Γεια σας φιλοι μου
Προσφατα αγορασα ενα FORTIS B-42 COSMONAUTS CHRONOGRAPH το οποιο ειχα βαλει στο ματι πολυ καιρο τωρα και απλα καθυστερουσα την αγορα του δοκιμαζοντας εναλλακτικες επιλογες στα λεφτα που διαθεσα(οι οποιες και ειναι παρα πολλες..!).
Η αληθεια ειναι οτι ο καρπος μου σε "συνεννοηση" με την καρδια και την τσεπη μου ειχε παρει εξαρχης την αποφαση του.Το μονο εμποδιο που εμενε να ξεπερασω ηταν το κατα ποσο αξιζουν τοσα λεφτα για μια ετα7750, το οποιο και ξεπερασα σε συντομο χρονικο διαστημα αφου οτι και να δοκιμαζα ο καρπος μου συνεχιζε να ζηταει το B-42.
Το ρολοι ειναι στον καρπο μου 2 εβδομαδες τωρα και πραγματικα οχι μονο με εχει κανει να το αγαπησω αλλα και να γινω fortis φαν... φοβερο ρολοι,στβαρο μπρασελε που δειχνει αθανατο, κρυσταλο το οποιο μοιαζει σαν να μην υπαρχει...! Πραγματικα σου δινει την αισθηση οτι φορας εργαλειο φτιαγμενο για εξορμησεις στο διαστημα

, με μονο μειονεκτημα το αυξημενο βαρος του.Δοκιμασα και αλλα μοντελα της fortis οπως τα b-47 calculator, flieger kai b-42 stratoliner,πολυ ωραια ρολογια... τοσο που σε κανουν να πεις "η ολα η τιποτα"
Αυτες ειναι οι πρωτες εντυπωσεις μου απο το ρολοι και γενικα για τη FORTIS,συντομα θα βαλω και foto.
Φιλικα
Φανης