Αποστολέας Θέμα: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ  (Αναγνώστηκε 126118 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #240 στις: Ιούνιος 15, 2013, 05:49:34 μμ »
Η άποψη του Istar είναι ένα παράδειγμα (δεν συμφωνώ 100% μαζί του). Αυτό όμως είναι και το δυνατότερο κομμάτι την δημοκρατίας: Να μπορούν ελεύθεροι άνθρωποι να διαμορφώνουν πολιτική άποψη και πρακτική μέσα από διαφορετικές φαινομενικά ιδέες και απόψεις.

H άποψη μου είναι λίγο περίεργη, το είπα εξάλλου και όταν την έγραψα πίσω ότι είναι αλλού.
Που ήθελα να καταλήξω και εξέθεσα κάπως γενικά την ιδέα μου περι διάλυσης των κομμάτων?
Όταν κάποιος γράφει ή λέει μια πολιτική άποψη υπάρχει πολλή μεγάλη δυσπιστία στις μέρες μάς ότι δεν έχει πολιτικό χρώμα από πίσω.

Να διαλυθεί η ΕΡΤ: Είσαι νέα Δημοκρατία και θες όλα να γίνουν ιδιωτικά
Να μην διαλυθεί η ΕΡΤ: Είσαι βολεμένος στην ΕΡΤ από εποχή ΠΑΣΟΚ είσαι τσιράκι
Nα αγωνιστούν οι άνθρωποι της ΕΡΤ καταλαμβάνοντας το ίδιο το μέσον όπως μπορούσαν να κάνουν και οι εργαζόμενοι του ALTER χωρίς να περιμένουν το αφεντικό να τους πληρώσει: Eίσαι ΚουΚουΕς και κομμουνιστής.
Να μην απολυθεί κανένας και να φύγουμε από το μνημόνιo : Είσαι ΣΥΡΙΖΑ
Να απολυθούν όσοι τα φάγανε και να μπούνε φυλακή: Είσαι Χρυσαυγήτης

ΌΟΟΟΟΤΙ μα ΌΟΟΟΤΙ και να πει κάποιος θα έχει αντιπάλους στην κοινωνία τους δύσπιστους από τα άλλα κόμματα που θα προσπαθήσουν να του κρεμάσουν μια κομματική ταμπέλα.
Τα κόμματα διχάζουν αυτή είναι η θεωρία μου, και καλό να είναι το κόμμα είναι κόμμα τέλος.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ, είναι η αφορμή για τον διχασμό και καλό να πάει να κάνει.
Είπα είναι σαν τρομοκρατική οργάνωση να θέλει την παγκόσμια ειρήνη. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Το ένα αναιρεί το άλλο.

Δεν μπορώ δηλαδή με τίποτα σε ένα θέμα να είμαι με την άποψη ΝΔ, σε άλλο θέμα ΣΥΡΙΖΑ, σε άλλο ΚΚΕ, σε αλλό οικολόγος πράσινος?

Να είμαι σωστός δημοκρατικός πολίτης με άποψη για τα κοινωνικά θέματα, να θέλω το καλό όλων και το δικό μου και να θέλω ισονομία, νόμους, φυλακές για αυτούς που δεν είναι νομοταγείς χωρίς να είμαι χουντικός, να θέλω κοινωνικό κράτος χωρίς να είμαι ΠΑΣΟΚ? Αυτό δεν παίζει?

Βέβαια υπάρχει και το τελικό.

Δεν είμαι με κανένα κόμμα: Άντε και γ@#@$σου Istar παλιοανάρχα πάνε να πουλήσεις τα βραχίολια σου μαζί με τον bhop σε κανα πάγκο στο Θησείο.

Δεν θα έγραφα την άποψη μου καθόλου δεν ήταν καν το θέμα στο νήμα για την ΕΡΤ.
Αλλά πείτε την αλήθεια, όσοι γράψατε εδώ, δεν προσπαθούσατε να μαντέψετε τι κόμμα είναι αυτός που τα γράφει?
Το θεωρείτε πλέον defacto ότι όλοι είναι κάποιο κόμμα, δεν υπάρχει δημοκρατία χωρίς κόμματα.
Η πολιτική σταθερότητα επιτυγχάνεται μόνο με κόμματα, αλλιώς δεν γίνεται, μόνο έτσι.

