Αποστολέας Θέμα: ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ  (Αναγνώστηκε 207622 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Απ: ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ
« Απάντηση #240 στις: Απρίλιος 16, 2013, 07:56:04 μμ »
Από: Boris Schäfer <boris@torsten-nagengast.de>
Προς: Aris
Στάλθηκε: 5:56 μ.μ. Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Θέμα: Blue and dark hands

Another word for your members - please post it for me:

''Thank you very much for the first mails I got, responding to my offer with the dark and blue hands in exchange. There are just 6 watches left now. I would like you to know the next steps. Right now I am waiting for 4 mails, telling me about your decisions. Our suplier has them in stock now - so right after I got all 6 answers, I will order the hands you chosed. This will take aprox 2-3 days to get them. Our watchmaker will assamble them within 1 day and the next day they will leave us, together with the invoices and certifications. This means, all the watches that are left will finaly be done now. Torsten will also take care, that we get the right hands and can finally send them to you, too.

Some of you asked about guarantee, in case another watchmaker opens the watch. I will talk to Aris and we will find a solution for this. My plan is, to find a good and trustworth watchmaker in Greece, who can do that. We are anyway looking for a watchmaker there and this way, the changing of hands can be done in Greece and you will not loose any guarantee. Please give me some days to talk to Aris and find a solution.

Thank you very much and best wishes to Greece,
Boris''

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος Yiangos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Απρίλιος 16, 2013, 08:54:23 μμ »
^Καλώς να τα δεχτείς :)!

Και πάλι έχω συγχυστεί όμως - εσένα στο έστειλε με κανονικό DHL (courier)...? Επειδή τα άλλα συστημένα μέσω κανονικού ταχυδρομείου (DHL Germany - ΕΛΤΑ) στάληκαν έχω καταλάβει.
Οχι... Και εμένα με την ίδια υπηρεσία της DHL το έστειλε όπως όλων των υπολοίπων. Απο ότι έχω καταλάβει υπάρχουν 3 διαφορετικά "είδη" αποστολής με DHL. Σε κάποιες περιπτώσεις αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ , σε κάποιες η "γνωστή" DHL και σε κάποιες (σαν τη δική μας) αναλαμβάνει η Deutsche Post DHL (τηλ Αθήνας 2109890020). Αν τους μιλήσετε πεστε τους τον αριθμό αποστολής και θα σας ενημερώσουν για τον νεο αριθμό (τον αλλάζουν) και την ημέρα παράδοσης.
Οπου γης και Πατρίς...

Αποσυνδεδεμένος asot

• 40mm case
  • life goes on...
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Απρίλιος 16, 2013, 10:19:02 μμ »
Μετά από αυτό το μήνυμα και με σκοπό την "επιτάχυνση" των διαδικασιών, έκανα και γώ μια επιλογή (με email προς Boris) και με τελικό σκοπό να αντικαταστήσω προσεχώς τους δείκτες σε έναν "good and trustworth watchmaker in Greece"  με την αρχική επιλογή / προσφορά του ρολογιου...
Αντε να δούμε...!

Από: Boris Schäfer <boris@torsten-nagengast.de>
Προς: Aris
Στάλθηκε: 5:56 μ.μ. Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Θέμα: Blue and dark hands
Another word for your members - please post it for me:
''Thank you very much for the first mails I got, responding to my offer with the dark and blue hands in exchange. There are just 6 watches left now. I would like you to know the next steps. Right now I am waiting for 4 mails, telling me about your decisions. Our suplier has them in stock now - so right after I got all 6 answers, I will order the hands you chosed. This will take aprox 2-3 days to get them. Our watchmaker will assamble them within 1 day and the next day they will leave us, together with the invoices and certifications. This means, all the watches that are left will finaly be done now. Torsten will also take care, that we get the right hands and can finally send them to you, too.
Some of you asked about guarantee, in case another watchmaker opens the watch. I will talk to Aris and we will find a solution for this. My plan is, to find a good and trustworth watchmaker in Greece, who can do that. We are anyway looking for a watchmaker there and this way, the changing of hands can be done in Greece and you will not loose any guarantee. Please give me some days to talk to Aris and find a solution.
Thank you very much and best wishes to Greece,
Boris''

