Αποστολέας Θέμα: hublot big bang  (Αναγνώστηκε 43416 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 29, 2007, 07:45:59 πμ »
...μα δεν έχει και τίποτε μα τίποτε το ιδιαίτερο από μηχανικής άποψης....module chronograph σε ρολόι τέτοιας μεγάλης αξίας,ιδού και ο λόγος που δεν αγόρασα ποτέ ΑΡ ROO(Offshore),ρολόι ανάλογης αξίας και μεγέθους,με module chronograph επίσης αλλά μηχανή βάσης jlc.Πανέμορφα και τα δύο,αλλά από μηχανικής απόψεως ,για τα γούστα μου,πολύ μα πολύ χαμηλά  :down:
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

tigerdaytona

• Επισκέπτης
hublot big bang
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 29, 2007, 10:01:12 πμ »
αυτο ειναι το δικο μου....και ειναι τελειο !

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 29, 2007, 10:49:01 πμ »
Τελικά live από "κοντά" είναι πολύ ωραίο !!!  :up:
Καλορίζικο και καλοφόρετο !! :)
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 29, 2007, 11:13:55 πμ »
έχει ανέβει τελευταία τρομερά το επίπεδο στο forum ή σιγά σιγά βγάζετε τους κρυμμένους θησαυρούς σας και μας τους δείχνετε??? :prayer:
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος @Dank

• Just Registered
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 29, 2007, 02:38:50 μμ »
πολυ ωραιο κ αυτο με το ατσαλι! κ ισως να συμφερει στην τελικη, διοτι εχει ακριβως τα μισα χρηματα απο το χρυσο...λετε???

δεν θα ξεχασω παντως φετος που ειχα παει για το Grand Prix στο Monte Carlo ενα παλικαρι στην ηλικια μου (γυρω στα 25, Αραβας) που το φορουσε στην συλλεκτικη εκδοση Tourbillon :tonqe: ...αν δεν κανω λαθος εχει καπου στα 150.000  (δυστυχως δεν μπορεσα να βγαλω καμμια φωτογραφια διοτι ειμασταν στο καζινο κ ειχε 2-3 "φουσκωτους" γυρω του)

http://www.hublot.com/hublot_prod/site/hublot/data/hrpictures/tourbillon/308_PX_130_RX.jpg
ime kills us...I kill time...You know, we murderers get along together

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 08, 2007, 02:35:00 μμ »
Παράθεση από: "konakis"
...μα δεν έχει και τίποτε μα τίποτε το ιδιαίτερο από μηχανικής άποψης....module chronograph σε ρολόι τέτοιας μεγάλης αξίας,ιδού και ο λόγος που δεν αγόρασα ποτέ ΑΡ ROO(Offshore),ρολόι ανάλογης αξίας και μεγέθους,με module chronograph επίσης αλλά μηχανή βάσης jlc.Πανέμορφα και τα δύο,αλλά από μηχανικής απόψεως ,για τα γούστα μου,πολύ μα πολύ χαμηλά  :down:

τι θα αγοραζες? πες ετσι μερικα μοντελα.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 08, 2007, 09:48:16 μμ »
Παράθεση από: "nomikosas"

Τί εννοείς?Δηλ.στα ίδια χρήματα περίπου,τί είδους ρολόγια (μοντέλα)θα διάλεγα?Και άν ναί,τότε εννοείς για ποσά από 12000 έως 15000ευρώ με τις ανάλογες(25-35 τοις εκατό) εκπτώσεις;Κάντο πιο λιανά,για να σου απαντήσω λεπτομερώς.
konakis.
konakis.

Αποσυνδεδεμένος xaralampos

• 38mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 08, 2007, 10:42:12 μμ »
Αν δεν κανω λαθος πολλοι εδω μεσα κατηγορησαν την omega,την panerai και αλλες μαρκες οτι ειναι πολυ ακριβες σε σχεση με τις eta μηχανες που φοραν.Τοτε δεν μπορω να καταλαβω πως θα εδιναν 12000 !!! για ενα hublot με eta :nutty: Κατα την γνωμη μου ειναι και πανασχημο.

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 08, 2007, 10:44:59 μμ »
Παράθεση από: "nomikosas"

Θα σας πρότεινα φίλε nomikosas και konakis, να ανοίξουμε ένα άλλο μήνυμα, με αυτό το θέμα:

"Τι θα αγοράζατε με 15.000 Ευρώ και γιατί έστω ένα λόγο ..."
ή ότι άλλο ερώτημα σχετικό θέλετε ...

Ήθελα να το ανοίξω εγώ (με λιγότερα Ευρώ) :D αλλά αφότου πήρα ρολόι εγώ το άφησα .  :)
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος xaralampos

• 38mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 08, 2007, 11:02:45 μμ »
Omega Broad Arrow Rattrapante,glashutte panograph,rolex daytona, Jlc master compressor chronograph,girard-perregaux laureato evo,panerai luminor 1950 8 days chrono.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #30 στις: Δεκέμβριος 09, 2007, 07:35:30 πμ »
Θα σας πρότεινα φίλε nomikosas και konakis, να ανοίξουμε ένα άλλο μήνυμα, με αυτό το θέμα:

