nomikosas τα ποστ σου ειναι κατι σαν τον highlander,οτι και να γινεται γυρω του(στο φορουμ), αυτος μαχεται για την τελικη αναμετρηση !στο ασχετο καθε τοσο σκαει μια φωτο με ρολοι!μελη ερχονται,φευγουν,mod,admin και αλλα πολλα συμβαινουν!η φωτο ομως εκει !
θελω να σε ρωτησω για αλλη μια φορα σε αυτα τα 3 χρονια
τελικα ρολοι ποτε θα παρεις?!! 
Εγω γουσταρω αυτο που λεμε ρολογια.
Μου αρεσει κατι ή ειδα κατι κατι νεο? Tο βαζω φωτο για σχολιασμο..
Δινω δηλαδη το ερεθισμα να γινει μια συζητηση!! Αυτο θα πει φορουμ... Να ακους αποψεις ,γνωμες κτλ κ απο αλλους ανθρωπους και αφου πλεον το site εχει κ τον viwow ως μελος ηθελα να μαθω την γνωμη του γι'αυτο το μοντελο! Oχι γιατι απαραιτητα θα το παρω αλλα επειδη θελω να την ξερω γενικα για εμενα.Ποιο ειναι το προβλημα δεν καταλαβα?
Οποιου δεν του αρεσουν οι συζητησεις που ανοιγω μπορει απλα να μην συμμετεχει οπως κανω εγω σε αλλα θεματα....
Και επειδη οι πιο πολλοι ειναι νεοι στο φορουμ πρεπει να ξερουν οτι εγω απο την αρχη του φορουμ (πρωτη μερα) παντα μιλουσα για τεχνικα θεματα κ εκανα τετοιες συζητησεις (ασχετα που πολλα μου ποστ εχουν σβηστει και πλεον δεν υπαρχουν απο παλιοτερο μελος που αποχωρησε κ ειχε την δυνατοτητα να σβηνει).
Οταν κανω μια προσπαθεια να αρχισω συζητηση για τεχνικο θεμα λετε αλλα... και η συζητηση δεν προχωραει.... κ μαλιστα ειπα οτι δεν ξερω πολλες τεχνικες λεπτομερειες για αλλες μαρκες που μερικοι εδω ειναι πολυ φανατικοι αλλα δεν εχω δει να προσπαθουν μεσα απο διαλογο να πεισουν τον αλλον οτι οντως ειναι καλη μαρκα... αντιθετα εγω αυτο το εχω κανει πολλες φορες κ οχι γιατι με ενδιαφερει τοσο να πεισω καποιον αλλα γιατι πιστευω οτι ετσι μαθαινει καποιος κατι αλλο , κατι που δεν ηξερε.
Αντιθετα αυτοι αρκουνται μονο σε σχολιασμο του σχεδιαστικου μερους ενος ρολογιου κ τιποτα παραπανω... αντε να πουν κ τπτ βασικα χαρακτηριστικα της μηχανης απο copy paste απο το επισημο site.
Οποτε ειδα οτι αυτες οι συζητησεις δεν πολυτραβανε και αρα ειπα να το παιξω κ εγω χαλαρος κ φωτορεπορτερ... Παλι ομως μετα μου καταλογιζετε οτι πρεπει ντε κ καλα να αγορασω το καθε ρολοι
που σας διχνω.....
Εσυ εχεις φαγωθει οτι οποιος κανει ποστ ενα ρολοι πρεπει να το αγορασει!
Αυτο δεν γινεται πουθενα κ σε κανενα φορουμ σε ολο τον κοσμο..
Απορω πως σου εχει καρφωθει αυτη η ιδεα...
Το οτι καμια φορα σε φιλικο επιπεδο κ μαλιστα στο τηλεφωνο ισως πω σε καποιον οτι ισως θα ηθελα να αλλαξω ρολοι ή το σκεφτομαι να το κανω γενικα δεν παει να πει οτι θα γινει κιολλας στο επομενο λεπτο!
Αλλα δεν παει να πει οτι πρεπει να γινουν κ οι ιδιωτικες μου συζητησεις θεμα στο φορουμ ή σε τριτους..
Επειδη αγαπαμε τα ρολογια μπορει πανω στην κουβεντα και στο φορουμ να λεμε καμια φορα οτι αυτο πχ το ρολοι ισως το αγοραζα ή αυτο το ρολοι θα το παρω καποτε κτλ.. ή να πουμε καποιους προβληματισμους μας.
Αυτο δεν παει να πει οτι εγω πρεπει να ειμαι υπολογος για το ποτε θα παρω νεο ρολοι ουτε οτι εσυ επρεπε να κανεις αυτο το δημοσιο ποστ...... ουτε καν να το σχολιασεις σε καποιο τριτο προσωπο.
Εγω παντως σεβαστηκα κ δεν σχολιασα τπτ για εσενα .. ενω μπορω να πω διαφορα. Παντως δεν μπορεις να λες δημοσια σε καποιον ποτε θα παρεις ρολοι κ ποτε θα το δειξεις κτλ οταν ουτε εσυ ο ιδιος δεν το κανεις....
Γενικα οσοι αγαπανε τα ρολογια ειναι σε μια μονιμη τετοια κατασταση αναζητησης μιας νεας αγαπης.
Τι να κανουμε τωρα..
Τελος το explorer το εχω 2 χρονια και 4 μηνες οποτε δεν ξερω που τα βρηκες τα τελευταια 3 χρονια οτι ψαχνω εγω ρολοι... και στο φιναλε σε καμια περιπτωση δεν επρεπε να κανεις τετοιο κακοηθες ποστ.υ.γ.: δεν με ενδιαφερουν ουτε ποιοι φευγουν, ουτε ποιοι ερχονται ,ουτε ποιοι ειναι mod ,ουτε ποιοι ειναι admin, ουτε ποιος θα παρει κ ποτε το νεο του ρολοι.. κτλ κτλ ξερεις εσυ....
Εμενα μου αρεσουν τα ρολογια κ μπαινω κ κανω χαβαλε κ μιλαω που κ που σε θεματα που μου αρεσουν. Αλλωστε η εντονη κοινωνικη μου ζωη αλλα κ οι υποχρεωσεις μου δεν μου επιτρεπουν να κολλαω με το τι κανει ο αλλος.
MERCI