Αποσυνδεδεμένος neRvi

• 36mm case
  • τα νεα σας!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Απρίλιος 17, 2013, 08:43:21 πμ »
καλημέρα σε όλους...
Λοιπόν εχθές το μεσημέρι έλαβα το ρολόι....ΟΧΙ όμως αυτό που είχα παραγγείλει!!Ας τα πάρουμε από την αρχή..
Η αρχική μου επιλογή ήταν αυτό με τον μηχανισμό με τις μπλε βίδες χωρίς διακόσμηση.Αφού δε μπορέσαμε να κάνουμε την ομαδική κατάθεση και μετά την επιστροφή των χρημάτων από τον Άρη στην επικοινωνία που είχα με τον Μπορι για τον αριθμό λογ/μού κατάθεσης, τον ρώτησα αν θα μπορούσα να έχω την έκδοση με τον διακοσμημένο μηχανισμό,όπως του συμφορουμίτη Charilaos..Μου απάντησε θετικά και με ενημέρωσε για το κόστος (810e).Συμφώνησα και αφού μου έστειλε το proforma invoice με το συνολικό ποσό (810e),προχώρησα στην κατάθεση των χρημάτων..Μετά η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή..Κοντοί-μακρυοί δείκτες σε διάφορα χρώματα και σχήματα, σημάδια και ψίχουλα στο καντράν,ελαφρώς κακώς εκτυπωμένα λογότυπα(από αυτά μη νομίζετε ότι γλυτώσατε!!τουλάχιστον εγώ δε την γλύτωσα.) κλπ.Μετά απ'όλα αυτά ζητήθηκε εκ νέου επικοινωνία με τον Τορστεν αυτή τη φορά για εκ νέου επιβεβαίωση των στοιχείων αποστολής και των ρολογιών...Έστειλα το κάτωθι απαντητικό mail 

On 21 Mar 2013, at 09:39, ΜΙΧΑΗΛ ....... wrote:

Good morning...
I'm sending this mail to confirm my watch no., my name and  my address.

Watch No: 15 (longines 702 decorated + 3 straps honey gold, brown and black)
name:     MICHAIL ........
address: .......................
              .........................
              Athens Greece

Just inform me about the delivery day.Also ,if it is possible, i don't want to have the logo at all the buckles of the straps(only one is ok). I would appreciate some photos too...

Best regards
Michail

στο οποίο νομίζω ότι φαίνεται τι έχω παραγγείλει..Φωτογραφίες βέβαια,παρόλο που με διαβεβαίωσε ότι θα λάβω ΠΡΙΝ την αποστολή δεν έλαβα ποτέ...Εχθές λοιπόν το παρέλαβα και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!! Έστειλα mail και στους δύο Μπορι και Τορστεν ,επισυνάπτοντας ΠΑΛΙ όοολα τα αποδεικτικά κατάθεσης και τα mail που έχουμε ανταλλάξει και ζήτησα τα εξτρα χρήματα για τη διακόσμηση πίσω...Δε ξέρω τι άλλο πρέπει και μπορώ να κάνω..Προς το παρών αναμένω απάντηση στα mail μου κι από τους...Ίδωμεν..
Στα του ρολογιού είναι όπως στη φωτο με τους μακρυούς μπλέ δείκτες,τα λουράκια είναι συμπαθητικά με το μελί μακράν πιο όμορφο από τα άλλα, κατά τη γνώμη μου..Το λογότυπο αν το παρατηρήσεις καλά είναι κακοεκτυπωμένο ή κακοζωγραφισμένο..Το χειρότερο η πίσω όψη είναι γεμάτη πολύ μικρά hairlines σα να έχει τριφτεί κυκλικά σε πολύ ψιλό γυαλόχαρτο.Είμαι πολύ ψείρας αλλά το θεωρώ απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου για καινούργιο ρολόι..
Αυτά το ολίγα και πάλι καλημέρα σε όλους..
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 17, 2013, 11:08:24 πμ από koubilaihan »

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Απρίλιος 17, 2013, 08:48:18 πμ »
Εγκεφαλικό!!!
Αν υποψιαστώ ότι περιμεναμε τόσο καιρό για να πάρουμε πάλι κακοτυπωμένα καντράν, θα τον πάρει ο διάολος αυτή τη φορά.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Απρίλιος 17, 2013, 09:09:42 πμ »
Καλή σας μέρα.
Μετά από συννενόηση με τους άλλους πέντε (KOSTAS31, asot, billman, ww, DaSLaM) που είχαμε το πρόβλημα με τους δείκτες των ρολογιών μας (κοντοί) και βρίσκονται ακόμη στη Γερμανία, ενημερώνω το φόρουμ ότι έχουμε διαλέξει και έχουμε απαντήσει στον Boris σχετικά με τους νέους εναλλακτικούς δείκτες που μας προτάθηκαν (γκρι ή μπλε).

