Αποστολέας Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  (Αναγνώστηκε 131155 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #180 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:10:38 μμ »
Aμα ήταν για ευχαρίστηση δε θα βγαίνανε εκείνα τα μικρά σπερματοζωαριάκια.. Οχι όπου μας συμφέρει. Ειναι ακριβώς τόσο ευχάριστο γιατί αλλιώς δε θα κάναμε παιδιά, κάτι σαν κίνητρο να πούμε.

ειπες για τον αυνανισμο αλλα κανεις δεν απαντησε. βουβα :lol:
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:11:51 μμ »
You started it!

Εγώ εγώ!!! Εάν ήταν απαραίτητη θα ήταν και φυσιολογική. Εναλλακτικά αντιπροτείνω την αεξουαλική αναπαραγωγή...είναι "μη φυσιολογική" αλλά υπάρχει γιατί χρειάζεται να υπάρχει.

Η έκτρωση ίσως όχι αλλά το να καταβροχθίζει ένα έντομο τα μικρά του είναι φυσιολογικό... που μπορεί κανείς να πει ότι είναι "χειρότερο" από έκτρωση

Μου αρέσει το παιχνίδι αυτό! Κιάλλες κιάλλες!!!

οτιδηποτε αντικειται στην ανθρωπινη φυσιολογια θα επρεπε να ειναι μη φυσιολογικο με βαση την αποψη πολλων. συνεπως και η εξωσωματικη και η εκτρωση ειναι μη φυσιολογικες και θα επρεπε να απαγορευτουν.

ενα βημα πριν τους μαρτυρες του Ιεχωβα δηλαδη

γιατι δηλαδη να μπορει να κανει παιδι καποιος που η φυση δεν του το εχει επιτρεψει? με τσαμπουκα να παραβουμε τη φυση? γιατι καποιος να πεταξει ενα παιδι που του εφερε η φυση? ετσι επειδη δεν τον βολευει?

ολα αυτα ειναι μη φυσιολογικες ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ επιλογες.

στη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ γιατι υπαρχουν και αλλες που δεν τις αποδεχονται ως αφυσικες και τις απορριπτουν.

κατα συνεπεια θελω να καταληξω οτι το μη φυσιολογικο ειναι ιδιαιτερα διαδεομενο και το μονο που το καθοριζει ειναι το αν ειναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ αποδεκτο.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #182 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:20:05 μμ »
κατα συνεπεια θελω να καταληξω οτι το μη φυσιολογικο ειναι ιδιαιτερα διαδεομενο και το μονο που το καθοριζει ειναι το αν ειναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ αποδεκτο.

Μάστορα, αυτό είναι το μόνο που χρειάστηκε να πεις! Το έθεσες ωραία και σωστά!

Το νήμα έκλεισε νομίζω... μπορούμε επιτέλους πάμε για παγωτό τώρα?

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:22:16 μμ »
Μάστορα, αυτό είναι το μόνο που χρειάστηκε να πεις! Το έθεσες ωραία και σωστά!

Το νήμα έκλεισε νομίζω... μπορούμε επιτέλους πάμε για παγωτό τώρα?

ρε συ αμα δεν ειναι πρωι μπερδευομαι. το πρωι τα λεω πιο ξεκαθαρα.

ναι να παμε για παγωτακι σορμπε και μετα παγωμενη βοτκα σφηνακι
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:24:41 μμ »
Ο Γιάννης για την ιδανική οικογένεια, τι είναι όμως ίδανική οικογένεια; Αυτή που αποτελείται από μαμά μπαμπά κτλ ή αυτή που βασίζεται στην αγάπη, την αλληλεγγύη και βγάζει σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία;

Απάντησες μόνος σου, είναι αυτή που αποτελείται από μπαμπά-μαμά-παιδιά και που βασίζεται στην αγάπη, την αλληλεγγύη και βγάζει σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία ;)

οτιδηποτε αντικειται στην ανθρωπινη φυσιολογια θα επρεπε να ειναι μη φυσιολογικο με βαση την αποψη πολλων. συνεπως και η εξωσωματικη και η εκτρωση ειναι μη φυσιολογικες και θα επρεπε να απαγορευτουν.

