Εγώ έχω Nixon το πιο κλασσικό της κομμάτι το Player και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.
Japan Movement ( το τονίζουν για κάποιο λόγο, μάλλον για να δείξουν ότι δεν είναι από κίνα ), καλή ποιότητα και ήταν το βασικό μου ρολόι για snowboard, in-line, κτλ. τις μέρες που δεν ήθελα να φοράω G-shock. Δηλαδή έχει φάει πολλές πτώσεις.
Το βουτάω άφοβα και δεν έχει βιδωτή κορώνα αλλά είναι το φθηνό μου για τη θάλασσα και βολεύει γιατί δεν έχει στεφάνη ώστε να με νοιάζουν τα άλατα κτλ. Δεν έχει πάθει τπτ τόσα χρόνια, μόνο μπαταρία και στεγανοποίηση κάνω 10-15ευρώ δηλαδή κάθε 2-3χρόνια.
Η διαφορά όμως είναι ότι το πήρα 160ευρώ.
Στα 350euro που λες παίρνεις Hamilton, Tissot, Seiko, Citizen.
πχ. Και quartz να κοιτάς έχει καλύτερα divers όπως το Citizen JP2000, chrono Τιssot prs516 έχεις πολλές επιλογές.
και να πάρω casio,citizen τα οποία εκτός του ότι μου φαίνονται μικρά,δεν μου γεμίζουν το μάτι.Δεν είναι τόσο εντυπωσιακά.
Aν τα κοιτάς σε εικόνα στο internet ίσως να μην γεμίζουν το μάτι, αλλά αν πας να δοκιμάσεις Hamilton στο χέρι και το δεις από κοντά λίγο δύσκολο να σου φανεί η πλάκα του Nixon καλύτερη ποιοτικά.
Κατά τα άλλα αν σου αρέσει το 51-30 και σου κάθεται καλά πάρτο. Αν αξίζει τα λεφτά του...ορολογιακά όχι, αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι θα χαλάσει ούτε ότι δεν θα είναι εντυπωσιακό στο χέρι.