Αποστολέας Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  (Αναγνώστηκε 131267 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #60 στις: Ιούλιος 01, 2013, 10:49:31 μμ »
αααααααα απο κανονικους γαμους η σχεσεις,αρα εχουν αλλον βιολογικο πατερα η μανα.

Ναι, και;

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιούλιος 01, 2013, 10:55:49 μμ »

Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 11:49:31 μμ>
Παράθεση
Ναι, και;
Βικτωρα κανε την υποθεση οτι το δημοσιευμα ειναι αληθινο,πιστευεις οτι η κορη μου δεν πρεπει να με αποκαλει στο σχολειο μπαμπα παρα μονο γονεα για να μην δυσαρεστηθει ο γιος του Ελτον Τζον και του καλου του;

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 01, 2013, 11:02:50 μμ από andrey_ »

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:04:55 μμ »
Παράθεση
Τί άποψη έχετε για το να έχουν κανονικά παιδιά οι ομοφυλόφιλοι; (Όχι με υιοθεσία) Σε αυτή την περίπτωση πιστεύετε ότι πρέπει δια της βίας να τους παίρνουν τα παιδιά τους;

αν εννοεις αυτη την ερωτηση,ειναι προφανες οτι ο γονεας θα κρατησει το παιδι του,ομως λανθασμενα φτασαμε εδω,το αρχικο θεμα ηταν εαν εγω δεν εχω πλεον το δικαιωμα ν αποκαλουμαι πατερας στο σχολειο απο την κορη μου.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:07:02 μμ »

τι θελει αραγε να πει ο ποιητης; τι εννοεις βρε Κωστα κανονικα παιδια οι ομοφυλοφιλοι; πως μπορουν να κανουν <κανονικα> παιδια 2 αντρες η 2 γυναικες; απο ποτε αλλαξε τοσο πολυ η φυση που σπερματοζωαριο γονιμοποιει σπερματοζωαριο και ωαριο ωαριο;

Φίλε Δημήτρη, συγνώμη αν σε μπέρδεψα. Θα σου καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία.

Έχω δυο γνωστές μου στην Δανία. Είναι 55 και 53 χρονών ομοφυλόφιλες και παντρεμένες πολλά χρόνια (στην Δανία επιτρέπεται ο γάμος). Η μεγαλύτερη είναι αφεντικό της κουμπάρας μου στην TDC (ο αντίστοιχος ΟΤΕ της Δανίας) και μάλιστα γενική διευθύντρια και επειδή κάνουν παρέα αρκετά χρόνια τις έχω συναντήσει 2 - 3 φορές και μια φορά μάλιστα μας έκαναν το τραπέζι.
Οι γυναίκες έχουν κάνει τέσσερα παιδιά (δυο η καθεμιά) με σπέρμα από τράπεζα και τα παιδιά είναι τώρα πια μεγάλα. Έχουν δύο αγόρια &  δυο κορίτσια.
Η εικόνα που είχα, είναι μιας απόλυτα  φυσιολογικής οικογένειας με όχι περισσότερα ή λιγότερα προβλήματα από άλλες καλές οικογένειες.
Να σημειώσω ότι όλα τα παιδιά λατρεύουν τις μαμάδες τους, είναι όλα straight και μάλιστα το μεγαλύτερο αγόρι & κορίτσι είναι ήδη παντρεμένα.

This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:08:55 μμ »
Με συγχωρείτε αλλά μια είδηση που αναπαράγεται από αυτές τις λιακοπουλικές ιστοσελίδες αρνούμαι να θέσω ως βάση συζήτησης.

αν εννοεις αυτη την ερωτηση,ειναι προφανες οτι ο γονεας θα κρατησει το παιδι του,ομως λανθασμενα φτασαμε εδω,το αρχικο θεμα ηταν εαν εγω δεν εχω πλεον το δικαιωμα ν αποκαλουμαι πατερας στο σχολειο απο την κορη μου.

