Αποστολέας Θέμα: hublot big bang  (Αναγνώστηκε 43479 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: hublot big bang
« Απάντηση #80 στις: Μάρτιος 04, 2009, 09:06:55 μμ »
Και ποιος σου είπε να τα πέρνεις όλα της μετρητοίς;

Α ΟΚ, συγνώμη.  :-*

Πάμε πάλι λοιπόν:

Δεν περνάς κυρά-Μαρία
δεν περνάς, δεν περνάς
Δεν περνάς κυρά-Μαρία
δεν περνάς, περνάς.

Θα υπάγω εις τους κήπους
δεν περνώ, δεν περνώ
Θα υπάγω εις τους κήπους
δεν περνώ, περνώ.  ;D

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #81 στις: Μάρτιος 04, 2009, 09:08:53 μμ »
παντως εγω πολυ θα ηθελα να το αγοραζα,προυποθεση πουλαω το κορολα τσονταρω και μισο γιαρις και νατο στο χερι μου. :kg: :kg:

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Μάρτιος 04, 2009, 09:08:58 μμ »
Το θεμα μας δεν νομιζω να ειναι φιλτατε nin αν παρω το συγκεκριμενο ρολοι ή οχι...
Πως σου δημιουργηθηκε αυτη η εντυπωση?

Ε καλά, δεν είπα ότι σώνει και καλά πρέπει να το αγοράσεις.
Ρώτησα γιατί
πρώτον, αν το αγόραζες θα ήσουν (απ' όσο ξέρω) το πρώτο μέλος του φόρουμ που θα το είχε στην κατοχή του και
δεύτερον, γιατί ...
Σημερα εκανα κ μια βιτρινοβολτα κ χαζεψα αρκετη ωρα τα hublot...  :smt055
Ο μοναδικος ενδοιασμος ειναι αν τελικα ...

Αποσυνδεδεμένος mixail

• Just Registered
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Μάρτιος 04, 2009, 09:18:16 μμ »

το black magic ειναι φοβερο..

Πολυ καλος συνδυασμος.
 Εξαλλου τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους @#$%^  8)

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Μάρτιος 04, 2009, 09:23:08 μμ »
nin δικιο εχεις.....! Eνταξει, επρεπε να το πω πιο ωραια.. οτι δλδ ειχα δουλεια εκει κοντα που ηταν οι βιτρινα με τα hublot κ τα ειδα με πιο πολυ προσοχη λογω και της συζητησης που ειχαμε αρχισει εδω.!!! Παντως θα ημουν το δευτερο μελος που θα ειχε big bang :)

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Μάρτιος 04, 2009, 09:25:40 μμ »
Παντως θα ημουν το δευτερο μελος που θα ειχε big bang :)

Εντ χου ιζ δε άδερ μέμπερ ουιτς ολρέντι όουνς α Μπινκ Μπανγκ, ιφ αη μέη άσκ?  :)

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Μάρτιος 04, 2009, 09:42:16 μμ »
το μελος cubatoni . Δες εδω http://www.mywatch.gr/index.php/topic,657.20.html

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Μάρτιος 05, 2009, 01:09:26 πμ »
nomikosas τα ποστ σου ειναι κατι σαν τον highlander,οτι και να γινεται γυρω του(στο φορουμ), αυτος μαχεται για την τελικη αναμετρηση !στο ασχετο καθε τοσο σκαει μια φωτο με ρολοι!μελη ερχονται,φευγουν,mod,admin και αλλα πολλα συμβαινουν!η φωτο ομως εκει !

θελω να σε ρωτησω για αλλη μια φορα σε αυτα τα 3 χρονια

τελικα ρολοι ποτε θα παρεις?!! ;D

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Μάρτιος 05, 2009, 07:50:02 μμ »
nomikosas τα ποστ σου ειναι κατι σαν τον highlander,οτι και να γινεται γυρω του(στο φορουμ), αυτος μαχεται για την τελικη αναμετρηση !στο ασχετο καθε τοσο σκαει μια φωτο με ρολοι!μελη ερχονται,φευγουν,mod,admin και αλλα πολλα συμβαινουν!η φωτο ομως εκει !

