Αποστολέας Θέμα: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ  (Αναγνώστηκε 126142 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #420 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 11:45:15 πμ »
Mην γράφεις τη λέξη φυσιολογικό.
Έτσι έχει πει ο γιατρός; Αντιδρά άσχημα στο άκουσμά της;
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 11:46:52 πμ »
Όχι, απλά δεν την καταλαβαίνει.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 11:47:02 πμ »
Έτσι έχει πει ο γιατρός; Αντιδρά άσχημα στο άκουσμά της;

Χανει τα λογικα του(αυτα που εχει τελος παντων)
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 12:21:57 μμ »
Έτσι γίνεται σε κάθε ευνομούμενη κοινωνία Βίκτωρά μου. Όταν κάνεις κατάληψη σε κρατική περιουσία είσαι παράνομος.
Καταλαβαίνω όμως γιατί ανατριχιάζεις με το γεγονός ότι πέταξαν έξω και τους 3 (τρεις) καταληψίες.
Είναι πολλά τα χρόνια που ο φασισμός της αριστεράς στην Ελλάδα αντιμετωπίζεται ως κάτι φυσιολογικό, γι' αυτό.

Σε κάθε ευνομούμενη κοινωνία Θοδωρή μου δεν πέφτει μαύρο στη δημόσια τηλεόραση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου η οποία τώρα που μιλάμε είναι άκυρη γιατί δεν επικυρώθηκε από τη Βουλή εμπρόθεσμα. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν πέφτει μαύρο στη δημόσια τηλεόραση για να συμμετέχει στο διαγωνισμό ανάθεσης ψηφιακού σήματος μόνο ένας, δηλαδή η κοινοπραξία των καναλαρχών, που λειτουργούν τόσα χρόνια παράνομα, ενώ τα τέλη που έπρεπε να πληρώνουν μπορεί να είχαν καλύψει ένα κομμάτι από την τρύπα του δημοσιονομικού κενού. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία δε νοείται να να ανακοινώνουν το μαύρο στη δημόσια τηλεόραση άτομα που διόρισαν από το παράθυρο υπαλλήλους με τριπλάσιες των υπολοίπων αποδοχές. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία δε νοείται να μένουν γωνιές της Ελλάδας χωρίς πρόσβαση στην πληροφόρηση και την ενημέρωση. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία Θοδωρή μου η εξουσία δε φοβάται το φως της ημέρας και δε δρα τη νύχτα.
Δε θα συμφωνήσουμε ποτέ, έχουμε διαφορετικές αφετηρίες και διαφορετικές αξίες. Ο,τι είναι να ειπωθεί λέγεται κι ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του. Η ιστορία θα δείξει...

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 12:40:35 μμ »
Σε κάθε ευνομούμενη κοινωνία Θοδωρή μου δεν πέφτει μαύρο στη δημόσια τηλεόραση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου η οποία τώρα που μιλάμε είναι άκυρη γιατί δεν επικυρώθηκε από τη Βουλή εμπρόθεσμα. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν πέφτει μαύρο στη δημόσια τηλεόραση για να συμμετέχει στο διαγωνισμό ανάθεσης ψηφιακού σήματος μόνο ένας, δηλαδή η κοινοπραξία των καναλαρχών, που λειτουργούν τόσα χρόνια παράνομα, ενώ τα τέλη που έπρεπε να πληρώνουν μπορεί να είχαν καλύψει ένα κομμάτι από την τρύπα του δημοσιονομικού κενού. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία δε νοείται να να ανακοινώνουν το μαύρο στη δημόσια τηλεόραση άτομα που διόρισαν από το παράθυρο υπαλλήλους με τριπλάσιες των υπολοίπων αποδοχές. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία δε νοείται να μένουν γωνιές της Ελλάδας χωρίς πρόσβαση στην πληροφόρηση και την ενημέρωση. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία Θοδωρή μου η εξουσία δε φοβάται το φως της ημέρας και δε δρα τη νύχτα.
Δε θα συμφωνήσουμε ποτέ, έχουμε διαφορετικές αφετηρίες και διαφορετικές αξίες. Ο,τι είναι να ειπωθεί λέγεται κι ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του. Η ιστορία θα δείξει...