"Τι θα αγοράζατε με 15.000 Ευρώ και γιατί έστω ένα λόγο ..."
ή ότι άλλο ερώτημα σχετικό θέλετε ...
προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ για αγορά ρολογιού ένα τόσο μεγάλο ποσό και ούτε πρόκειται να γίνει(εκτός αν πιάσω κανά Λοττο,joker :tonqe: )διότι απλά δεν μου περισσεύουν τόσα χρήματα για αγορά ΕΝΟΣ ρολογιού.Ένα ρολόι της τάξεως αυτής,για τα ωρολογιακά μου γούστα,θα ήθελε και μια επένδυση χρημάτων της τάξεως των 1.000-2.000 ευρώ για το ανάλογο σέρβις σε 3-5 χρόνια(και αυτό είναι κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να το πληρώσεις,αν θέλεις να έχεις ένα complique ρολόι σε εξαιρετική κατάσταση).Επισκευή ή service σε πολύπλοκα ρολόγια στην Ελλάδα δεν γίνεται,οπότε το ρολόι θα έπρεπε να σταλεί εξωτερικό και συγκεκριμένα Ελβετία ή Γερμανία αν πρόκειται για Lange.Kai λέγοντας complique,εννοώ ρολόγια με μηχανιμούς,που περιλαμβάνουν splitseconds,quantieme ημερολόγια,7ήμερα-8ήμερα power reserve με διπλά-τριπλά bariller,retrograde δείκτες με "σφιχτές επαναφορές" ελατηρίων κ.α.πολλά.
Έτσι,στην Ελλάδα,σε ένα μεγάλο βαθμό,"όλοι" στρέφονται σε αυτή την κατηγορία χρημάτων,με πολύ μικρές εξαιρέσεις, σε κανά χρυσό daytona(συνηθως overstrap),χρυσά gmt kai κεραμικά,subs,χρυσά Luminor,για να κάνουν "υποτίθεται"τη διαφορά με το macho Look,να τα μοστράρουν σε θάλασσα και όχι μόνο,να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο από πλευράς μηχανικής απόψεως,να κάνουν το "κομμάτι τους" και όταν το βαρεθούν να τα πουλήσουν,αν όχι παίρνοντας τα λεφτά τους πίσω,σε ένα μεγάλο ποσοστό σίγουρα.Εγώ που λατρεύω τα μηχανικά αριστουργηματα δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία,όμως η πραγματικότητα και η "πιάτσα"ακολουθεί τον παραπάνω δρόμο που σας περιέγραψα.Εγώ είμαι απλά ένας ρομαντικός λάτρης της πραγματικά υψηλής Ωρολογοποιίας και δεν το "παίζω" ούτε ειδήμων,ούτε παντογνώστης.Να 'μαστε όλοι καλά σε τούτο το υπέροχο site....
konakis.

• 46mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 09, 2007, 11:48:29 πμ »
Παράθεση από: "xaralampos"
Αν δεν κανω λαθος πολλοι εδω μεσα κατηγορησαν την omega,την panerai και αλλες μαρκες οτι ειναι πολυ ακριβες σε σχεση με τις eta μηχανες που φοραν.Τοτε δεν μπορω να καταλαβω πως θα εδιναν 12000 !!! για ενα hublot με eta :nutty: Κατα την γνωμη μου ειναι και πανασχημο.

δεν θα εδιναν....

• 46mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 09, 2007, 12:00:28 μμ »
βασικα ΑP τελικα θα αγοραζες? εχεις?
πανω λες:

αλλου γραφεις:

για μένα πάντως είναι η πιο αγαπημένη μου εταιρία και έχω βέβαια 2 Royal Oak ,ένα Jumbo kai έναν χρονογράφο με Frederic Piquet μηχανή με στήλες φυσικά.Περιμένω με μεγάλη ανυπομονυσία την μεγαλύτερη και πολυαναμενόμενη έκδοση του χρονογράφου (φήμες λένε 42-43mm case).Eίδωμμεν....

αυτα τα ρολογια εχουν απο 10.000 ευρω αρχικη τιμη αν δεν κανω λαθος...
σε αυτα τα χρηματα τι θα αγοραζατε.

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 09, 2007, 01:20:43 μμ »
JLC, VC ή Lange...τι άλλο???
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 09, 2007, 01:56:07 μμ »
Rolex Daytona για μενα,αν μπορουσα να αντεξω την αναμονη.....και δε θα το πουλουσα ποτε μα ποτε,ακομη κι αν χρωστουσα στους παντες   ;D

• 46mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 09, 2007, 03:32:06 μμ »
Παράθεση από: "eisenberg"
Rolex Daytona για μενα,αν μπορουσα να αντεξω την αναμονη.....και δε θα το πουλουσα ποτε μα ποτε,ακομη κι αν χρωστουσα στους παντες   ;D

+1

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #36 στις: Δεκέμβριος 09, 2007, 05:24:43 μμ »
tiger πιο μοντελο εχεις και ποια μηχανη φοραει?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #37 στις: Δεκέμβριος 09, 2007, 06:43:16 μμ »
απο οσο γνωριζω τα συγκεκριμενα μοντελα εχουν open back,γιατι δεν βαζετε μια φωτο να θαυμασουμε και μεις την μηχανη?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 12:18:27 πμ »
Παράθεση από: "tigerdaytona"
αυτο ειναι το δικο μου....και ειναι τελειο !

το ρολοι οπως παρουσιαζεται γινεται αντιληπτο απο ολους πιστευω χωρις καμια αμφιβολια  οτι ειναι ενα γνησιο αλλα προεκυψε να βρεθει ενα λινκ με πολλες ομοιοτητες οπου δηλωνεται το ακριβως αντιθετο ,θεωρω οτι για τον σεβασμο ολων καλο θα ηταν να δηλωθει και δημοσια προς τους αλλους φορουμιστες

εδω

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #39 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 07:39:43 πμ »
Σωστός ο george.Κάθομαι κι εγώ και γράφω κατεβατά για Philippe Dufour kαι τόσα άλλα για complique watches kai άλλοι εδώ μέσα μας εμφανίζουν "μαιμούδες".Έλεος,μπράβο και πάλι george!
konakis.