θελω να σε ρωτησω για αλλη μια φορα σε αυτα τα 3 χρονια

τελικα ρολοι ποτε θα παρεις?!! ;D

Εγω γουσταρω αυτο που λεμε ρολογια.
Μου αρεσει κατι ή ειδα κατι κατι νεο? Tο βαζω φωτο για σχολιασμο..
Δινω δηλαδη το ερεθισμα να γινει μια συζητηση!! Αυτο θα πει φορουμ... Να ακους αποψεις ,γνωμες κτλ κ απο αλλους ανθρωπους και αφου πλεον το site εχει κ τον viwow ως μελος ηθελα να μαθω την γνωμη του γι'αυτο το μοντελο! Oχι γιατι απαραιτητα θα το παρω αλλα επειδη θελω να την ξερω γενικα για εμενα.Ποιο ειναι το προβλημα δεν καταλαβα?
Οποιου δεν του αρεσουν οι συζητησεις που ανοιγω μπορει απλα να μην συμμετεχει οπως κανω εγω σε αλλα θεματα....

Και επειδη οι πιο πολλοι ειναι νεοι στο φορουμ πρεπει να ξερουν οτι εγω απο την αρχη του φορουμ (πρωτη μερα) παντα μιλουσα για τεχνικα θεματα κ εκανα τετοιες συζητησεις (ασχετα που πολλα μου ποστ εχουν σβηστει και πλεον δεν υπαρχουν απο παλιοτερο μελος που αποχωρησε κ ειχε την δυνατοτητα να σβηνει).

Οταν κανω μια προσπαθεια να αρχισω συζητηση για τεχνικο θεμα λετε αλλα... και η συζητηση δεν προχωραει.... κ μαλιστα ειπα οτι δεν ξερω πολλες τεχνικες λεπτομερειες για αλλες μαρκες που μερικοι εδω ειναι πολυ φανατικοι αλλα δεν εχω δει να προσπαθουν μεσα απο διαλογο να πεισουν τον αλλον οτι οντως ειναι καλη μαρκα... αντιθετα εγω αυτο το εχω κανει πολλες φορες κ οχι γιατι με ενδιαφερει τοσο να πεισω καποιον αλλα γιατι πιστευω οτι ετσι μαθαινει καποιος κατι αλλο , κατι που δεν ηξερε.
Αντιθετα αυτοι αρκουνται μονο σε σχολιασμο του σχεδιαστικου μερους ενος ρολογιου κ τιποτα παραπανω... αντε να πουν κ τπτ βασικα χαρακτηριστικα της μηχανης απο copy paste απο το επισημο site.

Οποτε ειδα οτι αυτες οι συζητησεις δεν πολυτραβανε και αρα ειπα να το παιξω κ εγω χαλαρος κ φωτορεπορτερ... Παλι ομως μετα μου καταλογιζετε οτι πρεπει ντε κ καλα να αγορασω το καθε ρολοι
που σας διχνω.....

Εσυ εχεις φαγωθει οτι οποιος κανει ποστ ενα ρολοι πρεπει να το αγορασει!
Αυτο δεν γινεται πουθενα κ σε κανενα φορουμ σε ολο τον κοσμο..
Απορω πως σου εχει καρφωθει αυτη η ιδεα...

Το οτι καμια φορα σε φιλικο επιπεδο κ μαλιστα στο τηλεφωνο ισως πω σε καποιον οτι ισως  θα ηθελα να αλλαξω ρολοι ή το σκεφτομαι να το κανω γενικα δεν παει να πει οτι θα γινει κιολλας στο επομενο λεπτο!
Αλλα δεν παει να πει οτι πρεπει να γινουν κ οι ιδιωτικες μου συζητησεις θεμα στο φορουμ ή σε τριτους..

Επειδη αγαπαμε τα ρολογια μπορει πανω στην κουβεντα και στο φορουμ να λεμε καμια φορα οτι αυτο πχ το ρολοι ισως το αγοραζα ή αυτο το ρολοι θα το παρω καποτε κτλ.. ή να πουμε καποιους προβληματισμους μας.
Αυτο δεν παει να πει οτι εγω πρεπει να ειμαι υπολογος για το ποτε θα παρω νεο ρολοι ουτε οτι εσυ επρεπε να κανεις αυτο το δημοσιο ποστ...... ουτε καν να το σχολιασεις σε καποιο τριτο προσωπο.
Εγω παντως σεβαστηκα κ δεν σχολιασα τπτ για εσενα .. ενω μπορω να πω διαφορα. Παντως δεν μπορεις να λες δημοσια σε καποιον ποτε θα παρεις ρολοι κ ποτε θα το δειξεις κτλ οταν ουτε εσυ ο ιδιος δεν το κανεις....

