Μιας και ανοιξα εγω το θεμα ας τοποθετηθω.
Αυτα που θα πω ειναι προσωπικη αποψη μου και επισης σεβομαι το τι πιστευει ο καθενας σας.
Δεν με πειραζουν αυτα που κανουν οι ομοφυλοφιλοι και ολη η σταση ζωης τους,οπως και το τι κανουν στο κρεββατι τους.
Βεβαια δεν τα βλεπω με καλο ματι,αλλα δεν εχω προβλημα να μιλησω `η να συναναστραφω με καποιο τετοιο ατομο,οχι για πολυ ομως

. Π.χ ο οικογενειακος κομμωτης μας ειναι ενα τετοιο ατομο. Πολυ καλο παιδι αλλα λιγο gay.
Ενταξει μεχρι εδω. Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα. Να παντρευονται οι ομοφυλοφιλοι? Αν ειναι δυναμον. Να υιοθετουν και παιδια και να κανουν ψευτο-οικογενειες? Αν ειναι δυναμον εις την δευτερα. Και ενταξει οι ομοφυλοφιλοι που τους αφορα το θεμα,αλλα ποιοι νορμαλ ανθρωποι υποστηριζουν αυτες τις αποψεις που ειναι εναντια στη φυση του ανθρωπινου γενους? Ισως ειναι οι ιδιοι που αναφερουν οτι η Μικρασιατικη καταστροφη ηταν συνωστισμος.
{Σύμφωνα με την τροπολογία, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα πρέπει να διδάσκονται τη θεωρία της ισότητας των φύλων και να επισημαίνεται ότι οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών δεν είναι φυσικές, αλλά ιστορικά και κοινωνικά κατασκευασμένες και αναπαράγονται.
Η τροπολογία αυτή υποστηρίχθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής, καθώς και από τους αριστερούς στο κοινοβούλιο – Περιβαλλοντολόγους, Σοσιαλιστές, Κομμουνιστές, και στις 19 Μαρτίου, η Εθνοσυνέλευση της Γαλλίας ενέκρινε το «Νόμο των φύλων» στην πρώτη ανάγνωση, ανοίγοντας το δρόμο για την επίσημη διαφθορά των ανηλίκων στα σχολεία της Γαλλίας.}Τωρα οσον αφορα εμενα και την οικογενεια μου,θα φροντισω τα παιδια μου να παρουν τις σωστες `βασεις` απο μενα και την γυναικα μου,ωστε οταν μεγαλωσουν να πραξουν οπως πραττει καθε φυσιολογικος ανθρωπος,αν δεν το κανουν αυτο,εγω και η γυναικα μου θα θεωρουμαστε αποτυχημενοι γονεις.