Αποστολέας Θέμα: FORTIS  (Αναγνώστηκε 498758 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
Απ: Fortis
« Απάντηση #920 στις: Ιανουάριος 04, 2012, 03:26:14 μμ »
κανε καμια αναζητηση ebay μερια, να δεις τις τιμες τους και να ζαλιστεις! υπολογιζε στην -απειρως καλυτερη- 100 ευρω το rubber (και λιγα λεω) και ακομα περισσοτερα το μπρασελε!
εναλλακτικα, και ομορφοτερα κατ'εμε, και απειρως φθηνοτερα, ριχτου ιμαντες Nato, Zulu κλπ., Maratac elite και του φτιαχνεις ντουλαπα ολοκληρη...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #921 στις: Ιανουάριος 04, 2012, 03:28:13 μμ »
Aυτα εδω δεν μοιαζουν με Fortis ?

Αποσυνδεδεμένος skydives13

• 44mm case
  • Είμαι χαρούμενος! - Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #922 στις: Ιανουάριος 04, 2012, 03:29:17 μμ »
ωραία ρολόγια!!!
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #923 στις: Ιανουάριος 04, 2012, 03:31:52 μμ »
Όντως, μοιάζουν πάρα πολύ.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος pnp2

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #924 στις: Ιανουάριος 04, 2012, 05:22:15 μμ »
κανε καμια αναζητηση ebay μερια, να δεις τις τιμες τους και να ζαλιστεις! υπολογιζε στην -απειρως καλυτερη- 100 ευρω το rubber (και λιγα λεω) και ακομα περισσοτερα το μπρασελε!
εναλλακτικα, και ομορφοτερα κατ'εμε, και απειρως φθηνοτερα, ριχτου ιμαντες Nato, Zulu κλπ., Maratac elite και του φτιαχνεις ντουλαπα ολοκληρη...
ειδα στο ebay και με πιασανε τα κλαματα 200+ το μπρασελε 140 το rubber δικιο ειχες φιλε μου για τα λοθρακια ποθ αναφερεις που μπορω να κοιταξω καποιο λινκ παρακαλω ευχαριστω φιλικα Νικος

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #925 στις: Ιανουάριος 04, 2012, 05:35:33 μμ »
Τωρα με πολιορκει το avatar!!!
Αργοτερα θα σε φτιαξω (αν δε με προλαβουν οι αλλοι...)

Αποσυνδεδεμένος skydives13

• 44mm case
  • Είμαι χαρούμενος! - Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #926 στις: Ιανουάριος 04, 2012, 05:45:53 μμ »
Να σου ζήσει το avatar!  ;D ;D ;D ;D
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Αποσυνδεδεμένος pnp2

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #927 στις: Ιανουάριος 04, 2012, 07:40:15 μμ »
Υπαρχει καποιος τροπος ετσι ωστε να βαζεις τους αξονες που κρατανε τα λουρακια στα FORTIS ειναι καπως ιδιαιτεροι αν γνωριζει καποιος παρακαλω

Αποσυνδεδεμένος aspromavros

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #928 στις: Ιανουάριος 04, 2012, 08:19:58 μμ »
Παράθεση
Σημερα απεκτησα ενα FORTIS  Β-42 ΜΑRINEMASTER και σκεφτομαι να το αλλαξω το δερματινο λουρακι στο rubber της εταιριας η ακομα και σε μπρασελε, εχει κανεις καμια ιδεα απο που μπορω να τα προμηθευτω (καποιο site κατα προτιμηση )και τι τιμες εχουνε αυτα τα προιοντα ευχαριστω φιλικα Νικος

Δες εδω http://www.deruhrmacher.com/fortis/armbaender/

και εδω http://www.uhrband24.com/Fortis_B-42_Metal_Watchband_Steel__brushed__20mm/product_info.php?products_id=545

Τα ειχα βρει οταν ειχα σκοπο να παρω fortis  (δυστυχως δεν τα καταφερα να το παρω), αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα.....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 05, 2012, 07:01:28 μμ από aspromavros »

Αποσυνδεδεμένος pnp2

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #929 στις: Ιανουάριος 04, 2012, 09:49:10 μμ »
ευχαριστω ασπρομαβρε :P ωραια λινκ  αυτοι οι αξονες πως λεγονται (ασχετος ειμαι )  :) http://www.deruhrmacher.com/fortis/armbaender/satz-anstossschrauben-fortis-b42.html

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #930 στις: Ιανουάριος 04, 2012, 10:16:41 μμ »
Λοιπόν Νικόλα:
σχετικά με τις μπαρετόβιδες από το Fortis, αυτές είναι απλώς βιδωτές. Απλά έχουν μια εξοχή ώστα να εφαρμόζουν στην σχετική εσοχή της κάσας. Πρόσεχε όταν τις βιδώνεις! ΜΗΝ σφίγγεις τη βίδα, είναι ευαίσθητη και μπορεί να σπάσει! Μπορείς να ζητήσεις ένα συμπληρωματικό ζευγάρι από τον εδώ αντιπρόσωπο (δυστυχώς μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή...), πιθανότατα θα είναι φθηνότερο.

σχετικά με τους ιμάντες...πανηγύρι!!!
πιστεύω ότι σε αυτό το ρολόι ταιριάζουν καλύτερα οι 5-ring Zulu ιμάντες (μόλις παρέλαβα από εδώ και είμαι πάαααααααρα πολύ ευχαριστημένος http://www.europelli.com/Zulu-and-NATO.html), αλλά μπορείς να του ρίξεις και 3-ring ιμάντες.
{κι εδώ γίνεται του Zulu το πανηγύρι http://www.gnomonwatches.com/Product-view.asp?id=31, εδώ μπορείς να δεις και τα σχετικά Nato λουριά http://www.gnomonwatches.com/Product-view.asp?id=20}

Σαφώς και υπάρχουν άπειροι άλλοι προμηθευτές για αυτού του τύπου τα λουριά!

Μπορείς να παραγγείλεις και custom δερμάτινο Nato λουρί (εξαιρετική σχέση τιμής/ποιότητας έχει ο σπανιόλος http://cbstraps.blogspot.com/, ρόλαρε την οθόνη και θα τα βρεις) σε όποιο σρώμα και διάσταση/μήκος θέλεις

Από αυτά που ανέφερα, με την τιμή που έχει το rubber, παίρνεις τουλάχιστον οκτώ (8) λουριά!

Α, και δεν έβαλα και τα Maratac composite:
http://stores.ebay.com/TimePieceRepublic/20mm-Diver-Straps-/_i.html?_fsub=1074299010&_sid=349392210&_trksid=p4634.c0.m322 γενικώς και

http://www.ebay.com/itm/20mm-Rubber-Diver-Strap-Maratac-Fit-OMEGA-Orange-Black-/110666095683?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c4369c43 για το rubberized

Και ούτε την αρχή δεν σου έκανα...

Αποσυνδεδεμένος pnp2

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #931 στις: Ιανουάριος 04, 2012, 10:32:13 μμ »
Απο οτι φαινεται 8α χρειαστω ενα εξτρα ζευγαρι μπαρετόβιδες  βρηκα και τον αντιπροσωπο στην Θεσσαλονικη πιστευω να εχει αλλιως 8α χρειαστει να δω για Αθηνα τα καταστηματα στην Αθηνα γνωριζει κα αν στελνουνε με καποιο τροπο στην επαρχια ανταλακτικα ευχαριστω φιλικα Νικος

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #932 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 12:59:44 μμ »
Μπαρετόβιδες για το Β42 Pilot μου βρήκα μόνο στο επίσημο service της Fortis στην Αθήνα. Δεν μπόρεσα να βρω πουθενά αλλού και έψαξα αρκετά. Σπάνε πάρα πολύ εύκολα, ακόμα και με την ελάχιστη πίεση στο βίδωμα. Θέλει εξαιρετική προσοχή. Για κάποιον που του αρέσει να αλλάζει λουράκια αυτό είναι ένα πρόβλημα στα Fortis.
Η τιμή της μιας μπαρετόβιδας είναι εξοργιστική (συγκρινόμενη με της απλές μπαρέτες), σε σημείο να σκεφθώ αν θα προχωρούσα σε αγορά και δεύτερου Fortis.
Φίλε pnp2 έχεις πμ.

Κώστας
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 05, 2012, 01:07:01 μμ από kosdome6 »
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος pnp2

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #933 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 02:23:04 μμ »
Και μενα δεν μου αρεσε η τιμη δυστυχως και εχω ακομα ενα προβλημα οτι ειμαι απο επαρχια και δεν ειναι ευκολο το να τις προμηθευτω   :-[

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #934 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 03:06:49 μμ »
Νίκο,
θα σου έλεγα, αν δεν το βρεις στη Θεσσαλονίκη, να κάνεις ένα τηλέφωνο στο service στην Αθήνα και να τους ρωτήσεις αν μπορούν να σου στείλουν με courier.
Πέρα από αυτό το πρόβλημα πάντως, το ρολόι είναι πολύ καλό και έκανες εξαιρετική αγορά.
Θα το χαρείς όσο δεν φαντάζεσαι. Μεγειά.

Κ

Αποσυνδεδεμένος pnp2

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #935 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 05:23:15 μμ »
Βρηκα ενα καταστημα στη Θεσσαλονικη μεσα απο το site της FORTIS  πηρα τηλ και μου ειπανε μονο παραγγελια και κοστιζει περιπου 30 ευρω το ζευγαρι αναλογα με το ορολοι

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #936 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 10:11:04 μμ »
Οι μπαρετοβιδες;;;; ???
Απο τι ειναι; Πλουτωνιο;
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #937 στις: Ιανουάριος 06, 2012, 12:02:18 πμ »
Κι όμως!
Είναι από τις καλύτερες τιμές που μπορείς να βρεις!
Πάρτες και δεν θα χάσεις!

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #938 στις: Ιανουάριος 06, 2012, 12:15:06 πμ »
Οι μπαρετοβιδες;;;; ???
Απο τι ειναι; Πλουτωνιο;

Σίγουρα από κάποιο σπάνιο κράμα, ιριδίου-οσμίου-ροδίου...
Την ίδια έκπληξη έδειξα κι εγώ όταν πριν από 1 μήνα πήγα στο επίσημο service στην Αθήνα και μου είπαν 16€ η μία.  >:(
Ανέβασα λοιπόν πίεση κι επειδή ήθελα μόνο μια έφυγα με την ελπίδα μήπως βρω αλλού. Πήγα παντού σε όσα καταστήματα μπορείς να φανταστείς. Μόνο σε ζαχαροπλαστείο δεν πήγα.
Τέλος, κατέβασα τα μούτρα μου και την πήρα αφού στο διαδίκτυο ήταν ακριβότερες  :datz:
Πολιτική της Fortis..... ???

Η ευγενικότατη κυρία στον επίσημο αντιπρόσωπο με είδε έτσι σκασμένο και μου έκοψε ένα €. Την ευχαριστώ anyway...

Αποσυνδεδεμένος pnp2

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #939 στις: Ιανουάριος 06, 2012, 10:55:46 πμ »
τι διαμετρο εχουνε οι μπαρετοβιδες στα fortis καποιο χοντρο spring bar δεν 8α μπορεσει να κανει δουλεια ?δεν ξερω αν ειναι ετσι 8α παρω και ενα μπρασελε και 8α τις πειραξω ξανα