Γενικα οσοι αγαπανε τα ρολογια ειναι σε μια μονιμη τετοια κατασταση αναζητησης μιας νεας αγαπης.
Τι να κανουμε τωρα..

Τελος το explorer το εχω 2 χρονια και 4 μηνες οποτε δεν ξερω που τα βρηκες τα τελευταια 3 χρονια οτι ψαχνω εγω ρολοι... και στο φιναλε σε καμια περιπτωση δεν επρεπε να κανεις τετοιο κακοηθες ποστ.

υ.γ.: δεν με ενδιαφερουν ουτε ποιοι φευγουν, ουτε ποιοι ερχονται ,ουτε ποιοι ειναι mod ,ουτε ποιοι ειναι admin, ουτε ποιος θα παρει κ ποτε το νεο του ρολοι.. κτλ κτλ  ξερεις εσυ....
Εμενα μου αρεσουν τα ρολογια κ μπαινω κ κανω χαβαλε κ μιλαω που κ που σε θεματα που μου αρεσουν. Αλλωστε η εντονη κοινωνικη μου ζωη αλλα κ οι υποχρεωσεις μου δεν μου επιτρεπουν να κολλαω με το τι κανει ο αλλος.

MERCI
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 05, 2009, 10:07:24 μμ από nomikosas »

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Μάρτιος 05, 2009, 09:11:04 μμ »
Nomikosas, πιό σαφής δεν γίνεται να γίνεις. Αν δεις και επιμένει ο george_, μια λύση σου μένει:

Θα ανοίξεις καπάκι δύο τόπικ. Ένα για το Big Ben και ένα για το υπέροχο ρολόι της Πλατείας του Αγίου Μάρκου στην Βενιτία (Torre del Orologio). Ε δεν γίνεται, θα το εμπεδώσει οτι δεν σκοπεύεις να τα αγοράσεις.

Φιλικά

Κωστής
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Μάρτιος 05, 2009, 09:48:44 μμ »
nomikosas ηρεμησε.. εχεις δικιο και μην δινεις σημασια σε ορισμενα λεγομενα .. ισως ηταν ατοπα ..
Κωστη  :axe: παψε να πειραζεις τον george_ γιατι θα πεση χατζαρα  ;)

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Μάρτιος 05, 2009, 10:02:38 μμ »
Μegalos ειμαι πολυ ηρεμος..  ;)
Απλα επειδη ξερω παρασκηνιακα πραγματα και δεν θελω να αιωρουνται και να λεγονται διαφορα ειπα να παρω θεση.
Ως εκει, μην το κανουμε κ θεμα  :lol:
Aλλωστε υπαρχουν κ τα πμ.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 05, 2009, 10:17:28 μμ από nomikosas »

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Μάρτιος 06, 2009, 12:14:06 πμ »
Κώστα δεν πειράζω τον "ιερό" george_. Τον nomikosas πειράζω, που τον χαίρομαι οτι έχει στόχους και ενθουσιασμό και τα θέλει όλα. Ρολόγια, αυτοκίνητα... Θα δεις οτι ούτε το Morgan δεν θα του ξεφύγει..

Φιλικά

Κωστής
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Μάρτιος 06, 2009, 12:20:37 πμ »
Nomikosas, πιό σαφής δεν γίνεται να γίνεις. Αν δεις και επιμένει ο george_, μια λύση σου μένει:

Θα ανοίξεις καπάκι δύο τόπικ. Ένα για το Big Ben και ένα για το υπέροχο ρολόι της Πλατείας του Αγίου Μάρκου στην Βενιτία (Torre del Orologio). Ε δεν γίνεται, θα το εμπεδώσει οτι δεν σκοπεύεις να τα αγοράσεις.