Δεν πειράζει, η επιστήμη έχει προχωρήσει μπροστά από λάθη. Να κρατήσει αυτός το παιδί του αλλά οι άλλοι να μην έχουν παιδιά. Δηλαδή νακρατήσει αυτός το παιδί του αλλά οι άλλοι να μην έχουν παιδιά! Είστε πολύ ωραίος κύριέ μου!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:11:44 μμ »
   Kώστα τι καινούργια τοποθέτηση είναι αυτή με την ανάθεση των αποφάσεων στους "ειδικούς που ξέρουν"? Ειλικρινά δεν την αντιλαμβάνομαι. Ειδικά εσύ και ο Θοδωρής δεν είστε τίποτα άνθρωποι εκτός κοινωνίας και πραγματικότητας, μορφωμένοι είστε και μέσα στη ζωή. Αν είναι έτσι να μην τοποθετούμαστε για τίποτα και να μιλάνε οι εκάστοτε ειδικοί. Να μην ψηφίζουμε κιόλας και να βάλουμε μια ολιγαρχία ειδικών να αποφασίζει για τα πάντα.

Ο Δημήτρης το έθεσε σωστά, εδώ τίθεται πλέον θέμα αποποίησης του φυσιολογικού χάρην του αφύσικου-ανώμαλου. Τα παιδιά, ειδικά στα πρώτα χρόνια της ζωής τους, πρέπει να διδάσκονται το ιδανικό και ας μην είναι ιδανική η ζωή. Η οικογένεια είναι πατερας-μητέρα και παιδιά. Για να μην προσθέσω και τους παπούδες-γιαγιάδες είδικά αν κάποιος εκ των δύο αποβιώσει και ο άλλος μείνει μόνος στη ζωή. Χαρακτηριστική η παρακάτω εικόνα από παλαιό αλφαβητάριο της πρώτης δημοτικού όπου στο τραπέζι της οικογένειας κάθονται όλοι μαζί για φαγητό, μαζί και η γιαγιά η οποία δεν είναι παραπεταμένη σε κανένα γηροκομείο, αλλά ζει τα τελευταία της χρόνια με αγάπη και στοργή.

Να βγάλουμε λοιπόν τη φωτογραφία αυτή και στη θέση της να βάλουμε δύο παλιόπ@@@@ς με κραγιόν, σκουλαρίκια και ψηλοτάκουνα να ανασταίνουν δυό αθώες ψυχές...βρε ουστ!!! Μάθαμε τώρα σε μια αρρωστημένη κατάσταση, όπου η κάθε ανωμαλία και το κάθε βίτσιο εξομοιώνεται με το ιδανικό εν ονόματι μιας κακώς εννοούμενης ισότητας.

Φέρνω ένα παράδειγμα για να καταλάβουν όλοι. Οι οικογένειες, σχεδόν οι μισές πλέον, δεν έχουν και τους δύο γονείς μαζί, λόγω των πολλών διαζυγίων. Κι εγώ λοιπόν είμαι μια τέτοια περίπτωση. Τι να κάνω? Να διαμαρτυρηθώ και να πω "μη βάζετε ως ιδανική οικογένεια αυτή με τους δύο γονείς γιατί τα παιδιά μου θα νιώθουν μειονεκτικά" και παρόμοιες μπούρδες? Όχι!!! Η ιδανική οικογένεια είναι αυτή της φωτογραφίας, άλλο αν στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται πάντα αίσια, το ιδανικό όμως παραμένει ιδανικό και προς αυτό πρέπει να στοχεύουμε, όχι μόνο εδώ αλλά και σε όλους τους τομείς της ζωής, αλλιώς τον πάτο θα βλέπουμε συνέχεια και όχι τον ουρανό...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:15:53 μμ »

Παράθεση από: kosdome6 στις Σήμερα στις 12:07:02 πμ>
Παράθεση
Φίλε Δημήτρη, συγνώμη αν σε μπέρδεψα. Θα σου καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία.