Όπως λέει και αυτός
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/bFVDbZ5pfes" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bFVDbZ5pfes" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Γιατι??

PS: Θα ήθελα πολύ να κάνω και ένα θέμα για την διαμαρτυρία και το μίσος απέναντι στην αδικία και την διαφορά της με τη   
      χαιρεκακία γιατί τελευταία δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των δύο από αυτά που διαβάζω.
      Καλά θα ήταν να ήμασταν όλοι Γκάντι και Χριστιανοί και να γυρνάμε το μάγουλο, να κάνουμε παθητική διαμαρτυρία, αλλά
      αφού δεν είμαστε, θέλουμε να τιμωρείται όποιος θεωρούμε ότι μας αδικεί έμμεσα ή άμμεσα και χαιρόμαστε όταν τον βρεί το
      κακό. Τι πιο ανθρώπινο ( όχι ανθρωπιστικό, ανθρώπινο )?
      Χαιρεκακία από την άλλη είναι όταν δεν έχω καταφέρει κάτι για τον εαυτό μου και φθονώ την εργατικότητα του γείτονα 
      την καλή του τύχη στη ζωή και αυτά που κατάφερε με την αξία του.
      Όχι με αυτά που κατάφερε εις βάρος μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 15, 2013, 06:36:43 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Ιούνιος 15, 2013, 06:29:04 μμ »
Η συζητηση εχει παρει μια παραγωγικη πορεια και αυτο που θα βαλω ας θεωρηθει μονο ως παρενθεση,εαν καποιοι εξακολουθουν να αισιδοξουν περι της καλης διαθεσης των κυβερνωντων,ας ακουσουν τον κατωθι διαλογο (τροπος του λεγειν).

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/64qw7deBuoI" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/64qw7deBuoI" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Ιούνιος 15, 2013, 06:39:55 μμ »
Παράθεση
Αλλά πείτε την αλήθεια, όσοι γράψατε εδώ,[ b]δεν προσπαθούσατε να μαντέψετε τι κόμμα είναι αυτός που τα γράφει?Το θεωρείτε πλέον defacto ότι όλοι είναι κάποιο κόμμα, δεν υπάρχει δημοκρατία χωρίς κόμματα.

Εν αρχη ην ο λογος,παροτι αθρησκος θα επικαλεστω ευαγγελικη ρηση,οχι φιλε μου ποτε δεν ψαχνω να βρω το χρωμα του αλλου,προσπαθω να αντιληφθω τον τροπο που σκεφτεται,και οποιος ειναι δεσμιος κομματικων γραμμων,τοτε ειναι και ανοητος διοτι δεν εχει τον νου να παραγει δικη του σκεψη.
Αν εχεις αντιληφθει σωστα (δεν αμφιβαλλω οτι εχεις),καποιοι εδω μεσα στο νημα λεμε το αυτονοητο,να μην αναπαραγεται δλδ η κατευθυνση που η καθε εξουσια θελει να δειξει,αλλα να υπαρξει κριτικη σκεψη.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Ιούνιος 15, 2013, 06:41:39 μμ »
Βλέπεις που πεφτουν στο κενό η προπαγάνδα των υπερτεράστιων μισθών κλπ που φρόντισαν να διοχετεύσουν οι κυβερνώντες και που πολύ εύκολα δυστυχώς ασπάστηκαν αρκετοί συμπολίτες μας? Κοκομπλόκο ο Αδωνάκης όταν του είπαν ποιοί πέρνουν τα 3 και 5 χιλιάρικα το μήνα...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 15, 2013, 07:21:06 μμ από GiannisH »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Ιούνιος 15, 2013, 06:47:50 μμ »

