Αποστολέας Θέμα: hublot big bang  (Αναγνώστηκε 43372 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #40 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 10:09:04 πμ »

σ΄αυτό το φόρουμ.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #41 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 10:33:17 πμ »
DESTROY THE REPLICAS

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #42 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 11:41:54 πμ »
Δεν το πιστεύω ...  :p
Μαϊμού των 540 Ευρώ !!!
Και την θαύμαζα κιόλας ...
Πάντως υποτιμά και την νοημοσύνη μας !!!  :pissed:
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #43 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 01:35:56 μμ »
πολυ απλα για ιδιωτιη χρηση κανε οτι νομιζεις συμφωνα με την λογικη σου, σε αυτη τη χωρα ο καθενας εχει την δικη του ,αλλα οχι για να κανω το κομματι μου απλα να κοροιδευω δημοσια τους αλλους σε ενα φορουμ του χωρου.λεω και γω ντουμπαι γιναμε !

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #44 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 08:42:24 μμ »
Παράθεση από: "george_"
πολυ απλα για ιδιωτιη χρηση κανε οτι νομιζεις συμφωνα με την λογικη σου, σε αυτη τη χωρα ο καθενας εχει την δικη του ,αλλα οχι για να κανω το κομματι μου απλα να κοροιδευω δημοσια τους αλλους σε ενα φορουμ του χωρου.λεω και γω ντουμπαι γιναμε !

Παράθεση από: "StefMac"
Δεν το πιστεύω ...  :p
Μαϊμού των 540 Ευρώ !!!
Και την θαύμαζα κιόλας ...
Πάντως υποτιμά και την νοημοσύνη μας !!!  :pissed:

+1000 και ....... :censored:
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 09:57:51 μμ »
george μπραβο και συγχαρητηρια  =D>  =D>
εκτος απο το πρωτο μας ψαχτηρι εισαι και πρωτος στο κλοπηραιτ  :rolleyes:
απαραδεκτο tigerdaytona  [-X

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 11:11:24 μμ »
δεν ειναι 100% δικο μου καταρχην και 2 ας το κλεισουμε εδω παιδια.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #47 στις: Δεκέμβριος 13, 2007, 11:04:23 μμ »
replica
http://www.hublot.com/hublot_prod/site/hublot/data/news/pdf/news/2007_11_12_fake_watches_en.pdf
http://www.hublot.com/hublot_prod/site/hublot/data/fake/identifying_hublot_replica.pdf

ανακαλυψτε τους!χρησιμες συμβουλες για ολους μας,να ναι καλα το open back

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #48 στις: Δεκέμβριος 14, 2007, 11:10:14 μμ »
Παράθεση από: "george_"
replica
http://www.hublot.com/hublot_prod/site/hublot/data/news/pdf/news/2007_11_12_fake_watches_en.pdf
http://www.hublot.com/hublot_prod/site/hublot/data/fake/identifying_hublot_replica.pdf

ανακαλυψτε τους!χρησιμες συμβουλες για ολους μας,να ναι καλα το open back

george μπραβο , πολυ ενδιαφεροντα λινκ ειδικα το δευτερο - και πολυ χρησιμο  =D>

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #49 στις: Δεκέμβριος 15, 2007, 03:51:09 πμ »
ε ναι κανουμε αντισωματα μιας και μπηκαν παθογονοι οργανισμοι εμβολιαστηκαμε!

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
Απ: hublot big bang
« Απάντηση #50 στις: Μάρτιος 03, 2009, 11:40:49 μμ »

Tελικα ρε παιδια ενα hublot big bang πως μπορουμε να το χαρακτηρισουμε ?
Aπο την μια λεω δεν θα το αγοραζα γιατι θεωρω οτι ειναι ακριβο κ απο την αλλη το βλεπω κ λεω οτι οντως ειναι κατι το διαφορετικο κ πολυ ομορφο ρολοι...

Tελικα εσεις θα το αγοραζατε για μοναδικο σας ρολοι ή θα αγοραζατε κατι σε πιο κλασσικο σχεδιο-μαρκα? Τι σημαινει για εσας το big bang?
Viwow ποια η αποψη σου γι'αυτο το ρολοι?

