Αποστολέας Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  (Αναγνώστηκε 131066 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #200 στις: Ιούλιος 03, 2013, 07:22:27 μμ »
Εσύ μιλάς τόση ώρα αν δεν κάνω λάθος για έλλειψη επιχειρημάτων και όταν σου λέμε κάποια, λες ότι δεν χρειάζονται.

Και πως θα κρίνεις ΕΣΥ κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί αν έχει ή όχι αρνητικές επιπτώσεις? Αξιωματικά?

Εγώ δεν ξέρω στα σίγουρα τι επιπτώσεις θα είχε. Απλά εκφέρω την γνώμη μου επιχειρηματολογώντας σύνφωνα με τα δικά μου πιστεύω.

Πάντως αν ήταν να πεθάνω, τα δικά μου παιδιά δεν θα τα άφηνα σε ομόφυλο ζευγάρι να το μεγαλώσουν.

ποια ειναι τα επιχειρηματα? δεν εχω ακουσει κανενα. μονο περι μη φυσιολογικου.

υπαρχουν αρκετες μελετες για το θεμα παντως που με αφορμη τις συζητησεις μας εκατσα και εψαξα λιγο διαγωνια.

θα βοηθουσε αρκετα να κανει ενα google καποιος. υπαρχουν μελετες της Αμερικανικης Παιδιατρικης Ακαδημιας, του Κειμπριτζ κλπ κλπ.

στο μονο που διαφωνουν ειναι στο αν τα ποσοστα ετεροφυλοφιλων παιδιων ειναι υψηλοτερα η' οχι απο τις 'νορμαλ' κοινωνιες. κατα τα αλλα τα ευρηματα για αλλες πτυχες των παιδιων, πχ κοινωνικη συμπεριφορα, σχολικη-ακαδημαικη πορεια, ασφαλεια κλπ ειναι ενδιαφεροντα.

αυτα. τα λεμε.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Ιούλιος 03, 2013, 07:25:19 μμ »
Μιλάτε συνεχώς για φυσιολογικό το ένα, φυσιολογικό το άλλο. Όμως ο άνθρωπος από τη φύση του δεν είναι φυσιολογικός. Από τη φύση του είναι παρά φύσιν. Απλά το εφήμερο της ανθρώπινης ζωής που είναι σταγόνα στην εξέλιξη του ανθρώπου, και το πατομπούκαλο της δικιάς μας ζωής, που μας κάνει να νομίζουμε πως το να μην έχεις τηλεόραση είναι αφύσικο και τα παιδιά μας να θεωρούν φυσιολογική προέκταση του χεριού τους το κινητό, δεν μας επιτρέπουν να το δούμε.
Ο πρώτος άνθρωπος που τιθάσεψε τη φωτιά δεν ήταν φυσιολογικός (-Θα σε κάψει, τζιζ, φύγε από 'κει! -Είναι κουλ ρε μάνα.), ο πρώτος που καβάλησε ένα καρυδότσουφλο και ξανοίχτηκε δεν ήταν φυσιολογικός (-Που πας γιέ μου; -Μάνα πάω στα καράβια.), ο πρώτος που πέταξε δεν ήταν φυσιολογικός (-Έχεις δει ανθρώπους να πετάνε;), ο πρώτος (μπορεί κι ο δεύτερος κι ο τρίτος κοκ) που έφτιαξε ατομική βόμβα δεν ήταν φυσιολογικός (Όπα! εδώ κάποιοι συμφωνούνε;), η πρώτη γυναίκα που φόρεσε παντελόνια δεν ήταν φυσιολογική (-Θα πέσει φωτιά να μας κάψει, ξεδιάντροπη).
Αλλά ξέρετε; ούτε η ίδια η φύση είναι φυσιολογική. Δηλ. αλλάζει κατά παρέκκλιση των προηγούμενων κανόνων της. Μέσα στη λειτουργία του DNA υπάρχει ο παράγοντας τύχη. Όταν ενώνονται δύο κύταρα για να προκύψει ένα άλλο ένα μικρό ποσοστό του νέου κυτάρου δεν έχει καμία σχέση με το DNA των γονέων του γιατί διαφοροποιήθηκε κατά τυχαίο τρόπο. Αυτός ο παράγοντας τύχη είναι που διαφοροποίησε τη ζωή σε τέτοιο βαθμό πάνω σ' αυτόν το πλανήτη. Αλλά μιας και γίνεται σε πολύ μικρό ποσοστό δεν είναι άμεσα αντιληπτή η εξέλιξη.
Οι δύο τελευταίοι αιώνες με τις τεχνολογικές εξελίξεις έχουν φέρει και κοινωνικές αλλαγές τόσο ραγδαίες και μεγάλες που είναι δύσκολο να τις αφομιώσουμε.

