Πρώτα από όλα, σας ευχαριστώ όλους για τις πολλές (και άμεσες!) απαντήσεις σας

@panosI

για το πρώτο σχόλιο , αν και όπως θα δείς παρακάτω, μάλλον θα σε απογοητεύσω με το no date .
@karteo
Μάλλον μου είπες αυτό που ήθελα να ακούσω περισσότερο

@makfil
Αυτό είναι το θέμα, ότι δεν ξέρω τι θέλω (όπως και με τα μεταπτυχιακά

), Το pam και το iwc μου αρέσουν σαφώς περισσότερο (το ιδεατό θα ήταν να υπήρχε μπάτζετ και για τα 2, αλλά ήδη τώρα κινδυνεύουμε να φάμε ξύλο) από το Ω, αλλά αυτό είναι μάλλον που τα κάνει όλα και συμφέρει.
@fovos
Έπεσες σε μη μεγάλο οπαδό της rolex

(αν και όπως είπα καβατζώνω που και που την Daytona του πατέρα )
@georgian
Gracias για το καλωσόρισμα. Το Navitimer το κρατάμε, αν και έρχεται σε πλήρη αντίθεση το φορτωμένο του καντράν με την σχεδόν bauhaus αισθητική του 111
@chris5
Κάποιο elprimero είναι μέσα στην ιδεατή κασετίνα μου και δεν είναι ρολόι που το συναντάς σε πολλούς καρπούς, αν και προτιμώ το 36000 vph και εκεί μάλλον ξεφεύγει το πράγμα. But, someday ...
@nick78
Η επιλογή αυτοκινήτου έγινε με βάση τη λογική ( Golf) αν και η καρδιά έλεγε Alfa ( είχα βαρεθεί να περιμένω πότε θα βγει η Giulietta ) , οπότε βλέπω με έχεις ψυχολογήσει πλήρως και στα γούστα και στην οπτική των πραγμάτων, αναλύοντας/ξεκαθαρίζοντας πλήρως αυτά που είχα στο μυαλό μου από πριν . Επομένως με δεδομένο το ιστορικό, εδώ ίσως πρέπει να υπερισχύσει η καρδιά.

@jimteo
Όπως ανέφερα και πιο πάνω δεν με λες και rolexόσκυλο

@marios
Πολύ όμορφο το heritage, αλλά νομίζω όταν μπαίνει στη σύγκριση με τα 2 panerai ...
@Giannis H
Το ντύσιμο είναι casual προς στιγμής, αλλά προσεχώς ίσως χρειαστεί να είμαι καθημερινώς με κοστούμι. Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω το navitimer , ο χαρακτηρισμός που του απόδωσες με ιντριγκάρει

ΥΓ: 3 χρόνια τώρα , οι γνώσεις μου , αν και παραμένουν λίγες συγκριτικά , έχουν διευρυνθεί σημαντικά, κάνετε καταπληκτική δουλειά με το φόρουμ, φαίνεται ότι τα περισσότερα μέλη ασχολούνται με κάτι που αγαπάνε πολύ.
ΥΓ2: Μέχρι στιγμής από τις επιλογές , έχω φορέσει ένα 000 φίλου και το προηγούμενο PO και τα 2 καθόντουσαν εξαιρετικά στο χέρι μου.