Αποστολέας Θέμα: ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ  (Αναγνώστηκε 207873 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ
« Απάντηση #320 στις: Απρίλιος 18, 2013, 04:44:58 μμ »
Είδε το "sandwich", είπε να βάλει κι ένα σερβίτσιο!! :D :D

:dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Απρίλιος 18, 2013, 04:56:17 μμ »
Φυσικα και συμφωνουμε,υπαρχουν πολλα που θα πρεπει να γινουν μεσα απο ομαδικη και μονο πιεση-αντιδραση.
Εκεινο που δεν μπορω να χωνεψω δεν ειναι ο ερασιτεχνισμος του Γερμανου τοσο, οσο η ακαταπαυστη κριτικη μελων που δεν εχουν καμμια σχεση με το προτζεκτ.
Αναρωτιεμαι,αγαπη και σεβασμος προς συμφορουμιτες ειναι  να ριχνεις λαδι στην φωτια?Να βαζεις αλατι στην πληγη?Τελικα το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι για καποιους η χαρα δεν ειναι επειδη αποκτησαν[δεν] ενα ρολοι,αλλα γιατι το ρολοι που δεν αποκτησαν εχει προβληματα για τους αλλους.Και τα ''προβληματικα'' ρολογια δινουν απεριοριστη χαρα,γεμιζουν με σαρδονια χαμογελα τους ''μετα Χριστον προφητες'',τους ξερολες και ''σας τα'λεγα εγω''.
Και βεβαια απορω,αλλα δεν εχω την δυναμη να κανω κατι πανω σ'αυτο,πως ειναι δυνατον μετα απο εκφρασεις οπως ''ραγιαδες''ηλιθιοι,μακακες,κοροιδα τωρα τελευταια και αλλα πολλα στολιδια οι Admins να μην κανουν ban,σε κανενα φορουμ που εχει σεβασμο για τα μελη του αυτοι οι ''κυριοι''δεν θα  ειχαν μεινει ατιμωρητοι.Μεχρι και φωτο αναρτηθηκε με κυριο θεμα ζωγραφικη με τα ποδια,μιας και ο ζωγραφος δεν εχει χερια και εγινε αντικειμενο αφθονου γελιου,τι αλλο εκτος απο ντροπη μπορεις να πεις?
Αλι αλι και τρις αλι

Μιχάλη,
Συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο αυτό αφού, άλλωστε, έγραψα την τελευταία παράγραφο, στο post #309, έχοντας στο μυαλό μου το ίδιο ακριβώς φαινόμενο.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος Yiangos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: Απρίλιος 18, 2013, 05:22:12 μμ »
Φυσικα και συμφωνουμε,υπαρχουν πολλα που θα πρεπει να γινουν μεσα απο ομαδικη και μονο πιεση-αντιδραση.
Εκεινο που δεν μπορω να χωνεψω δεν ειναι ο ερασιτεχνισμος του Γερμανου τοσο, οσο η ακαταπαυστη κριτικη μελων που δεν εχουν καμμια σχεση με το προτζεκτ.
Αναρωτιεμαι,αγαπη και σεβασμος προς συμφορουμιτες ειναι  να ριχνεις λαδι στην φωτια?Να βαζεις αλατι στην πληγη?Τελικα το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι για καποιους η χαρα δεν ειναι επειδη αποκτησαν[δεν] ενα ρολοι,αλλα γιατι το ρολοι που δεν αποκτησαν εχει προβληματα για τους αλλους.Και τα ''προβληματικα'' ρολογια δινουν απεριοριστη χαρα,γεμιζουν με σαρδονια χαμογελα τους ''μετα Χριστον προφητες'',τους ξερολες και ''σας τα'λεγα εγω''.
Και βεβαια απορω,αλλα δεν εχω την δυναμη να κανω κατι πανω σ'αυτο,πως ειναι δυνατον μετα απο εκφρασεις οπως ''ραγιαδες''ηλιθιοι,μακακες,κοροιδα τωρα τελευταια και αλλα πολλα στολιδια οι Admins να μην κανουν ban,σε κανενα φορουμ που εχει σεβασμο για τα μελη του αυτοι οι ''κυριοι''δεν θα  ειχαν μεινει ατιμωρητοι.Μεχρι και φωτο αναρτηθηκε με κυριο θεμα ζωγραφικη με τα ποδια,μιας και ο ζωγραφος δεν εχει χερια και εγινε αντικειμενο αφθονου γελιου,τι αλλο εκτος απο ντροπη μπορεις να πεις?
Αλι αλι και τρις αλι

Α θα στειλω και μια τούρτα με τζατζίκι στον Γρουσουζη που γκαντεμιασε το project! !!

Θα συμφωνήσω και εγώ Μιχάλη...
 με το παραπάνω post μου προσπάθησα απλά να "προειδοποιήσω" τους καλοθελητές μπας και σταματήσουν να χαίρονται με τον πόνο μας...

Και λέω πόνο μας γιατί παρέλαβα και εγώ το ρολόι και μπορεί να μην έχει "τρόφιμα" αλλά έχω την εντύπωση πως έχει στραβοβαλμένο καντράν. Δεν θα σταματήσω στα προβλήματα του καντράν που φαίνονται ΜΟΝΟ με μεγενθυντικό φακό. Τα σκουπιδάκια που φαίνονται είναι ευτυχώς εξωτερικά.

Uploaded with ImageShack.us
αν είναι η ιδέα μου για το καντράν πέστε μου να αναθεωρήσω.
Οπου γης και Πατρίς...

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Απρίλιος 18, 2013, 05:29:37 μμ »
Νομίζω έχεις δίκιο. Η γραμμή του 3 με την κορώνα δεν είναι ευθεία  :-\

Μπορεί να κάνω και λάθος...
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος Yiangos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Απρίλιος 18, 2013, 05:43:33 μμ »
Έχω τραβήξει επίτηδες μια κόκκινη κάθετη γραμμή (δεν ξέρω αν φαίνεται) που μάλλον επιβεβαιώνει την "οπτική μου".
Οπου γης και Πατρίς...

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #325 στις: Απρίλιος 18, 2013, 06:00:04 μμ »
Δεν κάνεις καθόλου λάθος Γιάννη. Είναι όντως στραβό.  Ανεπαίσθητα ίσως αλλά φαίνεται :-\
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ
« Απάντηση #326 στις: Απρίλιος 18, 2013, 06:03:23 μμ »
Δυστυχώς και εμένα στραβό μου φαίνεται.
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Απρίλιος 18, 2013, 06:18:40 μμ »
Για τον ανάπηρο ζωγράφο θα συμφωνήσω, είναι απαράδεκτο και προσβλητικό και πρέπει να κατέβει Μήτσο ΑΜΕΣΑ.
Για τους τρίτους που κοροϊδεύουν καλά κάνουν, μας χρειάζεται...

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #328 στις: Απρίλιος 18, 2013, 06:33:04 μμ »
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά αυτό το project γρουσούζηδες δεν έχει.
Έχει όμως αρκετούς που δεν είχαν το νιονιό να αποσυρθούν την ώρα που έπρεπε. Δόξα τω Θεώ, ευκαιρίες σας δόθηκαν πολλές.
Κοιτάξτε λοιπόν να πάρετε τα χρήματά σας πίσω A.S.A.P. κι αφήστε τα μελοδραματικά κείμενα και τους κουλούς ζωγράφους.

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, Γκρίνιες πολλές...........(αυτό πάει με όλα)

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Απρίλιος 18, 2013, 06:41:13 μμ »
Εστειλα mail στον Boris -συμπεριλαμβανομενων φωτο- εκθετοντας τα προβληματα των παραληφθεντων ρολογιων, τον ενημερωσα για τους κατοχους τους και την εντονη δυσαρεσκεια, το δικαιολογημενο εκνευρισμο και την απογοητευση που προκληθηκε μετα και απο αυτο, επισημαινοντας του παραλληλα την προθεση για αξιωση επιστροφης των χρηματων!
Επικοινωνησε μαζι μου μεσω skype και δεσμευτηκε να στειλει αμεσα mail στα θιγομενα μελη και να αναλαβει την αμεση επιδιορθωση τους με τα εξοδα αποστολης να βαρυνουν την εταιρια (!)
Το τελευταιο (επιστροφη χρηματων εξοδων αποστολης), μπορει να γινει επισυναπτοντας την αποδειξη ή φωτοτυπια αυτης στο δεμα (ή μεσω mail - fax), προκειμενου να επιστραφει το ποσον απο την εταιρια στον καθενα μεσω paypal.

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Απρίλιος 18, 2013, 06:48:56 μμ »
Το δικό μου ρολόι πήγε μια μικρή βόλτα στη Γερμανία και ξαναηρθε χωρίς να επιδιορθει.Όπως θα θυμάστε ο λεπτοδεικτης είχε ένα μικρό σημαδακι στην μπλε γραμμή που τρέχει κατά μήκος του.Επίσης υπήρχαν κάποια σκουπιδακια κοντά στο 11,ευτυχώς αυτά τα αφαίρεσε,ομως ο λεπτοδεικτης έμεινε ο ίδιος.Επίσης είχε ξεχάσει να βιδωσει καλά και το πίσω καπάκι.Για την ιστορία το engraving δεν το χάραξε στο μαύρο λουράκι όπως του είχα ζητήσει αλλά αυτό είναι το λιγότερο.Κάποιο θέμα που νόμιζα εχθές ότι έχει η κορώνα και η ρύθμιση της ώρας λύθηκε.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Απρίλιος 18, 2013, 06:51:58 μμ »
Εστειλα mail στον Boris -συμπεριλαμβανομενων φωτο- εκθετοντας τα προβληματα των παραληφθεντων ρολογιων, τον ενημερωσα για τους κατοχους τους και την εντονη δυσαρεσκεια, το δικαιολογημενο εκνευρισμο και την απογοητευση που προκληθηκε μετα και απο αυτο, επισημαινοντας του παραλληλα την προθεση για αξιωση επιστροφης των χρηματων!
Επικοινωνησε μαζι μου μεσω skype και δεσμευτηκε να στειλει αμεσα mail στα θιγομενα μελη και να αναλαβει την αμεση επιδιορθωση τους με τα εξοδα αποστολης να βαρυνουν την εταιρια (!)
Το τελευταιο (επιστροφη χρηματων εξοδων αποστολης), μπορει να γινει επισυναπτοντας την αποδειξη ή φωτοτυπια αυτης στο δεμα (ή μεσω mail - fax), προκειμενου να επιστραφει το ποσον απο την εταιρια στον καθενα μεσω paypal.

Φιλικα,
Αρης
Γιατί,λάβαμε καμία απόδειξη πληρωμής? ? ?
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Απρίλιος 18, 2013, 06:58:21 μμ »
Γιατί,λάβαμε καμία απόδειξη πληρωμής? ? ?

Οριστε?! Μαλλον αλλο απο αυτο που εγραψα καταλαβες! ...   ???
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος neRvi

• 36mm case
  • τα νεα σας!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Απρίλιος 18, 2013, 07:48:12 μμ »
καλησπέρα και πάλι...

Χωρίς παρεξήγηση εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να στείλω πίσω το ρολόι ούτε για τις γραντζουνιές ούτε φυσικά για την διακόσμηση του μηχανισμού.Το μόνο που ζητάω είναι τα χρήματα που πήρε για τη διακόσμηση να μου τα επιστρέψει.Έχω ήδη στείλει mail ζητώντας να μου επιστραφούν τα επιπλέον χρήματα.Το ότι θα αναλάβει τα έξοδα αποστολής τι σημαίνει?Ότι μας κάνει χάρη?Έλεος!!Μέχρι τώρα ήμουν αισιόδοξος και πίστευα ό,τι απλά έτυχε μια αναποδιά.Μάλλον έπεσα έξω...

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Απρίλιος 18, 2013, 08:08:06 μμ »
Νομίζω ότι αύριο στον καφέ θα πρέπει να το συζητήσουμε διεξοδικά και να βγάλουμε μια άκρη (όσο αυτό μπορεί να γίνει!).
Πιστεύω πως ότι και αν αποφασιστεί να γίνει πρέπει να γίνει ομαδικά (μιας και η παραγγελία ήταν ομαδική).
Ότι και αν γράφεται σε αυτό ή άλλα νήματα καλό είναι αλλά χάνεται μέσα στην πληθώρα των μηνυμάτων, πόσο μάλλον όταν πετάγονται και άσχετοι με το project και λένε ότι τους κατέβει. Δεν λέω να μην εκφέρουν γνώμη αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μια συγκεκριμένη ομάδα συνφορουμιτών που συμμετείχαν σε μια ομαδική αγορά / project και αυτοί έχουν ΜΟΝΟ τον όποιο λόγο και δικαίωμα να πουν αλλά και να αποφασίσουν οτιδήποτε!
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Απρίλιος 18, 2013, 08:09:30 μμ »

Φιλικα,
Αρης
Άρη αφού εποικινωνσες μαζί του μέσω Skype γιατί δεν επεμεινες να σου απαντήσει τι θα γίνει με αυτούς που έχουν αηδιάσει με την ολη κατάσταση και θέλουν τα λεφτά τους πίσω?

