Αποστολέας Θέμα: FORTIS  (Αναγνώστηκε 498611 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος time-time

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Fortis
« Απάντηση #180 στις: Μάιος 31, 2009, 09:29:06 μμ »
einai ellika ayta nai i oxi na 3ero ti kolima trava dne katalavenis ti leo edo pesto na sto e3igiso
euxaristo kai kalosorisa sketika me fortis asxoloume kairo kai 3ero arketa ean theli kanis help me rotao euxaristo

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Μάιος 31, 2009, 09:33:53 μμ »
αγαπητέ time-time όταν λέμε ελληνικά εννοούμε ελληνική γραμματοσειρά και ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτά που χρησιμοποιείς είναι τα λεγόμενα greeklish δηλαδή ελληνικές λέξεις γραμμένες με το "λατινικό αλφάβητο". Στους κανόνες του φόρουμ είναι να χρησιμοποιούμε μόνο ελληνικά. σ ευχαριστώ.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Μάιος 31, 2009, 09:35:37 μμ »
εχις δικιο αλλα θα προσπα8ισο σορι

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Μάιος 31, 2009, 09:54:55 μμ »
welcome....συνέχισε την προσπάθεια  ;D και μια και κατέχεις από fortis,"ρίξε" μας κανα review από κάποιο μοντέλο που σου αρέσει ή έχεις  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Ιούνιος 03, 2009, 12:12:47 πμ »
Γεια σας φιλοι μου

Προσφατα αγορασα ενα FORTIS B-42 COSMONAUTS CHRONOGRAPH το οποιο ειχα βαλει στο ματι πολυ καιρο τωρα και απλα καθυστερουσα την αγορα του δοκιμαζοντας εναλλακτικες επιλογες στα λεφτα που διαθεσα(οι οποιες και ειναι παρα πολλες..!).

Η αληθεια ειναι οτι ο καρπος μου σε "συνεννοηση" με την καρδια και την τσεπη μου ειχε παρει εξαρχης την αποφαση του.Το μονο εμποδιο που εμενε να ξεπερασω ηταν το κατα ποσο αξιζουν τοσα λεφτα για μια ετα7750, το οποιο και ξεπερασα σε συντομο χρονικο διαστημα αφου οτι και να δοκιμαζα ο καρπος μου συνεχιζε να ζηταει το B-42.

Το ρολοι ειναι στον καρπο μου 2 εβδομαδες τωρα και πραγματικα οχι μονο με εχει κανει να το αγαπησω αλλα και να γινω fortis φαν...   φοβερο ρολοι,στβαρο μπρασελε που δειχνει αθανατο, κρυσταλο το οποιο μοιαζει σαν να μην υπαρχει...! Πραγματικα σου δινει την αισθηση οτι φορας εργαλειο φτιαγμενο για εξορμησεις στο διαστημα ;D, με μονο μειονεκτημα το αυξημενο βαρος του.Δοκιμασα και αλλα μοντελα της fortis οπως τα b-47 calculator, flieger kai b-42 stratoliner,πολυ ωραια ρολογια... τοσο που σε κανουν να πεις "η ολα η τιποτα"

Αυτες ειναι οι πρωτες εντυπωσεις μου απο το ρολοι και γενικα για τη FORTIS,συντομα θα βαλω και foto.

Φιλικα

Φανης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Ιούνιος 03, 2009, 12:22:08 πμ »
 :2thumbs:καλοριζικο

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Ιούνιος 03, 2009, 12:58:40 πμ »
καλοφόρετο λύκε και καλώς όρισες στην fortis-ποιότης

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Ιούνιος 03, 2009, 08:08:10 πμ »
.......έτσι μπράβο ΑΥΤΟ που προστάζει ο Καρπός,η καρδιά και η λογική,είναι μεγάλη υπόθεση να πάρεις αυτό που πραγματικά σου αρέσει και που φυσικά μπορείς να αγοράσεις  ;) ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ και να το χαρείς σε κάθε του στιγμή

Υ.Γ. που'σαι b&b και άλλος Fortisakias.....έχεις τρελάνει κόσμο  :D
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος antonis_ch

• 48mm case
  • Time is the most valuable thing a man can spend!
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Ιούνιος 03, 2009, 11:07:14 πμ »
Καλοφορετο φιλε wolf-...περιμενουμε photos, πολλες photos!!  ;)

Φιλικα,

Αντωνης

Αποσυνδεδεμένος SOUTH PARK

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Ιούνιος 03, 2009, 12:49:38 μμ »
γεια σας κυριοι ανηκω στην κατηγορια του ψαχνω ρολοι και τα εχω χαμενα.η αληθεια ειναι οτι ειχα δυο fortis στις επιθυμητες επιλογες μου.ενα αυτο που αναφερεται πιο πανω (φιλε καλοφορετο by the way) και ενα το stratoliner. παιζω δηλαδη σε αυτα τα λεφτα και δεν ξερω αν σαν εταιρία αξιζει να τα δωσω.σε μια αλλα ερωτηση στο forum ο φιλος george με παρακινησε να κινηθω προς omega μερια και συκγεκριμενα για planet ocean(πολυ καλη επιλογη βεβαια). οτι γνωμη εχετε να καταθεσετε θα με βοηθησετε πολυ
Ευχαριστω προκαταβολικα

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Ιούνιος 03, 2009, 01:20:43 μμ »
ο 1ος λογος που ειπα κατι τετοιο, ειναι το μηχανικο κομματι με το διασημο coaxial,συστημα διαφυγης .υπαρχει και σχετικο θεμα οπου ο φιλος μαδιας ,δινει μια τεχνικη αναλυση για ενα συστημα που θα βρεις σε ρολογια ομεγα.τιμες καλες,ακριβεια,σερβις απο 7-10 χρονια ,ελαχιστη χρηση λιπανσης.μα πανω απο ολα ,ενα μεγαλο ονομα απο πισω :omega +Daniels ;)

