομως απο το ebay αλλα μονο απο εδω http://www.thewatchery.com/TAG-Heuer-Watch-10803.htm
εχει ψωνισει κανενας απο αυτο το site?

• 34mm case
    • Προφίλ
ΑΠΟΡΙΑ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 26, 2008, 09:22:08 μμ »
τελικα το πηρα, εδω και 2 μηνες περιπου, ναι ξερω θα πειτε οτι ειναι πολλα λεφτα για tag και οτι με τετοιο μπρασελε θα μοιαζει με μαιμου και πολλα αλλα. σιγουρα στα λεφτα του υπαρχουν καλυτερα, αλλα εμενα μονο αυτο μου αρεσε
ειναι τελειο, και ακομα οταν κοιταω την ωρα κολλαω και το θαυμαζω.

μια απορια εχω μονο γενικα με την ηψηλη ωρολογοποιία.
πως ειναι δυνατον να δινεις τοσα πολλα λεφτα και το ρολοι να χανει τοσο πολυ.
το δικο μου παει μπροστα περιπου 2 λεπτα στις 3 εβδομαδες. δεν ειναι μονο θεμα για το "γαμοτο" αλλα ειναι και θεμα λειτουργικο μια και αμα χανει τοσο το ρολοι σου εχεις προβλημα ουσιαστικο, στη δουλεια σου, στα ραντεβου σου κλπ.

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 26, 2008, 09:29:02 μμ από apostolos2 »

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 27, 2008, 10:39:54 πμ »
+6sec την ημέρα είναι οριακά μέσα στο COSC = -4 με +6 ανά ημέρα ...
Αλλά άστο το ρολόι να στρώσει και μετά βλέπεις ...
Μπορεί να πάει και στο +2+3sec την ημέρα που είναι πολύ καλό !!!

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 27, 2008, 10:47:07 πμ »
τελικα το πηρα, εδω και 2 μηνες περιπου, ναι ξερω θα πειτε οτι ειναι πολλα λεφτα για tag και οτι με τετοιο μπρασελε θα μοιαζει με μαιμου και πολλα αλλα. σιγουρα στα λεφτα του υπαρχουν καλυτερα, αλλα εμενα μονο αυτο μου αρεσε
ειναι τελειο, και ακομα οταν κοιταω την ωρα κολλαω και το θαυμαζω.

μια απορια εχω μονο γενικα με την ηψηλη ωρολογοποιία.
πως ειναι δυνατον να δινεις τοσα πολλα λεφτα και το ρολοι να χανει τοσο πολυ.
το δικο μου παει μπροστα περιπου 2 λεπτα στις 3 εβδομαδες. δεν ειναι μονο θεμα για το "γαμοτο" αλλα ειναι και θεμα λειτουργικο μια και αμα χανει τοσο το ρολοι σου εχεις προβλημα ουσιαστικο, στη δουλεια σου, στα ραντεβου σου κλπ.

kaλοφόρετο,όσο από χρόνο μια χαρά το βρίσκω
konakis.

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 27, 2008, 04:57:58 μμ »
Ναι ξέχασα ... ;D
Καλορίζικο και καλοφόρετο !!!

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 28, 2008, 03:10:27 μμ »
ευχαριστω ολους και πολλους χερετισμους σον Στεφανο απο την Κυπρο, που με βοήθησε και μου εξηγησε αρκετα.