Συγκεκριμένα διαλέξαμε:
Ilias G        blue hands
billman      dark grey hands
KOSTAS31 dark grey hands
asot           blue hands
ww            blue hands

Υπολείπεται ο φίλος DaSLaM, ο οποίος πιθανολογώ από ένα π.μ. του ότι έχει διαλέξει και έχει ενημερώσει και αυτός.

Επίσης συμφωνήσαμε να ζητήσουμε και εμείς (όπως και οι 3 φίλοι gerogian, makfil, afnios) από τον Τορστεν να μας στείλει, όποτε τους παραλάβει, τους αρχικούς "original" μπλε δείκτες και να τους τοποθετήσουμε στην Ελλάδα. Έτσι προστεθήκαμε κι εμείς στη σχετική λίστα. Αυτή τη στιγμή λοιπόν είμαστε 9 (6+3) μέλη με το ίδιο αίτημα.

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά!

Φιλικά, Ηλίας.

ΥΓ. Βεβαίως μετά το μέϊλ του φίλου neRvi, δεν ξέρω....  :-\

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ
« Απάντηση #246 στις: Απρίλιος 17, 2013, 09:28:39 πμ »
Εγκεφαλικό!!!
Αν υποψιαστώ ότι περιμεναμε τόσο καιρό για να πάρουμε πάλι κακοτυπωμένα καντράν, θα τον πάρει ο διάολος αυτή τη φορά.

+10000000000

Μάριος

Αποσυνδεδεμένος Yiangos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Απρίλιος 17, 2013, 10:37:38 πμ »
  Αν το ρολοι (που θα παραλάβω τελικα αύριο) είναι σαν του φίλου neRvi   με βλεπω να το επιστρέφω με αντάλλαγμα τα  χρήματα που πλήρωσα...
Α θα στειλω και μια τούρτα με τζατζίκι στον Γρουσουζη που γκαντεμιασε το project! !!
Οπου γης και Πατρίς...

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #248 στις: Απρίλιος 17, 2013, 10:39:49 πμ »
Φίλε Μιχάλη, υποκλίνομαι στην ψυχραιμία και στην ηρεμία που σε διακατέχουν. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις.
Από την άλλη βρε αδερφέ, όταν έχουμε να κάνουμε με έναν απατεώνα, κοιτάμε να ξεμπερδέψουμε με συνοπτικές διαδικασίες.
Τί την ήθελες κι εσύ τη διακοσμημένη έκδοση; :?

Άποψή μου είναι, όσο παράξενο και αν φαίνεται αυτό, ότι στο τέλος τα ρολόγια θα παραδοθούν όπως τα είχαμε παραγγείλει.
Ναι, μπορεί να πάρει 2-3 μήνες, που δεν νομίζω, αλλά μπορεί, όμως στο τέλος θα πάνε όλα καλά.
Αυτή η πεποίθηση μου δημιουργείται επειδή ο Γερμανός δεν νομίζω ότι είναι λαμόγιο. Αλμπάνης ναι, τσαπατσούλης ναι, κακός επιχειρηματίας ναι, αλλά κλέφτης και λαμόγιο όχι.
Μέχρι στιγμής δείχνει να καταλαβαίνει την βλακεία που έχει κάνει και προσπαθεί να βρει λύσεις. Έστω με τον ιδιαίτερο και ερασιτεχνικό τρόπο του...

Προσωπικά, εξακολουθώ να μην έχω καμία ενημέρωση για το ρολόι μου και δεν έχω στείλει ούτε ένα email πέραν του πρώτου.
Εξακολουθείς να το πιστεύεις αυτό;

Αποσυνδεδεμένος eyeluminus

• 38mm case
  • ώρας διάγω ορών το ωρολόγιον ασκόπως......
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Απρίλιος 17, 2013, 10:53:37 πμ »
αν και δεν συμμετέχω στην αγορά=πρόβλημα πιστεύω ότι  Jim teo με 2 κουβέντες συνόψισε το ζήτημα με ακρίβεια

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Απρίλιος 17, 2013, 10:55:41 πμ »

Ναι, εξακολουθώ να το πιστεύω. Απλά είναι πιο αλμπάνης, τσαπατσούλης και κακός επιχειρηματίας από ότι περίμενα.

