Αποστολέας Θέμα: ROLEX VS OMEGA: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ  (Αναγνώστηκε 112189 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: ROLEX VS OMEGA: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ
« Απάντηση #300 στις: Μάρτιος 11, 2013, 05:51:58 μμ »

Παράθεση από: wmega1 στις Σήμερα στις 06:41:28 μμ

>
Παράθεση
Μου αφηνει πικρη γευση το Mywatch

Κι εμας μας εχει προκαλεσει τυμπανισμο γεννητικων αδενων η επιμονη σου

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος Ioannis

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Μάρτιος 11, 2013, 06:20:26 μμ »
Τον INDY φυγειν αδυνατον

Μάγκα μου υποκλίνομαι, γάτος !!!
JLC Master Grande Ultra Thin, Zenith Pilot Big Date Special, Seiko Monster II

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Μάρτιος 11, 2013, 06:25:02 μμ »
και ο ιντυ να μην εισαι ρε φιλε, αν ψαχνεις 1+ χρονο για να αγορασεις ρολοι και δεν τ εχεις καταφέρει ακομα, αστο..... ασχολήσου με κατι αλλο.
δε σε θέλει το ρημάδι!!!

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Μάρτιος 11, 2013, 06:28:33 μμ »
και ο ιντυ να μην εισαι ρε φιλε, αν ψαχνεις 1+ χρονο για να αγορασεις ρολοι και δεν τ εχεις καταφέρει ακομα, αστο..... ασχολήσου με κατι αλλο.
δε σε θέλει το ρημάδι!!!
μια ανάκριση αλά Θεοχάρη να του κάνουμε  :D ;D
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Μάρτιος 11, 2013, 06:32:11 μμ »
μια ανάκριση αλά Θεοχάρη να του κάνουμε  :D ;D

ίσως ειναι η μόνη λύση τελικά!

Αποσυνδεδεμένος wmega1

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Μάρτιος 11, 2013, 08:53:53 μμ »
Από 21 Ιανουαριου 2013 μέχρι και μερικές μέρες πριν δε το λες και 1 χρόνο , προκειμένου να αποφασίσεις που θα διαθεσεις ενα τετοιο κεφαλαιο για αγορα πρωτου ρολογιου και με δεδομενο οτι ξερεις ελαχιστα πραγματα για ρολογια.

Συγγνωμη αν σας τα εσπασα παντως. Δεν το ηθελα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Μάρτιος 11, 2013, 09:16:44 μμ »
Ας μιλησουμε λιγο σοβαρα. Αν ειναι να καταληξεις σε kadloo δες και αυτη την εξαιρετικη περιπτωση:
 http://www.ebay.com/itm/QUONDAM-Automatik-Swiss-Made-ETA-2824-2-Taucheruhr-Diver-1000ft-300m-NEU-OVP-/221191132889
αν σε ενδιαφερει βγαινει και σε εκδοση James Bond 007 και λεγεται Quondam of solace.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Μάρτιος 11, 2013, 11:08:48 μμ »
Ρε αφήστε το παιδί να βάλει τις καρπίσιες.

αφού είναι πλέον κοντά στο στόχο

"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Μάρτιος 12, 2013, 12:21:59 πμ »
Πείτε ρε παιδιά και σε μας τους καινούριους ποιος ήταν/είναι ο Indy!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Μάρτιος 12, 2013, 01:34:26 πμ »
O Ιndy ειναι το διασημότερο troll σ'όλα τα ωρολογόφιλα φόρα παγκοσμίως...προσωπικά πάντως δεν έχω πεισθεί ακόμη για επανεμφάνιση...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος panagiotis4te

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Μάρτιος 12, 2013, 01:42:06 πμ »
O Ιndy ειναι το διασημότερο troll σ'όλα τα ωρολογόφιλα φόρα παγκοσμίως...προσωπικά πάντως δεν έχω πεισθεί ακόμη για επανεμφάνιση...

Και είναι Έλληνας;  ???

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Μάρτιος 12, 2013, 01:47:14 πμ »
Εννοείται!!!

Καλά μην πάρεις και της μετρητοίς το "παγκοσμίως"...ενέχει μια δόση υπερβολής-αστείου αν και ο indy μας έχει δράσει σε πανευρωπαικό επίπεδο :D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
    • Discover the world of uninhibited dating.
« Απάντηση #312 στις: Μάρτιος 12, 2013, 03:39:26 πμ »
πρεπει καποια στιγμη να γινει ενα θεμα αποκλειστικα με ατακες Indy και λοιπων ψευδωνυμων....κατι σαν προτομη σε πλατεια!