Δημητρη,δεν συμφωνω καθολου.
Γιατι ενα ανησυχο πνευμα το οναμαζεις μη φυσιολογικο;Δεν νομιζω οτι τεθηκε απο καποιον τετοιο ζητημα.Το γεγονος οτι ο ανθρωπος θελει να πεταξει,να κολυμπησει,να φτιαξει μηχανες καταστροφης,κλπ,σημαινει οτι σαν ανθρωπινη υποσταση και οντοτητα,δεν ειναι φυσιολογικος;
Φυσιολογικος ειναι, απλα ανησυχος και πολυμηχανος.
Επισης επειδη υπαρχουν περιπτωσεις παρεκλισης ΕΚ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ,οπως ονομαζεται ,στην αλυσιδα του DNA,αυτο σημαινει οτι η φυση ειναι αφυσικη;
Kαι βεβαια οχι.Οι παρεκλισεις οπως και οι εξαιρεσεις υπαρχουν για να επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Ιούλιος 03, 2013, 07:31:33 μμ »
δεν θα μου αρεσε γιατι απλα δεν θα μου αρεσε. μιας και εγω ειμαι αποτελεσμα μια συγκεκριμενης κοινωνιας η οποια με εχει γαλουχησει με ενα συγκεκριμενο τροπο που μου απαγορευει να εχω αρκετα ανοιχτο μυαλο και ακομη χειροτερα αρκετα ανοικτη καρδια.

παλευω με καθε δυναμη που εχω να σπασω τα ηλιθια δεσμα κοινωνικων συμβασεων και κυριως της αθλιας θρησκευτικης μανιας της ελληνικης κοινωνιας ετσι ωστα να προσδιορισω τον εαυτο μου οπως ΕΓΩ θεωρω καλυτερα. παιδευομαι, εκπαιδευομαι, διαβαζω και γηρασκω μεταβαλλομενος και διδασκομενος. οντας στα 44 μου προσπαθω να μενω νεος και ανοικτος στο μυαλο γιατι ειδαλλως δεν θα μπορω να καταλαβω τα παιδια μου και αυτο τους το οφειλω.

κατα τα αλλα εδω και 10 σελιδες μονο αυτο δεν ακουτε. απλα αυτο καταλαβαινετε. γιατι προβαλλετε στους αλλους αυτο που εχετε στο μυαλο σας.

φιλικα
Θοδωρης ¨

Φίλε Θοδωρή ανοιχτή καρδιά έχεις γιαυτό και θα δεχθείς το παιδί σου όπως κι εγώ και δεν θα το πετάξουμε στον δρόμο. Το μυαλό σου, η λογική σου όμως δεν θα το δεχθεί ποτέ, τα έχω δεί στον κοινωνικό περίγυρο και είναι τραγικές καταστάσεις...

Όσο για τα υπόλοιπα περί κοινωνικών συμβάσεων, θρησκευτικότητας κλπ, είμαι κι εγώ μαζί σου. Ειδικά από τους ρασοφόρους έχω απεξαρτηθεί πλήρως, παρότι όμως έχω διαμορφώσει την δική μου οπτική, δεν έχω επηρεάσει τα παιδιά μου και τα αφήνω να βρουν μόνα το δρόμο τους. Τα μόνα που προσπαθώ να τους μεταδώσω είναι να είναι καλοί άνθρωποι, να έχουν δημοκρατικές αξίες, να αγαπάνε τον τόπο που τους γέννησε και να μείνουν μακριά από ναρκωτικά. Και φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε, μακριά και αλάργα από τα blue oyster χαχαχαχα

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Ιούλιος 03, 2013, 07:37:35 μμ »
και μακρυα απο τα ρολεξ :lol:
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Ιούλιος 03, 2013, 07:42:23 μμ »
@giannish
σχετικα με την εξωσωματικη αυτο που λες εξυπηρετει ΟΧΙ τη φυσιολογια αλλα την ψυχολογια.
η φυσιολογια του συγκεκριμενου ατομου ειναι αντιθετη στην τεκνοποιηση και δεν αποδεχομαστε τη φυση και τις επιλογες της αλλα τις ξεπερναμε. κατι σαν κι αυτο που θελουν να κανουν οι ομοφυλοφιλοι που επειδη δεν μπορουν να τεκνοποιησουν αποφασιζουν να λυσουν το θεμα με υιοθεσια.