ενα βημα πριν τους μαρτυρες του Ιεχωβα δηλαδη

Η εξωσωματική καθόλου δεν αντιτίθεται στην ανθρώπινη φυσιολογία, ίσα-ίσα που την υπηρετεί. Υπηρετεί την έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου να δημιουργήσει οικογένεια και να αναπαραχθεί. Η εξωσωματική λοιπόν έρχεται ως αρωγός σ'αυτή την ανάγκη.

Η έκτρωση από την άλλη, παρότι φαίνεται αντίθετη από την έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου για διαιώνιση του είδους, έρχεται να βοηθήσει σ'έναν άλλο τομέα, αυτόν της μη επιθυμητής εγκυμοσύνης. Ο άνθρωπος δεν είναι ζώο να σπέρνει παιδιά ανά πάσα στιγμή, χρειάζεται να έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες προυποθέσεις για να κάνει οικογένεια και όταν αυτές δεν υπάρχουν η έκτρωση δίνει τη λύση, έρχεται δηλαδή και αυτή να υπηρετήσει μια άλλη έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου, την δημιουργία εστίας.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:26:30 μμ »
Θοδωρή για ακόμα μια φορά υποκλίνομαι.  :prayer:

Ειδικά στο παρακάτω έγραψες ιστορία :

το να τον παιρνεις ενας απο την κωλοτρυπιδα ειναι περισσοτερο αφυσικο απο το να σου κοψω την καρωτιδα?

Και επειδή βλέπω μια τρομερή εμμονή μερικών στον όρο "φυσικό" θα τους παρακαλούσα να μας πουν πως τον ορίζουν (ίσως από κάποιο σοβαρό λεξικό) και αν το εννοούν με όρους βιολογίας ή με όρους κοινωνιολογίας.

Προσωπικά συμφωνώ με το παρακάτω :

συνεπως το επιχειρημα περι φυσιολογικου η' μη ειναι παντελως αδιαφορο και καθαρα φιλολογικο
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #186 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:30:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:31:52 μμ »
το να τον παιρνεις ενας απο την κωλοτρυπιδα ειναι περισσοτερο αφυσικο απο το να σου κοψω την καρωτιδα?

Άρα ότι είναι λιγότερο απεχθές από το κόψιμο της καρωτίδας είναι αποδεκτό, αυτό μας λές? Και τρέχει να συμφωνήσει και ο Κώστας από πάνω...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:31:57 μμ »
@giannish
σχετικα με την εξωσωματικη αυτο που λες εξυπηρετει ΟΧΙ τη φυσιολογια αλλα την ψυχολογια.
η φυσιολογια του συγκεκριμενου ατομου ειναι αντιθετη στην τεκνοποιηση και δεν αποδεχομαστε τη φυση και τις επιλογες της αλλα τις ξεπερναμε. κατι σαν κι αυτο που θελουν να κανουν οι ομοφυλοφιλοι που επειδη δεν μπορουν να τεκνοποιησουν αποφασιζουν να λυσουν το θεμα με υιοθεσια.

μονο που το ενα το αποδεχομαστε και το αλλο οχι. καλυτερα να ψαξουμε το γιατι

οσον αφορα στην εκτρωση δεν εχω να επιχειρηματολογησω τιποτε γιατι ειναι αυταποδεικτο οτι με βαση τους ορους και τις προυποθεσεις που εχετε θεσει για το φυσιολογικο ειναι ΜΑΚΡΑΝ πιο αφυσικο και απαραδεκτο απο οτιδηποτε αλλο. αλλα ειναι αποδεκτο και αυτο και νομιμο. δηλαδη σε τι να επιχειρηματολογησω? στο οτι δεν ειναι ζωο για να γεννοβολα ο ανθρωπος? ας βαλει καποτες. δυο για να εχει double protection.

για μενα καλως ειναι αποδεκτα αυτα αλλα καποιοι πιστευω οτι θα πρεπει να κοιταξουν γιατι εχουν τοσο ελαστικες αποψεις αναλογως με το τι αντιληψεις εχουν

παρεπιπτοντως ολα τα επιχειρηματα που αναφερατε για εξωσωματικη και εκτρωση για παραδειγμα αν  αντικαταστησετε τις λεξεις αυτες με το θεμα της υιοθεσιας απο ομοφυλους τοτε θα δειτε οτι στεκουν

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:35:25 μμ »
Άρα ότι είναι λιγότερο απεχθές από το κόψιμο της καρωτίδας είναι αποδεκτό, αυτό μας λές? Και τρέχει να συμφωνήσει και ο Κώστας από πάνω...