παροτι αθρησκος θα επικαλεστω ευαγγελικη ρηση

Άθρησκος?? Ρε είσαι ΚουΚουΕς? αχαχαχαχαχαχαχα ( αυτό που έλεγα πάνω..για την ταμπέλα )  ;D
Υπάρχει και κόσμος που δεν κοιτάει κόμμα και δεν έχει καχυποψία, αλλά το είπα για την πλειοψηφία.
Είδες που μου παραθέτεις Chomsky? Αλλά εμένα αυτή ήταν η ερμηνία μου στο matrix.
Όχι στον έλεγχο, όχι στα κόμματα και πάει αρκετά βαθιά.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 15, 2013, 07:11:05 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Ιούνιος 15, 2013, 07:20:38 μμ »
Αυτή είναι και εμένα η φιλοσοφία της ζωής μου - όχι κόμματα , όχι έλεγχος , όχι φόβος όμως .
Πιστεύω στην Αριστοτελικη θεώρηση του ´εμφυτου καλού μέσα σε κάθε άνθρωπο το οποίο δυστυχώς μεταβάλλεται ιδεοψυχαναγκαστικά σε ανάγκη και σε φόβο συστατικα και τα δύο όμως της ανελευθερίας της ανθρώπινης ύπαρξης !!!

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Ιούνιος 15, 2013, 09:04:00 μμ »
Βλέπεις που πεφτουν στο κενό η προπαγάνδα των υπερτεράστιων μισθών κλπ που φρόντισαν να διοχετεύσουν οι κυβερνώντες και που πολύ εύκολα δυστυχώς ασπάστηκαν αρκετοί συμπολίτες μας? Κοκομπλόκο ο Αδωνάκης όταν του είπαν ποιοί πέρνουν τα 3 και 5 χιλιάρικα το μήνα...

Ναι GH μονο οι ΝΔες τα λεφτα αυτά, οι υπολοιποι τι κριμα...
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Ιούνιος 15, 2013, 09:56:29 μμ »
Φίλοι μου!
Σαν συμπέρασμα "οικουμενικό" (μιας και λόγω δουλειάς συνεργάζομαι και συναναστρέφομαι με όλες τις φυλές του κόσμου!).
Μέχρι και πριν το κλείσιμο της ΕΡΤ μας είχαν για χρεωκοπημένους αλλά με περήφανο δημοκρατικό παρελθόν (και γενικά το παρελθόν μας ήταν το μόνο +).
Τώρα μας έχουν για χρεωκοπημένους φασίστες που ούτε καν λόγω του ένδοξου και πλούσιου παρελθόντος μας δεν μπορούν να μας δουν πια σαν εταίρους (οι Ευρωπαίοι) και σαν περήφανο λαό (οι υπόλοιποι).
Ακόμα και οι Τούρκοι που μίλησα μαζί τους απορούν. Πίστευαν ότι δεν θα γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Αυτοί τουλάχιστον με αφορμή ένα πάρκο έκαναν άνω κάτω ένα καθεστώς 10 χρόνων και ανάγκασαν τον πρωθυπουργό τους να ζητήσει συγνώμη και να αναιρέσει όλα τα σχέδια για το "Mall" που ετοίμαζαν.

:xplode:
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Ιούνιος 15, 2013, 10:32:46 μμ »
Ναι GH μονο οι ΝΔες τα λεφτα αυτά, οι υπολοιποι τι κριμα...

Αυτό είπα βρε Τριαντάφυλλε? Είπα ότι τα χοντρά λεφτά τα παίρνουν οι εκάστοτε εγκάθετοι με ειδικές συμβάσεις κλπ. Αν υπήρχαν εργαζόμενοι με 3 και 5 χιλιάρικα, όπως εντέχνως κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, δεν θα το έλεγε ο Άδωνις? Την έκανε μόκο όμως γιατί πλέον δεν υπάρχουν αυτά πουθενά...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Ιούνιος 15, 2013, 10:35:20 μμ »
Αναρωτιέμαι αν έχετε υπόψη σας τι εστί πράξη νομοθετικού περιεχομένου και πότε προβλέπεται από το σύνταγμα εφαρμογή της...

