Παιδιά καλησπέρα, επανέρχομαι μετά απο μια αναποδιά μερικών χιλιάδων που μου έλαχε

....
Λόγω βάφτισης, τελικά θα θα μου κάνει ο κουμπάρος μου δώρο ένα ρολόι γι' αυτό και επανήλθα.
Τα δεδομένα αλλάζουν λίγο, η τιμή μένει η ίδια εως 450€ δηλαδή... Αλλά πάμε σε seiko, invicta, orient ή κάποιο άλλο, αποκλείοντας citizen και casio. Το σκεπτικό περιορίζεται σε καταδυτικό τύπου baby tuna, monster, mako, subaqua, triton το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι οτι ο κουμπάρος μου θέλει να πάρουμε το ρολόι απο Ελλάδα, καθώς φοβάται να στείλει τα χρηματά σε κάποιο site και φοβάται στα θέματα εγγύσης κλπ. Καταλαβαίνω οτι περιοριζόμασστε πάρα πολύ αλλά ολο και κάποια ιδέα θα έχετε είτε απο μαγαζί στην Ελλάδα είτε για κάτι άλλο.
Προσωπικά είχα δεί ένα καταπληκτικό ρολόι, το formex σε μια αγγελία εδώ στο forum και ήμουν έτοιμος να το πάρω αν δεν μου καθόταν η στραβή. Και κάτι τελευταίο, αυτά τα βαριά και μεγάλα σε διαστάσεις ρολόγια όπως τα καταδυτικά, απο την εμπειρία σας, μπορείς να τα έχεις για καθημερινή συνεχή χρήση ή είναι πολύ κουραστικά?
(Φίλε mba01 στο Hamilton θα πάω στο δικό του λουρί γύρω στα 70€ σχετικά λογική τιμή).