συγγνωμη αλλα χαριν λεκτικων παιχνιδιων ειτε σκοπιμως ειτε κατα λαθος αποφευγεις την ουσια.

μου βρηκατε μια χαρα επιχειρηματα για το ποσο φυσιολογικο ειναι ο πολεμος, η δολοφονια, η εκτρωση και η εξωσωματικη γιατι αυτα ειτε συμβαινουν στη φυση, ειτε σε αλλα ζωα, ειτε βοηθανε την ψυχολογια και τις αναγκες του ατομου

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ουτε μισο επιχειρημα για το θεμα που απορριπτετε οταν ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα επιχειρηματα που εχετε δωσει για τα παραπανω θεματα κανουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ apply και στο θεμα μας.

τι να πω. δεν εχω να πω τιποτε αλλο.

ας αναλαβει κανεις δικηγορος γιατι εγω ενας κακομοιρης μηχανικος ειμαι.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #190 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:38:24 μμ »
συγγνωμη αλλα χαριν λεκτικων παιχνιδιων ειτε σκοπιμως ειτε κατα λαθος αποφευγεις την ουσια.

μου βρηκατε μια χαρα επιχειρηματα για το ποσο φυσιολογικο ειναι ο πολεμος, η δολοφονια, η εκτρωση και η εξωσωματικη γιατι αυτα ειτε συμβαινουν στη φυση, ειτε σε αλλα ζωα, ειτε βοηθανε την ψυχολογια και τις αναγκες του ατομου

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ουτε μισο επιχειρημα για το θεμα που απορριπτεται οταν ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα επιχειρηματα που εχετε δωσει για τα παραπανω θεματα κανουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ apply και στο θεμα μας.

Μ'αρέσει ο τρόπος που τα λες αλλά δεν καταλαβαίνω λέξη απ'ότι μόλις είπες ;)

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:41:06 μμ »
Εννοεί ότι έχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά (αν κατάλαβα κι εγώ  :-\  )
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:43:19 μμ »

εννοω οτι τα ιδια επιχειρηματα ακριβως θα μπορουσαν να δοθουν για το θεμα των ομοφυλοφιλων και της υιοθεσιας. απολυτως τα ιδια. σε μερικα ποστς θα μπορουσες απλα να αλλαξεις τις λεξεις και τα επιχειρηματα θα εστεκαν απολυτως ιδια.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:47:50 μμ »

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ουτε μισο επιχειρημα για το θεμα που απορριπτετε οταν ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα επιχειρηματα που εχετε δωσει για τα παραπανω θεματα κανουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ apply και στο θεμα μας.

Με συγχωρείς αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω. Τι σχέση έχει ο πόλεμος και η δολοφονία? Εννοείται πως είναι απεχθή. Και? Δεν υπάρχουν απεχθή πέρα από αυτά? Τι θα πεις δηλαδή, το να σκοτώνεις ειναι περισσοτερο αφυσικο ή απεχθες απο το να ληστεύεις?  Είναι. Και? Αφαιρεί αυτό την απέχθεια για την ληστεία? Από την αρχή παίζετε αυτό το παιχνιδάκι του γύρω γύρω όλοι και από ουσία μηδέν.
   1.Αν ερχόταν αύριο ο γιός σου(χτύπα ξύλο) και σου έλεγε θέλω να παντρευτώ με έναν άντρα και να κάνουμε παιδιά, θα σου άρεσε? Μη μου πεις αν στο τέλος θα το δεχόσουν ή όχι, πες μου μόνο αυτό. Θα σου άρεσε? Γιατί δεν θα σου άρεσε?
   2. Το ρώτησα και πριν αλλά κανείς δεν είπε κάτι. Μπορείτε να μου πείτε τι ζόρι τραβάνε αυτοί οι τύποι και θέλουν ντε και καλά να υιοθετήσουν παιδιά? Εγώ την απάντηση την εδωσα, είναι κομπλεξικοί του κερατά, γι'αυτό τα κάνουν όλα. Γιατί εσύ αυτό κι όχι κι εγώ? Γιατί εσύ εκείνο κι όχι κι εγώ? Γιατί εσύ το τρίτο κι όχι και γώ? Γιατί ρε κομπλεξικέ εγώ γουστάρω τις γυναίκες κι όχι τους άντρες και οι γυναίκες κάνουν παιδιά. Βρες κι εσύ μία και γέννα!!!