Αποσυνδεδεμένος iraklis

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Μάρτιος 12, 2013, 10:51:31 πμ »
Ας επανέλθουμε στο θέμα. Τα 3/4 παγκοσμίως είναι ρολεξάκιδες και όλοι οι υπόλοιποι είναι αντιρολεξάκιδες, και όχι τάχα ότι τους αρέσει κάποια άλλη εταιρεία, ότι γίνεται με τον ολυμπιακό στην Ελλάδα. Συμπέρασμα: η εταιρεία αξίζει και γι 'αυτό ασχολούνται όλοι μαζί της. Δεν ασχολούμαστε με κάτι που δεν αξίζει. Σ' αυτό που δεν αξίζει δεν δίνουμε καμία προσοχή και σημασία. Γι' αυτό ασχολίστε και με τον Indy παλιοζηλιάρηδες σκάτε από ζήλια. ;D

Αποσυνδεδεμένος VCFUN

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Μάρτιος 12, 2013, 11:20:26 πμ »
Aγαπητε wmega1,

Iσως δεν εχεις συνειδητοποιησει οτι ενω αρχικως δικαιολογημενα αμφιταλαντευεσαι αναμεσα σε δυο πολυ μεγαλα ονοματα εταιριων για το ποιο εντελει να επιλεξεις, απο ενα σημειο και περα αντιπαρατιθεσαι σφοδρως γιατι πρεπει να παρεις Omega και οχι Rolex.
Αυτο απο μονο του λεει πολλα, για το τι εντελει εστι Rolex!...

Για τα ανωτέρω έδωσα συγχαρητήρια στον watch collector γιατί τον ψυχολόγησε επακριβώς , επειδή είχα μια ανταλλαγή πμ μαζί του που ήθελε με απελπισμένα παζάρια να αγοράσει ένα rolex sub c  που πούλαγα προ καιρού και επειδή νόμιζε ότι άμα έχεις μετρητά αγοράζεις rolex με το κούνημα των μετρητών , αλλά επειδή δεν του βγήκε με μένα , μίσησε τα rolex γιαυτό και τα συγχαρητήριά μου στον watch collector. Και επειδή μου αρέσει να είμαι δίκαιος  αλλά και για να σας βγάλω από την αμφιβολία δεν είναι ο indy Οπότε μην τον αδικείται σαυτό το θέμα, τώρα ότι δεν ξέρει τι θέλει και ότι δεν έχει πειστεί ακόμα ότι κάποιος μπορεί να δώσει 5κ για ένα ρολόι αυτό είναι εμφανές ( μικρός είναι θα μεγαλώσει)

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Μάρτιος 12, 2013, 11:28:40 πμ »
Για τα ανωτέρω έδωσα συγχαρητήρια στον watch collector γιατί τον ψυχολόγησε επακριβώς , επειδή είχα μια ανταλλαγή πμ μαζί του που ήθελε με απελπισμένα παζάρια να αγοράσει ένα rolex sub c  που πούλαγα προ καιρού και επειδή νόμιζε ότι άμα έχεις μετρητά αγοράζεις rolex με το κούνημα των μετρητών , αλλά επειδή δεν του βγήκε με μένα , μίσησε τα rolex γιαυτό.
Ότι χαζό παζάρι και να σου έκανε και φαντάζομαι σε όλες τις αγγελίες το κάνουν κάποιοι, αλλά το Π στο πμ σημαίνει προσωπικό.
Δεν βρίσκω σωστό να λες τι έγινε μέσω πμ και να χαρακτηρίζεις κάποιον.
Τι έγινε δηλαδή σου πρόσβαλλε το Rolex? Σου είπε μάπα τιμή του είπες όχι, τέλος.
Τώρα τα απελπισμένα προσπαθούσε κτλ. δεν με βρίσκουν σύμφωνο να τα λες ακόμη και να τα έκανε.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος VCFUN

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Μάρτιος 12, 2013, 11:35:37 πμ »
Ότι χαζό παζάρι και να σου έκανε και φαντάζομαι σε όλες τις αγγελίες το κάνουν κάποιοι, αλλά το Π στο πμ σημαίνει προσωπικό.
Δεν βρίσκω σωστό να λες τι έγινε μέσω πμ και να χαρακτηρίζεις κάποιον.
Τι έγινε δηλαδή σου πρόσβαλλε το Rolex? Σου είπε μάπα τιμή του είπες όχι, τέλος.
Τώρα τα απελπισμένα προσπαθούσε κτλ. δεν με βρίσκουν σύμφωνο να τα λες ακόμη και να τα έκανε.
Κατ αρχήν δεν κοινοποίησα το περιεχόμενο της συνομιλίας μας
Κατά δεύτερον είναι πολύ πιο παράτυπο να υποθέτετε αν είναι ο indy η δεν είναι και θεώρησα ότι με μια γενικόλογη αναφορά σκιαγράφησης των σκέψεών του μπορώ να κλείσω αυτό το θέμα αφού είχα μαζί του συνομιλία και είμαι σίγουρος αν είναι η δεν είναι o indy.
Και τρίτον μαθήμαντα δεοντολογίας δεν δέχομαι από κανέναν , υπάρχει administrator που μπορεί να με παρατηρήσει η και να με διαγράψει αλλά εσένα δεν σου πέφτει κανένας λόγος. Κατάλαβες?
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 12, 2013, 11:52:27 πμ από VCFUN »

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Μάρτιος 12, 2013, 12:10:38 μμ »
Κατ αρχήν δεν κοινοποίησα το περιεχόμενο της συνομιλίας μας

ήθελε με απελπισμένα παζάρια να αγοράσει ένα rolex. ( μικρός είναι θα μεγαλώσει)

Απλά βγήκες να τον χαρακτηρίσεις μέσω των πμ του? Θα έκανες το ίδιο και σε πιο μόνιμο μέλος ή επειδή άρχισαν να πέφτουν τα Indy από πάνω λες ας κάνω και εγώ λίγο καλαμπούρι?
Σήκωνε χιούμορ το θέμα, αλλά δεν έκανες χιούμορ. Έκανες

είναι πολύ πιο παράτυπο να υποθέτετε αν είναι ο indy η δεν είναι

Τα ευγενικά σου σχόλια σίγουρα τον χαροποίησαν και τον έβγαλαν από τη δύσκολη θέση. Μετά από τα σχόλια σίγουρα θα ήθελε να ήταν ο Indy.

Και τρίτον μαθήμαντα δεοντολογίας δεν δέχομαι από κανέναν

Καλά κάνεις συνέχισε

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/qLezXLuvNgc" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qLezXLuvNgc" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Μάρτιος 12, 2013, 12:36:44 μμ »
Δεν νομίζω ότι ο VCFUN τον χαρακτήρισε, ούτε ότι παραβίασε καμιά δεοντολογία του φόρουμ. Απλά ανέφερε την παρολίγο συναλλαγή που είχε με τον wmega1.
Από την άλλη μας βοήθησε όλους για να σταματήσει η παραφιλολογία σχετικά με τον Indy.

Τελικά ο φόβος του troll μπορεί να είναι χειρότερος από το ίδιο το troll.

Παρακαλώ όλους να είστε λιγότερο ευερέθιστοι και δηκτικοί ως προς τις δημοσιεύσεις των άλλων μελών.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος VCFUN

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Μάρτιος 12, 2013, 12:45:43 μμ »
Δεν νομίζω ότι ο VCFUN τον χαρακτήρισε, ούτε ότι παραβίασε καμιά δεοντολογία του φόρουμ. Απλά ανέφερε την παρολίγο συναλλαγή που είχε με τον wmega1.
Από την άλλη μας βοήθησε όλους για να σταματήσει η παραφιλολογία σχετικά με τον Indy.

Τελικά ο φόβος του troll μπορεί να είναι χειρότερος από το ίδιο το troll.

Παρακαλώ όλους να είστε λιγότερο ευερέθιστοι και δηκτικοί ως προς τις δημοσιεύσεις των άλλων μελών.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ όχι τόσο γιατί με υποστήριξες όσο γιατί κατάλαβες το νόημα των γραφόμενών μου
Πως θα μπορούσα να πείσω ότι δεν είναι ο indy αν δεν ανέλυα το σκεπτικό γιατί δεν είναι Απλά επειδή το λέω εγώ, δεν είναι Επρεπε να εξηγήσω από που εξάγω το συμπέρασμα και όσο πιο διακριτικά να αποτυπώσω την ψυχοσύνθεση που μου άφησε η επικοινωνία μαζί του. Τίποτε άλλο.