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #51 στις: Μάρτιος 03, 2009, 11:46:28 μμ »
παντως εγω θα το ζαχαρωνα στο χερι μου,ομως ο αργυρης ειναι αρρωστος

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μάρτιος 03, 2009, 11:53:43 μμ »
Tελικα εσεις θα το αγοραζατε για μοναδικο σας ρολοι ή θα αγοραζατε κατι σε πιο κλασσικο σχεδιο-μαρκα?

Εξαρτάται τι κριτήρια έχεις θέσει για το "μοναδικό σου ρολόι".
Το συγκεκριμένο ρολόι είναι πολύ ακριβό για αυτά που τεχνικά προσφέρει. Υπερτιμημένο είναι μάλλον πιο σωστός χαρακτηρισμός.
Κάποιος ωστόσο μπορεί να πει ότι κι αυτό σχετικό είναι: Και τι έγινε που φορά μια "απλή" 7750; Μπορείς να επιλέξεις μια από τις εκδόσεις με "διαστημικά υλικά" και να λες ότι έχεις στο χέρι σου ταντάλιο. Ή να λες, στον εαυτό σου πρώτα για να δικαιολογήσεις το ποσό που δαπάνησες, ότι είναι ξεχωριστό ρολόι. Και είναι πράγματι.

Με λίγα λόγια... Σε τρελαίνει το ρολόι; Πάρτο.

Μία από τις χειρότερες μάστιγες των καιρών μας είναι η αβάθεια των συναισθημάτων. Πολύς κόσμος δεν αισθάνεται σχεδόν τίποτα, δεν παθιάζεται σχεδόν με τίποτα. Ευλογημένοι οι συναισθηματικά πλούσιοι και οι παθιασμένοι άνθρωποι.

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μάρτιος 04, 2009, 12:18:58 πμ »
Το απόλυτο ρολόι για μένα, το ωραιότερο στα μάτια μου.
Δημιούργησε σχεδιαστική σχολή και αντιγράφτηκε κατά κόρον, από τα ελάχιστα ρολόγια που το κατάφεραν σε τόσο λίγο χρόνο.

Ναι ξέρω πολύ ακριβό, υπερτιμημένο, not in house μηχανισμός και στα λεφτά του άλλα πολύ καλύτερα κλπ κλπ

Η 7750 που φοράει δεν και τόσο απλή έχει πολλές περιποιήσεις.... μόνο το αντίβαρο να δεις φτάνει....

Απλά αυτό θα αγόραζα αν ... το έβαλα και πρόσφατα στο χέρι μου και ακόμη τα ,..... τρέχουν αλλά τα χιλιάρικα είναι κάμποσα και δεν είναι στραγάλια,

Αν τα είχα δισταγμός κανένας.... μα κανένας...

Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μάρτιος 04, 2009, 02:01:52 πμ »
Μεγάλη συζήτηση να σχολιάσεις το Big Bang. Κατ' αρχάς δεν γίνεται να μην αναφερθείς στον Jean Claude Biver.

Η Hublot ήταν μια "ήσυχη' εταιρεία που ανήκε σε έναν σοβαρό κύριο και είχε μια παγκόσμια πρωτοτυπία που ανακάλυψε η ίδια και εκμεταλεύτηκαν όλοι οι άλλοι. Την συνύπαρξη του καουτσούκ με το ατσάλι και τα πολύτιμα μέταλλα.

Μετά ήρθε ο Biver. Από που ήρθε; Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Blancpain ήταν η ψυχή της εταιρείας πίσω από κάθε ρολόι. Τον είδε ο Λιβανέζος -που λέει και ο george_ και εξαγόρασε την Blancpain, αλλά και τον έβαλε σιγά-σιγά σε όλες τις δύσκολες εταιρείες του Swatch Group. Ότι εντυπωσιακό έχετε ακούσει τα τελευιαία 12 χρόνια από το γκρουπ ήταν αυτός. Πρόεδρος της Ω, έκανε την συνεργασία με τον 007, την Cindy Croaford, τον Co-Axial κλπ. Αναγέννησε την Longines, την Tissot κα.