Περιεργως,συμφωνω απολυτα !!!!!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 12:42:42 μμ »

Αφού τα λέω γαμάτα...

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 12:44:56 μμ »
Αφού τα λέω γαμάτα...

παντα μετριοφρων... ;)

Πρεπει να το κοιταξω,λες;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 12:49:05 μμ »
Το γατάκι, ψάχνει τώρα παλιές συνεντεύξεις του Στέφανου Μάνου για να μου απαντήσει...

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 12:59:20 μμ »

Γεια σου ρε Μουρούτη προασπιστή του δημοσίου συμφέροντος. Δε μας είπες όμως εσύ και η παρέα σου της μονταζιέρας πότε θα αποδωθούν στον ελληνικό λαό τα ωφειλώμενα για τις ραδιοσυχνότητες των καναλιών, τις συμβάσεις των υποβρυχίων που γέρνουν, το δίκτυο του ΟΤΕ, το χρυσό στις Σκουριές που δώθηκε για 11 εκατομύρια κλπ.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:01:02 μμ »
Το κράτος είναι ο εργοδότης της ΕΡΤ. Εντολοδόχος του κράτους είναι η νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση. Αποφάσισε να την κλείσει.
Αν δεν σου αρέσει, στις επόμενες εκλογές μην τους ψηφίσεις. Αυτό είναι δημοκρατία, αλλά δεν ελπίζω να το αντιληφθείς.

Αυτά τα, "δεν μου αρέσει η απόφαση της κυβέρνησης, άρα την ακυρώνω με κατάληψη" μόνο η φασίζουσα αριστερά που υποστηρίζεις τα κάνει.

Πάρε τώρα η φίλη σου την Κωνσταντοπούλου, να σου πει τι να απαντήσεις. Αν την ψάχνεις θα τη βρεις έξω από το ραδιομέγαρο.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #430 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:02:01 μμ »
μπέρδεψα τα threads πάλι... εδώ είναι αυτό με τους gay?

Αποσυνδεδεμένος spacer

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:02:15 μμ »
......Η ιστορία θα δείξει...
Μόνον που η ιστορία Βίκτωρα ποτέ δεν δικαίωσε την αδικία, καταγράφει μόνον την διαδρομή των εθνών κι αυτό μετά απο πολλά χρόνια.......Τήν αλήθεια την ζούν και την πληρώνουν μόνον οι λαοί, ...σε μιά ζωή τόσο μικρή !!

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:04:18 μμ »

Αν βλέπεις τον Βίκτωρα μέσα, τότε αυτό είναι.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:04:41 μμ »
]

οχι,εδω ειναι που ..καιει!!!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #434 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:11:38 μμ »
Μόνον που η ιστορία Βίκτωρα ποτέ δεν δικαίωσε την αδικία, καταγράφει μόνον την διαδρομή των εθνών κι αυτό μετά απο πολλά χρόνια.......Τήν αλήθεια την ζούν και την πληρώνουν μόνον οι λαοί, ...σε μιά ζωή τόσο μικρή !!

Στράτο έχεις δίκιο, μόνο που δεν εννούσα την Ιστορία αλλά τους επόμενους μήνες, άντε έτη...

Το κράτος είναι ο εργοδότης της ΕΡΤ. Εντολοδόχος του κράτους είναι η νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση. Αποφάσισε να την κλείσει.
Αν δεν σου αρέσει, στις επόμενες εκλογές μην τους ψηφίσεις. Αυτό είναι δημοκρατία, αλλά δεν ελπίζω να το αντιληφθείς.
Αυτά τα, "δεν μου αρέσει η απόφαση της κυβέρνησης, άρα την ακυρώνω με κατάληψη" μόνο η φασίζουσα αριστερά που υποστηρίζεις τα κάνει.