μονο που το ενα το αποδεχομαστε και το αλλο οχι. καλυτερα να ψαξουμε το γιατι

οσον αφορα στην εκτρωση δεν εχω να επιχειρηματολογησω τιποτε γιατι ειναι αυταποδεικτο οτι με βαση τους ορους και τις προυποθεσεις που εχετε θεσει για το φυσιολογικο ειναι ΜΑΚΡΑΝ πιο αφυσικο και απαραδεκτο απο οτιδηποτε αλλο. αλλα ειναι αποδεκτο και αυτο και νομιμο. δηλαδη σε τι να επιχειρηματολογησω? στο οτι δεν ειναι ζωο για να γεννοβολα ο ανθρωπος? ας βαλει καποτες. δυο για να εχει double protection.

για μενα καλως ειναι αποδεκτα αυτα αλλα καποιοι πιστευω οτι θα πρεπει να κοιταξουν γιατι εχουν τοσο ελαστικες αποψεις αναλογως με το τι αντιληψεις εχουν

παρεπιπτοντως ολα τα επιχειρηματα που αναφερατε για εξωσωματικη και εκτρωση για παραδειγμα αν  αντικαταστησετε τις λεξεις αυτες με το θεμα της υιοθεσιας απο ομοφυλους τοτε θα δειτε οτι στεκουν

Δηλαδη ρε φιλε μου,με την ιδια λογικη αν παθεις ουρολοιμωξη,μην παρεις αντιβιωση,ασε τη φυση να καθαρισει μονη της.
Αυτο μου μες.
Η εξωσωματικη και οι λοιπες τεχνικες τεχνικης γονιμοποιησης ξερεις που γινονται;Γυναικες με καποιο επικτητο η μη  προβλημα βοηθιουνται να κανουν παιδια.
Κι αυτο θεωρειται αφυσικο;επειδη πιθανον μια αρρωστεια της εκανε ζημια να μην την βοηθησουμε;
Τοτε και στον καρκινοπαθη να μη δωσουμε φαρμακα,τον διαβητικο να τον στειλουμε μια ωρα νωριτερα για να μην χαρακτηριστουμε οτι παραβιαζουμε τη φυση.
Ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω πως μπορει η εξωσωματικη να χαρακτηρισθει παραβιαση της φυσης.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Ιούλιος 03, 2013, 08:03:52 μμ »

Παράθεση από: gerogian στις Σήμερα στις 08:42:23 μμ>
Παράθεση
Δηλαδη ρε φιλε μου,με την ιδια λογικη αν παθεις ουρολοιμωξη,μην παρεις αντιβιωση,ασε τη φυση να καθαρισει μονη της.
Αυτο μου μες.
Η εξωσωματικη και οι λοιπες τεχνικες τεχνικης γονιμοποιησης ξερεις που γινονται;Γυναικες με καποιο επικτητο η μη  προβλημα βοηθιουνται να κανουν παιδια.
Κι αυτο θεωρειται αφυσικο;επειδη πιθανον μια αρρωστεια της εκανε ζημια να μην την βοηθησουμε;
Τοτε και στον καρκινοπαθη να μη δωσουμε φαρμακα,τον διαβητικο να τον στειλουμε μια ωρα νωριτερα για να μην χαρακτηριστουμε οτι παραβιαζουμε τη φυση.
Ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω πως μπορει η εξωσωματικη να χαρακτηρισθει παραβιαση της φυσης.

Μην τους αφησεις να παρουν ανασα τωρα που αρχισες,ο andrey_ πλησιαζει επικινδυνα ..............................................

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Ιούλιος 03, 2013, 08:11:27 μμ »

Παράθεση από: gerogian στις Σήμερα στις 08:42:23 μμ

Μην τους αφησεις να παρουν ανασα τωρα που αρχισες,ο andrey_ πλησιαζει επικινδυνα ..............................................

ναι ο  ατιμος!!
Φταις και συ ομως που του δινεις βημα και δεν ανοιγεις κανενα νημα για την ΑΕΚ να γραφω συνεχεια ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Re: Απ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #207 στις: Ιούλιος 03, 2013, 08:23:27 μμ »
Αυτο μου μες.