Φίλε neRvi, για δική σου προστασία, έσβησα κάποια προσωπικά στοιχεία από το μήνυμά σου. (επίθετο, διεύθυνση).
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Απρίλιος 17, 2013, 11:59:35 πμ »
Φίλε neRvi μπορείς να βγάλεις καμία φωτό να δούμε σε τι κατάσταση είναι το ρολόι;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Απρίλιος 17, 2013, 12:57:59 μμ »
  Αν το ρολοι (που θα παραλάβω τελικα αύριο) είναι σαν του φίλου neRvi   με βλεπω να το επιστρέφω με αντάλλαγμα τα  χρήματα που πλήρωσα...
Α θα στειλω και μια τούρτα με τζατζίκι στον Γρουσουζη που γκαντεμιασε το project! !!

Γιάννη ελπίζω να μην εννοείς εμένα  :-[ :-[ :-[

Αποσυνδεδεμένος neRvi

• 36mm case
  • τα νεα σας!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Απρίλιος 17, 2013, 01:13:11 μμ »

Φίλε Μιχάλη, υποκλίνομαι στην ψυχραιμία και στην ηρεμία που σε διακατέχουν. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις.
Από την άλλη βρε αδερφέ, όταν έχουμε να κάνουμε με έναν απατεώνα, κοιτάμε να ξεμπερδέψουμε με συνοπτικές διαδικασίες.
Τί την ήθελες κι εσύ τη διακοσμημένη έκδοση; :?

Φίλε Δημήτρη όταν έγινε η παραγγελία δεν είχε παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα πέραν του τρόπου κατάθεσης...Όσον αφορά την ψυχραιμία μου...απλά συνεχίζω και είμαι αισιόδοξος και εν μέρη συμφωνώ με τον koubi περί "αλμπάνη και κακό επιχειρηματία"...

Ναι, εξακολουθώ να το πιστεύω. Απλά είναι πιο αλμπάνης, τσαπατσούλης και κακός επιχειρηματίας από ότι περίμενα.

Φίλε neRvi, για δική σου προστασία, έσβησα κάποια προσωπικά στοιχεία από το μήνυμά σου. (επίθετο, διεύθυνση).

ευχαριστώ για την παρέμβαση...

Μερικές φωτος...

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Απρίλιος 17, 2013, 01:14:17 μμ »
Αν κατάλαβα καλά τελικά ο νέος μπλε ωροδείκτης δεν διαθέτει τη μικρή κάθετη στη μέση όπως ο αρχικός.
Κάποιο μέλος, δεν θυμάμαι ποιος, είχε τονίσει ότι αυτό ειναι χαρακτηριστικό για το συγκεκριμένο dial. Πόση είναι τελικά η αναμονή για τους original?

edit: oh my God, γίνεται της γρατζουνιάς το κάγκελο στου nervi το ρολόι...:(
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Απρίλιος 17, 2013, 01:18:37 μμ »
Πέρα από τις τριχοειδείς γραμμές στο πίσω καπάκι, αυτός ο μηχανισμός δεν νομίζω ότι είναι full decorated, όπως είναι του Χαρίλαου ή κάνω λάθος;
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 17, 2013, 01:26:39 μμ από makfil »
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Απρίλιος 17, 2013, 01:22:37 μμ »
Αμάν! Στείλε το πίσω αμέσως.
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος asot

• 40mm case
  • life goes on...
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Απρίλιος 17, 2013, 01:27:31 μμ »
Αναρωτιέμαι (όπως σίγουρα και οι "αμεσα" ενδιαφερόμενοι) τι άλλο θα δούμε/δούνε οι παραλαμβάνοντες....

Απ' το κακό στο χειρότερο πάει ο Γερμανός - ερε γλέντια που θα γίνουν...!

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Απρίλιος 17, 2013, 01:36:10 μμ »
Αυτό με το καπάκι είναι απαράδεκτο. Εγώ θα το έστελνα πίσω. Το logo, πολύ φοβάμαι ότι έχει γίνει προσπάθεια να διορθωθεί η κακή εκτύπωση με βάψιμο με πινέλο. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έτσι νομίζω.
Τρέμω στην ιδέα του τι θα αντιμετωπίσω όταν έρθει το δικό μου.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Απρίλιος 17, 2013, 01:46:34 μμ »
Χριστός κι Απόστολος!  :o

Πώς έστειλαν τέτοιο ρολόι;

Μια κουβέντα είναι το στείλει πίσω, υ υπομονή έχει αρχίσει να εξαντλείτει...