Αποστολέας Θέμα: Γνωμες για αγορα seiko καταδυτικου  (Αναγνώστηκε 20612 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος agapitos44

• 36mm case
    • Προφίλ
Γνωμες για αγορα seiko καταδυτικου
« στις: Μάιος 01, 2013, 05:33:12 μμ »
Λοιπον παιδια θελω γνωμες για αγορα καινουργιου seiko καταδυτικου.......ειμαι μπερδεμενος αναμεσα σε αυτα τα 4 μοντελα:

επιλογη 1: seiko atlas http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sport-automatic-skz209j1-skz209j-skz209-3811.html?currency=EUR

επιλογη 2: seiko stargate http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-automatic-divers-skz323j1-skz323j-skz323-3812.html

επιλογη 3: seiko baby tuna limited edition http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-automatic-diver-limited-edition-srp234k1-srp234k-srp234-mens-watch-3297.html

επιλογη 4: seiko mile marker atlas http://www.creationwatches.com/products/seiko-5-200m-automatic-map-meter-skz229k1-skz229k-skz229-1137.html

παρακαλω πολυ αιτιολογημενα.

Υ.Γ. Βασικα στο ματι μου αρεσουν πιο πολυ το 2 και το 4 (ειδικα το stargate εμφανησιακα ειναι ερωτας παιδια)....αλλα και τα αλλα παιζουν στο μυαλο μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 01, 2013, 05:46:39 μμ από agapitos44 »

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Γνωμες για αγορα seiko καταδυτικου
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 01, 2013, 06:27:19 μμ »
Καλησπέρα!
Κατά τη δική μου άποψη αν θες κάτι μόνο για καταδύσεις κτλ.πας στο 1-4.
Τώρα, αν θες κάτι να το φοράς καθημερινά πας στο stargate και για πιο casual στο baby tuna.
Kαι τα δύο κατά την άποψή μου πανέμορφα και value for money.

Δες και το monsterάκι πάντως που είναι σταθερή αξία, εμένα στην αρχή δε μου πολυάρεσε και τώρα το λατρεύω!
http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-divers-automatic-orange-monster-skx781k-skx781-200m-mens-watch-711.html

Ελπίζω να βοήθησα.
Καλό βέβαια είναι να αγοράσεις αυτό που σου αρέσει πιο πολύ καθώς όλα κάνουν για καταδύσεις.

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 01, 2013, 06:44:23 μμ »
Λοιπον παιδια θελω γνωμες για αγορα καινουργιου seiko καταδυτικου.......ειμαι μπερδεμενος αναμεσα σε αυτα τα 4 μοντελα:

επιλογη 1: seiko atlas [url]http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sport-automatic-skz209j1-skz209j-skz209-3811.html?currency=EUR[/url]

επιλογη 2: seiko stargate [url]http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-automatic-divers-skz323j1-skz323j-skz323-3812.html[/url]

επιλογη 3: seiko baby tuna limited edition [url]http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-automatic-diver-limited-edition-srp234k1-srp234k-srp234-mens-watch-3297.html[/url]

επιλογη 4: seiko mile marker atlas [url]http://www.creationwatches.com/products/seiko-5-200m-automatic-map-meter-skz229k1-skz229k-skz229-1137.html[/url]

παρακαλω πολυ αιτιολογημενα.

Υ.Γ. Βασικα στο ματι μου αρεσουν πιο πολυ το 2 και το 4 (ειδικα το stargate εμφανησιακα ειναι ερωτας παιδια)....αλλα και τα αλλα παιζουν στο μυαλο μου.

το 1 και το 4 επειδη ειναι ξεχωριστά ρολογια...

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 01, 2013, 06:45:24 μμ »
Καλησπέρα!
Κατά τη δική μου άποψη αν θες κάτι μόνο για καταδύσεις κτλ.πας στο 1-4.
Τώρα, αν θες κάτι να το φοράς καθημερινά πας στο stargate και για πιο casual στο baby tuna.
Kαι τα δύο κατά την άποψή μου πανέμορφα και value for money.