Βρε συ ειπα εγω να μη γινονται αυτα;
Τα ειπα εγω καν αφυσικα;
Εγω ειπα οτι με τη λογικη και τα επιχειρηματα  που μου παρεθεσαν αλλοι και αυτα δεν ειναι φυσιολογικα. Οχι οτι εγω τα θεωρω τετοια. Οτι υπαρχουν αλλα μετρα και σταθμα. Αν ξαναδιαβασεις θα δεις τι θελω να πω.

Ελπιζω να ειμαι κατανοητος
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Ιούλιος 03, 2013, 08:25:19 μμ »
Μιας και ανοιξα εγω το θεμα ας τοποθετηθω.
Αυτα που θα πω ειναι προσωπικη αποψη μου και επισης σεβομαι το τι πιστευει ο καθενας σας.
Δεν με πειραζουν αυτα που κανουν οι ομοφυλοφιλοι και ολη η σταση ζωης τους,οπως και το τι κανουν στο κρεββατι τους.
Βεβαια δεν τα βλεπω με καλο ματι,αλλα δεν εχω προβλημα να μιλησω `η να συναναστραφω με καποιο τετοιο ατομο,οχι για πολυ ομως :). Π.χ ο οικογενειακος κομμωτης μας ειναι ενα τετοιο ατομο. Πολυ καλο παιδι αλλα λιγο gay.
Ενταξει μεχρι εδω. Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα. Να παντρευονται οι ομοφυλοφιλοι? Αν ειναι δυναμον. Να υιοθετουν και παιδια και να κανουν ψευτο-οικογενειες? Αν ειναι δυναμον εις την δευτερα. Και ενταξει οι ομοφυλοφιλοι που τους αφορα το θεμα,αλλα ποιοι νορμαλ ανθρωποι υποστηριζουν αυτες τις αποψεις που ειναι εναντια στη φυση του ανθρωπινου γενους? Ισως ειναι οι ιδιοι που αναφερουν οτι η Μικρασιατικη καταστροφη ηταν συνωστισμος.
{Σύμφωνα με την τροπολογία, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα πρέπει να διδάσκονται τη θεωρία της ισότητας των φύλων και να επισημαίνεται ότι οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών δεν είναι φυσικές, αλλά ιστορικά και κοινωνικά κατασκευασμένες και αναπαράγονται.
Η τροπολογία αυτή υποστηρίχθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής, καθώς και από τους αριστερούς στο κοινοβούλιο – Περιβαλλοντολόγους, Σοσιαλιστές, Κομμουνιστές, και στις 19 Μαρτίου, η Εθνοσυνέλευση της Γαλλίας ενέκρινε το «Νόμο των φύλων» στην πρώτη ανάγνωση, ανοίγοντας το δρόμο για την επίσημη διαφθορά των ανηλίκων στα σχολεία της Γαλλίας.}

Τωρα οσον αφορα εμενα και την οικογενεια μου,θα φροντισω τα παιδια μου να παρουν τις σωστες `βασεις` απο μενα και την γυναικα μου,ωστε οταν μεγαλωσουν να πραξουν οπως πραττει καθε φυσιολογικος ανθρωπος,αν δεν το κανουν αυτο,εγω και η γυναικα μου θα θεωρουμαστε αποτυχημενοι γονεις.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Re: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #209 στις: Ιούλιος 03, 2013, 08:27:38 μμ »
Αυτο το λιγο γκει με πεθανε :lol:
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #210 στις: Ιούλιος 03, 2013, 08:58:47 μμ »
Αυτο το λιγο γκει με πεθανε :lol:

Καταπληκτικο!!!!!χα!!χα!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Ιούλιος 03, 2013, 10:15:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Ιούλιος 03, 2013, 10:24:57 μμ »
Α να χαθείς!!!  :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Ιούλιος 03, 2013, 10:29:53 μμ »
Παράθεση
Σύμφωνα με την τροπολογία, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα πρέπει να διδάσκονται τη θεωρία της ισότητας των φύλων και να επισημαίνεται ότι οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών δεν είναι φυσικές, αλλά ιστορικά και κοινωνικά κατασκευασμένες και αναπαράγονται.