Έχω δυο γνωστές μου στην Δανία. Είναι 55 και 53 χρονών ομοφυλόφιλες και παντρεμένες πολλά χρόνια (στην Δανία επιτρέπεται ο γάμος). Η μεγαλύτερη είναι αφεντικό της κουμπάρας μου στην TDC (ο αντίστοιχος ΟΤΕ της Δανίας) και μάλιστα γενική διευθύντρια και επειδή κάνουν παρέα αρκετά χρόνια τις έχω συναντήσει 2 - 3 φορές και μια φορά μάλιστα μας έκαναν το τραπέζι.
Οι γυναίκες έχουν κάνει τέσσερα παιδιά (δυο η καθεμιά) με σπέρμα από τράπεζα και τα παιδιά είναι τώρα πια μεγάλα. Έχουν δύο αγόρια &  δυο κορίτσια.
Η εικόνα που είχα, είναι μιας απόλυτα  φυσιολογικής οικογένειας με όχι περισσότερα ή λιγότερα προβλήματα από άλλες καλές οικογένειες.
Να σημειώσω ότι όλα τα παιδιά λατρεύουν τις μαμάδες τους, είναι όλα straight και μάλιστα το μεγαλύτερο αγόρι & κορίτσι είναι ήδη παντρεμένα.
Κωστα μου που ειδες ν αντιδρασω στο τι θελει να κανει καποιος-α; αντιδρω μονο στο να μου στερουν το δικαιωμα ν αποκαλουμαι πατερας στο σχολειο της κορης μου.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:20:50 μμ »
Οχι Γιαννη, ιδανικο ειναι οπου υπαρχει χαρα και ευτυχια...
Η εικονα που εβαλες δεν ειναι ιδανικη, ειναι ψευτικη και υποκριτικη. Αν τα παιδια  ειναι πιο ευτυχισμενα, τοτε ιδανικο ειναι κι ενα διαζυγιο η δυο μαμαδες...

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:21:47 μμ »

>
Παράθεση

Παράθεση από: Coral στις Σήμερα στις 12:04:55 πμαν εννοεις αυτη την ερωτηση,ειναι προφανες οτι ο γονεας θα κρατησει το παιδι του,ομως λανθασμενα φτασαμε εδω,το αρχικο θεμα ηταν εαν εγω δεν εχω πλεον το δικαιωμα ν αποκαλουμαι πατερας στο σχολειο απο την κορη μου.

Δεν πειράζει, η επιστήμη έχει προχωρήσει μπροστά από λάθη. Να κρατήσει αυτός το παιδί του αλλά οι άλλοι να μην έχουν παιδιά. Δηλαδή νακρατήσει αυτός το παιδί του αλλά οι άλλοι να μην έχουν παιδιά! Είστε πολύ ωραίος κύριέ μου!
Βικτωρα αλλα αντ αλλων,καταλαβες τι εγραψα;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:24:28 μμ »
Οχι Γιαννη, ιδανικο ειναι οπου υπαρχει χαρα και ευτυχια...
Η εικονα που εβαλες δεν ειναι ιδανικη, ειναι ψευτικη και υποκριτικη. Αν τα παιδια  ειναι πιο ευτυχισμενα, τοτε ιδανικο ειναι κι ενα διαζυγιο η δυο μαμαδες...

Μπορώ να μάθω κι εγώ από που προκύπτει το συμπέρασμα περί ψεύτικης και υποκριτικής εικόνας?

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:26:13 μμ »
Βικτωρα αλλα αντ αλλων,καταλαβες τι εγραψα;
>

Ναι ρε συ, γιατι;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:30:12 μμ »
Μπορώ να μάθω κι εγώ από που προκύπτει το συμπέρασμα περί ψεύτικης και υποκριτικής εικόνας?

Ξερεις πολλες οικογενειες που ειναι καθε μερα ετσι;
Ισως ομως και να υπαρχουν, ας μην ειμαι απολυτος. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η συνθηκη για μια φυσιολογικη οικογενεια ειναι η αγαπη, η εμπιστοσυνη, η αφοσιωση κτλ, οχι σωνει και καλα ο πατερας και η μητερα. Θα μπορουσε κι ο Κωστας να ανεβασει μαια φωτογραφια απο την οικογενεια που περιεγραψε. Και μενα μου φαινεται περιεργο. Αναρωτιεμαι, στην περιπτ ση των δυο πατεραδων η απουσια της μητερας τι επιπτωσεις θα εχει;

