Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα, γράφω πρώτη φορά στο forum αλλά σας παρακολουθώ 2 χρόνια. Έχω ένα Hamilton sea view automatic day/date, το έχω ένα χρόνο και δεν το έχω βγάλει στιγμή απο το χέρι μου, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος στην αρχή πήγαινε μπροστά 1-2 sec την ημέρα και μετά απο 2-3 πολύ σοβαρά χτυπήματα στη δουλειά χάνει 4-5 sec την ημέρα. Επειδή λοιπόν το κακομεταχειρίζομαι στην δουλειά και επειδή το έχω λατρέψει πραγματικά, είπα μετά απο ένα χρόνο σκληρής μεταχείρησης να πάρω και ένα δεύτερο ρολόϊ για κάθε μέρα, και το hamilton αφού του αλλάξω λουράκι (δώστε και εδώ μια βοήθεια για αγορά δερμάτινου απο Ελλάδα) θα το φοράω σε χαλαρές στιγμές.
Σαν οικογένεια είχαμε παράδοση στα japan ρολόγια καθότι και ο πατέρας εργαζόταν στην Σαουδική Αραβία πάντα είχαμε πληθώρα κυρίως Seiko και πάμπολα ηλεκτρονικά Casio. Σαν δεύτερο και καθημερινό ρολόι λοιπόν σκέφτομαι να πάω σε έναν ιάπωνα εως 450€, απο ότι έχω δει μου αρέσουν κάποια citizen όπως το AS4025-08E, τέτοιυ style περίπου και λίγο πιο light... Μετά την απλότητα του hamilton, μόνο την απόλαυση του δείκτη να περιστρέφετε ομαλά και το λυτό καντράν φτάνουν...
Θέλω λοιπόν να πάω σε κάτι πιο sport, σαν πρώτη λύση τύπου Citizen AS4025-08E και μετά τύπου seiko sumo.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Η βοηθειά σας είναι πολύτιμη...