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:52:24 μμ »
Τελικά τα πάντα είναι θέμα εξέλιξης και κοινωνικής αποδοχής.

Επομένως καλά έκαναν στην αρχαιότητα και πηδούσαν παιδάκια επειδή ήταν κοινά αποδεκτό.

Κομμένα και τα φάρμακα γιατί η φυσιολογία μου λέει να πεθανω και πρέπει να αποδεχτώ την φύση και τις επιλογές της για εμένα. Και το να θέλω εγώ να ζήσω με φάρμακα ή να αποκτήσω παιδί, είναι το ίδιο με το ομόφυλο ζευγάρι που θέλει να υιοθετήσει. Ωραία...

Επιχείρημα δηλαδή δεν είναι τα αρνητικά αποτελέσματα στον ψυχισμό ενός παιδιού που δεν θα πει ποτέ την λέξη μάνα ή θα την πει ή εννοήσει κοιτώντας έναν άντρα. Ούτε το μπέρδεμα στα πρώτα χρόνια της ζωής του μέχρι να καταλάβει τι γίνεται.

Θέλετε δηλαδή να μου πείτε ότι αν ξαναζούσατε την ζωή σας με γονείς δύο άνδρες ή δύο γυναίκες δεν θα σας επηρέαζε καθόλου. Θα θεωρούσατε οικογενειακή θαλπωρή και εκδήλωση αγάπης το φιλί στο στόμα των ανδρών γονιών σας όταν έκοβαν την τούρτα γενεθλίων σας?

Ξέρω ξέρω, πείτε τώρα ότι θα προτιμούσατε τον Elton John από τον Δουρή. Αυτό είναι τελικά το μοναδικό σας επιχείρημα.

Άκρη δεν βγαίνει. Κουράστηκα.  ](*,)
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:54:55 μμ »
@giannish
δεν θα μου αρεσε. αλλα δεν μπορω να κρινω το δικαιο και το αδικο, το σωστο και το λαθος με βαση τι μου αρεσει γιατι τοτε το πιο πιθανο ειναι οτι θα ειχα φαει περισσοτερους απο οσους ο Χιτλερ στο Αουσβιτς. προσπαθω να κρινω σφαιρικα. τι σημασια εχει αν μου αρεσει κατι η' οχι? ετσι κρινουμε στη ζωη δηλαδη τα παντα?

γιατι θελουν να αποκτησουν παιδια? για τους ιδιους λογους που και ενας αντρας στρειτ η' μια γυναικα στρειτ θελει να αποκτησει. σορρυ αλλα δεν αντιλαμβανομαι την ερωτηση. εγω γιατι ηθελα να κανω παιδια? για να διαιωνισω το τρομακτικο dna μου και να το συνδυασω με της γυναικας μου για να βγαλουμε σουπερ ντουπερ τεκνα? για πολλους λογους, πχ (αλλα οχι μονο γι αυτα) γιατι ηθελα να μεγαλωσω παιδια, να τα δω να μεγαλωνουν, να τα στηριξω, να τα βοηθησω, να τους προσφερω, να τους δωσω χαρα, να παρω χαρα, να νιωσω αξιος που τα καταφερα στο δυσκολοτερο εργο ενος ανθρωπου και στο τελος τελειως εγωιστικα να ...γινω αθανατος. γιατι ετσι γινομαστε αθανατοι. ζουμε για παντα μεσα απο τα παιδια μας.

απορω γιατι ενας γκει αντρας η' μια γκει γυναικα δεν πρεπει να αισθανονται το ιδιο.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Ιούλιος 03, 2013, 06:58:42 μμ »
Τελικά τα πάντα είναι θέμα εξέλιξης και κοινωνικής αποδοχής.

Επομένως καλά έκαναν στην αρχαιότητα και πηδούσαν παιδάκια επειδή ήταν κοινά αποδεκτό.

Κομμένα και τα φάρμακα γιατί η φυσιολογία μου λέει να πεθανω και πρέπει να αποδεχτώ την φύση και τις επιλογές της για εμένα. Και το να θέλω εγώ να ζήσω με φάρμακα ή να αποκτήσω παιδί, είναι το ίδιο με το ομόφυλο ζευγάρι που θέλει να υιοθετήσει. Ωραία...