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Ιούνιος 15, 2013, 11:03:01 μμ »

Παράθεση από: GiannisH στις Σήμερα στις 11:35:20 μμ>
Παράθεση
Αναρωτιέμαι αν έχετε υπόψη σας τι εστί πράξη νομοθετικού περιεχομένου και πότε προβλέπεται από το σύνταγμα εφαρμογή της...
Εχθες στο ραδιο ακουγα κατι στατιστικα για τα τελευταια χρονια,θα παθεις πλακα ποσοι νομοι περασαν ετσι περιπου 120.000,καθε <εξυπηρετηση ετσι περναγε>,αντιθετα νομοι που περασαν με ψηφοφορια απο την βουλη ηταν γυρω στις 5.000

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Ιούνιος 15, 2013, 11:41:51 μμ »
Το σαιτ δεν ειναι αντιπροσωπευτικο των προσωπικων μου πεποιθησεων, ομως το αρθρο δειχνει ενδιαφερον,τελικα οι πολλοι μεταναστες ισως να μην ειναι και κατι τυχαιο.

http://theodotus.blogspot.gr/2012/12/coudenhove-kalergi.html

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Ιούνιος 16, 2013, 09:19:33 πμ »
Eιμαστε πολλοι `μικροι` για να κατανοησουμε τι κρυβεται πισω απ`ολα αυτα. Αυτοι μας δειχνουν ενα `σπιρτο` και απο πισω μπορει να κρυβεται ενα ολοκληρο `αεροπλανο`. Αναλλωνεστε σε κειμενα,σε κατεβατα ολοκληρα χωρις καμια ουσια,ο απλος λαος δεν θα βρει ποτε την ακρη,δεν θα μπορεσει ποτε να βρει τι κρυβεται πισω απ`οτι μας παρουσιαζουν ολοι αυτοι. Τι πρεπει να γινει? Ουτε εγω ξερω. Τι να πω? Προβληματιζομαι οπως και εσεις αλλα λυση δεν βρισκω `η μαλλον την εχω βρει αλλα μαλλον ειναι ακραια,χωρις να υποστηριζω καποια ακραια ιδεολογια. Απλα αγαπω την πατριδα μου,οπως και οι περισσοτεροι ανθρωποι που ανηκουν στον απλο λαο. Μπορει να εφαρμοστει ομως? Και τι συνεπειες θα εχει μετεπειτα στην Ελληνικη κοινωνια?
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Ιούνιος 16, 2013, 09:44:45 πμ »
Εγώ σας παρακάλεσα (κι ο Πάνος) να μην τραβάτε την κουβέντα σε πολιτικό βάθος... Εσείς εκεί... Κάνετε κακό στο φόρουμ παιδιά, έστω και άθελά σας... Πριν αμολήσουμε -εις έκαστος- τις προσωπικές/κομματικές/πολιτικές/κλπ. θέσεις μας, θα πρέπει να είμαστε και λίγο "διαβασμένοι". Πρέπει κάποιος να γνωρίζει τις διαφορές ανάμεσα σε ΔΕΚΟ, ΔΕΚΟ με έργο και χαρακτήρα Ιδρύματος, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, νομοθετικά διατάγματα και νόμους ηυξημένης τυπικής ισχύος. Εκεί έχουμε -εδώ και 3 έτη- κατάφορες παραβιάσεις της νομοθεσίας και του Συντάγματος, σε επίπεδο ευθείας και καθαρής ερμηνείας. Ο λαός αντιδρά κοπαδιαστά ΣΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ. Οι πολιτικάντηδες, δικηγόροι, δικαστικοί και κομματικές ουρές κάνουν την πάπια. Αν δεν καεί το μαγαζί, κάθαρση γιοκ. Η ΕΡΤ δεν είναι το πρόβλημα. Είναι το εξιλαστήριο θύμα/δείγμα. Το κακό είναι μεγάλο γιατί είναι -πάνω απ΄όλα- ΙΔΡΥΜΑ με συμμετοχική πορεία στην σύγχρονη Ελληνική Ιστορία-Τέχνη-Παράδοση.
Γι αυτό λέω, αφήστε το... Η κατάσταση απαιτεί άμεση εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος. Σας παρακαλώ διαβάστε το Σύνταγμα (και πως το κατάντησαν ως σήμερα), διαβάστε και το μνημόνιο -ουρά- της δανειακής σύμβασης, και μετά φρικάρετε με την ησυχία σας... Και, ως γνήσιος νεο- Έλληνας, κατά κανόνα ημιμαθής και εμπαθής, θα διαφωνώ ες αεί με τον διπλανό μου, δουλειά δεν θα γίνεται, κ.ο.κ. Προτείνω λοιπόν, ας κάτσουμε εντός πνεύματος φόρουμ, ότι κι αν είναι αυτό: Ρομαντικό, χομπίστικο, Ιστορικό, δυτικοτραφές, καταναλωτικό. κοινωνικο-παρείστικο-φιλικό, μιάς κι ο χώρος μας "γλυκαίνει" αρκετά τα υπόλοιπα σιχτίρια που τραβάμε καθημερινά... Ταπεινή εισήγηση κάνω...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Ιούνιος 16, 2013, 11:12:03 πμ »
Το δίαβασα και σας θυμήθηκα..  Το οτι το ανεβάζω δεν σημαίνει οτι το υποστηρίζω κι ολας..