Δες και το monsterάκι πάντως που είναι σταθερή αξία, εμένα στην αρχή δε μου πολυάρεσε και τώρα το λατρεύω!
http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-divers-automatic-orange-monster-skx781k-skx781-200m-mens-watch-711.html

Ελπίζω να βοήθησα.
Καλό βέβαια είναι να αγοράσεις αυτό που σου αρέσει πιο πολύ καθώς όλα κάνουν για καταδύσεις.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση..... το μανστερακι δυστυχως  δεν μου αρεσει καθολου στο ματι...και αυτο ειναι πολυ συμαντικο......βασικα εχω ψιλοκαταληξει και ειμαι αναμεσα στις επιλογες 2 και 3........πιο κοντα στο 2 (stargate) για δυο βασικους λογους .......εχει καθαρα δικο του χαρακτηρα ενω το baby tuna ειναι μια απομιμιση του θρυλικου tuna και δευτερο το stargate ειναι J (made in japan) ενω το baby tuna k.........παντως αν καποιος απο το φορουμ εχει διαφορετικη αποψη με μεγαλυτερες γνωσεις απο εμενα.......θελω πολυ να την ακουσω..................μιας και ακομα το σκεφτομαι και η παραγγελια θα γινει μετα το πασχα αρχες της αλλης εβδομαδας ........
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 01, 2013, 07:01:10 μμ από agapitos44 »

Αποσυνδεδεμένος axilleas21

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 01, 2013, 08:26:31 μμ »
Φίλε γιατί δεν έχεις στις επιλογές σου και το 007 κι εγώ έχω δίλημμα γιατί και εγώ για παραγγελία είμαι έτοιμος, 007/stargate ;) ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 01, 2013, 08:31:00 μμ από GiannisH »
Ο Κολοκοτρώνης έκανε την αρχή, ΕΜΕΙΣ πρέπει να την τελειώσουμε. 

Εθνος Ενεργων Ενωμενων Ελευθερων Ελληνων

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 01, 2013, 09:10:18 μμ »
Από τη στιγμή που μπορείς να διαθέσεις λεφτά για το stargate, δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς τα υπόλοιπα.
Είναι μακράν το πιο όμορφο απο τα 4 που παρέθεσες.
Σα δεύτερη επιλογή θα έβαζα το baby tuna. Είναι πολύ όμορφο ρολόϊ με πολύ καλό μηχανισμό.(hand winding & hacking seconds)
Το stargate όμως το θεωρώ ανώτερο, τόσο εμφανισιακά όσο και ποιοτικά.
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 01, 2013, 10:11:02 μμ »
Φίλε γιατί δεν έχεις στις επιλογές σου και το 007 κι εγώ έχω δίλημμα γιατί και εγώ για παραγγελία είμαι έτοιμος, 007/stargate ;) ;)

Το θεωρω κατωτερο μηχανικα φιλε μου μονο γιαυτο βασικά....

Αποσυνδεδεμένος mikal

• 38mm case
  • Ωmega
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 02, 2013, 10:22:53 πμ »
STARGATE και απο μένα - ακριβώς αυτό που πόσταρες (το λευκό)!
Πολύ όμορφο ρολόι, θεωρώ οτι μπορεί να φορεθεί και να συνδυαστεί πολύ πιο έυκολα απο τα υπόλοιπα, όλες τις ώρες της μέρας.
Και βέβαια είναι και προσωπική μου επιλογή (που θα πραγματοποιηθεί σύντομα....)!

Καλή αγορά όποιο και να πάρεις πάντως φίλε - Είναι όλα ωραία και αξιόπιστα ρολόγια !

Φιλικά
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 02, 2013, 01:14:58 μμ »
Όμορφο το stargate αλλά αν είναι 47mm που αναφέρει, δεν είναι πολύ μεγάλο?
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 02, 2013, 01:19:08 μμ »
Λάθος, μάλλον εννοεί including crown. Πάντως εμένα μου αρέσει και αυτό

http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-superior-automatic-divers-skz325j1-skz325j-skz325-mens-watch-3231.html
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 02, 2013, 01:50:07 μμ »
Λάθος, μάλλον εννοεί including crown. Πάντως εμένα μου αρέσει και αυτό

http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-superior-automatic-divers-skz325j1-skz325j-skz325-mens-watch-3231.html

κι αυτο ειναι ωραιο αλλα ειναι λιγο πιο ακριβο για αδιευκρινιστους λογους ....μιας και ειναι μαυρο στο χρωμα χωρις καμια αλλη διαφορα........παρεπιπτοντος το λευκο εξαντληθηκε καποια στιγμη σημερα......τι εγινε ρε παιδια μολις το ποσταρα πεσατε πανω???????χαχαχα

