@giannish
δεν θα μου αρεσε. αλλα δεν μπορω να κρινω το δικαιο και το αδικο, το σωστο και το λαθος με βαση τι μου αρεσει γιατι τοτε το πιο πιθανο ειναι οτι θα ειχα φαει περισσοτερους απο οσους ο Χιτλερ στο Αουσβιτς. προσπαθω να κρινω σφαιρικα. τι σημασια εχει αν μου αρεσει κατι η' οχι? ετσι κρινουμε στη ζωη δηλαδη τα παντα?
γιατι θελουν να αποκτησουν παιδια? για τους ιδιους λογους που και ενας αντρας στρειτ η' μια γυναικα στρειτ θελει να αποκτησει. σορρυ αλλα δεν αντιλαμβανομαι την ερωτηση. εγω γιατι ηθελα να κανω παιδια? για να διαιωνισω το τρομακτικο dna μου και να το συνδυασω με της γυναικας μου για να βγαλουμε σουπερ ντουπερ τεκνα? για πολλους λογους, πχ (αλλα οχι μονο γι αυτα) γιατι ηθελα να μεγαλωσω παιδια, να τα δω να μεγαλωνουν, να τα στηριξω, να τα βοηθησω, να τους προσφερω, να τους δωσω χαρα, να παρω χαρα, να νιωσω αξιος που τα καταφερα στο δυσκολοτερο εργο ενος ανθρωπου και στο τελος τελειως εγωιστικα να ...γινω αθανατος. γιατι ετσι γινομαστε αθανατοι. ζουμε για παντα μεσα απο τα παιδια μας.
απορω γιατι ενας γκει αντρας η' μια γκει γυναικα δεν πρεπει να αισθανονται το ιδιο.