Η γυναικα σου το ξερει οτι εισαι εναντια στην ισοτητα των φυλων;  ;D
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Ιούλιος 03, 2013, 10:52:51 μμ »

Η γυναικα σου το ξερει οτι εισαι εναντια στην ισοτητα των φυλων;  ;D
Ναι... λες και είναι ο μόνος!! :P :P

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #215 στις: Ιούλιος 03, 2013, 11:05:32 μμ »
{Σύμφωνα με την τροπολογία, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα πρέπει να διδάσκονται τη θεωρία της ισότητας των φύλων και να επισημαίνεται ότι οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών δεν είναι φυσικές, αλλά ιστορικά και κοινωνικά κατασκευασμένες και αναπαράγονται.

...ανοίγοντας το δρόμο για την επίσημη διαφθορά των ανηλίκων στα σχολεία της Γαλλίας.}

Ο τύπος που σχολιάζει πρέπει να ζούσε στο 1800 και να έπεσε σε χρονική τρύπα του σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #216 στις: Ιούλιος 03, 2013, 11:11:52 μμ »
Μιας και ανοιξα εγω το θεμα ας τοποθετηθω.
Και ενταξει οι ομοφυλοφιλοι που τους αφορα το θεμα,αλλα ποιοι νορμαλ ανθρωποι υποστηριζουν αυτες τις αποψεις που ειναι εναντια στη φυση του ανθρωπινου γενους?

Εγώ. Πατέρας τριων παιδιών.

Ισως ειναι οι ιδιοι που αναφερουν οτι η Μικρασιατικη καταστροφη ηταν συνωστισμος.

Αυτό πάλι που κολλάει;

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Ιούλιος 03, 2013, 11:59:38 μμ »
Βιολογικά είναι λάθος δυο αρσενικά η δυο θηλυκά να κάνουν παιδια, είναι ανέφικτο! Τώρα αν θέλουν ορισμένα γκει ζευγάρια να υιοθετήσουν ένα παιδι αναλαμβάνοντας όμως ρόλους που ικανοποιούν τα ιδια τα ζευγάρια και όχι το ίδιο το παιδι ε
Εγω το θεωρώ αρρώστια !!
Δηλαδη 2 άντρες που ζουν μαζι σαν ζευγάρι υιοθετούν ενα παιδάκι και το κάνουν αυτο όχι για το παιδάκι αλλα για να νοιώσουν τον θεσμό της οικογένειας προσποιουμενοσ ο ένας έκ των δυο γκει  τον Ρολο της μητέρας ...... Ε αυτο είναι άρρωστο και λυπάμαι αν δεν το βλέπουν κάποιοι !!!
Δηλαδη πλάθουν ενα σκηνικό χρησιμοποιώντας το παιδι σαν μέσο για νς τους βοηθήσει να βιώσουν καλυτερα τους ρόλους. Ε μα αυτοι χρειάζονται ψυχαναλυτη όχι παιδι !!
Είσαι όμο φίλε ; Κανένα πρόβλημα με γεια σου και Χαρα σου , διαλεξες όμως ενα τροπο ζωής που σημαίνει οτι δεν θα κανεις παιδια αποδεξουτο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα κσι όχι η φύση δεν είναι παρα φυσιν, παρά φυσιν είμαστε εμείς. Το ανθρώπινο μυαλο είναι ανεξάντλητο δεν σημαίνει όμως αυτο οτι κάθε επιλογή είναι και σωστή !!!

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Ιούλιος 04, 2013, 12:07:11 πμ »
Όλοι δίκιο έχετε, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι όλων οι απόψεις συμπεριλαμβάνονται στον ανθρώπινο κύκλο συμπεριφορών. Το φυσικό/αφύσικο είναι μεν σχετικό, αλλά και προ πάντων "πρόσκαιρο"... Αν μας την πέσει κανένας μετεωρίτης διαμέτρου 5-6χλμ., πάει η ζωή στον πλανήτη... Σε λίγα λεπτά μέσα μετατοπίζεται το κέντρο βάρους/πυρήνας, οι πόλοι, χέσε μέσα... Πάνε και τα ρολόγια μας, κι οι γκόμενα, κι ο Σαμαράς, κι ο Ομπάμας, κι ο Ρας-Πούτιν, και το κλαμπ Παραντάιζ, κ.ο.κ.... Τελικό συμπέρασμα:

ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Ιούλιος 04, 2013, 12:11:35 πμ »
Κοιταζω να δω τις μερες, κατσε μη ριξω καμια μπομπα για μεθαυριο..