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 08, 2013, 10:40:36 πμ »
παιδια σημερα παρηγγειλα τελικα το stargate απο creationwatches......στο μαυρο χρωμα μιας και το λευκο εξαντληθηκε...........επισης γραφω για να αναφερω οτι εχουν απομεινει ακομα 2 κοματια σε αποθεμα στις αποθηκες τους απο οτι μου ειπαν στο μαυρο και μερικα ακομα χωρις το μπρασελε αλλα με το rubber λουρακι και μετα τελος.....τουλαχιστον απο creationwatches καθοτι μαλλον θα αργησει πολυ να ξανα υπαρξει στοκ απο οτι μου ειπαν καθως υπαρχει πολυ μικρη διαθεσιμοτητα απο το εργοστασιο της seiko στην Ιαπωνια......οποτε οποιος το θελει καλο ειναι να βιαστει!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 08, 2013, 02:31:49 μμ »
αγορασες πολυ καλο ρολοι.

με το καλο να το παραλαβεις και να το χαρεις!
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 08, 2013, 03:32:59 μμ »
αγορασες πολυ καλο ρολοι.

με το καλο να το παραλαβεις και να το χαρεις!

Ευχαριστω φιλε Στρατο....να σαι καλα........για να το λες κατι παραπανω θα ξερεις..........ισως και να το εχεις στη συλλογη σου και να εχεις ολοκληρωμένη αποψη...........εγω βασικα το ζαχαρωνα το συγκεκριμενο πολυ καιρο και τωρα πηρα την αποφαση............κυριως μου αρεσει τρομερα το κυρτο στυλ της κασας του που αγκαλιαζει τον καρπο και το οτι ειναι μεγαλο σε μεγεθος απο οτι εχω δει σε φωτο και σε βιντεακια μιας και δεν το εχω δει ποτε απο κοντα....το περιμενω με ανυπομονησία......... :finga:

Y.Γ. Επομενος στοχος μεσα στο καλοκαιρι seiko orange sumo!!!!!! δεν κρατιεμαι αλλα πρεπει να μαζεψουμε και το χρημα!!!!!  \:D/

Υ.Γ.2. Τι να κανουμε τα παθη πληρώνονται...τις περισσοτερες φορες και ακριβα........χαχαχαχα.......... :banned:
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 08, 2013, 03:43:40 μμ από agapitos44 »

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 08, 2013, 03:43:57 μμ »
Καλορίζικο φίλε μου!

Πάντως, τώρα τελευταία έχουμε παραγγείλει 3-4 μαζεμένα από creation (εγώ πήρα το 007).
Αν συννενοούμασταν μπορεί να πετυχαίναμε και καμία έκπτωση.
Ισως θα πρέπει να ανοίξουμε σχετικό νήμα με μηνιαίες ομαδικές παραγγελίες από creation  ;D

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 08, 2013, 03:46:39 μμ »
Καλορίζικο φίλε μου!

Πάντως, τώρα τελευταία έχουμε παραγγείλει 3-4 μαζεμένα από creation (εγώ πήρα το 007).
Αν συννενοούμασταν μπορεί να πετυχαίναμε και καμία έκπτωση.
Ισως θα πρέπει να ανοίξουμε σχετικό νήμα με μηνιαίες ομαδικές παραγγελίες από creation  ;D

ευχαριστω φιλε Ανδρεα......................πολυ καλη ιδεα φιλε μου.........αλλα κατσε να χαρουμε πρωτα αυτα κανενα 2μηνο να βαλουμε και στην ακρη παλι και κανα φραγκο....χαχα

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 08, 2013, 03:48:49 μμ »
Σήμερα αγορασα κι εγω απο creation το stargate με κοαυτσούκ

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 08, 2013, 03:51:35 μμ »
Σήμερα αγορασα κι εγω απο creation το stargate με κοαυτσούκ

αντε μπραβο φιλε μου λογικα πρεπει να τα περιμενουμε και μαζι......εμενα δεν εχει φυγει ακομα παντως λογικα αυριο μεθαυριο....ετσι συνηθως γινετε σε προηγουμενες παραγγελιες μου...........

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 08, 2013, 10:24:14 μμ »
Ειμαστε επομενως 4 μαζι με τον gerogian και 5 με τον Chris_superocean πριν λιγες μερες και 6 με τον jimteoepiskepti πριν λιγες βδομαδες..
Κανονικη ομαδικη δηλαδη  :D

(Βικτωρας)

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 08, 2013, 10:28:58 μμ »
Και πριν κάνα μήνα παρήγγειλα και μού΄ρθε ένα monster από creation...
Και ζαχαρώνω sumo!
Να οργανωθούμε ρε παιδιά!!!