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Ιούνιος 03, 2009, 01:26:23 μμ »
καλοριζικο πιστευο οτι εκανες καλι επιλογι για το β42 εαν φισικα ινε λιγο βαρι για απλο χερι θελι χοντρο χερι αυτο γιατι αλιος σε ενοχλι παρα πολι το ιχα και ι3ερα το παλιο μολεντο φισικα και εχι καπιο προβλιματακι στιν κορονα και απλα προσεχε πος θα το βιδονισ μιν κατσι στραβα στο βιδομα απλα προσεχε σε εκινο το σιμιο παρα πολι σε γενικεσ γραμε για μενα ινε καλο ρολοι οσο γιατισ ετα κατι αλο να 3ερι δνε γινετε ετα φοραμε ι πιο πολες μαρκες. μονο καμια 10 τηα ελεγα ινε factor ι αλι πεζουν ετα ρονδα και λιπεσ ετεριες .και τελος να μιν πριζο εκινο ποθ πεζι ρολο ινε ι πιοτιτα τισ ετα και λιπες ετεριες γιατι ιπαρχουν πιοτιτεσ και πιοτιτες
αυτο ινε αλο θεμα οκ φιλε καλοριζικο  :D

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Ιούνιος 03, 2009, 01:30:32 μμ »
Σε μια τέτοια αγορά (αρκετά τα χρήματα δηλαδή για τους περισσότερους) χρειάζονται πολλές πληροφορίες και προσωπικό διάβασμα. Οι τοποθετήσεις των υπόλοιπων φίλων είναι σαν χάρτης για να βρούμε  τις απαραίτητες πληροφορίες.  :book:
Μετά πάμε στα μαγαζιά, ξεχνάμε ότι διαβάσαμε (υπάρχει βέβαια στο υποσυνείδητο με σινική μελάνη) και αγοράζουμε αυτό που μίλησε στην καρδιά μας  :P από την πρώτη ματιά.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Ιούνιος 03, 2009, 01:34:23 μμ »
σοστα αλλα εαν ισε μονο αγοραστις δεν χριαζετε να κιτασ και πολα απλα κιτας τι σου αρεσι τι λεφτα εχισ ροτας και λιγο γιρο γιρο και το περνις
ι αλι περιπτοσι ινε να κιτας πιο μεσα μεσα για ενα ρολοι και το περνις αλλα αυτο ινε δισκολο εαν φισικα δεν ισε στο (χορο) και το(τοπο) πανο στο ρολοι οποτε καλιτερο το προτο γουσταρισ το περνισ και τελοσ :D :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Ιούνιος 03, 2009, 02:19:47 μμ »
time-time ,ρολοι για δυνατους καρπους?!αλλα αυτο το ειχα υποψιαστει!χρησιμες οι πληροφοριες ,απο καποιον που ειχε να κανει με φορτις.να δουμε τι θα μας πει και ο ΒΒ ;D

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Ιούνιος 03, 2009, 03:44:36 μμ »
Καλωσόρισες Wolf-. Kαλοφόρετο το Cosmo. Η κορώνα του είναι βιδωτή ή τραβηχτή; Αν είναι βιδωτή έχεις το παλιότερο μοντέλο όπου αποδείχθηκε προβληματική. Όμως μην ανησυχείς. Αλλάζει (φυσικά δωρεάν) με την καινούρια την τραβηχτή και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Λίγη προσοχή στην αντιανακλαστική επίστρωση. Δεν είναι τόσο ισχυρή όσο το ζαφείρι. Όσο για το βάρος είναι προσωπικό ζήτημα, σ' άλλους αρέσει (όπως σ' εμένα), σ' άλλους όχι. Μην ξεχνάς πως έχεις ένα μεγάλο ρολόι, που είναι χρονογράφοςκαι έχει ένα στιβαρό μασίφ μπρασελέ που είναι 20/20. Δηλ. έχει το ίδιο πλάτος σ' όλο του το μήκος. Είναι ένα ρολόι που έχει επιβλητική παρουσία και λιτή σχεδίαση. Γεμίζει τον καρπό μου. Το δικό μου σε χαιρετά.

South park η Fortis βγάζει ρολόγια που σε κερδίζουν με την απλότητα και την ευκρίνεια του καντράν τους. Είναι ρολόγια που αξίζουν κάθε λεπτό που θα ξοδέψεις. Φοράνε τις πιο αξιόπιστες μηχανές και θα σου κρατήσουν απροβλημάτιστη παρέα για χρόνια.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Ιούνιος 03, 2009, 03:48:19 μμ »
στο στοιχειο του! 8)

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Ιούνιος 03, 2009, 03:53:18 μμ »
Γιώργο τα έχω ζήσει, τα έχω "ξεσκίσει". Δεν είναι τυχαίο που έχω 7 Fortis.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Ιούνιος 03, 2009, 04:00:38 μμ »
στο στοιχειο του! 8)

πολεμικη αεροπορια ;)

αλλα τοσο βαρυ ρολοι δεν μπορω να φοραω!μπραβο σε οσους δεν εχουν προβλημα ;D

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Ιούνιος 03, 2009, 04:04:37 μμ »
Το 142 που είναι ανάλογων διαστάσεων (παρεπιπτόντως είναι τα μεγαλύτερα ρολόγια που φόρεσαν την 5100) είναι ελαφρύ;

Φιλικά
Δημήτρης