Την κυβέρνηση δεν την ανέδειξα εγώ αλλά εσύ κι οι όμοιοί σου. Αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνω τουμπεκί σε κάθε φασιστική συμπεριφορά που εσύ υποστηρίζεις. Και να σου υπενθυμίσω ότι η κυβέρνηση αυτή δεν εκλέχθηκε με πρόγραμμα να παρανομεί κάθε μέρα αλλά με πρόγραμμα να έχουμε φύγει άμεσα από το μνημόνιο και την ύφεση. Οταν αύριο ο επιχειρηματίας για τα κέρδη του οποίου σκίζεσαι κάθε μέρα (τρόπος του λέγειν γιατί όλη μέρα στο φόρουμ γράφεις), με την κάλυψη αυτής της κυβέρνησης και αυτών των νόμων σηκωθεί και φύγει και σε αφήσει σύξηλο εσένα και την οικογένειά σου, τότε εγώ δε θα σου πω "καλά να πάθεις". Θα σου συμπαρασταθώ και θα προσπαθήσω να αναλύσω μαζί σου τι φταίει.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #435 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:18:06 μμ »

παντου εχει γκει ρε συ, αρα παντου εισαι μεσα :lol:
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #436 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:19:16 μμ »

Πάρε τώρα η φίλη σου την Κωνσταντοπούλου, να σου πει τι να απαντήσεις. Αν την ψάχνεις θα τη βρεις έξω από το ραδιομέγαρο.

Μην ανησυχείς θα πάρω το φίλο μου τον Φαήλο.

Όσο για το προνόμιο της βίας; Ένας το έχει. Το κράτος. Είναι και νόμιμο το ξύλο των ΜΑΤ.

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #437 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:19:57 μμ »

Την κυβέρνηση δεν την ανέδειξα εγώ αλλά εσύ κι οι όμοιοί σου.

Με μια σου φράση, κατάφερες να συμπτήξεις όλο το νόημα του φασισμού της αριστεράς τον οποίο ασπάζεσαι.

Εφόσον δεν βγήκαν οι "δικοί σου" δεν αναγνωρίζεις καμία εξουσία. Συγχαρητήρια, είσαι υπέρμαχος της δημοκρατίας.

(Τώρα θα πάρεις τηλέφωνο την Κωνσταντοπούλου μπας και βρεις κάνα επιχείρημα;)

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #438 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:29:29 μμ »
Ρε μπαγάσα Βίκτωρα, αφού κάπου μέσα σου κρύβεις ένα έξυπνο παιδί...

πως ακριβώς περιμένεις η όποια κυβέρνηση να κάνει reset στο σύστημα χωρίς να "χτυπηθεί" με αυτό ? Για να φύγεις από μνημόνιο πρέπει να αλλάξει ριζικά η χώρα. Πότε είδες να αλλάζει κάτι με διάλογο σε αυτή τη χώρα? Πες μου ΜΙΑ απεργία ή κατάληψη που έβλαψε κάποιον άλλον εκτός από τους απλούς πολίτες? Τα πανεπιστήμια που είναι κλειστά βλάπτει την κυβέρνηση ή τους φοιτητές? Τα ΜΜΜ που είναι σταματημένα βλάπτουν τους βουλευτές ή τον κοσμάκη που πληρώνει ταξί για να πάει για το μεροκάματο του...

Το "φασιστική" συμπεριφορά ως αντίδραση στα παραπάνω δεν το καταλαβαίνω...διότι βάζεις τα δικαιώματα κάποιον (πχ της ΕΡΤ) πάνω από όλων των άλλων που υποφέρουν αλλά πλήρωναν κανονικά τα τέλη της ΕΡΤ...εν τέλει που χωρίς να μπορούν να αρνηθούν πλήρωναν για κάτι που δεν ήθελαν (οι πιο πολλοί).

Καλώς ή κακώς η κυβέρνηση αυτή είναι αυτή τη στιγμή. Εάν σε κάποιον δεν αρέσει, κάνει τη δικιά του και αλλάζει τα πράγματα μόλις εκλεγεί. Αλλά το να "αντιστέκονται" κάποιοι στις πλάτες των πολιτών που δουλεύουν σα σκυλιά για να τους πληρώνουν θέλουν δε θέλουν, δεν είναι μαγκιά...

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #439 στις: Νοέμβριος 07, 2013, 01:31:18 μμ »
με αυτό το μήνυμα είμαι στα 1973...τυχαίο?