Φιλικά

Κωστής

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Μάρτιος 06, 2009, 12:22:51 πμ »

Εγω γουσταρω αυτο που λεμε ρολογια.
Μου αρεσει κατι ή ειδα κατι κατι νεο? Tο βαζω φωτο για σχολιασμο..
Δινω δηλαδη το ερεθισμα να γινει μια συζητηση!! Αυτο θα πει φορουμ... Να ακους αποψεις ,γνωμες κτλ κ απο αλλους ανθρωπους και αφου πλεον το site εχει κ τον viwow ως μελος ηθελα να μαθω την γνωμη του γι'αυτο το μοντελο! Oχι γιατι απαραιτητα θα το παρω αλλα επειδη θελω να την ξερω γενικα για εμενα.Ποιο ειναι το προβλημα δεν καταλαβα?
Οποιου δεν του αρεσουν οι συζητησεις που ανοιγω μπορει απλα να μην συμμετεχει οπως κανω εγω σε αλλα θεματα....

Και επειδη οι πιο πολλοι ειναι νεοι στο φορουμ πρεπει να ξερουν οτι εγω απο την αρχη του φορουμ (πρωτη μερα) παντα μιλουσα για τεχνικα θεματα κ εκανα τετοιες συζητησεις (ασχετα που πολλα μου ποστ εχουν σβηστει και πλεον δεν υπαρχουν απο παλιοτερο μελος που αποχωρησε κ ειχε την δυνατοτητα να σβηνει).

Οταν κανω μια προσπαθεια να αρχισω συζητηση για τεχνικο θεμα λετε αλλα... και η συζητηση δεν προχωραει.... κ μαλιστα ειπα οτι δεν ξερω πολλες τεχνικες λεπτομερειες για αλλες μαρκες που μερικοι εδω ειναι πολυ φανατικοι αλλα δεν εχω δει να προσπαθουν μεσα απο διαλογο να πεισουν τον αλλον οτι οντως ειναι καλη μαρκα... αντιθετα εγω αυτο το εχω κανει πολλες φορες κ οχι γιατι με ενδιαφερει τοσο να πεισω καποιον αλλα γιατι πιστευω οτι ετσι μαθαινει καποιος κατι αλλο , κατι που δεν ηξερε.
Αντιθετα αυτοι αρκουνται μονο σε σχολιασμο του σχεδιαστικου μερους ενος ρολογιου κ τιποτα παραπανω... αντε να πουν κ τπτ βασικα χαρακτηριστικα της μηχανης απο copy paste απο το επισημο site.

Οποτε ειδα οτι αυτες οι συζητησεις δεν πολυτραβανε και αρα ειπα να το παιξω κ εγω χαλαρος κ φωτορεπορτερ... Παλι ομως μετα μου καταλογιζετε οτι πρεπει ντε κ καλα να αγορασω το καθε ρολοι
που σας διχνω.....

Εσυ εχεις φαγωθει οτι οποιος κανει ποστ ενα ρολοι πρεπει να το αγορασει!
Αυτο δεν γινεται πουθενα κ σε κανενα φορουμ σε ολο τον κοσμο..
Απορω πως σου εχει καρφωθει αυτη η ιδεα...

Το οτι καμια φορα σε φιλικο επιπεδο κ μαλιστα στο τηλεφωνο ισως πω σε καποιον οτι ισως  θα ηθελα να αλλαξω ρολοι ή το σκεφτομαι να το κανω γενικα δεν παει να πει οτι θα γινει κιολλας στο επομενο λεπτο!
Αλλα δεν παει να πει οτι πρεπει να γινουν κ οι ιδιωτικες μου συζητησεις θεμα στο φορουμ ή σε τριτους..

Επειδη αγαπαμε τα ρολογια μπορει πανω στην κουβεντα και στο φορουμ να λεμε καμια φορα οτι αυτο πχ το ρολοι ισως το αγοραζα ή αυτο το ρολοι θα το παρω καποτε κτλ.. ή να πουμε καποιους προβληματισμους μας.
Αυτο δεν παει να πει οτι εγω πρεπει να ειμαι υπολογος για το ποτε θα παρω νεο ρολοι ουτε οτι εσυ επρεπε να κανεις αυτο το δημοσιο ποστ...... ουτε καν να το σχολιασεις σε καποιο τριτο προσωπο.
Εγω παντως σεβαστηκα κ δεν σχολιασα τπτ για εσενα .. ενω μπορω να πω διαφορα. Παντως δεν μπορεις να λες δημοσια σε καποιον ποτε θα παρεις ρολοι κ ποτε θα το δειξεις κτλ οταν ουτε εσυ ο ιδιος δεν το κανεις....