πωλείται ο ΟΣΕ, τουμπεκί η ΕΡΤ...
πωλείται ο ΟΤΕ, τουμπεκί η ΕΡΤ...
πωλείται η ΔΕΗ, τουμπεκί η ΕΡΤ...
πωλούνται τα λιμάνια όλης της χώρας, τουμπεκί η ΕΡΤ...
πωλείται κάθε τι δημόσιο ακίνητο, τουμπεκί η ΕΡΤ...
έχει πουληθεί όλη η περιουσία της χώρας ΜΟΥ, τουμπεκί η ΕΡΤ...
μας ξεφτιλήζουν αυτοί που μας κυβερνάνε (άπειρες φορές), τουμπεκί η ΕΡΤ...
ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΡΤ; ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ!

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
!!
« Απάντηση #255 στις: Ιούνιος 16, 2013, 11:25:38 πμ »
Το δίαβασα και σας θυμήθηκα..  Το οτι το ανεβάζω δεν σημαίνει οτι το υποστηρίζω κι ολας..

Αν σε ένα ιστορικό και ένδοξο κτίριο της Αθήνας έχουν κάνει κατάληψη (και δη σε ένα του τμήμα) Πακιστανοί, κλέφτες, σπείρα εγκληματιών, κλπ., κλπ., και είναι αυτό βρώμικο και χωρίς νερό/ρεύμα και καταστρέφεται, δεν το γκρεμίζουμε... Πολύ περισσότερο την ΕΡΤ. Μπορεί να μαζέψανε εκεί μέσα την Σάρα και την Μάρα με όργιο κακοδιαχείρισης, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΕΙΑΝΩ! Το κάνω προσεκτικά και σοβαρά, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ενώ λειτουργεί... Σήμερα, ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, δεν μπόρεσε να δει το πρωί την Θεία Λειτουργία της Εκκλησίας, κάτι στο οποίο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες μεγάλες πληθυσμιακές (ιδιαίτερα οι ευπαθείς) ομάδες, πολλές από αυτές στην μακρινή επαρχία... Εεεεε μη χ....ω!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Ιούνιος 16, 2013, 02:23:49 μμ »

Τοτε γιατι το ανεβαζεις;;;
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Ιούνιος 16, 2013, 02:28:12 μμ »
Δυναμικη επανεμφανιση. WELCOME BACK.  :) :) :) :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 16, 2013, 08:55:03 μμ από chris5 »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Ιούνιος 16, 2013, 06:54:02 μμ »

Γιατί πολύ απλά πάντα υπάρχει και  άλλη μέρια..

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Ιούνιος 16, 2013, 07:21:56 μμ »
Αφου η ερτ θα ανοιξει ξανα με λιγοτερο προσωπικο αλλες δομές και τα σχετικα, δεν ειναι αυτο εξυγίανση?
Κοιμιζει τους παντες...