Πήγε στην Hublot. Την πρώτη φορά που τον είδα στη νέα του θέση είχα πάθει φαρυγγίτιδα και δεν μπορούσα να μιλήσω. Όλοι οι υπόλοιποι που είχα ραντεβού εκείνη την ημέρα "Θέλετε να το κάνουμε μια άλλη μέρα;' κλπ. Ο Biver μου έσφιξε το χέρι και μου είπε "Δεν υπάρχει πρόβλημα. Και χωρίς να μιλάμε θα τα πούμε όλα!" Με πάθος μου εξήγησε το νέο του project: το Big Bang. Πιάνει το ρολόι μου, το IWC Perpetual. Μου λέει "ωραίο ρολόι. Δεν είναι όμως αυτό που θα κάνω εγώ!! Εγώ θα κάνω μόνο fusion (μείξη). Το κεραμικό με ατσάλι. Το καουτσούκ με κόκκινο χρυσό. Δεν θα βγάλω ούτε ένα ρολόι που να μην δένει δύο τουλάχιστον υλικά που να έρχονται σε αντίθεση. Αυτό είναι η Hublot."

Η εταιρεία την χρονιά εκείνη έκανε τζίρο 4 εκατομύρια. Την ανέλαβε Σεπτέμβριο. Τον ίδιο χρόνο έκανε 21, τον επόμενο 45, τον άλλο 124 και τον τέταρτο 250!!!!!

Το ρολόι είναι μια έξυπνη συνταγή. Δεν είναι ο σχεδιασμός του, που πολλοί λένε οτι "φέρνει" στο Royal Oak, αλλά ο "αέρας" του. Ο Biver δεν το αφήνει να "καθήσει". Δεκάδες έξυπνες ιδέες θα του δώσουν μια τεράστια επιτυχία σε διεθνές επίπεδο και θα κάνουν την εταιρεία πρωταγωνιστή. Δείτε την ιδέα του με το EURO 2008. Τολμάει να αναλάβει την χορηγία μιας μεγάλης διοργάνωσης σε ένα σπορ που κανείς δεν τολμούσε να αγγίξει, "πιάνοντας" στον αέρα οτι κάτι άλλαζε στον χώρο του ποδοσφαίρου. Τα γήπεδα των μεγάλων ομάδων ανακατασκευάστηκαν σε σχέδια τφν μεγαλύτερων αρχιτεκτόνων, απέκτησαν χώρους VIP, μάζεψαν το ενδιαφέρον των πλουσίων. 2008 συλλεκτικά ρολόγια προς 9000 το ένα μας κάνει 18.000.000 ευρώ είσπραξη σε ένα μήνα. Βγάζει ρολόι για την Manchester. 52.000.000 άνθρωποι επισκέπτονται το site της ομάδας τον μήνα!!!! Βγάζει σκι. Σου δίνει την ευκαιρία να "πιλοτάρεις" μέσα από το site του τα ρολόγια του στις βιτρίνες όλου του κόσμου. Δοκιμάστε το είναι απίστευτο. Δίνει συνέντευξη στο Second Life.

To Bing Bang δεν είναι ένα ρολόι. Είναι μια επανάσταση. Είναι σαν να άκοιγες Rolling Stones όταν ξεκίνησαν. Δεν μπορείς να το συγκρίνεις με κάτι άλλο. Για το σχεδιαστικό του επίπεδο και την χρήση των υλικών δεν είναι ακριβό. Και βέβαια είναι φθηνότερο (και λιγότερο διαχρονικό) από ένα Royal Oak. To λέει πολύ ωραία ο nin. Είναι ρολόι που το αγοράζεις αν σου "λέει" κάτι. Και τότε δεν μπορείς να το αποφύγεις, γιατί δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο. Αν είναι να το βάλεις στο μικροσκόπιο να το συγκρίνεις, να το αναλύσεις, να θέλεις η λογική να υποστηρίξει το συναίσθημα, τότε άστο. Δεν είναι οτι μειονεκτεί, ή οτι δεν θα αντέξει την κριτική. Είναι οτι το αδικείς γιατί είναι κάτι περισσότερο από τα επιμέρους μέρη του. Είναι ένα ρολόι που το αγοράζεις με το "στομάχι" σου. Θέλεις μόνο αυτό, ή και να σου το χαρίζαν δεν θα το φόραγες.