Γενικα οσοι αγαπανε τα ρολογια ειναι σε μια μονιμη τετοια κατασταση αναζητησης μιας νεας αγαπης.
Τι να κανουμε τωρα..

Τελος το explorer το εχω 2 χρονια και 4 μηνες οποτε δεν ξερω που τα βρηκες τα τελευταια 3 χρονια οτι ψαχνω εγω ρολοι... και στο φιναλε σε καμια περιπτωση δεν επρεπε να κανεις τετοιο κακοηθες ποστ.

υ.γ.: δεν με ενδιαφερουν ουτε ποιοι φευγουν, ουτε ποιοι ερχονται ,ουτε ποιοι ειναι mod ,ουτε ποιοι ειναι admin, ουτε ποιος θα παρει κ ποτε το νεο του ρολοι.. κτλ κτλ  ξερεις εσυ....
Εμενα μου αρεσουν τα ρολογια κ μπαινω κ κανω χαβαλε κ μιλαω που κ που σε θεματα που μου αρεσουν. Αλλωστε η εντονη κοινωνικη μου ζωη αλλα κ οι υποχρεωσεις μου δεν μου επιτρεπουν να κολλαω με το τι κανει ο αλλος.

MERCI

ουτως η αλλως φυσικα θα σου ζητησω και δημοσια συγνωμη αφου το ελαβες ετσι.

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Μάρτιος 06, 2009, 01:01:39 πμ »
Nα πω κ εγω συγνωμη αν χαλασα την διαθεση σε μερικους που διαβασαν αυτα τα τελευταια κειμενα και τους χαλασα το θεμα απο αυτο το καταπληκτικο ρολοι, καθως κ στον george_ .

Θα ελεγα να σβησουμε αυτα ολα τα ποστ ωστε το θεμα big bang να ειναι καθαρο κ ωραιο :)
Mε τον george αλλωστε τα ειπαμε κ απο τα πμ κ ολα ειναι οκ. Ας σβηστουν λοιπον καλυτερα !
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 06, 2009, 01:16:25 πμ από nomikosas »

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Μάρτιος 06, 2009, 01:44:57 πμ »
Κώστα δεν πειράζω τον "ιερό" george_. Τον nomikosas πειράζω, που τον χαίρομαι οτι έχει στόχους και ενθουσιασμό και τα θέλει όλα. Ρολόγια, αυτοκίνητα... Θα δεις οτι ούτε το Morgan δεν θα του ξεφύγει..

Φιλικά

Κωστής

Xα χα χα  ευχαριστω viwow για τα καλα σου λογια. ;)
Πιστευω οτι στην ζωη τιποτα δεν ειναι τυχαιο και οτι καποιοι ανθρωποι που εχουν καταφερει καποια πραγματα στην ζωη τους σιγουρα εχουν κρυμμενο το μυστικο της επιτυχιας στον χαρακτηρα τους και μονο!

καλοβραδυ σε ολους με ενα ωραιο tango απο μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες για να σας φτιαξω κ την διαθεση....  :D
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/dBHhSVJ_S6A" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dBHhSVJ_S6A" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Αποσυνδεδεμένος Pana13

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Απρίλιος 12, 2009, 08:08:02 πμ »
Μετα απο 4 μοντελα Πανεραι κατι επρεπε να αλαξει για να μη βαρεθει το ματι και αποφασησα να αγορασω ενα Hublot Big Ban. ;D

Δεν μετανιωσα καθολου.......ειναι τελειο :D

Εσεις τι λετε για τα Hublot Big Ban??

Χαιρετισμους απο Γερμανια
Θωμας

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Απρίλιος 12, 2009, 08:45:00 πμ »
φιλε καλοριζικο
ενα ειναι σιγουρο , απο τις φωτο φαινεται οτι σου παει  ;D

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #99 στις: Απρίλιος 12, 2009, 10:27:01 πμ »
να το χαιρεσαι,απο τα ρολογια που μ αρεσουν πολυ.