Επιχείρημα δηλαδή δεν είναι τα αρνητικά αποτελέσματα στον ψυχισμό ενός παιδιού που δεν θα πει ποτέ την λέξη μάνα ή θα την πει ή εννοήσει κοιτώντας έναν άντρα. Ούτε το μπέρδεμα στα πρώτα χρόνια της ζωής του μέχρι να καταλάβει τι γίνεται.

Θέλετε δηλαδή να μου πείτε ότι αν ξαναζούσατε την ζωή σας με γονείς δύο άνδρες ή δύο γυναίκες δεν θα σας επηρέαζε καθόλου. Θα θεωρούσατε οικογενειακή θαλπωρή και εκδήλωση αγάπης το φιλί στο στόμα των ανδρών γονιών σας όταν έκοβαν την τούρτα γενεθλίων σας?

Ξέρω ξέρω, πείτε τώρα ότι θα προτιμούσατε τον Elton John από τον Δουρή. Αυτό είναι τελικά το μοναδικό σας επιχείρημα.

Άκρη δεν βγαίνει. Κουράστηκα.  ](*,)

δεν χρειαζονται καν επιχειρηματα.

απο τη μια υπαρχουν κατι ανθρωποι που ζητανε κατι το οποιο δεν αποδεικνυεται επ'ουδενι οτι δημιουργει προβλημα στην κοινωνια και στα παιδια, παρα μονο στο μυαλο καποιων συντηρητικων ατομων.

και απο την αλλη υπαρχουν κατι ανθρωποι που τους απαγορευουν να κανουν οτι θελουν στη ζωη τους χωρις να δημιουργουν προβλημα.

απλο και ξεκαθαρο. ο καθενας εφ'ω εταχθη. ολα τα αλλα ειναι λεκτικες και νοητικες ακροβασιες.

και οχι τα παντα δεν ειναι θεμα εξελιξης και κοινωνικης αποδοχης αλλα το σωστο και το λαθος οπως το βιωνει μια κοινωνια σε μια δεδομενη χρονικη στιγμη ΝΑΙ ειναι θεμα εξελιξης και κοινωνικης αποδοχης και ειναι κατι ΖΩΝΤΑΝΟ.

σας αρεσει δε σας αρεσει αυτη ειναι η ανθρωπινη ιστορια.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Ιούλιος 03, 2013, 07:01:50 μμ »
@giannish
δεν θα μου αρεσε. αλλα δεν μπορω να κρινω το δικαιο και το αδικο, το σωστο και το λαθος με βαση τι μου αρεσει γιατι τοτε το πιο πιθανο ειναι οτι θα ειχα φαει περισσοτερους απο οσους ο Χιτλερ στο Αουσβιτς. προσπαθω να κρινω σφαιρικα. τι σημασια εχει αν μου αρεσει κατι η' οχι? ετσι κρινουμε στη ζωη δηλαδη τα παντα?

γιατι θελουν να αποκτησουν παιδια? για τους ιδιους λογους που και ενας αντρας στρειτ η' μια γυναικα στρειτ θελει να αποκτησει. σορρυ αλλα δεν αντιλαμβανομαι την ερωτηση. εγω γιατι ηθελα να κανω παιδια? για να διαιωνισω το τρομακτικο dna μου και να το συνδυασω με της γυναικας μου για να βγαλουμε σουπερ ντουπερ τεκνα? για πολλους λογους, πχ (αλλα οχι μονο γι αυτα) γιατι ηθελα να μεγαλωσω παιδια, να τα δω να μεγαλωνουν, να τα στηριξω, να τα βοηθησω, να τους προσφερω, να τους δωσω χαρα, να παρω χαρα, να νιωσω αξιος που τα καταφερα στο δυσκολοτερο εργο ενος ανθρωπου και στο τελος τελειως εγωιστικα να ...γινω αθανατος. γιατι ετσι γινομαστε αθανατοι. ζουμε για παντα μεσα απο τα παιδια μας.

απορω γιατι ενας γκει αντρας η' μια γκει γυναικα δεν πρεπει να αισθανονται το ιδιο.

Για το δεύτερο διαφωνούμε πλήρως. Αλλά ok, αφού πιστεύεις πως έχουν ανάγκες πατρότητας και μητρότητας, πάω πάσο. Η άποψή μου είναι από καθαρό κόμπλεξ, αλλά ok...

