...αλλά από τη στιγμή που είμαστε τόσο αυστηροί με την Perrelet, γιατί δεν κάνουμε το ίδιο και με άλλες εταιρείες οι οποίες εξαγοράσθηκαν ?
Ποιά διαφορά υπάρχει και αυτές δεν έχασαν την αίγλη τους ?
Να σου πω ποια είναι η διαφορά φίλε μου; Το marketing. Κάνει θαύματα και πολλές φορές παραπλανεί τον κόσμο. Οτι είναι low profile δε σημαίνει ότι υστερει σε παράδοση είτε ποιότητα!
Άλλο εξαγορά και άλλο αδιάλειπτη λειτουργία.
Και η Vacheron Constantin και η Jaeger LeCoultre, εξαγοράστηκαν απο το Richemont. Βλέπεις καμία απώλεια στην αίγλη τους? 
Παιδιά κανένα πρόβλημα δεν έχω με την Perrelet, όπως και με καμμία εταιρεία, αλίμονο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν μπορούμε να τη βάλουμε(ως όνομα-πρεστίζ-αποδοχή στο κοινό-ωρολογιακή αξία) στην ίδια κατηγορία με Zenith, Omega κλπ και πολύ περισσότερο φυσικά με VC, JLC κλπ γιατί όπως σωστά λέει ο Κώστας οι εταιρείες αυτές ήταν συνεχόμενα ζωντανές και δημιουργικές, αντίθετα με την Perrelet που ήταν ξεχασμένη και αδρανής.
Όσο για το μάρκετινγκ, δεν μπορούμε να λέμε ότι πχ μια Rolex στηρίζεται στο μάρκετινγκ και μόνο, όταν έχει τόσες επινοήσεις, τόσα γνωστά σε όλους μοντέλα, τόση ιστορία πίσω της συνεχόμενα και πάντα σε υψηλό επίπεδο, ενώ από την άλλη να λέμε ότι η Perrelet δεν στηρίζεται στο μάρκετινγκ, όταν επανεμφανίζεται από το πουθενά, με μόνο στην ουσία πλεονέκτημα (τουλάχιστον αρχικά) το όνομα του ιδρυτή της. Στην ουσία λοιπόν όλοι μάρκετιγκ κάνουν, με ότι όπλα διαθέτει ο καθένας