Φιλικά

Κωστής

ΥΓ Για να αξιολογήσετε καλύτερα την δύναμη του μοντέλου, σκεφτέίτε οτι βρίσκεται σε ένα επίπεδο τιμής που κινούνται όλα τα ρολόγια φετίχ του αντρικού πληθυσμού.
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #55 στις: Μάρτιος 04, 2009, 02:14:36 πμ »
εγω για το συγκεκριμενο ρολοι θα πω το εξης,πριν 2-3 χρονια καλοκαιρακι στο εξοχικο μου,το ματι μου επεσε σε μια διαφημιση hublot σ ενα ενθετο εφημεριδας,εμεινα καρφωμενος στην εικονα,εσκισα την σελιδα και πηγα στο κοντινοτερο internet-cafe για ψαξιμο,εμεινα κοκκαλο με την τιμη,δεν το ηξερα και δεν φανταζομουν οτι τοσο ακριβο ρολοι θα ηταν σ ενθετο εφημεριδας,απογοητευτηκα που δεν θα το φοραγα ποτε,ομως αυτο το ρολοι ηταν η αφορμη για να ξαναρχισει το ενδιαφερον μου για τ αντρικα στολιδια καρπου.

Αποσυνδεδεμένος TIGERLIL

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Μάρτιος 04, 2009, 03:02:19 πμ »
Σιγουρα, το big bang φερει μια ξεχωριστη προσωπικοτητα. Αρκετα ιδιαιτερο σε εμφανιση,προορισμενο να αποτελεσει διακαη ποθο για πολλους. Εμενα "παραδοξως" δε με ελκυει καθολου. Το εχω δει σε βιτρινα (σε καποιες παραλλαγες του) και μπορω να πω, οτι οχι μονο δε μου αρεσε,αλλα κι 'οτι παρα πολυ γρηγορα, πηρα τα ματια μου απο πανω του (πραγμα που δε συμβαινει συχνα) για να κοιταξω τα διπλανα ρολογια.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μάρτιος 04, 2009, 01:23:55 μμ »
μαλιστα..!
Τελικα ο Jean Claude Biver ειναι γατα στο marketing...
Οταν πας www.hublotforum.com σε πεταει στο timezone οπου εκει υπαρχει ενας λογαριασμος που γραφει ο ιδιος ισως (μπορει κ καποιος υπαλληλος ) Biver.
Μαλιστα δινει προσωπικη εγγυηση σε καθε νεο ρολοι που αγοραζει καποιο μελος κ αν σπασει καποια κεραμικη στεφανη κ το γραψει ο κατοχος στο φορουμ, του την αλλαζει δωρεαν.

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μάρτιος 04, 2009, 02:11:58 μμ »
Φέτος το καλοκαίρι πήγαινε καθημερινά σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Μονακό. Έβλεπε σε ποιό τραπέζι κάθεται κάποιος που φοράει Big Bang και πλήρωνε μυστικά τον λογαριασμό... Ο άνθρωπος βραβεύτηκε πέρσι ως ο καλύτερος στο marketing στον κόσμο και είναι χρόνια μπροστά.

Με τον 007, έγινε το εξής Τον καιρό εκείνο έμπαινες με 60.000$ στην ταινεία. Κάνει ραντεβού στο Χόλυγουντ και λέει στους παραγωγούς. "Πόσα θέλετε; 60.000 για να φοράει το ρολόι μου; (Ω) Εγώ δίνω 15.000.000$!!!! Τι θα μου δώσετε;'

Αυτό που μπορείς να πάιξεις με ένα ρολόι στην βιτρίνα στην Νέα Υόρκη, το Χονγκ Κονγκ, ή όπου αλλού, το είδατε; Εδώ;

http://www.hublot.ch/hublot_prod/site/hublot/index.php

Πατήστε δεξιά Fusion explorer

Φιλικά

Κωστής
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μάρτιος 04, 2009, 02:26:48 μμ »
Ρολόι που προσωπικά μού αρέσει πολύ. Όμορφο σχεδιαστικά, πολύ ενδιαφέρουσα η χρήση των διαφορετικών υλικών. Το αγοράζεις όχι για το μηχανισμό του αλλά κυρίως γιατί σου αρέσει και θέλεις να το βλέπεις στο χέρι σου. Η απήχησή του αποδεικνύεται (αν χρειάζεται να αποδειχθεί) ακόμα και από το γεγονός ότι είνάι ένα από τα πιο αντιγραμμένα ρολόγια (ως ρέπλικα).