Για το πρώτο όμως δεν μου είπες γιατί δεν θα σου άρεσε. Αφού φυσικό και αφύσικο δεν υπάρχει και όλα είναι εξέλιξη και καλύτερα που δεν θα είναι φονιάς κλπ κλπ ;)

Α μπράβο, εδώ και 10 σελίδες αυτό ακριβώς ακούμε!!!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Ιούλιος 03, 2013, 07:06:50 μμ »
Για το δεύτερο διαφωνούμε πλήρως. Αλλά ok, αφού πιστεύεις πως έχουν ανάγκες πατρότητας και μητρότητας, πάω πάσο. Η άποψή μου είναι από καθαρό κόμπλεξ, αλλά ok...

Για το πρώτο όμως δεν μου είπες γιατί δεν θα σου άρεσε. Αφού φυσικό και αφύσικο δεν υπάρχει και όλα είναι εξέλιξη και καλύτερα που δεν θα είναι φονιάς κλπ κλπ ;)

Α μπράβο, εδώ και 10 σελίδες αυτό ακριβώς ακούμε!!!

δεν θα μου αρεσε γιατι απλα δεν θα μου αρεσε. μιας και εγω ειμαι αποτελεσμα μια συγκεκριμενης κοινωνιας η οποια με εχει γαλουχησει με ενα συγκεκριμενο τροπο που μου απαγορευει να εχω αρκετα ανοιχτο μυαλο και ακομη χειροτερα αρκετα ανοικτη καρδια.

παλευω με καθε δυναμη που εχω να σπασω τα ηλιθια δεσμα κοινωνικων συμβασεων και κυριως της αθλιας θρησκευτικης μανιας της ελληνικης κοινωνιας ετσι ωστα να προσδιορισω τον εαυτο μου οπως ΕΓΩ θεωρω καλυτερα. παιδευομαι, εκπαιδευομαι, διαβαζω και γηρασκω μεταβαλλομενος και διδασκομενος. οντας στα 44 μου προσπαθω να μενω νεος και ανοικτος στο μυαλο γιατι ειδαλλως δεν θα μπορω να καταλαβω τα παιδια μου και αυτο τους το οφειλω.

κατα τα αλλα εδω και 10 σελιδες μονο αυτο δεν ακουτε. απλα αυτο καταλαβαινετε. γιατι προβαλλετε στους αλλους αυτο που εχετε στο μυαλο σας.

φιλικα
Θοδωρης ¨
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Ιούλιος 03, 2013, 07:09:06 μμ »

δεν χρειαζονται καν επιχειρηματα.

απο τη μια υπαρχουν κατι ανθρωποι που ζητανε κατι το οποιο δεν αποδεικνυεται επ'ουδενι οτι δημιουργει προβλημα στην κοινωνια και στα παιδια, παρα μονο στο μυαλο καποιων συντηρητικων ατομων.

και απο την αλλη υπαρχουν κατι ανθρωποι που τους απαγορευουν να κανουν οτι θελουν στη ζωη τους χωρις να δημιουργουν προβλημα.

απλο και ξεκαθαρο. ο καθενας εφ'ω εταχθη. ολα τα αλλα ειναι λεκτικες και νοητικες ακροβασιες.

και οχι τα παντα δεν ειναι θεμα εξελιξης και κοινωνικης αποδοχης αλλα το σωστο και το λαθος οπως το βιωνει μια κοινωνια σε μια δεδομενη χρονικη στιγμη ΝΑΙ ειναι θεμα εξελιξης και κοινωνικης αποδοχης και ειναι κατι ΖΩΝΤΑΝΟ.

σας αρεσει δε σας αρεσει αυτη ειναι η ανθρωπινη ιστορια.

Εσύ μιλάς τόση ώρα αν δεν κάνω λάθος για έλλειψη επιχειρημάτων και όταν σου λέμε κάποια, λες ότι δεν χρειάζονται.

Και πως θα κρίνεις ΕΣΥ κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί αν έχει ή όχι αρνητικές επιπτώσεις? Αξιωματικά?

Εγώ δεν ξέρω στα σίγουρα τι επιπτώσεις θα είχε. Απλά εκφέρω την γνώμη μου επιχειρηματολογώντας σύμφωνα με τα δικά μου πιστεύω.

Πάντως αν ήταν να πεθάνω, τα δικά μου παιδιά δεν θα τα άφηνα σε ομόφυλο ζευγάρι να τα μεγαλώσουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 03, 2013, 07:32:16 μμ από WasteG8 »
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...