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:33:18 μμ »
Γιάννη πίστεψέ με, έχω δει παιδιά χωρισμένων οικογενειών να είναι πολύυυυυυυυ πιο ευτυχισμένα από παιδιά διαλυμένων οικογενειών που συμβιώνουν. Μάλιστα η απόλυτη υποκρισία είναι που τα πιέζουν να μην συζητάνε προς τα έξω για τον εντός των τειχών πόλεμο με αποτέλεσμα τα παιδιά να καταρρέουν. Πολύ πρόσφατα κοριτσάκι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας γιατί δεν τολμούσε να μιλήσει ούτε στις φίλες της για την συμπεριφορά και τους καυγάδες μέσα στο σπίτι.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 02, 2013, 12:32:44 μμ από kosdome6 »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:38:48 μμ »
Bίκτωρα και Κώστα, μάλλον δεν θέλετε να καταλάβετε μου φαίνεται. Πάμε πάλι με παράδειγμα λοιπόν.
Ο εργατικός μπορεί να δυστυχήσει και ο τεμπέλης να ευτυχίσει. Αντίστοιχα ο επιστήμονας και ο αγράμματος. Η αυτός που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και ο παρτάκιας. Να δυστυχήσει ο δάσκαλος και να ευτυχίσει ο ληστής. Ο γιατρός και ο φονιάς.

Όμως ποιό είναι φίλοι μου το ιδανικό? Ποιό πρέπει να είναι το πρότυπο?

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:42:15 μμ »
Ειναι ψυχωση να θες να επιβαλλεις ενα προτυπο. Τι σχεση εχει ο τεμπελης, ο φονιας κι ο παρτακιας με μια οικογενεια οπου κυριαρχει η αγαπη και η κατανοηση; συγκρινεις το φονια με ενα ομοφυλοφιλο;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:45:32 μμ »
Οπου να ναι θα σκασει παλι μυτη κι ο αλλος που χει φαει κολλημα η κορη του να τον λεει μπαμπα στοσχολειο...

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:45:48 μμ »

Παράθεση από: kosdome6 στις Σήμερα στις 12:07:02 πμ
Κωστα μου που ειδες ν αντιδρασω στο τι θελει να κανει καποιος-α; αντιδρω μονο στο να μου στερουν το δικαιωμα ν αποκαλουμαι πατερας στο σχολειο της κορης μου.

Δημήτρη σαφώς και ο πατέρας πρέπει να αποκαλείται πατέρας και η μητέρα, μητέρα. Οτιδήποτε άλλο είναι γελοίο και σαφώς δεν πρέπει να αλλάξει αυτό.
Αν υπάρχουν τέτοιες διεκδικήσεις εμένα με βρίσκουν εντελώς αντίθετο. Απλά σκέφτομαι μήπως το άρθρο είναι όντως προβοκατόρικο (όπως υποψιάζεται κι ο Βίκτωρ).
Αν κάποιος πιο γνώστης του θέματος έχει άμεση πληροφόρηση από επίσημες οργανώσεις ας καταθέσει την επίσημη θέση των οργανώσεων, να μην παριστάνουμε κι εμείς τους μάντεις.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:47:01 μμ »
Βικτωρα αποπροσανατολιζεις συνεχως την συζητηση απο το αρχικο της θεμα.

Λοιπον επιμενω και ζητω απαντηση γιατι συνεχως περι αλλων τυρβαζεις,εχω δικαιωμα στο σχολειο της κορης μου ν αποκαλουμαι πατερας κι οχι γονεας;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:47:27 μμ »
Ειναι ψυχωση να θες να επιβαλλεις ενα προτυπο. Τι σχεση εχει ο τεμπελης, ο φονιας κι ο παρτακιας με μια οικογενεια οπου κυριαρχει η αγαπη και η κατανοηση; συγκρινεις το φονια με ενα ομοφυλοφιλο;

Βρε Βίκτορα όχι κάποιο καταναγκαστικό πρότυπο. Πες μου δηλαδή ότι τώρα πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ...