καλημέρα σε όλους...
Λοιπόν εχθές το μεσημέρι έλαβα το ρολόι....ΟΧΙ όμως αυτό που είχα παραγγείλει!!Ας τα πάρουμε από την αρχή..
Η αρχική μου επιλογή ήταν αυτό με τον μηχανισμό με τις μπλε βίδες χωρίς διακόσμηση.Αφού δε μπορέσαμε να κάνουμε την ομαδική κατάθεση και μετά την επιστροφή των χρημάτων από τον Άρη στην επικοινωνία που είχα με τον Μπορι για τον αριθμό λογ/μού κατάθεσης, τον ρώτησα αν θα μπορούσα να έχω την έκδοση με τον διακοσμημένο μηχανισμό,όπως του συμφορουμίτη Charilaos..Μου απάντησε θετικά και με ενημέρωσε για το κόστος (810e).Συμφώνησα και αφού μου έστειλε το proforma invoice με το συνολικό ποσό (810e),προχώρησα στην κατάθεση των χρημάτων..Μετά η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή..Κοντοί-μακρυοί δείκτες σε διάφορα χρώματα και σχήματα, σημάδια και ψίχουλα στο καντράν,ελαφρώς κακώς εκτυπωμένα λογότυπα(από αυτά μη νομίζετε ότι γλυτώσατε!!τουλάχιστον εγώ δε την γλύτωσα.) κλπ.Μετά απ'όλα αυτά ζητήθηκε εκ νέου επικοινωνία με τον Τορστεν αυτή τη φορά για εκ νέου επιβεβαίωση των στοιχείων αποστολής και των ρολογιών...Έστειλα το κάτωθι απαντητικό mail
On 21 Mar 2013, at 09:39, ΜΙΧΑΗΛ ....... wrote:
Good morning...
I'm sending this mail to confirm my watch no., my name and my address.
Watch No: 15 (longines 702 decorated + 3 straps honey gold, brown and black)
name: MICHAIL ........
address: .......................
.........................
Athens Greece
Just inform me about the delivery day.Also ,if it is possible, i don't want to have the logo at all the buckles of the straps(only one is ok). I would appreciate some photos too...
Best regards
Michail
στο οποίο νομίζω ότι φαίνεται τι έχω παραγγείλει..Φωτογραφίες βέβαια,παρόλο που με διαβεβαίωσε ότι θα λάβω ΠΡΙΝ την αποστολή δεν έλαβα ποτέ...Εχθές λοιπόν το παρέλαβα και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!! Έστειλα mail και στους δύο Μπορι και Τορστεν ,επισυνάπτοντας ΠΑΛΙ όοολα τα αποδεικτικά κατάθεσης και τα mail που έχουμε ανταλλάξει και ζήτησα τα εξτρα χρήματα για τη διακόσμηση πίσω...Δε ξέρω τι άλλο πρέπει και μπορώ να κάνω..Προς το παρών αναμένω απάντηση στα mail μου κι από τους...Ίδωμεν..
Στα του ρολογιού είναι όπως στη φωτο με τους μακρυούς μπλέ δείκτες,τα λουράκια είναι συμπαθητικά με το μελί μακράν πιο όμορφο από τα άλλα, κατά τη γνώμη μου..Το λογότυπο αν το παρατηρήσεις καλά είναι κακοεκτυπωμένο ή κακοζωγραφισμένο..Το χειρότερο η πίσω όψη είναι γεμάτη πολύ μικρά hairlines σα να έχει τριφτεί κυκλικά σε πολύ ψιλό γυαλόχαρτο.Είμαι πολύ ψείρας αλλά το θεωρώ απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου για καινούργιο ρολόι..
Αυτά το ολίγα και πάλι καλημέρα σε όλους..