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: Απρίλιος 18, 2013, 08:10:09 μμ »
καλησπέρα και πάλι...

Χωρίς παρεξήγηση εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να στείλω πίσω το ρολόι ούτε για τις γραντζουνιές ούτε φυσικά για την διακόσμηση του μηχανισμού.Το μόνο που ζητάω είναι τα χρήματα που πήρε για τη διακόσμηση να μου τα επιστρέψει.Έχω ήδη στείλει mail ζητώντας να μου επιστραφούν τα επιπλέον χρήματα.Το ότι θα αναλάβει τα έξοδα αποστολής τι σημαίνει?Ότι μας κάνει χάρη?Έλεος!!Μέχρι τώρα ήμουν αισιόδοξος και πίστευα ό,τι απλά έτυχε μια αναποδιά.Μάλλον έπεσα έξω...

Mε προλαβες αυτο θα εγραφα δεν καταλαβα καλα πριν λεγοντας για την αποδειξη,που ομως ειναι ενα θεμα και αυτο γιατι δεν εχουμε λαβει καμια αποδειξη στα χερια μας. Ποιος λογικος συμφορουμιτης θα στειλει παλι το ρολοι του στη Γερμανια και στον αρχι-αλητη Τορστεν για να το επισκευασει(εδω γελαμε)? Κανεις. Και απο οτι βλεπω δεν εχει διαθεση να επιστρεψει τα χρηματα μας και αν εχει, πρωτα θα πρεπει να στειλει τα χρηματα και μετα εμεις να στειλουμε πισω τα ρολογια μας.Εγω δυο λυσεις βλεπω να υπαρχουν:
1η: ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ.
2η: ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΡΣΤΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΑΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250-300 ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ,Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΜΕΝ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΕ,ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ LONGINES 702,ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 56 ΕΥΡΩ

http://www.ofrei.com/page_188.html

Εγω συγκεκριμενα θελω διορθωση του λεπτοδεικτη και τεστ στεγανοποιησης λογω του μη σωστα βιδωμενου πισω καπακιου,ποιος θα μου πληρωσει τα εξοδα αυτα? Εγω εχω πληρωσει ηδη 528 ευρω,οπως και οι περισσοτεροι. ΘΕΛΩ(ουμε) ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ. Ο κυριος Τρομπας πρεπει να τα πληρωσει και πρεπει η ομαδα συντονισμου να επιμεινει για επιστροφη καποιων χρηματων απο το ποσο που πληρωσαμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 18, 2013, 08:24:07 μμ από chris5 »

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #337 στις: Απρίλιος 18, 2013, 08:20:18 μμ »
Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΜΕΝ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΕ,ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ LONGINES 702,ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 56 ΕΥΡΩ

http://www.ofrei.com/shop-bin/sc/productsearch.cgi

Τι μου θυμίζει........Τι μου θυμίζει.........

με ένα γρήγορο ψάξιμο μπορώ να σου πω οτι την αγοράζεις καινούργια με 73 δολλάρια από οφρει

http://www.ofrei.com/page_188.html    (7ός μηχανισμός)

Φιλικά Γιώργος

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Απρίλιος 18, 2013, 08:36:21 μμ »
Τοτε 1100 εχει η german made κασα, τωρα καταλαβα.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Απρίλιος 18, 2013, 08:37:42 μμ »
Hello Chris

I heard about the problem with the hand. As I wanna solve this ASAP, I would like to know, if you would prefer to receive the blue hands you have seen on the photos (and the right ones after we got them) or you wanna send me the watch and we change the hands. If we do it, I will hand it in to our watchmaker the same day, I receive the watch and he needs 1 day to change them.

Whatever is best for you, will be done. In case you want to send me the watch to change the hands, please send me the invoice from your delivery service, so I can send you the money you paid for sending it.

In case you want to receive the blue hands, you dont need to pay anything - of course.

Another option would be, that you wait till Torsten gets the original hands and we send them, till we do with all the other members.

Best regards,

Boris

ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΠΑ?